תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על cccp-project האם יש יותר טוב?? והאם גם בהם מתנגשים קודקים?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
חבר'ה אני זקוק לעזרה כאשר מעתיקים גרף כלשהו מאקסל לוורד ישנה אפשרות להעתיקו לוורד עם הקישור לאקסל או פשוט כמונה בלבד. הבעיה שלי היא לשנות את זה עכשיו רטרואקטיבית. משמע העתקתי כמה עשרות גרפים מגיליון אקסל לוורד עם הקישור לקובץ האקסל אולם המסמך שהתקבל תפח לממדי זיכרון נכבדים ביותר (60 מ"ב), כעת אני רוצה לשנות את גרפים אלה בוורד לתמונות פשוטות, שלא יהיו מקושרות לגיליון האקסל. השאלה המכרעת היא איך עושים את זה ?!? וזאת כמובן בלי להעתיק את כל הגרפים מחדש אחד אחד אל המסמך כתמונות (מדובר בלא מעט...). המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אז ככה אני מנסה לעבוד עם וויטה 64 חומרה מתאימה ישלי כבר הבעיה היא בסרטים שאני מוריד הקודקים שהורדתי עדיין לא טובים התכנת אותם גם לא ניתן ברמה של 32 BIT לא מבין בשביל מה שידרגתי , כדי לקבל פחות מ-MCE למה מיקרוסופט לא דואגים ללקוחות שלהם , פשוט עובד פחות טוב מ32 BIT באיכות התמונה כי אין מבחר של קודקים ואפשרות התיכנות של הקודקים מוגבלות שפתחתי את הקודקים לאחר התקנה ,גיליתי שחזרתי שנתיים אחורה ויותר פיתחו קודקים רק להראות הנה יש פשוט יש ממשק יפה לוויסטה , אבל ביתר הדברים התוכנה עובדת כמו ביטא . האם מישהו הצליח להשוות ולבדוק ? דרך הגב התוכנות של וויסטה כמו הפלייר שלהם ,לא טובות ב-32 BIT ולא ב-64 תמיד השוותי מול BSplayer Pro שפשוט נותנת את התוצאות הטובות ביותר מכל פ…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס לאתר שלהם ולא הסתדרתי עם זה. האם תוכלו בבקשה לתת לי קישור ישיר להורדת עידכון לדרייבים ATI למסך ?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
הפסקתי הורדה של קובץ מסויים כשהוא הגיע ל-50%, ואז מחקתי את הקבצים - גם את קובץ הטורנט וגם את קבצי המידע. כעבור כמה ימים רציתי להוריד את אותו הקובץ מחדש. הורדתי את אותו קובץ הטורנט, והתחלתי להוריד - הבעיה היא שההורדה נמשכה מ-50% והלאה, למרות שאת ה-50% הראשונים מחקתי... האם יש אפשרות לבטל את זה? כלומר, שכל פעם שאני מפסיק הורדה באמצע ומוחק את הקבצים, אם אני רוצה להוריד אותם שוב, אז שההורדה תתחיל באמצע? אני מקווה שהבנתם מה שאמרתי... ;D לצורך העניין, אני משתמש בביטורנדו.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. בחלק מהאתרים, כמו YNET, כשלא ניתן ללחוץ על קונטרול ולשחק עם הגלגלת לצורך שינוי גודל הפונט, נוכחתי לדעת כי גודל הפונט פשוט קטן מדי. היכן אני יכול לשנות את גודלו כך שאף על פי הרזולוציה הגבוהה, הכתב יהיה בגודל סביר וקריא ולא קטן מדי ? (אגב, הגודל הקטן מדי תקף גם לחלק מהחלונות כמו חלון הורדה וכו') ניסיתי במאפייני שולחן העבודה, אבל לא הצלחתי למצוא את המאפיין שישנה את גודל הכתב באותם מקרים. עוד שאלה קטנה- בשורת כתובת, כאשר אני בוחר לשנות היישור משמאל לימין (Right Click->left to right reading order), כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב זה חוזר למצב הקודם. כיצד אני יכול "לקבע" את השינוי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
אני מנסה לצרוב סרט\פרק של סדרה לדיסק רגיל לא DVD כי הצורב שלי רגיל. יש לי את התוכנה נרו (יאיר, חיחיחי) ואין לי מושג מה צריך לבחור בה ..VCD SVCD ? או בעצם DATA ? סליחה על הבורות ותודה מראשש
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-