עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nimrod85,

תמונה : http://www.geocities.com/nim8201/disk.htm

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by mtfl,

שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by giggsy11,

מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

4. Started by ran_meir,

כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. אין לי מושג אם זה בכלל בא עם דיסק התקנה כלשהו, לכן אני צריך דרייבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by gator_play12,

התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ

7. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל אני צריך עזרה לגבי האימיול פשוט הוא זז לעט אז איך אני עושה אותו מהיר ואיזה אימיול הוא הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by BloodFist,

מקווה מאוד שזה הפורום המתאים. יש לי בעיה באופיס, יש לי אופיס XP התקנתי אותו התקנה מלאה לפני חודש בערך, וזה לא התקין לי את סרגל קיצורי הדרך. למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות או איפה אפשר למצוא את זה או משהו דומה בסגנון שיעשה את אותה העבודה?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Hr44,

שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by eladbu,

סקייפ משגעת אותי כל שניה עולה לי החלון של נורטון ומזהיר אותי על התוכנה!איך אני מבטל את זה???????

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by tomermu,

שלום יש לי אופיס 2007 (אנגלית) שמותקן על ויסטה SP2 בעברית. בכל פעם שאני פותח מסמך וורד או אקסל , נפתח לי האינסטולר של חלונות והתוכנה כאילו מתקינה עצמה מחדש. זה תהליך שלוקח בערך דקה. זו התוכנה היחידה מכל התוכנות שמותקנות לי על המחשב שקורה לי דבר כזה. התקנתי SP 2 לאופיס - לא עוזר. הסרתי התקנתי מחדש כמה פעמים , איתחלתי מחשב- כלום לא עוזר. חיפשתי פתרונות באינטרנט- לא מצאתי. למישהו יש אולי פתרון לדבר הזה?

15. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

16. שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by OmriF,

שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה

19. Started by Snufkin,

כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר, הוא מגיע לי לאיזה עמוד לא מוכר. ניסיתי דרך : TOOLS ---> Internet Options לשנות את עמוד הבית אבל כל פעם הוא הוף ל- "about:blank" למישהו יש מושג למה זה קורה? :s05: איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  20. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by giliboy,

יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by psycho killer,

צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. Started by tommy_g,

שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני חודש בערך הורדתי מהאימיול קובץ רגיסטרי שנקרא ac3 booster הפעלתי אותו ומאז בנגנים כמו media player bsplayer אני שומע רק מהרמקולים האחוריים ומהרמקול המרכזי (מערכת 5.1) ורק בתוכנה media player classic זה עובד רגיל וטוב.. יש דרך להפוך את הפעולה ? תודה מראש.

25. Started by SpLiNtEr,

http://www.vr-zone.com/articles/First_3DMark_Vantage_Scores_Out/5565.html כבר ניתן לראות שהמסורת של futuremark לקרוא למוצרים על פי שנת היציאה נשברה.(3DMark2006/5 וכדומה) שימו לב לתוצאות!, אי הפשר לדמיין כרגע מהי כמות הצריכה של Vantage!. 8800GTX מקבל 4203?, לא יאומן. -עוד תמונות- http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257 רועי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים