עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג מוטורולה v3m ורציתי לשאול שאלה האם יש איזה שהוא תוכנה שאני יכול למחוק את המוזיקה,תמונות,וידאו ששמור על הפלאפון שאי אפשר למחוק דרך הפלאפון שזה בא אם הפלאפון (שקונים ת'פלאפון)...?? ואם יש תוכלו לעלות תוכנה בבקשה ? תודה מראש לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאה Write error only NTFS file system supports files larger then 4GB חברה מה זה אומר? ואיך אני מתקן את זה ?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. היום אחרי שניקיתי את ההיסטורי קוקוז וכדומה בדפדפן כנראה עשיתי משהו לא בסדר בהגדרות לא זוכר מה.. בכול אופן כל פעם שאני סוגר את הדפדפן נפתח לי החלון הבא מישהו יודע איך אני מבטל את זה לקביעות.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by HackNever,

שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם איך אני מעביר קובץ מהטורבו סי אל הוורד מבלי שכל האותיות התבלבלו

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by luba,

שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by DJ_Yaniv,

כשאני מפעיל כל מיני סירטונים באינטרנט אז אין קול. אבל כשאני שומע שירים במחשב יש קול. מישהו יודע אולי מה הבעייה.? היתקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס קול. (אני רוצה לציין שפירמטתי את המחשב לפני כמה ימים)

11. שלום מה דעתכם על ההתקן אבטחה החדש הזה? האם הוא עושה את העבודה ? האם הוא עדיף על פני תוכנות? http://www.yoggie.com/

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by dror_gh,

אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  13. תודה לכל העוזרים :s05:

14. Started by ido-nava,

אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. חוץ מהנושא הזה שפתחתי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144843.new#new יש לי עוד בעיה יותר מוזרה במחשב.. הוא מזהה לי התקנים שפיזית לא קיימים במחשב.. ניסיתי להסיר אותם והם חוזרים לבד בהפעלה בזיהוי אוטומטי... הוא פשוט מזהה לי כרטיס סקאזי וסידירום סקאזי.. יש למישהו מושג מה זה אמור להיות? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by Tzox,

היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. אין לי מושג אם זה בכלל בא עם דיסק התקנה כלשהו, לכן אני צריך דרייבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by moshiko211,

הווינדוס מדיה פלייר 10 לא קורא לי סרטים,שאני לוחץ על הקובץ הוא רושם למטה codec משהו ולא מראה תמונה האם אני צריך מקודדים או משהו אחר? ואם כן בבקשה תנו לי לינק.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. שלום .. יש לי בעיה במחשב כבר משהו כמו חודש .. הבעיה היא שאני נגיד נכנס לסרט אני רואה אותו הפוך לגמרי ב 190 מעלות.. לא בכל הסרטים זה קורה אבל ברובם .. יש מישהו שיודע אולי איך מטפלים בבעיה ? אשמח לשמוע את דעתכם .. תודה מראש לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  22. שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. Started by mzini,

אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  25. כמו נגיד 100FM, יענו כל מה שאני שומע ואם אפשר לפורמט טוב כמו OGG, AAC וכדומה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.