עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. אהלן. יש לי גוסט 2003 ואני מנסה לעשות partition from image והוא לא נותן לי. מצ"ב תמונה של השגיאה. ואחרי שאני לוחץ על yes, הוא פותח לי הודעה: a destination volume could not be locked. כמובן, שמדובר בשני דיסקים (hard disk) נפרדים. והמקור של הקובץ גוסט נמצא בדיסק אחר והיעד (כונן c) נמצא בדיסק אחר. מישהו יכול לעוזר לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by yotamoo,

תהיתי איך אני הופך סרט שבמחשב שלי לבעל צליל mp3 (כרגע gspot אומרת שיש לו ac3), מכיוון שבנתי שהתוכנה tmpgenc לא יכולה להסתדר עם צליל היקפי.... הבנתי שב-virtual dub אני בוחר באפשרות save wave ואז אני יכול להפריד את הסאונד מהסרט ולהפוך אותו ל-mp3, ומה שנחוץ לי זה תוכנה שתעשה את ההמרה... אשמח לכל עזרה, זה ממש חשוב לי... תודה בכל מקרה 8)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by haimcoen,

יש לי מחשב נייד dell studio 1537 ולא משנה מה אני עושה (הגברת העוצמה של הרמקולים דרך הכפתורים או דרך המחשב עצמו כולל לוח בקרה) עוצמת הסאונד נשארת נמוכה מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. יש לי כתוביות שמי שעשה אותם הכניס את הזמן שיש להתחיל להציג כל שורה ולא את הזמן שצריך להפסיק אותה. כך נוצר מצב שאם לא מדברים דקה אז יש מופעה לי כתובית מעצבנת למשך דקה. אני מחפש תוכנה שתגביל את הזמן שכל שורה תהיה מוצגת. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by TheReaper,

היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר? (קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום , מישהו יודע האם ישנה אפשרות לגרור קובץ לרשימת נגינה של הנגן ולמקם אותו באמצע הרשימה (כמו שהיה אפשרי ב 10)? כרגע כשאני גורר קובץ לרשימה אין לי אפשרות למקם אותו במיקום מסויים , אלא הוא אוטומטית מתווסף לסוף הרשימה. הנושא חשוב לי , תודה רבה על העזרה. רותם

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. יש לי סרטים עם ווליום שמשום מה הוא ממש נמוך, ואני רוצה לנגן אותם, אבל אני לא שומע כמעט כלום, יש דרך להגביר את הווליום במחשב יותר על מנת לאפשר לי לשמוע אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

קווי זהב בכבלים, 1.5MB. משום מה המסנג'ר לא מתחבר! עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by blackhawk,

היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BigDragoon,

התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by ofir5300,

התוכנה Xfire עושה לי בעיות כל כמה זמן היא מתנתקת ואז מתחברת מחדש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by wta,

הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???

16. Started by anatoli,

שלום חברים, אני לחות מאוד לפתוח איזשהו קובץ TIFF ששלחו לי (זה קובץ חשוב מאוד) אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. מישהו יודע איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by giloman,

יש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by pbl1,

יש לי בעייה עם התוכנה איריס היא לא מנתחת לי את הקבצים שסרקתי אלא רק פותחת לי דף ריק בוורד מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי מתישהו ויודע לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים מראש נ"ב יש לי מדפסת HP PSC 1513 ALL-IN-ONE

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

היה לדוד שלי פעם תוכנה שליכווץ שירי MP3 שמקטנה את הגודל של השיר בהרבה (וכמובן פוגעת באיכות) אבל אני צריך אתזה בישביל הפלאפון... מישהו מכיר את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal והווינדוס לא מזהה,הוא טוען שאין לי אנטי-וירוס. למרות שהאנטי-וירוס על הגדרות מקסימום,הוא מעודכן וסרוק,הוא עולה אם הווינדוס והכל איתו בסדר אבל הווינדוס לא מזהה אותו,מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by massinvallus,

תודה מראש, חיפשתי ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by yyy35yyy,

שלום יש לי תופעה מוזרה. לאחר איתחול המחשב ברגע שאני לוחץ על ה- START של WINDOWS מיד נפתחים לי כל מיני חלונות של תוכנות שמותקנות אצלי במחשב. מספיק שאני לוחץ על START ומזיז את העכבר לכיוון All Programs ומיד מתחילים להפתח חלונות של תוכנות. הדרך היחידה שמצאתי שניתן להפסיק את זה זה על ידי לחיצה על Alt+ctrl+del שמעלה את ה- Task Manager ובאותו רגע התופעה מפסיקה. ניסית להחליף עכבר - התופעה נשארה מותקן לי AVG. עידכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מותקן לי Spy Sweeper. עדכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מישהו נתקל במשהו דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. ????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by WhiteHaze,

הFF נראה לי כאילו שהוא ניתקע אז סגרתי אותו והפעלתי אותו מחדש וכל הבוקמרקים שלי פתאום נעלמו! (והיו לי הרבה) בקושי זכרתי את הכתובת של HWZONE... נראה לי שגם הקוקיז נמחקו וכל הססמאות שבמלוי טופס אוטמוטי... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by omri_ro,

ויציאו דרייברים לסורקים שלהם לXP???? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור אליה כמע' הפעלה עיקרית, כרגע מותקנות אצלי 98 וXP... אוף.....

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.