עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by Ohady,

מה אתם אומרים על התוכנה הזאת freeantispyware ? ממליצים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by SmurFin,

יש לי בעית התחברות במסנג'ר הוא מתחבר בלי סוף בלי שום EROR והוא נשאר במצב הקיים . אני רוצה להעיף אותו מכל כיון ולא כל כך מצליח חוץ מ ADD /REMOVE לא הצלחתי יותר מזה וגם שעשיתי התקנה חדשה הוא שמר לי את ההגדרות של המייל העכשיוי העפתי את כל המסנג'ר והמסנג'ר הישן כן התחבר בלי בעיות , כנראה משהו בפרופיל נדפק ... (יש לי גם מסנג'ר פלס וSWEETIM - העפתי את שניהם אבל אני לא רואה קשר בין השניים ) אני רוצה לדעת איך מעיפים אותו לגמריי מהמחשב בלי שום זכר ברגסטרי ! בשביל להתקין פרופיל חדש . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by cold fire,

הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by galCool,

כאשר אני מנסה למחוק את המשחק ע"י uninstall הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "error 1316.A network error occurred while attempting to read from the file" מישהו?! תודה!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. שמעו עשיתי טעות קטנה בוינדוס XP עשיתי לקובץ מסויים שהיה חשוב לי הצפנה (NTFS SECURITY) וכשעברתי לוינדוס ויסטה שכחתי לפני זה להוריד את ההצפנה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לקובץ בויסטה... דבר טיפשי ביותר לא מאמין איך שכחתי... שמעתי יש תוכנות שפורצות את זה אבל לוקח זמן(אני מוכן לחכות לילות) מישהו מכיר? מאוד חשוב לי הקובץ הכיל הרבה סיסמאות חשובות תודה מראש

10. הבעיה היא שבויסטה בעלי כרטיסי קול מובנה של רילטק וסט רמקולים של 4 ומעלה לא נהנים מניגון MP3 או בכלל פסי קול סטריאו בסט האחורי אלא רק בסט הקדמי (באחורי מתנגנת המוזיקה בלבד, וגם כן בצורה מאוד מעוותת), דבר שלא היה קורה ב-XP. הייתי שמח לשמוע אם יש פה בעלי כרטיס X-FI (כי זה הכרטיס שהכי פופולרי היום במדפים בארץ), שיוכלו להגיד מה המצב אצלהם בניגון MP3 ב4+ רמקולים בויסטה... תודה רבה! רועי.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!

14. Started by ashkenazone,

אוקיי, היה לי קובץ AVI שהימרתי בהצלחה לDVD.. ואז צרבתי עם נרו.. כמו שצריך... הכנסתי לDVD (ישן, משו כמו 5 שנים) והוא קרא אותו... כאילו התחיל לנגן את הסרט, והראה שזה קובץ DVD, אבל אחרי 2 שניות זה נתקע, וזה ממשיך רק אם לוחצים pause ואז play (וזה מנגן שוב ל2 שניות).. אז הכנסתי את הדיסק לכונן DVD במחשב... וההתחלה היתה קטועה.. טיפטיפה ואז הכל הסתדר ורואים כרגיל... אז מה הקטע? הבעיה בDVD לא? מישהו נתקל? מכיר\? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by yuraxp,

בתוכנת סנדה יש יצוג של טמפרטורת POWER/AUX TEMP זוהי טמפרטורת הספק לא? אם כן איך הלוח האם מקבל נתונים מהספק?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by snoopyman@,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,

17. Started by אביחי,

כאשר אני מנסה לנגן dvd ב Windows Media Player 10,מופיע השגיאה הבאה: וכאשר אני לוחץ על מידע נוסף כתוב : הערה: בנגן אחר אני מצליח להפעיל.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by puuma,

שלום אני צורב בתוכנת נרו. צרבתי 2 סרטים אבל זה צרב לי רק א ת הסרט בלי הסאונד אולי מישהו יודע למה זה ככה? תודה :s05: הצורב שלי בסדר בדקתי וצרבתי מצשהו אחר וזה עבד אבל חלק מהסרטים הוא צורב ללא סאונד

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by DJ_Yaniv,

כשאני מפעיל כל מיני סירטונים באינטרנט אז אין קול. אבל כשאני שומע שירים במחשב יש קול. מישהו יודע אולי מה הבעייה.? היתקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס קול. (אני רוצה לציין שפירמטתי את המחשב לפני כמה ימים)

20. Started by yakir8,

שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by GbeTech,

שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?

22. Started by דוד חיים,

שלום לחברי הפורום. לפני רגעים מספר ניסיתי לצרוב דיסק אודיו רגיל דרך ווינדוס מדיה פלייר, בחלון מצד שמאל - target - נפתחו לי כל הקבצים שהיו לי בדיסקאון-קי ברוב תמימותי סימנתי את כולם ולחצתי delete, הייתי בטוח שהוא רק ינקה אותם מהחלון... מסתבר שנמחקו לי כל הקבצים מהדיסקון-קי... אני אובד עצות, חצי שעה לפני שידור ברדיו וכל המוזיקה נמחקה.. שלא לדבר על פרוייקטים שנמחקו. האם למישהו יש פיתרון???? תודה מראש, דוד חיים.

23. Started by The Dom,

הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by mtfl,

שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by slimshady21,

אחי התקין אתמול משום מה את ה -PHASEOUT, זו מן תוכנת דפדפן שמשגיחה על הגלישה,חוסמת פופ אפ וכאלה. ומאז שהוא התקין אני לא יכול לכתוב עברית בEXPLORER הרגיל! אני יכול רק שאני נמצא ב-PHASEOUT (למשל עכשיו...) אבל הגלישה שם מה זה איטית,כי הוא סורק כל דף חצי שעה עד שהוא פותח ואני לא יודע מה לעשות זה מתחיל לעצבן כל הקטע הזה, מישהו יודע איך אני לכתוב עברית??? עזרה!!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים