עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט ותרגום באותה תיקייה ובאותו שם . כשאני מפעילה את הסרט , התרגום נטען בנגן , אבל העברית הפוכה , לא כתב ראי , אלא סדר המילים במשפט מתהפך מימין לשמאל משום מה.. ניסיתי לראות בהגדרות של הכתוביות בתוכנה , אבל לא ראיתי אופציה מתאימה . מישהו יודע מה מקור הבעיה ואם ניתן לטפל בזה ? אציין , שאותו סרט\תרגום, נטען טוב בנגן אחר כדוגמת ה-BSPLAYER (פשוט רוצה להסיר אותו כי הוא לא ממש תומך בהכל וה-GOM יותר מתאים ) .

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. אהלן, בעיה מוזרה. שמתי לב שדפי אינטרנט לא נפתחים, אבל מסנג'ר וביטורנט לא מזהים בעיה. ניסיתי לגלוש לכמה אתרים יציבים מאוד שאני מכיר (גוגל, Ynet), והם לא עבדו. עכשיו ניסיתי גם עם אקספלורר והוא כן עבד. מה הולך פה? איך גורמים ל-FireFox לחזור לגלוש? משהו עוד יותר מוזר קורה פה - משום מה אקספלורר מרגיש יותר מהיר??? לא משנה, הסתדר. לא ברור איך, כנראה בגלל שסגרתי חלון אחד. אפשר לא להתייחס לדיון הזה.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  3. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by J0n1,

אפשרי? הורדתי את הForeced RTL וזה מזיז את כל התפריטים והכל, ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני משתמש בתוכנת אנטי ווירוס AVAST ואני לא מוצא את האפשרות של לכבות את המחשב אוטומטי אחרי הסריקה מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום, אז ככה כרגע יש ברשותי את התוכנה WINPVR שאני לא ממש מרוצה ממנה שמעתי על התוכנה מדיה פורטל אז כרגע אני מוריד אותה השאלה שלי היא תיהיה אפשרות ששניהם יעבדו במחשב ביחד, שאני לא יתקין את המדיה פורטל וה WINPVR ידפק לי במידה ואני לא יהיה מרוצה מהמדיה פורטל אני יוכל למחוק אותו ושאלה נוספת האם יכול להיות שיפור בתמונה של הטלויזיה בתוכנה מדיה פורטל[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 17:32:53 אוקי לגבי השאלה הראשונה זה כבר לא משנה הורדתי את המדיה פורטל רק כרגע איך אני ממיר אותה לעברית ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by mashas,

צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by efod26,

בוקר טוב, מישהו מכיר סימולטור טוב וחינמי למימוש שערים לוגיים? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by purple-hey,

שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by sbarbz,

בס"ד כשאני מנסה לעדכן את התוכנה היא אומרת שאין עדכונים זמינים, יצאו שלוש גרסאות ואין מצב שאין עדכונים . זה התקנה מלפני כמה שנים !!! תודה לכל מי שינסה לעזור ..

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by alonpartuk,

יש לי בגליון אקסל כתובות ואני רוצה להדפיס על מעטפות שורה שורה איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Googleness,

טוב אז התקנתי מחדש את STEAM בשביל לנצל את המבצע של האורנג' בוקס ב9.99. קניתי את החבילה ניגשתי לרשימת המשחקים והתחלתי להוריד את HL2. אחרי 20 דקות שמתי לב שההורדה היא במהירות פתטית של 8Kb/s אז גיגלתי וחיפשתי פתרונות למהירות הורדה איטית. בסוף הגעתי לשלב שמחקתי לגמרי את STEAM והתקנתי מחדש אבל עכשיו שאני פותח את התוכנה זה מקפיץ את הפופ אפ של: Steam Updating: Updating Steam... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||| וזה נתקע על 0, מקסימום אחרי 15 דקות זה מגיע לאיזור ה30 אחוזים ואז קורס ומתחיל מחדש. זה תקלה בתוכנה? בעיה של הגדרות? או העובדה שיש קרוב ל1.8 מיליון משתמשים כרגע שאני מניח שעושים לינץ' על שרתי ההורדות של האורנג' בוקס בגלל המבצע? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום, אני מחפש תוכנה שסורקת את המחשב בשביל למצוא קבצי mp3 (מוזיקה) כפולים שהם לא באותו השם ואם יש אז גם סריקה של קבצים לפי האיכות שלהם,אורך הקטע וכ'ו... תודה צדיקים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by david32,

לפני זה הייתי עם 3.1 והאמת שאני לא רואה שיפור או משהו. הם שינו בכלל משהו חוץ מאת המספר האחרון? גם פתאום ה ADDON שהופך לי אנגלית לעברית לא תומך (העיקר ב 3.1 הוא כן תמך). מה השיפור פה? אם כבר הייתם משפרים את זה ככה שאני יכול לשמור את הADDONים שלי. יש למישהו המלצה ל ADDON שיוכל להפכוך לי את האותיות באנגלית לאותיות בעברית (שכן תומך ב 3.5)?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. לא מצליח לפתוח מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by slrr,

samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by moshen1169,

איך אפשר לחסום אתרים בדפדפן גוגל?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Xsender,

could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  23. מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)

24. אחלה תוכנה , יעני היא יפה אפשר לבחור לה סקינים יפים, אבל היא לא ממש נגן , הצלחתי להדליק מוזיקה דרכה רק כאשר גם ב WMP היה שיר...=\

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by BIGBENG5,

טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.