תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב לפני חודש בערך הורדתי מהאימיול קובץ רגיסטרי שנקרא ac3 booster הפעלתי אותו ומאז בנגנים כמו media player bsplayer אני שומע רק מהרמקולים האחוריים ומהרמקול המרכזי (מערכת 5.1) ורק בתוכנה media player classic זה עובד רגיל וטוב.. יש דרך להפוך את הפעולה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
פתאום כשאני מפעיל את המחשב ולוחץ במסך על היוזר שלי במסך בחירת יוזרים הוא רושם לי windows cannot lode your profile because it may be corrupted. contact your administrator. לאחר מכן אני עושה אוקיי והוא רושם לי שוינדוס לא מוצא את הפרופיל שלי לכן הוא יפעיל פרופיל זמני וכל שינוי שאני יעשה יכול לא להשמר מה יכולה להיות התקלה ואיך ניתן לסדר אותה ? כמובן שאחרי שאני לוחץ אוקיי הוא מעלה לי יוזר נקי [br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 23:02:41 אני חייב לציין שמדובר על וינדוס אקספי ()אני כרגע כותב מהלפטופ
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה.. אני צריך עזרה ממש דחופה.. יש לי בעיה עם ה system works.. ואני רוצה להסיר את התוכנה במלואה לגמרה.. שלא תשאיר שום דבר מאחוריה במקרה ואני ירצה להתקין בעתיד תוכנה זאתי עכשיו כשניסיתי להסיר דרך ההסרה היא עדיין השאירה קבצי register מאחורה מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה ולהגיד לי איך להסיר? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רשום לי שאני צריך תוספת ששמה: Virtual Machine Additions חיפשתי בגוגל ומיקרוסופט אבל אני לא מוצא... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אומנם כבר שאלתי אבל אף אחד לא הגיב כיצד נפטרים מ YAHOO TOOL BAR באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח, עכבר ימני זה רק זמני. האם מי שהוא יודע? :s05:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://applian.com/flvplayer/?src=VideoDownloadPlay חוץ מהתוכנה המצעבנת הזאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נגיד שיש emails שלקוחות מילאו פרטים - בטופסי משוב / או טפסים אחרים ושלחו אותם במייל אני מחפש תוכנה שתבצע data mining כך שאני יוכל לרכז הכל באקסל או ב וורד כמאגר מידע האם אתם מכירים תוכנה כזו? טובה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי לעדת אם יש אפשרות של "היסטוריה" כמו שהיה בדפדפן הקודם
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-