תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ראיתי 2 שחרורים של מקודד XViD: של Koepi's ושל uManiac's רציתי לדעת איזה מהם עדיף להתקין. תודה.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, כרגע סיימתי לפרמט את המחשב ולהפתעתי גיליתי שאחת מהבעיות המעצבנות מהמערכת הקודמת נותרה. כאשר אני מנסה לראות בקאזה סרט שעדיין לא סיים להוריד היא פשוט נתקעת!!! היא מפסיקה להגיב ואני חייב לסגור אותה. מישהוא מכיר את התופעה? תודה רבה, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש כתוביות לסרט Get Rich Die Trying\Get Rich or Die Trying של 50cent שתתאים לתוכנה BSplayer אם מישהו יכל למצוא לי או לתת לי אתרים שהוא חושב שיש את זה שם אז בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש Fire wall טוב שלא עושה בעיות במחשב יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הורדתי EMULE התקנתי ואני מפעיל את התוכנה ומחפש משהו ןזה לא עושה כלום! זה אומר שאין לי SERVER או משהו כזה... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
virtualdub? שיחקתי הרבה עם התוכנה אבל לא מצאתי אופציה כזאת מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי אחת היא עושה את החלק הראשון אבל בשני ניתקעת... עם מישהוא מכיר תוכנה טובה שיתן לי את השם בבקשה....
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה BsPlayer כדי להריץ את הסרטים והכתוביות, אך כאשר אני מפעיל את הסרטים, זה כותב לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר... מישהו יכול לתת לי תוכנות אחרות להרצת סרטים עם כתוביות, ואם אפשר אז גם לינקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי. מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכם כשמישהו שולח לי קובץ בדוא"ל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ(זה מראה צבע אפור), מישהו יודע למה??? (יש לי אאוטלוק אקספרס 6).
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אנשים , כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת ... רצוי שהיא תהיה מאוד קלה ופשוטה , ותעבוד על Windows 98 . נ.ב. השתמשתי בחיפוש , ולא מצאתי כלום שיכול לעזור לי . :-\
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
איך אני יכול להעביר שירים מדיסק(מקורי) למחשב בעזרת הווידווס מדיה פלייר 9 ולאיזה פורמט זה מעביר אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-