עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי את הלוח שבכותרת כאשר אני שומע מוזיקה הקול פושט נעלם חיפשתי בגוגל ומצאתי דיון ישן שמישהו אומר שיש ללוח הזה בעיה עם הציפ של הכ.קול האם זה נכון ?... או שמא סתם קישקושים ? :'( אני דאווקא הייתי מאוד מרוצה מעבודתו של הכרטיס 7.1 המובנה שיש לי כרגע :'( מה אני יכול לעשות כדי לפתור את התקלה ללוח יש עדיין אחריות יצרן ! עם זה משנה הלוח הוחלף לחדש לפני פחות מחודש כי הקודם הלך לעולמו בגלל ספק כוח דפוק ככה שלא נראה לי שזה חומרתי או שלא ? אולי עדכון ביוס יפתור תבעיה .... נ.ב הקול חוזר אחרי שאני עושה ריסט או פשוט עושה נתק והתחבר מהמערכת הפעלה !? עזרתכם חשובה לי תודה רום ;D

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by M.G.,

פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by wooper,

היי הword מתקן לי מילים רק באנגלית איך אני מוסיף מילון עברי כדי שהוא יבדוק לי שגיעות בעברית גם?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by saar3,

שלום! אני חדש עם פיירפוקס לכן יש לי הרבה שאלות איתו: 1.שאני נכנס לאתר שבוא אני רוצה לראות סרט כמו באתר של ערוץ עשר אני לא יכול למרות שבחלק האתרים זה פועל!!. 2.שאני רוצה לראות תמונות באיזה אתר כמו בוא נגיד אורנג הוא כותב הסתיים אבל לא מראה לי שום תמונה!!! אם מישהו יתן לי פתרון לשני הדברים או לאחד מהם אני ישמח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם.! היום הורדתי את אייסיקיו 6 ולפני זה היה לי אייסקיו 5.1 ומזמן הורדתי את התוכנה שפותחת לך יותר מאייסיקיו אחד ושהורדתי את אייסיקו 6 אני לא יכול לפתוח יותר מאייסיקו אחד..! איך אני מסדר את זה..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by overload,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by sofix4,

הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]

11. איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by daniel89,

שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by Dark Tetris,

מהו התהליך של הוספת אקציי'נג 2003 שיש בו שרת 1 ומהו התצורה הכי טובה שמותקן על השרת? תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by shahar07,

ראיתי שיש ב"הורדות" דרייברים למינהם, אני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלי NVIDIA GEFORCE 7900 GS יש לי חלונות של ויסטה ביזנס 32, לא ידעתי לבחור איזה דרייבר להוריד

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  18. אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. האתר לא עולה לי בפיירפוקס פשוט לא רוצה, ניסיתי להתקין מחדש וחיפשתי בפורום לא מצאתי כלום, בבקשה עזרו

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by slrr,

אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by yarl,

שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה

22. Tools-Scheduler/Planner ומכאן, לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות. תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. ניסיתי להכנס לאתר שלהם ולא הסתדרתי עם זה. האם תוכלו בבקשה לתת לי קישור ישיר להורדת עידכון לדרייבים ATI למסך ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...

25. Started by ddwins,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי ווינדוס 7 ולאחר כמה זמן התקנתי ביטורנט, התחלתי להוריד קובץ בעל הרבה מקורות ועם קצת ליצ'רים והביטורנט לא זז, ביטלתי את ה UAC ביטלתי את הפיירוול, אין לי ראוטר והאינטרנט מוריד בסדר גמור בהורדה ישירה, אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בכדי שהביטורנט יוריד (הורדתי את הגרסה החדשה ביותר של UTORRENT) וניסיתי מספר קבצים להוריד כולם עם הרבה סידרים ומעט ליצ'רים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים