עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by galr52,

שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by RazKaziRo,

יש לי את הגירסא העדכנית של ווינאמפ הבעיה היא כזאת אני שומע שירים יוצא מהתוכנה ואז חוזר אליה אבל רשימת ההשמעה לא נשמרת יעני אני צריך לגרור תשירים מהתחלה וזה מבעס למה הם לא נשמרים ככה היה לי בווינאמפים הקודמים הייתי סוגר ואז פותח והשירים היו נשארים ברשימת השמעה למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לסנכרן את ה-Outlook שלי בבית- עם ה-Outlook שלי בעבודה, באמצעות האינטרנט, האם מישהו מכיר תוכנה שכזאת? ועדיף משהו שנוסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by צבי,

למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

10. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 9.5.2 עם שלושה כוננים וירטואלים - התקנתי את אלכוהל 9.5.3 ללא הסרה של הקודם וכעת אני תקוע עם שלושה כוננים שאין לי שליטה עליהם כיוון שהם לא מופעים בגירסא החדשה. הבעיה היא שאני לא יכול להסיר אותם כיוון שהם מופיעים שוב פעם לאחר הסרה של ממנהל ההתקנים ! מה לעשות? תודה !!!!!!!!!!1111

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by ido-nava,

אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  13. שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. שלום, אתמול פירמטתי את המחשב כי הוא נדפק ולאחר מכן התקנתי את המסנג'ר החדש... כאשר ניסיתי להכנס עם הדואר שלי של msn לא הצלחתי!! לאחר מכן חשבתי שאולי זו לא הסיסמא אך נכנסתי לאתר והצלחתי להכנס לדואר דרך האתר!!! אז למה אני לא מצליח להכנס למסנג'ר???? תודה רבה רבה!!! :pissed: עריכה: הצלחתי להרשם העיה כנראה הייתה הפיירוול!!!)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by ophir555,

התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by D3lux,

שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by tom123p,

אני עובד עם פיירפוקס בצורה בלעדית - אבל לפעמים אני חייב לעבוד עם האקספלורר ויש לי בעיות איתו בעניין עברית (גם מצאתי מה התוכנות שגרמו לבעיה מלכתחילה - אך זה לא הנושא) אני רוצה להתקין מחדש את האקספלורר ולמרות שפעלתי לפי ההנחיות באינטרנט של שינוי הרגי'טרי - קובץ ההתקנה לא עובד משום שהוא מזהה שהאקספלורר 6 שיש לי על המחשב הוא עדכני יותר. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. איפה ניתן לרכוש את תוכנת ZONE ALARM?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by Crash5,

לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים