עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MrMale,

היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by emailaya,

היי אחרי לא מעט זמן ולא מעט בעיות צפויות וגם לא מעט מהפכות, שוחררה גירסה 3.5.0 של תוכנת הדואר החינמית, emailaya: רשימת השינויים: * תמיכה בתיקיות IMAP ולא רק בתיקיית מכתבים נכנסים * העתקת מכתבים/הוספה/מחיקת תיקיות IMAP * תפריט כלים אורגן מחדש * מראה ויזואלי למכתבים שעומדים למחיקה * אם הוגדר גודל תיבה הוא יראה בסטטוס בבחירת החשבון * תיקיות מכתבים כוללות תיקיות מרוחקות/תיקיות תוכנה/תיקיות מקומיות/תיקיות דינמיות * הגדרות פרוקסי נגישות מחלון הגדרת חשבון * העברה מהירה כוללת גם את רשימת אנשי הקשר * אפשרות לשליחת מכתב לאחד מנמעני המכתב בצפייה * ספק אימייל יוגדר אוטומטית על פי כתובת המייל * נוספה אפשרות יוניקוד לשמות נספחים * נוסף כפתור "היום" לחלון לוח שנה * גופן וגודל לצפיה מקדי…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. פעם הביאו לי אתר או תוכנה, אני לא זוכר בידיוק לבדיקת דרישות המערכת של משחקי מחשב, כלומר האם המחשב שלי מתאים לדרישות של איזה משחק מסוים מישהו זוכר שיכול להביא לי קישור לאתר/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by nadavov,

שלום הורדתי את התוכנס DIRECTDVD גירסה 5.2 ולא כל כך הבנתי מה היא עושה מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה היא עושה איך משתמשים בה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. ניסיתי להכנס לאתר שלהם ולא הסתדרתי עם זה. האם תוכלו בבקשה לתת לי קישור ישיר להורדת עידכון לדרייבים ATI למסך ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?

8. אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by wallace,

רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by assaf990,

מה היא? איך משתמשים בה? ???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את תמונת הרקע של הדסקטופ באקראי, כך שבכל פעם שנדלק המחשב תופיע תמונה שונה. מקווה שיש דבר כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by avihneo,

קודקים לפורמט AVI ... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by x-pac,

מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by eli_kats,

היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by avi2014,

יש לי x1900 בעיקרון כשאני מפעיל משחקים הוא פועל מצויין כנ"ל בdmark וכו'.. אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני רואה מן תמונה צבעונית כזאת...בצבע ירוק ואדום כזה..הורדתי מיליון קודקים וכו'... למישהו יש מושג מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by itsik2525,

לא יודע למה אבל הוא כל הזמן חוזר לאותו דף בית (משהו של microsoft) עם יש אזו תוכנה או משהו שיכול לעזור אני ישמח בתודה itsik

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים