עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bd,

יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. חוץ מהנושא הזה שפתחתי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144843.new#new יש לי עוד בעיה יותר מוזרה במחשב.. הוא מזהה לי התקנים שפיזית לא קיימים במחשב.. ניסיתי להסיר אותם והם חוזרים לבד בהפעלה בזיהוי אוטומטי... הוא פשוט מזהה לי כרטיס סקאזי וסידירום סקאזי.. יש למישהו מושג מה זה אמור להיות? :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by borg,

אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, ניסיתי להתקין מסנג'ר 8.5 ויש לי שגיאה בהתקנה. אין לי קוד שגיאה ולא כלום. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  7. אשמח לכל מי שיכול לעזור לי!! תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום! אני משתמש בIE ויש לי בעיה בהצגת תמונה מסוימת או טקטס.. קחו לדוגמא את האתר הזה: http://cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Youngest/Soldiers/Sales/sodiers9.htm אתם רואים שבצד (מתחת לספרה 9) יש ארבע נקודות..אז אני רואה אותן ואחריהן צריך להופיע טקטס שאומר מה המבצע ואת הטקסט הזה אני לא רואה. מה אני צריך להתקין בשביל לראות את זה? תודה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by RBH,

שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by shaithebest,

לא יודע מה קרה בטעות מחקתי את האייקון בשולחן העבודה של my computer עכשיו אני לא מוצא בשום מקום את 4 ההראדיסקים שלי ו-4 צורבים ,מצלמה ומדפסת [לשום דבר אין לי גישה איפה זה האייקון הזה? יש לי ווינדוס אקס פי בא לי למות אין לי גישה לשום חומרה איפה זה יכול להיות? איך אני משחזר את זה חזרה לדסקטופ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. אני כמובן עובד עם FF, אבל ההורים שלי רגילים לIE. אני צריך חוסם כמה שיותר פשוט, אחרת הם יסתבכו. פופ אפים פחות חשובים, כל פרסומות הפלאש בוואלה וחבריו הן המטרה העיקרית. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by M7a,

יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה

16. Started by Vatos-Locos,

צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by kobipk,

רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by oded6188,

כשאני מריץ סריקה על כל המחשב אז דבר ראשון שמופיע לי אלו שמות הקבצים האלה: kernel32.dll user32.dll shell32.dll notskrnl.exe hosts וליד כל אחד מהם מופיעה המילה change מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום, אני עובד על מקסטון, ואולי מבינכם המשתמשים שם לב לתופעה שקיצור המקשים ALT + SHIFT (המעבר לאנגלית/עברית) אינו עובד כראוי או שהוא לא מחליף כלל או אחרי כמה פעמים של לחיצות הוא מצליח... המקלדת שלי תקינה, בדקתי 2 מקלדות ליתר ביטחון. וגם בשאר היישומים האחרים זה עובד פיקס. למה זה ? מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by shahar07,

אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by ולרי88,

הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by moris,

שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים