עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבנתי שב exclusions אפשר להגדיר אזורים שה NOD מתעלמת בחרתי את מיקום התקייה ובכל זאת הNOD מחוק לי את הקבצים שבה אולי לא הגדרתי טוב ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by huber,

שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. Started by SuBeX,

לאחרונה (כחודש בערך) שמתי לב ע"י שימוש בפקודת NETSTAT שיש לי המון חיבורים במצב ESTABLISHED וזה ניכר גם בירידת פינגים עצבנית במשחק באטלפילד. החיבורים נפתחים ללא שום התערבות מצידי, כלומר, לפעמים אני לא מפעיל כלום חוץ מלהתחבר לאינטרנט וברגע אחד כולם מופיעים ונשארים להרבה זמן. ברגע שכל החיבורים עברו למצב WAIT אז הפינגים יורדים למספרים סבירים ביותר ואפשר לשחק, אבל זה לוקח הרבה זמן וגם אני לא כ"כ אוהב את העובדה שהמחשב שלי מתחבר לאינטרנט כ"כ הרבה מבלי שיהיה לי מושג למה זה קשור... (למרות שזה בכל מקרה קורה.... ). ניסיתי לנקות את המחשב עם כל תוכנה אפשרית מכל מיני טרוינים וADAWARES אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שזאת תוכנה שהתקנתי לאחרונה, אבל אין לי מושג איזה.... איזה תוכנה מאפשר…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by snoopyman@,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,

7. כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. אני צריך תדריברים של 8600GT אבל הישנים לא את ה 162.18 את הישן יותר תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by AloN(-)KiLLeR,

יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  10. שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by davidreznic,

שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 9.5.2 עם שלושה כוננים וירטואלים - התקנתי את אלכוהל 9.5.3 ללא הסרה של הקודם וכעת אני תקוע עם שלושה כוננים שאין לי שליטה עליהם כיוון שהם לא מופעים בגירסא החדשה. הבעיה היא שאני לא יכול להסיר אותם כיוון שהם מופיעים שוב פעם לאחר הסרה של ממנהל ההתקנים ! מה לעשות? תודה !!!!!!!!!!1111

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  15. אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by dror_gh,

אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by bd,

יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. יש לי קריסות ואני לא בטוח לגמרי ממה ומה לעשות. נראה לי שזה הדרייברים המעצבנים של ATI. תעזרו בבקשה. מצורף הקובץ DUMP [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by night-fire,

שלום, ניסיתי להתקין מסנג'ר 8.5 ויש לי שגיאה בהתקנה. אין לי קוד שגיאה ולא כלום. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? תודה!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  22. שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by BetZeFer,

http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. כמו נגיד 100FM, יענו כל מה שאני שומע ואם אפשר לפורמט טוב כמו OGG, AAC וכדומה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by meroosher,

אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים