תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב שלי התחיל לזייף.. מופיעות הרבה שגיאות באמצע האינטרנט יש את השגיאות האלו של הSend וNOT SEND ואז זה סוגר כמעט את כל החלונות. וגם הFPS שלי ירד לאחרונה =\ הרצתי בדיקות עם מיטב האנטי ספיוואר (spy bot S&D, Microsoft Anti Spyware, Ad Aware, Spy Doctor) וגם הרצתי בדיקה עם הAVG שלי והוא לא מצא כלום =\ וגם יש בעייה מעצבנת אני לא מצליח להעביר מעברית לאנגלית וההיפך במקומות מסויימים =( בסרגל כתובות גם. לפעמים שאני יוצא מהאקספלורר יש לי הודעה כזו: אני מוסיף גם לוג של Jhackthis אולי יש פה משהו =\ תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני רוצה לראות ערוצי סטרים זה פותח הןדעה Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or a required codec might not be installed on your computer. איך פותרים את הבעיה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי Bluray עם sony Vegas Pro 8 והתוכנה פשוט נסגרת בבחירת הקבצים (M2TS ) אולי חסר לי איזה תוסף או משהו ? כי עם קבצים אחרים אין שום בעיה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני כבר מה זה מיואש...בחיי אני במיתקפה בילתי אפשרית לא מצליח להתקין את הקספארסקי = רק אנטי ספאם ולא רוצה להחליף את הNOD32 הקלאוד מארק מצויינת לי >>> מתקין את הטרייל מנסה להעביר פרטי כרטיס אשראי וכל הזמן זה כותב לי שישנה שגיאה ותאמינו לי שזו לא בעיה בכרטיס כבר לא יודע מה לעשות (והפתרון של גוגל לא בא בחשבון מבחינתי > כי אני צריך ליראות מה הפך לספאם) למישהו ישנו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האתר לא עולה לי בפיירפוקס פשוט לא רוצה, ניסיתי להתקין מחדש וחיפשתי בפורום לא מצאתי כלום, בבקשה עזרו
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
Tools-Scheduler/Planner ומכאן, לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אתם מכירים את הבעיה הזאת שכאשר אתם פותחים תיקיה בעלת קבצי וידאו (סרטים, סדרות וכו') והקבצים מוצגים בסמלים גדולים ואפילו יש מעין תמונה קטנה מתוך הסרט על הקובץ עצמו? אז כשאני פותח את התיקיה הזאת ומופיעים אצלי הקבצים הללו בגודל גדול (כלומר בתצוגה מקדימה מוקטנת) קופצת לי הודעת שגיאה נורא מוכרת (זאת הודעה שכולם מכירים מהווינדוס) אם שתי אופציות לבחירה: Send או don't send. בד"כ כולנו בוחרים באפשרות השניה... בכל אופן, למישהו יש מושג למה לעזאזל זה קורה? ממה זה נובע, ואיך ניתן לתקן את הבעיה הזאת??? אני נורא מקווה שתוכלו לעזור לי בזה כי זה נורא מתסכל אותי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-