תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מה הRATIO שלכם בביטורנט? אני אישית: תוכנה: uTorrent 1.7.5 ירד: 1285 גיגה עלה: 1228 גיגה זמן: 9659:49:26 שעות שזה בערך שנה וחודש יחס: 0.955
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם , מאתמול בערך אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו (2003a). האינטרנט עובד בסדר, למסנג'ר אני כן מצליח להתחבר. הבעיה התחילה אתמול בערך, ממה שהבנתי זה לא בעיה בשרתים ואין את זה לאחרים. ניסיתי להריץ את DBConvert ולהתקין מחדש, אבל הבעיה נשארה. אני מחובר כקליינט ברשת ביתית אם זה משנה. הערה - משום מה יש לי גם בעיית גישה לכוננים במחשב השני (ניסיתי להתקין מחדש את הרשת וזה לא עזר), ככה שיכול להיות שזו בעית רשת ולא בעית תוכנה. אם כן אני אשמח אם מישהו יעביר את הנושא למקום המתאים. תודה מראש למי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן לכולם ! קודם כל מי שיכול לעזור לי אז קודם כל תודה ! אז הבעיה היא ככה.. יש לי וירוסים במחשב, (האנטי וירוס שלי מעודכן ! symantec antivirus corporate edition) והוא לא מצליח כנראה למחוק אותם. עכשיו ניסיתי למחוק אותם והם חוזרים, ניסיתי למחוק אותם דרך "מצב בטוח" אבל הם פשוט חוזרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא מזהה את הוירוסים האלה (כמו שבתמונה המצורפת): A0022807.EXE - trojen.adclicker A0021768.EXE - trojen.adclicker A0021737.EXE - trojen.adclicker A0020608.EXE - trojen.adclicker A0020478.EXE - trojen.adclicker scntmtdll.exe - trojen.adclicker TMP7.RMP - W32.SillyDC TMP2.TMP - W32.SillyDC tmp4.tmp - W32.SillyDC אשמח עם תוכלו לעזור לי (כל דבר יכול לעזור חוץ …
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך תדריברים של 8600GT אבל הישנים לא את ה 162.18 את הישן יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס של נוד32 ועד לפני שבוע לא היו איתו בעיות. לפני שבוע התחלתי לקבל הודעות על קבצים שנגועים בוירוסים: בהתחלה הודעעה שיש לי וירוס בקובץ הפעלה של מדיה פלייר, אחר כך וירוס בקובץ הפעלה של נרו... ועוד כל מני קבצים שמעולם לא היו נגועים לי בוירוס. האנטי וירוס גם לא נותן אפשרות של מחיקת הוירוס אלא מחיקת הקובץ בלבד! אחרי יותר מ-10 תופעות כאלו החלטתי לפרמט את מחיצה C. חוץ ממחיצה זו יש לי עוד מחיצות שיש בהם סרטים שירים תמונות ומחשחקים. לאחר הפרמוט המחשב עדיין עובד בצורה מוזרה ולא מהר כמו שהיה לפני מספר שבועות... אחרי שעה שוב חזרה ההודעה על הוירוסים שהיתה לי! הרצתי סריקה לכל הכוננים שלי אך האנטי וירוס לא מוצא דבר! רק כשאני ממש נכנס לתקיה בה הקובץ הנגוע נמצא …
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 190 ג'יגה והוא מחולק כך. C: 15G D: 175G אני מעוניין להעביר כ-5 ג'יגה פנויים מD למחיצת C, בעזרת התוכנה הנ"ל, כיצד עושים זאת? (אם אפשר שלב אחר שלב)... עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את נרו 7 לאחר שמחקתי כנדרש את נרו 6 שהיה לי. משום מה ההתקנה החדשה מבקשת ממני למחוק את IN CD בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 אך מיד יוצאת הודעה שאין IN CD במחשב שלי . היכן לחפש את השרידים שך IN CD ומה צריך למחוק בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 ?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שלומי,מראשון,ואני חייב עזרה. אז ככה,יש לי לוח אם של ג'יגה ביית GA-8VM800M יש לי כרטיס מסך כמובן גם כן של ג'יגה ביית- AGP REDEON X1050 SERIES GRAPHICS אם כן,הבעיה היא שלפתע לפני כחודשיים פירמטתי את המחשב,כאשר הגעתי למסך הפתיחה הכל הלך חלק כמו שידוע לכולם,כמובן שהתקנתי את הדרייברים(אודיו,כרטיס מסך) ולאחר התקנת דרייבר כרטיס המסך(עבד רגיל) מבקש ממני המחשב לבצע תהליך איתחול,וכך עשיתי. לאחר תהליך האיתחול לא עולה לי המסך כלל,רואים רק את סימן העכבר(בדומה לרזולוציה-600 על 800 פיקסלים) ובהמשך נוצר רעשים בדומה ל"מקשים דביקים" למי שמכיר. עקב זאת ביצעתי תהליך התחול והמחשב מציג לי אפשרויות כמו-מצב בטוח(בכמה מצבים שהם,אני בטוח שאתם מכירים),ויש עוד אופצייה שא…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום .. יש לי בעיה במחשב כבר משהו כמו חודש .. הבעיה היא שאני נגיד נכנס לסרט אני רואה אותו הפוך לגמרי ב 190 מעלות.. לא בכל הסרטים זה קורה אבל ברובם .. יש מישהו שיודע אולי איך מטפלים בבעיה ? אשמח לשמוע את דעתכם .. תודה מראש לכל העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-