תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
רציתי להכנס ל PROPERTIES של החייגן שלי וקיבלתי את ההודעה שרשומה בתמונה. מה זה לעזאזל? ואיפה מתקנים/מקבלים חדש? ניסיתי ללכת כעצת ההודעה וללכת לRESTORE POINT הקודם שלי,אבל זה לא עזר . יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Age of empiers וכשאני רוצה להתקין אותו הוא תוקע לי את המחשב ומופיע חלון קטן:
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה סתם קטע של נוחות מעצבן. כאשר אני מעביר קבצים לתיקיות אז זה מעתיק אותם ולא מעביר אותם.. אני עושה את הפעולה הפשוטה פשוט גוררת את זה לשם וזה מעתיק ... וזה נורא מתסכל כי אני יחסית מסדר הרבה את המחשב ועושה הרבה פעולות של העברות וכו'.. =] אז.. יש דרך לסדר את זה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! ראשית, שמי גיל, אני חדש בפורום (הוא הומלץ לי על ידי חבר). שנית - יש לי בעיה די חמורה במחשב. כל משחק שאני מפעיל, פועל לכמה דקות ולאחר מכן מאתחל את המחשב, ובמקרה הטוב, רק קורס. יש לציין כי זה החל לקרות רק לאחר הפירמוט האחרון שלי. לפני הפירמוט היו לי יותר מ5 משחקים על המחשב, וכולם פעלו בצורה מושלמת. כיום יש לי רק משחק אחד על המחשב, ובכל פעם שאני פותח אותו ומשחק בו לכמה דקות, המחשב שלי מאתחל את עצמו. עוד יש לציין, כי זאת אינה בעיה בחומרה (כך נראה לי לפחות). אמרו לי כי הבעיה יכולה להיות במאווררים או בזיכרון, שהוא חם מדי, או משהו דומה לכך; אז עשיתי ניסוי, פתחתי 30 חלונות של דפדפן האינטרנט והפעלתי סרטון של נגן המדיה, והמחשב עבד בשלמות. (אני עדיין לא יודע אם …
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרצת 3DMark- התקנתי את התוכנה ושמתי סיריאל, אבל שאני מנסה להריץ את זה, מופיע לי מסך כזה: http://img222.imageshack.us/img222/2267/10984713el3.jpg כפי שרואים, ישר אחריי שאני מריץ, זה נתקע כזה ועושה "לא מגיב". ניסיתי לחכות ולתת לזה איזה שעה וזה המשיך בדרכו... המפרט שלי זה: INTEL P4 3GHZ hyper threading ATI HD3850 256MB PCI-E GEIL 2GB DDR2 667MHZ 160GB SATA2 FSP 400W PNR DX9 WINDOS XP HOME EDITION
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מהם דריברים של OMEGA?(לכרטיס מסך ATI) שנית מאיפו אני מוריד אותם בשביל ה X1800XT שלי?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי icq 5.1 בעברית ופתאום אני לא מצליח לשלוח קישורים לחברים באייסקיו הם אומרים שהם לא רואים קישור וזה קרה לאחרונה תמיד הצלחתי עם הגירסה הזאת לשלוח יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי... אני מנסה לצרוב דיסק בתוכנה של אלכוהול דיסק בשביל הניד פור ספיד החדש.. עכשיו הבעיה שהצלחתי לצרוב אבל כנראה שלא עשיתי טוב... כי המשחק לא זיהה את זה מדובר בדיסק 3.. את השניים הראשונים הביאו לי..פשוט עם דיבק 3 יש לי בעיה לצרוב אותו כמו שצריך.. מה שהבנתי שיש שני קבצים שצריך לצרוב... אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי... אשמח מאוד אם יוכולו לעזור לי באייסיקיו כי אני דיי חדש פה...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר מסוים ונפתח לי דבר כזה : מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו.... אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם. ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05: או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-