תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קיבלתי אותו יחד עם ה X-FI אני יודע שזה דמו אבל בטוח יש שם מקום ליצירת הביט עצמו ... ואני לא מוצא אותו! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שכול פעם שאני מדבר בטלפון דבר המחשב (דרך הבלו טוות') תפסיק את הווינאמפ אבל רק במיקרים של שיחה ולא של העברת נתונים (הדרייברים של הבלו טוות' יודעים להבדיל בין שיחה להעברת קבצים)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הבנתי שב exclusions אפשר להגדיר אזורים שה NOD מתעלמת בחרתי את מיקום התקייה ובכל זאת הNOD מחוק לי את הקבצים שבה אולי לא הגדרתי טוב ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן לכולם ! קודם כל מי שיכול לעזור לי אז קודם כל תודה ! אז הבעיה היא ככה.. יש לי וירוסים במחשב, (האנטי וירוס שלי מעודכן ! symantec antivirus corporate edition) והוא לא מצליח כנראה למחוק אותם. עכשיו ניסיתי למחוק אותם והם חוזרים, ניסיתי למחוק אותם דרך "מצב בטוח" אבל הם פשוט חוזרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא מזהה את הוירוסים האלה (כמו שבתמונה המצורפת): A0022807.EXE - trojen.adclicker A0021768.EXE - trojen.adclicker A0021737.EXE - trojen.adclicker A0020608.EXE - trojen.adclicker A0020478.EXE - trojen.adclicker scntmtdll.exe - trojen.adclicker TMP7.RMP - W32.SillyDC TMP2.TMP - W32.SillyDC tmp4.tmp - W32.SillyDC אשמח עם תוכלו לעזור לי (כל דבר יכול לעזור חוץ …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי, היה לי קובץ AVI שהימרתי בהצלחה לDVD.. ואז צרבתי עם נרו.. כמו שצריך... הכנסתי לDVD (ישן, משו כמו 5 שנים) והוא קרא אותו... כאילו התחיל לנגן את הסרט, והראה שזה קובץ DVD, אבל אחרי 2 שניות זה נתקע, וזה ממשיך רק אם לוחצים pause ואז play (וזה מנגן שוב ל2 שניות).. אז הכנסתי את הדיסק לכונן DVD במחשב... וההתחלה היתה קטועה.. טיפטיפה ואז הכל הסתדר ורואים כרגיל... אז מה הקטע? הבעיה בDVD לא? מישהו נתקל? מכיר\? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בתוכנת סנדה יש יצוג של טמפרטורת POWER/AUX TEMP זוהי טמפרטורת הספק לא? אם כן איך הלוח האם מקבל נתונים מהספק?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ניסיתי לראות ב FAQ באתר שלהם ...יש דרך לשים ב "Xfire.ini" את השורה : PingInterval=180 - לא עזר מישהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש שירים שאני מוריד ואי אפשר לשמוע אותם, כשהווינאמפ מתחיל להשמיע רואים שהשיר הוא 18:00 דקות או משהו כזה למרות שהקובץ בגודל נורמלי של 3 אן 4 מגה. מישהו נתקל בזה ואולי יודע יודע איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-