תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש ולאחר שסימתי את כל התקנות התוכנה (ווינדוס נורטון וכו') גילתי לזוועתי שלאחר שעה של עבודה האינטרנט המהיר מפסיק לעבוד וכאשר אני מנסה ללחוץ על ctrl alt del אני מקבל את ההודעה the application failed to initialize properly (0x00000017) אני כבר אובד עצות וכבר ניסיתי כל בדיקת ווירוסים וספייור שיוכלתי למצוא ואפילו התקנתי מחדש את הווינדוס אני אודה לכם מקרב הלב אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין מסנג'ר 8.5 ויש לי שגיאה בהתקנה. אין לי קוד שגיאה ולא כלום. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בתקנתי את הFIREFOX האחרון בויסטה אצלי עכשיו לפעמים שאני פותח אותו אז החלון של האתר כול שניה מקפץ כזה אחרי שאני עובר לדף אחר זה מפסיק לפעמיים...דיי מוזר לא יודע מה יכול להיות קשור לזה...לעוד מישהו יש כזאת בעיה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2007 (אנגלית) שמותקן על ויסטה SP2 בעברית. בכל פעם שאני פותח מסמך וורד או אקסל , נפתח לי האינסטולר של חלונות והתוכנה כאילו מתקינה עצמה מחדש. זה תהליך שלוקח בערך דקה. זו התוכנה היחידה מכל התוכנות שמותקנות לי על המחשב שקורה לי דבר כזה. התקנתי SP 2 לאופיס - לא עוזר. הסרתי התקנתי מחדש כמה פעמים , איתחלתי מחשב- כלום לא עוזר. חיפשתי פתרונות באינטרנט- לא מצאתי. למישהו יש אולי פתרון לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
איזה גירסה התוכנה הזאת של Corel Paint Shop Pro Photo X2 גירסה 10 או גירסה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מכין שער לעבודה שאני מגיש מחר בבוקר ואני רוצה לשים תמונה בשער, אבל שתהיה מאוחרה כצללית, שתהיה מאחורי הטקסט ושהצבעים שלה יהיו חלשים. איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני עובד עם פיירפוקס בצורה בלעדית - אבל לפעמים אני חייב לעבוד עם האקספלורר ויש לי בעיות איתו בעניין עברית (גם מצאתי מה התוכנות שגרמו לבעיה מלכתחילה - אך זה לא הנושא) אני רוצה להתקין מחדש את האקספלורר ולמרות שפעלתי לפי ההנחיות באינטרנט של שינוי הרגי'טרי - קובץ ההתקנה לא עובד משום שהוא מזהה שהאקספלורר 6 שיש לי על המחשב הוא עדכני יותר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תשמעו לאחרונה שאני מתחבר לרוב השרתים באימיול .אחרי ההתחברות אני רואה הודעה זאת והאימיול לא מוריד כלום מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי מסמך WORD האם יש תוכנה שיכולה להוף אותו לקובץ PDF ? אם כן אין היא נקראת?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו.... אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם. ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05: או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו!
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-