תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יכול להיות שזה אנטיורוס? למה זה מאט לי את כל המחשב תופס הרבה זיכרווון..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הפעלתי טריילר של סרט בHD בQT ואין בו צבע אדום! יש לציין כי לכל סרטי הHD אין אדום ושסרטים אחרים פועלים בסדר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קופצת לי הודעת אזהרה בדפדפן שאין לי מושג מהי. הדפדפן ממשיך לעבוד כרגיל כשאני לוחץ "המשך". למישהו יש מושג? זוהי ההודעה:
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ככה... יש לי אווטלוק יישן כרגע (מה שמגיע עם ה XP) אני רוצה לעדכן ל2007 בשביל האנטי ספאאם שלו , האי מייל שלי מפוצץ ספאמים האם 2007 ימחק את כל אנשי הקשר \ ACCOUNTS \ POP 3 GMAIL TRANFER TO OUTLOOK .....הודעות ישנות \ שנשלחו ...וכו' ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בIE ויש לי בעיה בהצגת תמונה מסוימת או טקטס.. קחו לדוגמא את האתר הזה: http://cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Youngest/Soldiers/Sales/sodiers9.htm אתם רואים שבצד (מתחת לספרה 9) יש ארבע נקודות..אז אני רואה אותן ואחריהן צריך להופיע טקטס שאומר מה המבצע ואת הטקסט הזה אני לא רואה. מה אני צריך להתקין בשביל לראות את זה? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב כי הוא נדפק ולאחר מכן התקנתי את המסנג'ר החדש... כאשר ניסיתי להכנס עם הדואר שלי של msn לא הצלחתי!! לאחר מכן חשבתי שאולי זו לא הסיסמא אך נכנסתי לאתר והצלחתי להכנס לדואר דרך האתר!!! אז למה אני לא מצליח להכנס למסנג'ר???? תודה רבה רבה!!! :pissed: עריכה: הצלחתי להרשם העיה כנראה הייתה הפיירוול!!!)
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) כשאני מכניס סיסמה משלי ואחר כך מנסה להתחבר למחשב שלי (יש אופציה כזאת, זה למטרות בדיקה או משהוא כזה) אז אני נכנס לאתר ששם אני אמור למלא את שם המשתמש שלי והסיסמה ותמיד …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
העכבר עבד בסדר גמור בXP אבל אחרי שעברתי לVISTA הייתי צריך להתקין דרייברים חדשים וכעת אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר בתוכנה את שתי הכפתורים הנוספים(אלה שנמצאים ליד כפתורי הווליום אחד מהם מודיע על מיילים), כדי שיפעילו תוכנות\קיצורי דרך שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תופעה מוזרה , אני מנסה לראות היסטוריה ושום דבר לא מופיע , אם אני עושה חיפוש בהיסטוריה זה מוצא לי כל מה שזה אמור למצוא. ניסיתי את כל הסינונים והדבר היחיד שמראה לי תוצאות זה ה by most visited. מישהו מכיר את התופעה? מישהו יודע איך אני פותר אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP, רציתי להתקין תוכנה שיכולה לשחזר הגדרות מחשב והמליצו לי על Roxio GoBack 3.21 deluxe. במהלך ההתקנה המערכת יצרה קובץ גיבוי למחשב בסיום ההתקנה היה צריך לבצע פעולת RESTART למחשב. אחרי שהמחשב ניכבה והמערכת ניסתה לעלות מחדש הופיע לי מסך (אחרי שה BIOS עולה) עם סרגל שרץ במשך כ 4 שניות, במשך הזמן הזה, אם אתה רוצה לשחזר את הנתונים צריך ללחוץ על רווח ואז לפעול לפי ההוראות , אם אתה לא רוצה לשחזר אתה לא לוחץ על מקש רווח (במשך ה-4 שניות) ופשוט נותן WIN XP להיטען. בבעייה אצלי שפשוט אחרי התקנת התוכנה ה WIN לא עולה. ניסיתי ללחוץ על רווח להגדרות של התוכנה והעברתי אותה למצב DISABLE אבל עדיין מערכת ההפעלה לא עולה. האפשריות היחידות שהוא נותן לי הם…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים, והDVD הבייתי שלי כבר לא כל-כך קורא את הדיסק מפני שהוא שרוט... הייתי רוצה ליצור עותק נוסף של הדיסק על מנת שאוכל לצפות בו ב DVD הביתי... יש דרך לעשות זאת? (ניסיתי דרך הנרו וזה אומר שהדיסק מוגן) ד"א - ניסיתי כבר את התוכנה Magic DVD Copier, אבל היא נכשלה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס לפני כמה ימים... ואחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (realtek ac'97) לא שמעו סאונד בכלל.. אחרי ששיחקתי הרבה עם ההגדרות סידרתי את זה (משום מה הצלחתי רק בהגדרה של 6 ערוצים למרות שיש לי 2..) עכשיו מה שקורה זה שלא שומעים את הצלילים של הוינדוס בכלל, ושל עוד ישומים.. נגיד את במשחק COD 4 כדי שאני אשמע הייתי צריך להגדיר בסאונד שם במקום windows default ל stereo כדי שישמעו... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הסאונד :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-