עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eytan243,

שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by luba,

שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. באאוטלוק ידעתי איך לעשות את זה,הפעם חרשתי את האופציות ולא מצאתי שום איזכור לעניין... אשמח לתשובה. נ.ב. אני עם ה-TB באנגלית

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by GbeTech,

שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?

5. Started by lokorn,

היי, כשאני רואה וידאו דרך אתרים כמו למשל ynet או ערוץ הספורט אז לפעמים חסרים מלא צבעים והתמונה נורא מרוחה ככה שבקושי רואים מה קורה בסרטון. לפעמים כשפותחים באותו זמן 2 סרטונים אז אחד מהם רואים פתאום טוב. ביוטיוב למשל רואים את כל הסרטונים בסדר גמור. ניסיתי להתקים את הקיי לייט קודק פק הכי חדש וזה לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש את האדובה פלאש פלייר וזה גם לא עזר. למישהו יש רעיון איך מסדרים את זה?? תודה.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. תודה לכל העוזרים :s05:

7. יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  8. עליתי על תיקון לבעיות במסנג'ר שעזר לי ב2 מחשבים. באחד בעת ביצוע הלוגין התוכנה היתה מפסיקה להגיב ובשני ההודעת away לא היתה נשמרת. לפי דעתי הפתרון שלי פותר הבעיות אם פתר את שתיהן. נכנסים בregedit לנתיב HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings עושה קודם export לנPerPassportSettings (גיבוי במידה ויש צורך בשחזור) ומוחקים את PerPassportSettings. פותחים את המסג'ר מחדש ויתכן והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by hedva,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458961,00.html

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי המון היס בקיובייס מישהו יודע איך אפשר להפחית את זה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by orendia,

שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by bitv,

פירמטי את המחשב והתקנתי windows xp sp3 . התקנתי גם את הצ'יפסט מאתר MSI וכן את כרטיס המסך . ב- device manager נשאר סימן קריאה video controler . הרצתי סרט AVI במדיה פלייר של מיקרוסופט , ונשמע רק קול , ללא תמונה , וזה ברור למה . התקננתי K-LITE CODEC גירסה 5.9 . העליתי את המחשב מחדש והרצתי שוב את הסרט. הפעם ראו תמונה אך ללא קול. ניסיתי גם את גירסאות 6 ו- 5.8 . אך ללא הועיל . כנ"ל גם איני שומע קטעי וידאו ב-יוטיוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by eladbu,

סקייפ משגעת אותי כל שניה עולה לי החלון של נורטון ומזהיר אותי על התוכנה!איך אני מבטל את זה???????

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by spinchicken,

שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by tomermu,

שלום יש לי אופיס 2007 (אנגלית) שמותקן על ויסטה SP2 בעברית. בכל פעם שאני פותח מסמך וורד או אקסל , נפתח לי האינסטולר של חלונות והתוכנה כאילו מתקינה עצמה מחדש. זה תהליך שלוקח בערך דקה. זו התוכנה היחידה מכל התוכנות שמותקנות לי על המחשב שקורה לי דבר כזה. התקנתי SP 2 לאופיס - לא עוזר. הסרתי התקנתי מחדש כמה פעמים , איתחלתי מחשב- כלום לא עוזר. חיפשתי פתרונות באינטרנט- לא מצאתי. למישהו יש אולי פתרון לדבר הזה?

17. איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. יש תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by zerokool,

word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש

20. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! אני מחפש תוכנת הקלטת שאני יכול להקליט ובזמן ההקלטה גם לדבר דרך המיקרופון. אבל שיצלם לי את כל המסך של המחשב שאני מקליט. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. Started by tom123p,

אני עובד עם פיירפוקס בצורה בלעדית - אבל לפעמים אני חייב לעבוד עם האקספלורר ויש לי בעיות איתו בעניין עברית (גם מצאתי מה התוכנות שגרמו לבעיה מלכתחילה - אך זה לא הנושא) אני רוצה להתקין מחדש את האקספלורר ולמרות שפעלתי לפי ההנחיות באינטרנט של שינוי הרגי'טרי - קובץ ההתקנה לא עובד משום שהוא מזהה שהאקספלורר 6 שיש לי על המחשב הוא עדכני יותר. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by Frozen-Ice,

תשמעו לאחרונה שאני מתחבר לרוב השרתים באימיול .אחרי ההתחברות אני רואה הודעה זאת והאימיול לא מוריד כלום מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by R9547655G,

אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by iyc,

אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים