תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אז ככה אני מנסה לעבוד עם וויטה 64 חומרה מתאימה ישלי כבר הבעיה היא בסרטים שאני מוריד הקודקים שהורדתי עדיין לא טובים התכנת אותם גם לא ניתן ברמה של 32 BIT לא מבין בשביל מה שידרגתי , כדי לקבל פחות מ-MCE למה מיקרוסופט לא דואגים ללקוחות שלהם , פשוט עובד פחות טוב מ32 BIT באיכות התמונה כי אין מבחר של קודקים ואפשרות התיכנות של הקודקים מוגבלות שפתחתי את הקודקים לאחר התקנה ,גיליתי שחזרתי שנתיים אחורה ויותר פיתחו קודקים רק להראות הנה יש פשוט יש ממשק יפה לוויסטה , אבל ביתר הדברים התוכנה עובדת כמו ביטא . האם מישהו הצליח להשוות ולבדוק ? דרך הגב התוכנות של וויסטה כמו הפלייר שלהם ,לא טובות ב-32 BIT ולא ב-64 תמיד השוותי מול BSplayer Pro שפשוט נותנת את התוצאות הטובות ביותר מכל פ…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב שמתי לב שזה רושם לשנייה משהו כמו : error code 8c0000002 ואז המחשב עולה ואין בעיות של ממש אבל לפעמים המחשב עושה שטויות ונתקע וחשבתי אולי זה בגלל ה-error code 8c0000002 זה לא רשום בדיו ככה כי לא הספקתי לראות כי זה לשנייה , נסיתי אפילו לצלם את זה במצלמה ועוד הרבה דברים אבל זה לא עובד .. יש למישהו מושג מה זה ההודעה הזאת ואיך אני מתקן אותה ? כי גם כשאני מחשב את המחשב זה הודעה לשנייה ויוצא ועושה צליל של הודעת שגיאה ואז נכבה .. תודה רבה מראש..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
היי יש לי OFFICE 2007 בעברית (לצערי). בהוספת כיתוב לאיור בWORD, הוא מוסיף את הלייבל "איור 1". הבעיה שהמסמך עצמו הוא באנגלית. שיניתי את הלייבל ל "Figure 1" אבל הלייבל נשאר להיות מצידו השמאלי של הכיתוב, במקום לעבור לצידו הימני. השתגעתי כבר בנסיון לסדר את זה, אני בטוח שיש לזה פתרון פשוט. ובנוסף, יש סיכוי שבאופיס עצמו יש תמיכה בשפות ממשק מרובות, ואני אוכל לעבור לממשק באנגלית? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 13:55:48 הבעיה מפתרה.עדיין שואל לגבי האפשרות להחליף את התפריטים לאנגלית ללא הסרת גירסה עברית והתקנה של גירסה אנגלית.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת ANTI SPYWARE שעובדת ב Win XP64 כי רוב התוכנות או לפחות אלו שנחשבות לא עובדות עליו. בנוסף אני מחפש גם תוכנת registry cleaner ל xp64 תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיתן לי לבחור איזה קבצים מצורפים להוריד ושלא תוריד הכל אוטומטית. (רצוי תוכנה שתומכת ביותר מחשבון דואר אחד)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיות במשחק מסוים ואני חושב שאם אני אגביל לו את ה-FPS אז הן יסתדרו. מישהו מכיר תוכנה שלא גורמת לבעיות וקלה לשימוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני יכול לראות מצד שמאל למטה שיש לי הודעה חדשה אבל ב'תיבת ההודעות החדשות' לא מופיעה שום הודעה ואני בטוח שיש הודעה חדשה כי ביקשתי מחבר לשלוח לי זה פשוט מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה רבה על כל עזרה שהיא!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הבנתי שב exclusions אפשר להגדיר אזורים שה NOD מתעלמת בחרתי את מיקום התקייה ובכל זאת הNOD מחוק לי את הקבצים שבה אולי לא הגדרתי טוב ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן לכולם ! קודם כל מי שיכול לעזור לי אז קודם כל תודה ! אז הבעיה היא ככה.. יש לי וירוסים במחשב, (האנטי וירוס שלי מעודכן ! symantec antivirus corporate edition) והוא לא מצליח כנראה למחוק אותם. עכשיו ניסיתי למחוק אותם והם חוזרים, ניסיתי למחוק אותם דרך "מצב בטוח" אבל הם פשוט חוזרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא מזהה את הוירוסים האלה (כמו שבתמונה המצורפת): A0022807.EXE - trojen.adclicker A0021768.EXE - trojen.adclicker A0021737.EXE - trojen.adclicker A0020608.EXE - trojen.adclicker A0020478.EXE - trojen.adclicker scntmtdll.exe - trojen.adclicker TMP7.RMP - W32.SillyDC TMP2.TMP - W32.SillyDC tmp4.tmp - W32.SillyDC אשמח עם תוכלו לעזור לי (כל דבר יכול לעזור חוץ …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלשום שמתי לב שהאימיול לא מוריד ולא מעלה כלל קבצים למרות שהוא מראה שהוא מחובר עם HighID לא התיחסתי לתופעה עד להיום . היום כשפתחתי את האימיול קבלתי הודעה שלא ניתן להתחבר לשרתים ( ונסיתי כמה ) כנראה בגלל בעיה בחיבור לאינטרנט . האינטרנט עובד מעולה גם תוכנות שיתוף אחרות עובדות מצויין כגון : קאזה וכו'... רק עם האמיול אני לא מצליח ,תמיד אותה בעיה :"בעיה בחיבור לאינטרנט ". אציין מס' דברים : ניתקתי את הפיירוול, נסיתי להתקין גירסאות שונותשל אימיול בצעתי ריסט למודם ולמחשב בדקתי הגדרות TCP ,יש לי SP2 אך הוא מוגדר כמו שצריך (בטלתי אותו גם ) . התקנית את ה sp2 patch אני משתף כ 300 קבצים ומס' הקליינטים שלי בסביבות 85000 . אציין גם שהכל עבד יפה עד לפני יומיים. בדקתי בשאלות בפורום אך לא …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-