תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליחת אימילים שיהיה אפשר לשלוח את אותו אימייל למשהו כמו 100 איש, בתוכנה שבאה עם XP אין אפשרות לשלוח לכל כך הרבה. מה אתם מציעים? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: העתקתי מDisk on key ספרייה שלמה למחשב....במקום ספרייה שכבר ההיתה קיימת בו עם שם זהה.. העיניין הוא שבתיקייה שהייתה על המחשב והוחלפה, היה קובץ מאוד חשוב, שעכשיו נעלם. יש דרך לשחזר את זה? דחוף מאוד.... תודה מראש לעוזרים ------------------------------------------------ אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. פשוט לא מצאתי מקום מתאים יותר
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון היס בקיובייס מישהו יודע איך אפשר להפחית את זה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום יש לי icq 5.1 בעברית ופתאום אני לא מצליח לשלוח קישורים לחברים באייסקיו הם אומרים שהם לא רואים קישור וזה קרה לאחרונה תמיד הצלחתי עם הגירסה הזאת לשלוח יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי יהו אני לא מסוגל לשלוח דרכו קבצים זה קרה למישהו פעם מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כמו נגיד 100FM, יענו כל מה שאני שומע ואם אפשר לפורמט טוב כמו OGG, AAC וכדומה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך אפשר להפוך את פייר פוקס למקסטון מבחינת התוספים שמירת מועדפים סופר גרירה של דפים ניווט קל וכו'......
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מפרמט....והשאלה שלי היא איך לשמור על הקרדיט שלי מאימיול ולא לאבד אותו. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בקאזה, ושאלה לגביי תוכנה אחרת: 1. יש לי קאזה 2.6 ורציתי לדעת מדוע אני לא יכול להתחבר, כלומר התוכנה לא מתחברת לי, ואז אני לא יכול לחפש, אין לי פיירוול ושום תוכנת חסימה, זה ווינדוס אקס פי. 2. יש לי כונן של 4 ג'יגה ואני רוצה לצרף אותו לכונן אחר, יש איזה תוכנה חינמית, או תוכנת ניסיון שאפשר לעשות את זה בעזרתה? מישהו יכול לתת לי את שמה והיכן אני יכול להשיג אותה?, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מהו התהליך של הוספת אקציי'נג 2003 שיש בו שרת 1 ומהו התצורה הכי טובה שמותקן על השרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במקסטון העניין הוא שכאשר אני מצביע עם העכבר בזמן שיטוט על אחד התפריטים הניגללים!הם פשוט לא נגללים ולא יורדים למטה! איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-