עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amirn,

היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by WaRez.,

אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by moshen1169,

איך אפשר להפוך את פייר פוקס למקסטון מבחינת התוספים שמירת מועדפים סופר גרירה של דפים ניווט קל וכו'......

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את הסרטונים בYNET ובכל אתר אחר, אבל יו-טיוב אני רואה רגיל, מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by assafmag,

מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by CashMAn,

אני צריךך תוכנת קריוקי מישהו יודע איך משיגים ת'דבר הזה ..?!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Psy,

מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by RayZ,

קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. אני צריך תתוכנה PDFCreapor שתומכת בויסטה מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by talgold,

שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by neo690,

הוספתי חגים יהודים ליומן באוטלוק 2003 אבל מ 2008 זה לא מציג את החגים ניסיתי להוסיף שוב אבל עכשיו כל חג מופיע פעמיים

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  19. בזק שלחו לי אימייל שאומר שהגיעו תלונות שמחשב שלי שולח דואר זבל לאנשים וזאת חובתי לטפל בזה אז התקנתי את mcafee והוא באמת מצא וירוסים מחק אותם וחשבתי שזהו אחרי ראיתי שהmcafee בודק אימיילים שהמחשב שלי שולח ולא שלחתי שום אימייל אז הבנתי שכנראה יש לי תוכנה ששולחת אותם... אז פשוט חסמתי את מה ששולח דרך אופציה בmcafee אבל תקובץ עצמו אני לא יכול למחוק והוא עושה שימוש במעבד וגורם לזה שהמחשב יתקע מה אפשר לעשות בשביל להסיר את זה בלי לפרמט את המחשב אני יודע איזה קובץ זה אבל הוא של ווינדוס ואין אפשרות למחוק אותו כי המחשב אומר שהוא חיוני...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. יש לי משתמש פרימיום של rapidshare ואניח מוריד את הקבצים דרך התוכנה getright ויש לי שאלה על איך התוכנה עובדת : בגלל שיש לי פרימיום לפעמים אני מוריד משחקים שיש להם 47 קבצים נגיד ואני רוצה לדעת האם יש דרך שבתוכנה אני פשוט ירשום את כול הכתובות של ההורדות ואז יגיד לאן להוריד וזה פשוט יוסיף לי את כולם בלי שאני יגיד לתוכנה אחד אחד ? למשל אני יתן דוגמא שתבינו על מה אני מדבר: נגיד באתר הזה : http://wiirap.blogspot.com/2007/11/need-for-speed-carbon-wii-ntsc.html יש לי את המשחק need for speed ואני רוצה להוריד אותו אז אני צריך להעתיק כול כתובת בנפרד להדביק אותה בשורת כתובות של האינטרנט ורק אז אני יכול לשמור אותה איך שאני רוצה ושיש 47 חלקים זה קצת מייאש אז מישהו יודע איך אני יכול להעת…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by ophir555,

כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by KFIRSH26,

חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by eliav-peretz,

שגיאה 0406 באייסי האם זה בעיה אצל כולם?!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים