תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כשאני מקליק על קישור להורדת קובץ במקום לפתוח חלון ששואל אותי מה אני מעדיף לעשות- Save As, Open, Cancel האקספלורר ישר פותח את הקובץ בלי לשאול אותי עכשיו עשיתי Defults בהגדרות וגם Reset Web Settings אבל זה לא עוזר... תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל בזה שניסיתי להוריד אנטיווירוס ומאז המחשב התחיל להשתגע (בעיקר האינטרנט)... פעם עובד ופעם לא, וכשעובד הוא יחסית איטי... הוספתי לוג של hijackthis אם מישהו יכול להצביע על הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה אני אשמח =] תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם , מאתמול בערך אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו (2003a). האינטרנט עובד בסדר, למסנג'ר אני כן מצליח להתחבר. הבעיה התחילה אתמול בערך, ממה שהבנתי זה לא בעיה בשרתים ואין את זה לאחרים. ניסיתי להריץ את DBConvert ולהתקין מחדש, אבל הבעיה נשארה. אני מחובר כקליינט ברשת ביתית אם זה משנה. הערה - משום מה יש לי גם בעיית גישה לכוננים במחשב השני (ניסיתי להתקין מחדש את הרשת וזה לא עזר), ככה שיכול להיות שזו בעית רשת ולא בעית תוכנה. אם כן אני אשמח אם מישהו יעביר את הנושא למקום המתאים. תודה מראש למי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מוסיפה משהו למועדפים (גם תיקיה חדשה) הוא נרשם בתחתית רשימת המועדפים לאחר פירמוט המחשב והעברת המועדפים למחשב המפורמט הכל הסתדר לפי א-ב אך מאז כל מועדף נוסף שאני שומרת נרשם בתחתית הרשימה שאלתי היא:כאשר אני לוחצת על אייקון הכוכב איך אני מסדרת ורואה את המועדפים (בחלונות XP) לפי ה א-ב ולא לפי סדר שמירת המועדף
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לנגן dvd ב Windows Media Player 10,מופיע השגיאה הבאה: וכאשר אני לוחץ על מידע נוסף כתוב : הערה: בנגן אחר אני מצליח להפעיל.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
צריך קישור להורדה של FIREFOX 1.5.0 או 1.5.0.1 אם אפשר את שנהם אז יהיה סבבה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד TV TUNER של LEADTEK. אני מעוניין לשלוט בטיונר הזה באמצעות מחשב אחר שנמצא ברשת, כך שאוכל לצפות ולהעביר את ערוצי הטלוויזיה השונים ולהעבירם למחשב השולט. בעזרת PC ANYWHERE ניתן לראות ולהעביר בין הערוצים השונים, אך בלי קול. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת את העברת האודיו של ערוצי הטלוויזיה (או הרדיו, לטיונר הזה יש גם FM)? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרצת 3DMark- התקנתי את התוכנה ושמתי סיריאל, אבל שאני מנסה להריץ את זה, מופיע לי מסך כזה: http://img222.imageshack.us/img222/2267/10984713el3.jpg כפי שרואים, ישר אחריי שאני מריץ, זה נתקע כזה ועושה "לא מגיב". ניסיתי לחכות ולתת לזה איזה שעה וזה המשיך בדרכו... המפרט שלי זה: INTEL P4 3GHZ hyper threading ATI HD3850 256MB PCI-E GEIL 2GB DDR2 667MHZ 160GB SATA2 FSP 400W PNR DX9 WINDOS XP HOME EDITION
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש ולאחר שסימתי את כל התקנות התוכנה (ווינדוס נורטון וכו') גילתי לזוועתי שלאחר שעה של עבודה האינטרנט המהיר מפסיק לעבוד וכאשר אני מנסה ללחוץ על ctrl alt del אני מקבל את ההודעה the application failed to initialize properly (0x00000017) אני כבר אובד עצות וכבר ניסיתי כל בדיקת ווירוסים וספייור שיוכלתי למצוא ואפילו התקנתי מחדש את הווינדוס אני אודה לכם מקרב הלב אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
בתקנתי את הFIREFOX האחרון בויסטה אצלי עכשיו לפעמים שאני פותח אותו אז החלון של האתר כול שניה מקפץ כזה אחרי שאני עובר לדף אחר זה מפסיק לפעמיים...דיי מוזר לא יודע מה יכול להיות קשור לזה...לעוד מישהו יש כזאת בעיה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אשמח לכל מי שיכול לעזור לי!! תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי icq 5.1 בעברית ופתאום אני לא מצליח לשלוח קישורים לחברים באייסקיו הם אומרים שהם לא רואים קישור וזה קרה לאחרונה תמיד הצלחתי עם הגירסה הזאת לשלוח יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-