עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abnatan,

ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by moris,

שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

5. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by NoLogo,

שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי תופעה מוזרה , אני מנסה לראות היסטוריה ושום דבר לא מופיע , אם אני עושה חיפוש בהיסטוריה זה מוצא לי כל מה שזה אמור למצוא. ניסיתי את כל הסינונים והדבר היחיד שמראה לי תוצאות זה ה by most visited. מישהו מכיר את התופעה? מישהו יודע איך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by LeftRight,

ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?

10. Started by eladbu,

אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by hagay,

היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום רב! מכיוון שהבעיה שלי תישמע מוזרה אז אסביר בקצרה את הרקע לבעיה. לחלק מהסרטים אין כתוביות בעברית, לכן אני משתמש במתרגם האוטומטי של גוגל שיתרגם לי כתוביות מאנגלית לעברית. הבעיה שכשאני רושם את זה: <-- בגוגל בתרגום זה מופיע ככה: <- לדוגמה: 00:00:15,000 --> 00:00:20,000 All source references for material in this video presentation can be found in that document. יופיע ככה: 00:00:15,000 -> 00:00:20,000 מקור הפניות עבור כל החומר הזה מצגת וידאו ניתן למצוא במסמך זה. לכן לאחר שגוגל מתרגם לי את הכתוביות אני צריך לעבור על כל שורה ולהוסיף מקף נוסף, וזאת עבודה מייגעת. השאלה שלי האם אפשר לקחת טקסט שלם ובאופן אוטומטי בכל מקום בו מופיע מקף לעשות שיופיעו שני מקפים ?? או או…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by SandLegion,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by galCool,

שמעתי שstyle xp תופסת הרבה משאבים והיא לא הכי טובה.. יש איזה תוכנה טובה במקום?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by uzis-1,

מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Interl-Conore,

ZoneAlarm או ZoneAlarm Antivirus או ZoneAlarm Anti-Spyware או ZoneAlarm Pro או ZoneAlarm Security Suite ? יש לי כבר אנטי וירוס ו אנטי SPYWEAR אני צריך רק FIREWALL טוב...

דיונים חדשים בפורומים