עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shibie,

מה ההבדל בין quick format ל format רגיל?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by asaf20,

היי. כנראה אחי הקטן אישר עידכונים של הווינדוס או משהו כזה חזרתי מהבסיס היום ואני רואה שכתוב לי שנשאר רק 5 ימים להפעיל את הווינדוס בבקשה חבר'ה קצת עזרה..

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by freee,

שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לשמור את כול הרשימה שלי באיסקיו. כי אם נגיד יהיה לי פריצה אז אני יוכל להחזיר הכול ואז יהיה סבבה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  4. כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by Ashand,

מחפש דריבר ךויסטה: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller אני לא מוצא ברשת... צודה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  6. יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. שלום, אני מתעסק רבות לאחרונה בהתקנות חוזרות ונישנות של מערכות הפעלה למחשבים שונים אשר חוזרים אלי שוב כתוצאה משימוש לא נכון של המשתמש שלהם. התגברתי על הבעיה ע"י יצירת אימג' בעזרת תוכנת Ghoost למערכת ההפעלה עם כל התוכנות הנילוות . הבנתי כי אני יכול ליצור תקליטור DVD שיכיל גם את ה IMAGE למחשב וגם את ה GHOST כך שהכל יעלה אוטומטית אם אני יוצר את הבוט מכונן התקליטורים. איך ומה צריך כדי לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by גליטו,

שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..

9. האם יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי בעיה באינטרנט יש אתרים כמו ONE או המייל החדש של וואלה שאני פשוט לא מצליח לראות אותם כמו שצריך.. לדוגמא במייל החדש של וואלה אני לא רואה כלום רק את האפשרות חיפוש. ובONE אני לא יכול ללחוץ על התפריטים בצד. משהו מוזר כי במחשב של אחי אני כן מצליח . אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח תודה

12. Started by ddwins,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי ווינדוס 7 ולאחר כמה זמן התקנתי ביטורנט, התחלתי להוריד קובץ בעל הרבה מקורות ועם קצת ליצ'רים והביטורנט לא זז, ביטלתי את ה UAC ביטלתי את הפיירוול, אין לי ראוטר והאינטרנט מוריד בסדר גמור בהורדה ישירה, אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בכדי שהביטורנט יוריד (הורדתי את הגרסה החדשה ביותר של UTORRENT) וניסיתי מספר קבצים להוריד כולם עם הרבה סידרים ומעט ליצ'רים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלוםלכולם אני מחפש תוכנה להמרה בין קידודים שונים של סרטים יש לי DVD שקורא DIVX אבל לא את כל הפורמטים האם יש תוכנה שבעזרת אני אכניס את קובץ הסרט והחליט לאיזה פורמט של אודיאו ווידיאו להמיר אותו לשם ההמחשה קובץ WMV ל AVI רגיל בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by roeiw,

יש לי בעיה כשאני מקליק על קישור להורדת קובץ במקום לפתוח חלון ששואל אותי מה אני מעדיף לעשות- Save As, Open, Cancel האקספלורר ישר פותח את הקובץ בלי לשאול אותי עכשיו עשיתי Defults בהגדרות וגם Reset Web Settings אבל זה לא עוזר... תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by galCool,

כאשר אני מנסה למחוק את המשחק ע"י uninstall הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "error 1316.A network error occurred while attempting to read from the file" מישהו?! תודה!

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  19. שלום, אני מחפש נגן מדיה [יהיה נחמד אם הוא יהיה מבוסס על WMP, אבל לא חובה] עם שני מאפיינים ספציפים מאוד... 1. אפשרות לסמן רשימה ארוכה של קבצים ולהוסיף אותם לרשימה שמע זמנית (עם אפשרות SHUFFLE) בלחיצה ימינית, או אפשרות של פתיחת תקייה שלמה לתוך רשימה זמנית... כמו בWMP. 2. מה שחסר לי בWMP, זאת האפשרות לשלוח את הקבצים המקוריים לפח האשפה דרך רשימת השמע, וזאת בעצם התכונה שאני מחפש. ניסיתי לעבור על רשימות של נגני מדיה, אבל זה לא מהמאפיינים שרשומים בדרך כלל ברשימת המאפיינים של תוכנות מדיה. נגן שעונה על הדרישות האלה יקל על חיי רבות. אז אני מודה למגיבים מראש. (רשימה של יותר מנגן אחד שעונה על הדרישות כמובן יתקבלו בברכה )

20. הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. הבעיה היא שבויסטה בעלי כרטיסי קול מובנה של רילטק וסט רמקולים של 4 ומעלה לא נהנים מניגון MP3 או בכלל פסי קול סטריאו בסט האחורי אלא רק בסט הקדמי (באחורי מתנגנת המוזיקה בלבד, וגם כן בצורה מאוד מעוותת), דבר שלא היה קורה ב-XP. הייתי שמח לשמוע אם יש פה בעלי כרטיס X-FI (כי זה הכרטיס שהכי פופולרי היום במדפים בארץ), שיוכלו להגיד מה המצב אצלהם בניגון MP3 ב4+ רמקולים בויסטה... תודה רבה! רועי.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  22. שלום, הכל התחיל בזה שניסיתי להוריד אנטיווירוס ומאז המחשב התחיל להשתגע (בעיקר האינטרנט)... פעם עובד ופעם לא, וכשעובד הוא יחסית איטי... הוספתי לוג של hijackthis אם מישהו יכול להצביע על הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה אני אשמח =] תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. הבנתי שב exclusions אפשר להגדיר אזורים שה NOD מתעלמת בחרתי את מיקום התקייה ובכל זאת הNOD מחוק לי את הקבצים שבה אולי לא הגדרתי טוב ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by alonezer,

שלום, אני עומד לפרמט את המחשב ואני מגבה הכל עכשיו ואני לא מוצא איפה נמצאים המועדפים של פיירפוקס.. איפה אפשר למצוא אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.