תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מישו יכול להשיג לי את התוכנה שאני פותח 2 איסיקיו בו זמנית? תודהה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-