עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה אני חייב עזרה פה , יש לי מצלמת אינטרנט של USB שלחברה שלה קוראים ICE DIGITAL מצלמת כדור עם סטנד שעליה רשום שם החברה , עכשיו אין לי את הדרייבר שלה ואני חייב התקנה של זה כי המחשב לא מזהה לי את זה ... בכמה פעמים כבר השתמשתי בתוכנה שנראה לי קראו לה USB PC CAMERA PLUS וזוהי הייתה תוכנה שהיו בה דרייברים למלא מצלמות אינטרנט , אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי דרייבר כזה או אחר שיעזור לי להתקין את המצלמה, ועוד פעם , חברת המצלמה היא ICE DIGITAL ... תודה מראש לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by overload,

לא חשוב.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  3. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה...כשאני מכניס לכונן הDVD של המחשב דיסק DVD של סרטים גם המדיה פלייר-11 וגם ה-POWER DVD ועוד שתי תוכנות שניסיתי מנגנות את הסרט כאשר שומעים רק את הסאונד אבל לא רואים תמונה. לפעמים במסך מוקטן רואים את הסרט אבל כשמגדילים למסך מלא אין תמונה. כנ"ל גגם כשממזערים את התוכנה ומגדילים שוב - אין תמונה, רק סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל זה לא עזר. כמוכן, לא ניתקלתי בבעיה הזאת בזמן הרצת קבצי AVI או MPEG על המחשב... יש למישהוא פיתרון יצירתי?

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  4. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך Winamp אחי חדש דחוף.. בבקשה חינם

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את האנטי וירוס avira וסרקתי איתו אבל אחרי שהוא איתר את הוירוס לא ראיתי שיש אפשרות לבחור שהוא ינקה את הוירוס,מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה (מדובר בסריקה על דיסק און קיי ) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Started by Elad87,

אני יסביר.. יש לי אתר שאני מוריד ממנו המון דברים אבל הוא מגביל אותי ל50מגה פר יום. האתר אינו שולח לי לקוקיס והוא מזהה אותי רק לפי כתובת האייפיי. יש לי ADSL ככה שפתרון שנראה הכי פשוט הוא להתנתק ולהתחבר כל זמן.. אבל זה מעצבן.. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שתמנע מהאתר לזהות את האייפי שלי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by margrin5,

האם קיימת גירסא חינמית של solsuite

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by kobi_af,

קבלו כאן http://rapidshare.de/files/995480/idan-t.rar.html זה קובץ ראר שניתן להורדה רק ב4.40 מב ובתוכו יש קובץ avi ששוקל 700 מב איך בדיוק עושים דחיסה כזאת חזקה(ראיתי קבצים גם יותר גדולים מזה בפשוט מגה בייטים בודדים בהורדה לראר)

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by tovx,

אני מקווה שזה המקום בזמן האחרון התחילו לי גמגומים כאשר אני צופה בקטעי וידאו ברשת youtube וכד התקנתי מחדש wmp וflash player לא עוזר יש לי eset אנטיוירוס ו פיירוול והמחשב בן חצי שנה יש למישו פתרון תודות למשיבים

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by X-It,

SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. כנראה שהבעיה התחילה לאחר התקנת פייר פוקס 3. עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by shay205,

ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! מחפש תוכנת RSS שתוכל להציג בווידגט על השולחן עבודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.

17. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by swish,

אהלן חברה! יש לי בעיה אני מנסה להוריד סרט מאתר ONE של קרב סבמישן של אחד שמתאמן איתי,ואני לא מצליח להגיע לוידאו הזה. ניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת URLSnooper שמגלה את השם של הקובץ שנטען, אבל אני לא מצליח לשמור אותו במחשב בשום צורה, ואם אני כבר מצליח זה שומר לי קובץ קטן של כמה בייטים פליז עזרה!!! http://www.one.co.il/cat/video/first.aspx

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by lipa,

NOD 32 , קרפרסקי ?

20. Started by אישי555,

ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  21. מידע כללי :מוריד סרטי ווידאו והייתה הפסקת חשמל לאחרונה(לא זוכר אם הבעיה הייתה אחרי הפסקת החשמל או לפני) כל פעם שאני נכנס לתיקיות מסוימות שנמצאות על שולחן עבודה (לא המיסמכים שלי) המחשב עושה מין ריענון כזה ואז הוא נותן חלון של דוח שגיאות: explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. ואז אני לוחץ אל תשלח\שלח וזה עושה רענון גדול שמעלים הכל חוץ מהרקע וחוזר תוך כמה שניות בלי התקייה והבעיה גם שלוחץ על מדייה פלייר יש את אותה שגיאה רק במקום שכתוב אקספלור כתוב wmplayer.exe ולרוב גם חלון שאומר: drwtsn32.exe בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. משהו יכול אולי לעזור בבעיה כי זאת בעיה מאוד מציקה אי אפשר לראות סרט ווידאו או להכנס לתקיות.. אלה פרטים של מערכת …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן. אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים. וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X מה קורה פה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by tombcatz,

אודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by pssheba,

אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!! חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!! אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!! ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי ! זה קרה למישהו ? מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?! תודה !

• 7 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.