עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by R9800P2,

Microsoft Plus! Digital Media Edition בתוכנה אזות יש ערכות חדשות? זה כמו התוכנה אזות רק יותר חדשה? http://www.microsoft.com/windows/plus/images/XP_box.gif

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי תופעה מוזרה , אני מנסה לראות היסטוריה ושום דבר לא מופיע , אם אני עושה חיפוש בהיסטוריה זה מוצא לי כל מה שזה אמור למצוא. ניסיתי את כל הסינונים והדבר היחיד שמראה לי תוצאות זה ה by most visited. מישהו מכיר את התופעה? מישהו יודע איך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. אני כבר מה זה מיואש...בחיי אני במיתקפה בילתי אפשרית לא מצליח להתקין את הקספארסקי = רק אנטי ספאם ולא רוצה להחליף את הNOD32 הקלאוד מארק מצויינת לי >>> מתקין את הטרייל מנסה להעביר פרטי כרטיס אשראי וכל הזמן זה כותב לי שישנה שגיאה ותאמינו לי שזו לא בעיה בכרטיס כבר לא יודע מה לעשות (והפתרון של גוגל לא בא בחשבון מבחינתי > כי אני צריך ליראות מה הפך לספאם) למישהו ישנו רעיון?

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by oded6188,

יש לי סרט מסויים, והDVD הבייתי שלי כבר לא כל-כך קורא את הדיסק מפני שהוא שרוט... הייתי רוצה ליצור עותק נוסף של הדיסק על מנת שאוכל לצפות בו ב DVD הביתי... יש דרך לעשות זאת? (ניסיתי דרך הנרו וזה אומר שהדיסק מוגן) ד"א - ניסיתי כבר את התוכנה Magic DVD Copier, אבל היא נכשלה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by ccc,

אחרי כמה שבועות שיש לי את KASPERSKY החדש בלי בעיות, פתאום אני נכנס לעמוד הבית שלי בגוגל והופ תראו מה הוא מציג לי: רק כשאני סוגר את האנטי וירוס אפשר להכנס שוב. לא הבנתי למה זה עושה את זה, אין שום PARENTAL CONTROL בקספרסקי אנטי וירוס ולא יודע למה הוא פתאום פתאום חוסם לי את גוגל, עד עכשיו הכל היה בסדר. למישהו יש מושג ? אם לא, איך BitDefender ? אני יכול להשיג רשיון במחיר ממש טוב בשבילו.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by redboomer,

כל פעם שהאימיול שלי עובד, אחרי כרבע שעה המחשב נתקע ומופיע מסך כחול שרשום בו על איזושהי שגיאה. אם למישהו זה קרה ויודע איך מטפלים בבעיה אני אשמח לקבל תשובות.. תודה

7. שלום לכולם יש ליויסטה אולטימט מותקן עם בעיה בניגון סרטונים בוואלה ווינט וכאלה אחרי בדיקות רבות כנראה שהבעיה היא התקנה לא מכוונת של המערכת במקום להתקין WMP11 32 ביט זה התקין בטעות 64 ביט נו מיקרוסופט............. רציתי לדעת האם ישנו איזה פלאג אין לאקפלורר שיכול לנגן במקום ה WMP את תכני הוידאו???

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.

11. Started by Shay17,

למה יש לי ג'יבריש על כל מה שבעברית ? יש דרך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by SmurFin,

יש לי בעית התחברות במסנג'ר הוא מתחבר בלי סוף בלי שום EROR והוא נשאר במצב הקיים . אני רוצה להעיף אותו מכל כיון ולא כל כך מצליח חוץ מ ADD /REMOVE לא הצלחתי יותר מזה וגם שעשיתי התקנה חדשה הוא שמר לי את ההגדרות של המייל העכשיוי העפתי את כל המסנג'ר והמסנג'ר הישן כן התחבר בלי בעיות , כנראה משהו בפרופיל נדפק ... (יש לי גם מסנג'ר פלס וSWEETIM - העפתי את שניהם אבל אני לא רואה קשר בין השניים ) אני רוצה לדעת איך מעיפים אותו לגמריי מהמחשב בלי שום זכר ברגסטרי ! בשביל להתקין פרופיל חדש . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאתחילה אתמול ברגע שאני פותח נגיד רוצה לכתוב מיכתב חדש רושם נותן ENTER יורד שורה מופיע לי הודעת שגיע WINWORD.EXE מישהו נתכל בזה יודע מה הפתרון

14. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by Vladgi,

איזה מבחן אני צריך לבחור שם על מנת לזהות שגיאות שהזכרון יוצר או גורם להם?באנגלית בבקשה....

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by 1immortal,

צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by avihneo,

קודקים לפורמט AVI ... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by idani1983,

מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. Started by slim_shady,

ותנו לינקקקקקק דחוף דחוף המחשב מתפרק....

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by alone66,

פירמטתי את המחשב ב NTFS win xp home edition en כאשר הכנסתי את דיסק הדרריברים של לוח האם IL 9 PRO של abit התקלה ההודעה שתמונה כאשר פירמתי את fat32 ההדועה לא התקבלה השאלה האם זה תקין או שישנה בעיה במחשב תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ? קראתי הרבה ביקורות טובות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של מישהו שמבין בתחום של אבטחת מחשבים או מישהו שכבר ניסה או מנסה את התוכנה. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by LiranT,

צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by eladbu,

רצית לדעת האם ניתן להתקין על ווידואס MAC OS בתוכנות דוגמת OS ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. שמעו עשיתי טעות קטנה בוינדוס XP עשיתי לקובץ מסויים שהיה חשוב לי הצפנה (NTFS SECURITY) וכשעברתי לוינדוס ויסטה שכחתי לפני זה להוריד את ההצפנה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לקובץ בויסטה... דבר טיפשי ביותר לא מאמין איך שכחתי... שמעתי יש תוכנות שפורצות את זה אבל לוקח זמן(אני מוכן לחכות לילות) מישהו מכיר? מאוד חשוב לי הקובץ הכיל הרבה סיסמאות חשובות תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים