עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shay17,

למה יש לי ג'יבריש על כל מה שבעברית ? יש דרך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by ofer_shm,

הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. יש לי THINKPAD T41 חסרים לי דרייברים ואני לא מצליח למצוא גם לא באתר של IBM. חסרים לי: 1)PCI MODEM. 2) SM BUS CONTROLLERS 3)ועוד התקן לא מוכר (לדעתי כ.רשת. אודה לעזרתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

6. Started by iakovl,

מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Real_Me,

קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש לי MX1000 עכשיו אני רוצה להשתמש בכפתוריי הקדימה ואחורה להרצה מהירה של דפים בדפדפן אבל משום מה הדפדפן בכלל לא מגיב לפקודות וב IE כן,רציתי לשאול מה צריך לעשות בשביל ש ב FF הכפתורים האלה יפעלו לי. ואני משתמש בגירסה העברית הכי חדשה של FF תודה

13. Started by alonezer,

שלום, אני עומד לפרמט את המחשב ואני מגבה הכל עכשיו ואני לא מוצא איפה נמצאים המועדפים של פיירפוקס.. איפה אפשר למצוא אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!

15. חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאה Write error only NTFS file system supports files larger then 4GB חברה מה זה אומר? ואיך אני מתקן את זה ?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אני לא ממש מבין באימיול, והוא כל הזמן מציג לי הודעות על פורט, אזהרות, התרעות.. כל מיני. מה אני עושה עם זה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by GbeTech,

שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?

18. טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס של נוד32 ועד לפני שבוע לא היו איתו בעיות. לפני שבוע התחלתי לקבל הודעות על קבצים שנגועים בוירוסים: בהתחלה הודעעה שיש לי וירוס בקובץ הפעלה של מדיה פלייר, אחר כך וירוס בקובץ הפעלה של נרו... ועוד כל מני קבצים שמעולם לא היו נגועים לי בוירוס. האנטי וירוס גם לא נותן אפשרות של מחיקת הוירוס אלא מחיקת הקובץ בלבד! אחרי יותר מ-10 תופעות כאלו החלטתי לפרמט את מחיצה C. חוץ ממחיצה זו יש לי עוד מחיצות שיש בהם סרטים שירים תמונות ומחשחקים. לאחר הפרמוט המחשב עדיין עובד בצורה מוזרה ולא מהר כמו שהיה לפני מספר שבועות... אחרי שעה שוב חזרה ההודעה על הוירוסים שהיתה לי! הרצתי סריקה לכל הכוננים שלי אך האנטי וירוס לא מוצא דבר! רק כשאני ממש נכנס לתקיה בה הקובץ הנגוע נמצא …

19. Started by Anonymous1,

לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. שלום קוראים לי שלומי,מראשון,ואני חייב עזרה. אז ככה,יש לי לוח אם של ג'יגה ביית GA-8VM800M יש לי כרטיס מסך כמובן גם כן של ג'יגה ביית- AGP REDEON X1050 SERIES GRAPHICS אם כן,הבעיה היא שלפתע לפני כחודשיים פירמטתי את המחשב,כאשר הגעתי למסך הפתיחה הכל הלך חלק כמו שידוע לכולם,כמובן שהתקנתי את הדרייברים(אודיו,כרטיס מסך) ולאחר התקנת דרייבר כרטיס המסך(עבד רגיל) מבקש ממני המחשב לבצע תהליך איתחול,וכך עשיתי. לאחר תהליך האיתחול לא עולה לי המסך כלל,רואים רק את סימן העכבר(בדומה לרזולוציה-600 על 800 פיקסלים) ובהמשך נוצר רעשים בדומה ל"מקשים דביקים" למי שמכיר. עקב זאת ביצעתי תהליך התחול והמחשב מציג לי אפשרויות כמו-מצב בטוח(בכמה מצבים שהם,אני בטוח שאתם מכירים),ויש עוד אופצייה שא…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. כמו בוואלה למשל..יש כותרת וכתוביות מתחת לסרטון אבל אין את הסרטון עצמו. אני יכול לראות סרטים רק בYOUTUBE

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום נוצר לי הכתובת הבאה בתור דף בית http://www%20huttwalla.co.il/, ולא ניתן לשנות אותה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by Real_Me,

מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by moshiko211,

הווינדוס מדיה פלייר 10 לא קורא לי סרטים,שאני לוחץ על הקובץ הוא רושם למטה codec משהו ולא מראה תמונה האם אני צריך מקודדים או משהו אחר? ואם כן בבקשה תנו לי לינק.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום, מהי התוכנה הממולצת לסריקה? כלומר לניהול סריקות, כל המסמכים, וכו'....

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים