תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האקספלורר שלי מתפקד נורמלי עד למצב בו אני לוחץ על לינק הפותח דף אחר או כשאני רושם כתובת אתר בשורת המשימה ומנסה להכנס במצבים אלו פתאום נפתח דף חדש ושניהם נתקעים, מכאן והלאה כל פעם שאסגור דף אחד יפתח עוד אחד (גם תקוע) והמצב לא נפתר עד שאני "סוגר משימה" ממנהל המשימות ובכך סוגר את שני הדפים יחדיו לאחרונה הסרתי את אקספלורר 7 מהמחשב בגלל שהיה לי קצת כבד על המחשב (מאד ישן) אולי זו הסיבה בכל מקרה אודה לכם אם תעזרו בכל דרך אפילו בלהסביר לי איך מתקינים מחדש את האקספלורר (6)
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את נרו 7 לאחר שמחקתי כנדרש את נרו 6 שהיה לי. משום מה ההתקנה החדשה מבקשת ממני למחוק את IN CD בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 אך מיד יוצאת הודעה שאין IN CD במחשב שלי . היכן לחפש את השרידים שך IN CD ומה צריך למחוק בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 ?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמו בוואלה למשל..יש כותרת וכתוביות מתחת לסרטון אבל אין את הסרטון עצמו. אני יכול לראות סרטים רק בYOUTUBE
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה past river audio converter , (ניתן לומר כי היא "מוציאה" פסקול מקבצי מדייה והופכת אותם לקבצי שמע עם קידוד לבחירתי ...יש mp3 יש wav וכו'...) כל הקידודים עובדים לי חוץ מל mp3 ואני מקבל חלון שגיאה כזה : מה עושים ? ומה צריך לרשום ב compressor שם בצד? מי שמכיר את התוכנה או כל אחד אחר יכול בבקשה לעזור לי אני מאוד אודה לכם אם תצליחו לפתור את הבעיה. תודה מראש. נ.ב יש לי direcx 9.c ומחשב ממש מעולה ככה שהבעיה בתוכנה -מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני קיבלתי הודעה של המחשב יכבה תוך 60 שניות לצערי לא שמרתי תמונת מסך וזה אחת לכמה שעות קורה כך שלא תפסתי תמונה עדיין. הרצתי חיפוש והסרה וזה לא בלאסטר. גם אין וירוסים. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עליתי על תיקון לבעיות במסנג'ר שעזר לי ב2 מחשבים. באחד בעת ביצוע הלוגין התוכנה היתה מפסיקה להגיב ובשני ההודעת away לא היתה נשמרת. לפי דעתי הפתרון שלי פותר הבעיות אם פתר את שתיהן. נכנסים בregedit לנתיב HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings עושה קודם export לנPerPassportSettings (גיבוי במידה ויש צורך בשחזור) ומוחקים את PerPassportSettings. פותחים את המסג'ר מחדש ויתכן והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי icq 5.1 בעברית ופתאום אני לא מצליח לשלוח קישורים לחברים באייסקיו הם אומרים שהם לא רואים קישור וזה קרה לאחרונה תמיד הצלחתי עם הגירסה הזאת לשלוח יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני כמובן עובד עם FF, אבל ההורים שלי רגילים לIE. אני צריך חוסם כמה שיותר פשוט, אחרת הם יסתבכו. פופ אפים פחות חשובים, כל פרסומות הפלאש בוואלה וחבריו הן המטרה העיקרית. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הורדתי NOD32 3.0.414 עכשיו המשתמש שקיבלתי בקובץ הטקט לו טוב... אני צריך או איזה קראק או איזה משתמש וסיסמא טובים.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
תגידו אתה שיחקתם פעם עם הדרייבר של ה-3D Stereo של NVIDIA? באיזה משחקים, עם אילו משקפיים ואיך זה היה? לי יש בבית משקפיים אדומים כחולים כאלה שקיבלנו מהדיסק של Spy Kids 3 (כן כן...), ואיתם שיחקתי משחקים כמו BF2 ו-CS. הבעיה היא שאז היה לי 6600GT שבקושי הריץ את BF... וקאונטר היה מוזר לשחק עם זה... וגם מה הצבעים לא היו במקום בגלל המשקפים... יש עוד דרך לשחק ב-3D עם משקפים אחרים (שלא עולים 500 ש"ח...)? ו-NVIDIA באמת הגזימו - בגלל שאין לה מתחרים בנושא הזה היא מרשה לעצמה לא להוציא דרייבר, וכל מי שאהב את זה צריך לחכות למה שהם קרוב לוודאי לא התחילו לעבוד עליו!!! ואני מת לשחק במשחקים כמו FARCRY עם 3D, דבר שעכשיו אני טכנית יכול רק בגלל שהדרייברים הדפוקים שלהם לא יצאו אני לא יכול :…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-