תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כשהיה לי כרטיס של ATI היתה לי תוכנה קטנה הנקראת ATI TRAY TOOLS שהייתה מציגה לי את הטמפ' של הכרטיס שלי ב TASKBAR , מחפש תוכנה זהה שתציג לי את הטמפ' אבל בכרטיס של NVIDIA. ATI TRAY TOOLS לא עובדת על כרטיסי NVIDIA.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי יהו אני לא מסוגל לשלוח דרכו קבצים זה קרה למישהו פעם מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון למכה הזאת של הXP, הוא צובר מלא זבל והוא נהיה איטי מאוד יש לי מחשב חזק בן חצי שנה שעובד כמו מחשב שלא פירמטטי שנתיים מישהו מכיר איזה תוכנה טובה שעושה סדר מנקה ..גורמת למחשב שיעבוד יותר מהר . אחרת האופציה היחידה שלי היא לפרמט את המחשב
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
נכנס לי הווירוס/תולעת ששיגע אוצתנו לפני כמה זמן עשיתי שחזור מערכת לאתמול ועכשיו הכול בסדר אבל אני פוחד שהוא יחזור, מסיבות שונות אני לא עושה כרגע עידכונים מישהו יכול לתת לי את הפקודה שרושמים בחלון הRUN ומפסיקים את פעולת הווירוס ואת הכלי להסרת הווירוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, נתנו לי מצלמת אינטרנט לכמה חודשים. המצלמה מתחברת בחיבור USB אבל אין לי את הדיסק עם הדרייברים. מדובר במצלמה של GPT רגילה. כאשר היא מחוברת רשום לי שהמחשב מחפש דרייבירים של CIF USB DRIVER. חיפשתי ברשת ואני פשוט לא יודע מה להוריד. ניסיתי כמה דרייברים וכלום לא עוזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת קובץ JPEG (אנימציה) להפוך אותו לGIF ועדיין לשמור אותו בתנועה! נסיון שלי להפוך אותו בACDSEE הניב תמונה קפואה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-