תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לאבא שלי MIO 169 ואני מחפש לו תוכנה לניווט כביש ושטח איזה תוכנה הכי כדאי (ושיהיה בעיברית) והכי עדכנית של ארץ ישראל?? אני מכיר את ה-DestinatorApps ו-NAVNGO (או משהו כזה)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כמו בוואלה למשל..יש כותרת וכתוביות מתחת לסרטון אבל אין את הסרטון עצמו. אני יכול לראות סרטים רק בYOUTUBE
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה (או איך שלא קוראים לכרטיסים האלה ששמים במחשבי מדיה סנטר) של leadtek winfast tv2000 xp אני לא מצליח לקבוע בתוכנה של winfast pvr מאיזה חיבור הוא יקליט את הוידאו... יש לי בכרטיס 3 כניסות: AV SVideo ו- TV. התוכנה מקבלת וידאו רק מהTV ולא מהאחרים ואני לא מצליח לשנות את זה... מישהו עבד עם כרטיס כזה ויכול לעזור לי להגדיר אותו? עריכה.. מחקתי את הדרייברים שהיו מותקנים (התקנתי לא נכונים) והתקנתי מחדש דרייברים חדשים עכשיו הכל עובד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני מחפש משהו באמיול אז הוא נותן לי תוצאות חיפוש לפי החיפוש האחרון שחיפשתי ולא זה שכעת אני נותן לו. עשיתי "נקה" + "הסר הכל" לא עוזר יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP2 אני לא מצליח להתקין את אופצית הפאקס (שבעבר כן היתה) מתחילה ההתקנה ובתהליך מתחיל להופיע האייקון של הפאקס אבל נעלם ולא מותקן כלום אציין שחיפשתי במאמרים של מיקרוסופט פתרונות ויש כמה עם קונסולת MMC ועדכון מסד נתוני האבטחה אבל ללא הועיל... גם שלחו לי עדכון ממיקרוסופט לאחר שביקשתי וגם לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היום הורדתי את אייסיקיו 6 ולפני זה היה לי אייסקיו 5.1 ומזמן הורדתי את התוכנה שפותחת לך יותר מאייסיקיו אחד ושהורדתי את אייסיקו 6 אני לא יכול לפתוח יותר מאייסיקו אחד..! איך אני מסדר את זה..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-