עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזה מבין הדריברים הבאים אני צריך להוריד כדי שהכרטיס SD של המצלמה יעבוד לי במחשב

2. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by NiTRo37,

שבוע הבא אני מפרמט....והשאלה שלי היא איך לשמור על הקרדיט שלי מאימיול ולא לאבד אותו. בתודה.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. שבת שלום, לאחרונה קרתה לי תופעה חדשהומציקה באוברנט. אני מוריד קובץ, נניח בגודל 800 מ"ב התוכנה מראה 100 אחוז הורדה אבל לא, הקובץ ממשיך לרדת עד ל 806 מ"ב .... מראה 100 אחוז של סיום הורדה אבל בקובץ מופיע LOOKING ולא COMPLITE. סה מתסכל נורא כי אני מחכה שבועיים לקובץ שירד ואני לא יודע איך אני מסיים את ההורדה. מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  7. השאלה בכותרת... תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by nimrodim,

מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by ido2309,

שלום, רציתי לדעת האם ישנה דרך לייצא את הגדות חשבון הדואר והעברת כל המיילים הקיימים ואנשי הקשר. ניסיתי דרך יבוא\ייצוא אך לא מצאתי איך מעבירים את ההגדרות עצמן. תודה!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by overload,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. אני פשוט לא מצליח לארגן את הקבצים ולהעאלות את הטבלאות, AokHost תומך MySQL וJSF אז פשוט הוא נראה לי מתאים, אבל בבקשה אם מישהו יודע איך לארגן את הקבצים ככה שהם ירוצו, ויודע איך להעלות את הdb שיעזור בבקשה או ייתן טיפ נ.ב אני מקווה שזה המקום המתאים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by slrr,

היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by og27,

שלום לכולם אתמול עברתי ממהירות 2 מגה ל 2.5 מגה בנטוויזן. היה אצלי היום טכנאי של בזק שביצע שידרוג לקו ובדיקת איכות ואמר שהכל מצויין. הבעיה היא, שעד אתמול ה BITTORENT רץ יפה מאד על כ 100KB בטורנטים מסויימים, ועכשיו אותם הטורנטים מתים טוטלית או זוחלים על 4-10KB. מדובר בטורנטים עם המון משתפים. בגלישה רגילה ברשת הכל רץ מעולה, ובבדיקת מהירות הורדה הגעתי ל 330KB. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by weissby,

:-[ ?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  18. יש לי בעיה ב Norton Internet Security 2005 לפעמים קורה ואני שם לב שבProcesses יש לי קובץ בשם ccProxy.exe שלוקח לי ברקע 50 אחוז מהמשאבים של המעבד סתם ככה.... זה לא כל הזמן ככה זה לא קבוע זה לפעמים.... הקובץ הזה הוא שייך לסדרה של Processes שהNorton Internet Security 2005 מפעיל ברקע אבל אף אחד מהקבצים האחרים לא לוקח לי שום משאב רק הקובץ הזה... אא וכשהקובץ לוקח לי את ה 50 אחוז האלה אז יש ירידה משמעותית ב FPS שלי במשחקים וירידה משמעותית במהירות האינטרנט ובכלל בביצועים הכלליים של המחשב מן הסתם.... אני לא יודע למה אבל זה מה שקורה וזה מה שהקובץ הזה עושה השאלה שלי האם לעוד מישו פה זה קרה או אם מישו יודע מה לעשות איך לתקן... אם אתם יודעים אולי על תוכנות פיירוול+אנטי וירוס טובות יות…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by Shay17,

למה יש לי ג'יבריש על כל מה שבעברית ? יש דרך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by eitanb3,

שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by cold fire,

הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. מחפש תוכנות כמו אנטי וירוס טוב, תוכנת צריבה, ואופיס. הבנתי שבאופן אופיס אין OUTLOOK זה נכון?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  24. הוא מחריכ אותך להתקין איזה מנוע פירסומות והוא רוצה גם serial או משהו מחפש ץוכנה עם אותו אפקט בלי כל הבלאגן

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. ברגע שהמחשב שלי נכנס ל SLEEPMODE הוא מ תנתק לי מהרשת איך אפםשר לתקן זאת. יש לי מחשב נייד ואני בכל זאת מעוניין שיהיה לי SLEEP מוד אבל שלא יתנתק מהאינרנט הוא מחובר ב WIFI ל ראוטר תודה מראש. *שחכתי לציין יש לי וינדוס XP*

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.