עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by og27,

שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  3. ?????

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by Hitman_47,

אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  5. אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by scot,

מישהו יכול להסביר לי מה לעשות פתאום כל הסרטים שאני רואה במחשב לא משנה באיזה נגן קיבלו גוון צבע ירוק אני לא יודע איך זה קרה ואיך לתקן זאת

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by yarl,

שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה

10. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by wallace,

רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. הוא מחריכ אותך להתקין איזה מנוע פירסומות והוא רוצה גם serial או משהו מחפש ץוכנה עם אותו אפקט בלי כל הבלאגן

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by roeiw,

יש לי בעיה כשאני מקליק על קישור להורדת קובץ במקום לפתוח חלון ששואל אותי מה אני מעדיף לעשות- Save As, Open, Cancel האקספלורר ישר פותח את הקובץ בלי לשאול אותי עכשיו עשיתי Defults בהגדרות וגם Reset Web Settings אבל זה לא עוזר... תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  16. יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Aviv Bromberg,

למה שאני מריץ סרטון מופיע לי חלון שרשום: Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. if you were in th middle of something, the information you were working on might be lost. For more infomation about this eror, click here למה זה? אני משתמש במדיה פלייר גרסה 10 מה שמוזר אני עדין רואה את הצגת הסרטון, אבל אם אני יוצא מההודעה הכל חוזר לשולחן העבודה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. האם יש תוכנה\פקודה\דרך מסויימת אחרת ... שכאשר אני פותח תוכנה מסויימת זה יבקש ססמא קודם לפני העלתה ? אני רוצה לנעול את תוכנת WORD\INCREDIMAIL והאי מיול שלי ע"י ססמא ... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום לכל התותחים ! בד"כ כאשר אני נתקל בקבצים שלא ניתנים להורדה אלא רק לשמיעה בלבד אני "מטפל" בהם בעזרת FlashGet או BitCommet או בתוכנות להעתקת אתרים כמו HTTTRACK או OFFLINE EXPLORER. הפעם אני נתקל בשרת עקשן ששום תוכנה מהתוכנות הנ"ל לא הצליחה לטפל בו. זה הקישור לקובץ: http://www.esnips.com/doc/363594e9-2d87-4587-ad09-d29f88a4872d/he-10/?widget=flash_player_chello

22. שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by HackNever,

שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים