עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cain,

נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by acoca_net,

שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by bd,

יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by Gilmesh,

שלום רב לכולם! ראשית, שמי גיל, אני חדש בפורום (הוא הומלץ לי על ידי חבר). שנית - יש לי בעיה די חמורה במחשב. כל משחק שאני מפעיל, פועל לכמה דקות ולאחר מכן מאתחל את המחשב, ובמקרה הטוב, רק קורס. יש לציין כי זה החל לקרות רק לאחר הפירמוט האחרון שלי. לפני הפירמוט היו לי יותר מ5 משחקים על המחשב, וכולם פעלו בצורה מושלמת. כיום יש לי רק משחק אחד על המחשב, ובכל פעם שאני פותח אותו ומשחק בו לכמה דקות, המחשב שלי מאתחל את עצמו. עוד יש לציין, כי זאת אינה בעיה בחומרה (כך נראה לי לפחות). אמרו לי כי הבעיה יכולה להיות במאווררים או בזיכרון, שהוא חם מדי, או משהו דומה לכך; אז עשיתי ניסוי, פתחתי 30 חלונות של דפדפן האינטרנט והפעלתי סרטון של נגן המדיה, והמחשב עבד בשלמות. (אני עדיין לא יודע אם …

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  5. שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by itays,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת mov, אני מעוניין לגזור את הסאונד שבקובץ ולהמירו לmp3. אפשרי? אם כן עם איזה תוכנה עושים זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.

8. Started by IlanF,

יש לי כרטיס טלויזיה (או איך שלא קוראים לכרטיסים האלה ששמים במחשבי מדיה סנטר) של leadtek winfast tv2000 xp אני לא מצליח לקבוע בתוכנה של winfast pvr מאיזה חיבור הוא יקליט את הוידאו... יש לי בכרטיס 3 כניסות: AV SVideo ו- TV. התוכנה מקבלת וידאו רק מהTV ולא מהאחרים ואני לא מצליח לשנות את זה... מישהו עבד עם כרטיס כזה ויכול לעזור לי להגדיר אותו? עריכה.. מחקתי את הדרייברים שהיו מותקנים (התקנתי לא נכונים) והתקנתי מחדש דרייברים חדשים עכשיו הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה

10. אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by gigi,

היי... אני מנסה לצרוב דיסק בתוכנה של אלכוהול דיסק בשביל הניד פור ספיד החדש.. עכשיו הבעיה שהצלחתי לצרוב אבל כנראה שלא עשיתי טוב... כי המשחק לא זיהה את זה מדובר בדיסק 3.. את השניים הראשונים הביאו לי..פשוט עם דיבק 3 יש לי בעיה לצרוב אותו כמו שצריך.. מה שהבנתי שיש שני קבצים שצריך לצרוב... אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי... אשמח מאוד אם יוכולו לעזור לי באייסיקיו כי אני דיי חדש פה...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. התקנתי לאבא שלי אתמול Lightroom.. והוא אמר לי שהוא לא מצליח ששניהם יעבדו ביחד. ושהמחשב נותן איזהשהיא עדיפות לlightroom על פני הphotoshop. אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. שלום חברים, התקנתי את הקודקים של KLITE CODECS 2.71 וכשאני פותח סרט ופותח אותו על מסך מלא הסרט מתחיל להיות מוקרן במהירות מדיי פעם ולא ניתן להחזיר את הסקט למצב הנורמלי בלי ריסט למחשב. אני לא יודע ממה נובעת הבעייה הזו,אני תמיד השתמשתי בקודקים האלו. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by alm80,

יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by bm1125,

הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים