עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. ^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by neo690,

מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. ברצוני לקנפג את ה- IE6 כך שייפתח תמיד עם אותו Endcoding קבוע מראש. (Auto selec) לא עוזר לי.. האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by Dr.Cossack,

Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  8. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אפשרויות כמו עוצמה, השתקה וכדו'... כל תוצאות החיפוש בגוגל ממש סתמיות ותוכנות צד שלישי שנתקלתי בהן מכילות SPY. יש לכם המלצה טובה? XP PRO

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. שלום שלום , מחר אני הולך לעבודה של אבא שלי להתקין לו שם pcanywhere 11.5 , עכשיו ,המחשב שלו נמצא ברשת מאחורי ראוטר או סוויצ' אני לא בטוח איזה אחד מהם והוא מחובר לאינטרנט דרך מחשב אחר ברשת.. רציתי לדעת אם זה בכלל יהיה אפשרי להתחבר למחשב הנ"ל מהבית ואיזה נתונים לקחת משם או להגדיר שם כי לא תיהיה לי הזדמנות נוספת בשבועיים הקרובים .. כמו כן , קו ADSL של חצי מגה בשני הצדדים יהיה מספיק כדי לעבוד בצורה חלקה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by SEangel,

שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The Dom,

omg אני כול כך מעוצבן..... אין לי מושג איך הופכים כול סוג של צליל (תופים באס סינת'.. וכדומה) ללופ!!! בבקשה רק תגידו לי איך שמים את הביט בלופ או שתתנו לי מדריכים. זה דחוף... (לפני שאני ישכח את המנגינה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by WarNet,

אני לא מצליח לראות שום דבר גם לא יו-טיוב, megavideo או דבר דומה הסיבה שהדפדפן מחכה שכל הקטע יירד אם זה סרטון של מס' דקות ביו-טיוב,אז אני צריך לחכות מס' דקות עד שהוא יירד (הדבר הטוב,שאין תקיעות בכלל) אבל אם זה סרט ,אז זה בעייה ניסתי עם IE ועם FF הבעייה חוזרת בעבר אם הייתי משתמש ב-ccleaner ,אז זה היה מסתדר וכשזה הפסיק לעזור ,הייתי עושה restart וזה היה מסדר אבל עכשיו שום דבר לא עוזר איך אני מסדר את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2009 בשעה 21:45:32 מישהו?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by mosh5555,

xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by kikkler,

recommendations please

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. באקספלורר 7 לא מוצא פתרון

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Haflo,

מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Money_Man,

שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.