עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1,

אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by red-x,

היי יש לי OFFICE 2007 בעברית (לצערי). בהוספת כיתוב לאיור בWORD, הוא מוסיף את הלייבל "איור 1". הבעיה שהמסמך עצמו הוא באנגלית. שיניתי את הלייבל ל "Figure 1" אבל הלייבל נשאר להיות מצידו השמאלי של הכיתוב, במקום לעבור לצידו הימני. השתגעתי כבר בנסיון לסדר את זה, אני בטוח שיש לזה פתרון פשוט. ובנוסף, יש סיכוי שבאופיס עצמו יש תמיכה בשפות ממשק מרובות, ואני אוכל לעבור לממשק באנגלית? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 13:55:48 הבעיה מפתרה.עדיין שואל לגבי האפשרות להחליף את התפריטים לאנגלית ללא הסרת גירסה עברית והתקנה של גירסה אנגלית.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by 1immortal,

צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by SilverCivic,

איך אני יודע מהי הPARTITION LEVEL שלי ? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by rotman,

שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  9. חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ? קראתי הרבה ביקורות טובות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של מישהו שמבין בתחום של אבטחת מחשבים או מישהו שכבר ניסה או מנסה את התוכנה. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by huber,

שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by Gold shark,

אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  15. ומאיזה סוגי קבצים צריך הכי לחשוש ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by Holography,

מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by snoopyman@,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,

18. ניסיתי לראות ב FAQ באתר שלהם ...יש דרך לשים ב "Xfire.ini" את השורה : PingInterval=180 - לא עזר מישהו ? תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. Started by ATL321,

חיברתי את הדל דרך החיבורים שלו כטלויזיה,האם יש תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by eytan243,

שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by puuma,

שלום אני צורב בתוכנת נרו. צרבתי 2 סרטים אבל זה צרב לי רק א ת הסרט בלי הסאונד אולי מישהו יודע למה זה ככה? תודה :s05: הצורב שלי בסדר בדקתי וצרבתי מצשהו אחר וזה עבד אבל חלק מהסרטים הוא צורב ללא סאונד

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by geli,

עד עכשיו השתמשתי באימיול אבל לאחרונה הוא הפסיק לחפש קבצים ובכלל אני בטוח שיש משהו יותר טוב... בכל אופן, עכשיו כשאני מחפש סרט כלשהו, הוא מוצא לי רק קבצים של עד נגיד 5-6 מגה... ולרובם יש שם דומה "ccccc" או משהו בדומה... יש לכם המלצה מה לעשות או לאיזו תוכנה לעבור כדי להוריד סרטים? תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by GbeTech,

שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?

25. Started by BURTON,

מישהו יכול להסביר לי למה GoogleDesktopIndex מנסה לצאת החוצה לאינטרנט יש לציין שלא לחצתי ולא הפעלתי אותו באותו רגע פשוט החליט על דעת עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.