עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Tzox,

היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by henwin,

יש לי משחק ששוקל 5 ג'יגה עכשיו כדי שאני יוכל לצרוב אותו אני צריך לחלק אותו לכמה חלקים כי הוא גדול מדיי,יש איזה תוכנה שמפצלת את הקובץ? ואם כן תוכלו לתת הסבר איך מפעילים אותה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by silky,

שלום רב , אני משתמש כבר זמן רב בתוכנת ה ABC ומה שקורה הוא שאם אני לא מגביל את ה DOWNLOAD אז היא פשוט משתגעת ומורידה במלוא ה BANDWICH אך עם זאת, היא כל כמה שניות מקבלת שגיאה:" 7/4/2006 19:38:06 - piece XX failed hash check, re-downloading it" לכן מה שקורה שהיא עובדת בצורה מאוד סיזיפית כי האחוז שהסתיים כל הזמן עולה ויורד. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה? זה לא קורה בכל קובץ אבל מדי פעם זה קורה. הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי זה שכולם סובלים מהבעיה הזאת(לא רק משתמשי ABC). מעצבן תודה מראש לעוזרים)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by עינב,

איך מורידים את המדיה פלייר 10 ... ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. שלום יש לי שאלה ובעיה. יש לי מחשב חדש.. ויש לי בעיה בגלישה.. שאני גולש באקספלורר יותר מחמש דקות החייגן מתנתק... אבל אם אני 100000 שעות באימיול או באייסיקיו או במסנג'ר או בכולם יחד אז אין בעיה.. זה אומר שמשהו באקספלורר גורם לזה. איך אני מסלק את התקלה המפגרת הזו ? אמרו לי שאולי זה ספיוורים או משהו כזה ואין לי מושג.. הפעלתי את Ad-aware ו-Spy sweeper זה מצא כמה קבצי קוקיז ומחק אותם אבל עדיין הבעיה שם.. והנורטון אינטרנט סקיורטי שווה לתחת לא מצא כלום והוא על הפנים.. מה נראה לכם שיש למחשב שלי ? וואי איזה באסה שבוע וחצי יש לי את המחשב החדש וזה מבאס תחת שאני לא יכול לגלוש יותר מדיי באתרים כי אז זה מתנתק ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט.. זה מדכא עד כדי כך שאני כבר ב…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by katzar,

הייתי משתמש בתוכנה הרבה ואז מחקתי אותה, לא השתמשתי בה איזה שנה ועכשיו אני התקנתי אותה זה עושה לי כך: וכבר ניסתי לשנות את הסיביות של המסך ל 16bit ו 24bit וזה לא עבד.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by RBH,

שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by M.G.,

פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by R9547655G,

אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by iyehuda,

יש לי לוח D845HV עם כרטיס קול ONBOARD נכנסתי לאתר של אינטל ואני לא מצליח להוריד את הדריור מדוע http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by stone cold,

עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by galh_5,

?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. לאחרונה התקנתי SP2 על הWinXP שיש על המחשב השלי, לאחר ההתקנה האימיול נחסם ולא רוצה להתחבר, ביטלתי את הפיירוול של הווינדאוס ושל האנטי וירוס והוא עדיין לא מתחבר. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by Jeka90,

כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by yair67,

שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .

19. Started by asafnn,

שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. יש לי משתמש פרימיום של rapidshare ואניח מוריד את הקבצים דרך התוכנה getright ויש לי שאלה על איך התוכנה עובדת : בגלל שיש לי פרימיום לפעמים אני מוריד משחקים שיש להם 47 קבצים נגיד ואני רוצה לדעת האם יש דרך שבתוכנה אני פשוט ירשום את כול הכתובות של ההורדות ואז יגיד לאן להוריד וזה פשוט יוסיף לי את כולם בלי שאני יגיד לתוכנה אחד אחד ? למשל אני יתן דוגמא שתבינו על מה אני מדבר: נגיד באתר הזה : http://wiirap.blogspot.com/2007/11/need-for-speed-carbon-wii-ntsc.html יש לי את המשחק need for speed ואני רוצה להוריד אותו אז אני צריך להעתיק כול כתובת בנפרד להדביק אותה בשורת כתובות של האינטרנט ורק אז אני יכול לשמור אותה איך שאני רוצה ושיש 47 חלקים זה קצת מייאש אז מישהו יודע איך אני יכול להעת…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by שמעון 17,

חברה אני צריך תוכנה להמרה מקובץ audio ל mp3

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by sahargt,

יש לי בעייה אני מנסה להפעיל קבצי MP3 וזה לא עובד זה מה שרשום בבעיה C00D11C7: Cannot play, burn, or synchronize the file Windows Media Player cannot play, burn, or synchronize the file because a required codec is not installed on your computer. You might encounter this error message for one of the following reasons:

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by boss,

אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19432 בקיצור יש ווירוס חדש בשם 'Romario-A' תזהרו

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים