עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תגידו אתה שיחקתם פעם עם הדרייבר של ה-3D Stereo של NVIDIA? באיזה משחקים, עם אילו משקפיים ואיך זה היה? לי יש בבית משקפיים אדומים כחולים כאלה שקיבלנו מהדיסק של Spy Kids 3 (כן כן...), ואיתם שיחקתי משחקים כמו BF2 ו-CS. הבעיה היא שאז היה לי 6600GT שבקושי הריץ את BF... וקאונטר היה מוזר לשחק עם זה... וגם מה הצבעים לא היו במקום בגלל המשקפים... יש עוד דרך לשחק ב-3D עם משקפים אחרים (שלא עולים 500 ש"ח...)? ו-NVIDIA באמת הגזימו - בגלל שאין לה מתחרים בנושא הזה היא מרשה לעצמה לא להוציא דרייבר, וכל מי שאהב את זה צריך לחכות למה שהם קרוב לוודאי לא התחילו לעבוד עליו!!! ואני מת לשחק במשחקים כמו FARCRY עם 3D, דבר שעכשיו אני טכנית יכול רק בגלל שהדרייברים הדפוקים שלהם לא יצאו אני לא יכול :…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by OmriF,

שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by stone cold,

עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. שבת שלום, לאחרונה קרתה לי תופעה חדשהומציקה באוברנט. אני מוריד קובץ, נניח בגודל 800 מ"ב התוכנה מראה 100 אחוז הורדה אבל לא, הקובץ ממשיך לרדת עד ל 806 מ"ב .... מראה 100 אחוז של סיום הורדה אבל בקובץ מופיע LOOKING ולא COMPLITE. סה מתסכל נורא כי אני מחכה שבועיים לקובץ שירד ואני לא יודע איך אני מסיים את ההורדה. מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by nimrodim,

מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by tommy_g,

שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by oz12,

נכנסתי הגדרתי את הגדרות המאורר כמו שאני רוצה ואני לא רואה שום שינוי הנה תמונה (בקרוב אני אעלה סרטון) הגדרתי שמטמפ' 56 ומעלה המאורר יתחיל לעלות RPM כמו שאתם רואים זה על 70 ולא עלה שום RPM ואישרתי תפרופיל מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. איזה אחד עשה כמה סירטונים וקיבץ אותם בRAR.הינה: http://rapidshare.de/files/21153828/Uroki_bystrogo_skachivaniya_kinozal.ws.rar זה שוקל בסה"כ 6.5MB אבל כשאתה פותח אותם זה שוקל 300MB.מישהו יודע איך הוא עשה את זה?איך אפשר לקבץ ככה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by motogt,

1. לאיפה נעלם לי הPLAYLIST במדיה פלייר?(מצורף תמונה) 2. איך אני עושה שבמחשב שלי כל התיקיות יוצגו בצורת DETAILS ואני לא אצטרך לעבור תיקייה תיקייה. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by charm,

שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by scot,

מישהו יכול להסביר לי מה לעשות פתאום כל הסרטים שאני רואה במחשב לא משנה באיזה נגן קיבלו גוון צבע ירוק אני לא יודע איך זה קרה ואיך לתקן זאת

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by asaf20,

היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by M.G.,

הפסקתי הורדה של קובץ מסויים כשהוא הגיע ל-50%, ואז מחקתי את הקבצים - גם את קובץ הטורנט וגם את קבצי המידע. כעבור כמה ימים רציתי להוריד את אותו הקובץ מחדש. הורדתי את אותו קובץ הטורנט, והתחלתי להוריד - הבעיה היא שההורדה נמשכה מ-50% והלאה, למרות שאת ה-50% הראשונים מחקתי... האם יש אפשרות לבטל את זה? כלומר, שכל פעם שאני מפסיק הורדה באמצע ומוחק את הקבצים, אם אני רוצה להוריד אותם שוב, אז שההורדה תתחיל באמצע? אני מקווה שהבנתם מה שאמרתי... ;D לצורך העניין, אני משתמש בביטורנדו.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. Started by wallace,

רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה

24. אפשרויות כמו עוצמה, השתקה וכדו'... כל תוצאות החיפוש בגוגל ממש סתמיות ותוכנות צד שלישי שנתקלתי בהן מכילות SPY. יש לכם המלצה טובה? XP PRO

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים