תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה שEMAIL מסוים יגיע לי לתקיה מסוימת נגיד ב ספאם הוא לבד מכניס דברים לשם שאני צריך מאתרים שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה, אבל יום אחד הפעלתי לתומי סרט DiVX מאחד הדיסקים שלי - וחשכו עיניי. הסרט לא נראה בצבעים טבעיים אלא כאילו הוא מכוסה במעטה של כספית או משהו כזה...אין לי תיאור מספק לזוועה שראיתי :errrr:. ניסיתי להפעיל סרט אחר, ואותו דבר, רק הפעם לא כסף אלא מעטה זהב! הסרתי את הקודקים שהתקנתי אי פעם והתקנתי אותם מחדש - לא עזר. בדקתי אם התופעה קוראת גם בתוכנות אחרות (הפעם הראשונה קרתה לי ב-Windows media player), וגם כשהפעלתי את ה-Divx player, קרתה הבעיה. אין לי מושג מה לעשות, אם להוריד קודקים או להסיר את המדיה פלייר או משהו. (ניסיתי לקחת סקרינשוט מאחד הסרטים ולהעלות אותו בהודעה, אבל אין אפשרות לקחת סקרינשוטים בזמן הקרנת סרט במדיה פלייר או משהו כזה...לא יודע, זו בעיה שקרתה…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שאין לי דפדפן ואני לא יכול להכנס/לפתוח שום אתר. כל ניסיונותי לא עזרו למרות שמחקתי את הדפדפן שהיה וניסיתי להתקין אקספלורר 7 מחדש זה לא עזר .ההתקנה לא עבדה. לאחרונה התקנתי פיירפוקס - אך אני לא אוהב לעבוד איתו בבקשה תנחו אותי איך לשחזר/להתקין חזרה את הדפדפן שנעלם. טרם קיבלתי פתרון לבעיית פנקס הכתובות שנעלם מoutlook express תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Age of empiers וכשאני רוצה להתקין אותו הוא תוקע לי את המחשב ומופיע חלון קטן:
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היה מותקן לי במחשב אלכוהל 9.5.2 עם שלושה כוננים וירטואלים - התקנתי את אלכוהל 9.5.3 ללא הסרה של הקודם וכעת אני תקוע עם שלושה כוננים שאין לי שליטה עליהם כיוון שהם לא מופעים בגירסא החדשה. הבעיה היא שאני לא יכול להסיר אותם כיוון שהם מופיעים שוב פעם לאחר הסרה של ממנהל ההתקנים ! מה לעשות? תודה !!!!!!!!!!1111
-
אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן שאלו אותי היום איך משנים את זמן TIME OUT של האקספלורר....... אני אסביר: אם טוענים אתר כבד אז אחרי כמה זמן האקספלורר מתייאש ומציג TIME OUT 505........... איך משנים שהTIME OUT יהיה אחרי שעתיים שלוש? פשוט בן דוד שלי משדרג אתר והוא צריך להאריך את הTIME OUT של האקספלורר שלו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את נרו 7 לאחר שמחקתי כנדרש את נרו 6 שהיה לי. משום מה ההתקנה החדשה מבקשת ממני למחוק את IN CD בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 אך מיד יוצאת הודעה שאין IN CD במחשב שלי . היכן לחפש את השרידים שך IN CD ומה צריך למחוק בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 ?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד TV TUNER של LEADTEK. אני מעוניין לשלוט בטיונר הזה באמצעות מחשב אחר שנמצא ברשת, כך שאוכל לצפות ולהעביר את ערוצי הטלוויזיה השונים ולהעבירם למחשב השולט. בעזרת PC ANYWHERE ניתן לראות ולהעביר בין הערוצים השונים, אך בלי קול. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת את העברת האודיו של ערוצי הטלוויזיה (או הרדיו, לטיונר הזה יש גם FM)? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקי כולם היום עדכנתי ת avg והרצתי אותו קיצר הוא מצא לי 2 קבצים שהם וורייסום שנהים היו Java/OpenStream הם היו בתייקה של גוואה של סאן קיצר האנטי ווירוס לא עשה לא מחק אותו \ בידד או משהו היתה אפשרות go to file נכנסתי ומחקתי את כול התקייה שלו עכשיו הרצתי וזה לא מצא את זה שוב עכשיו ליתר ביטחון אני ימחק ת java עכשיו מידע על הווריוס לא מצאתי רציתי לדעת מה הוא עשה לי למחשב בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה premiere pro 7, אני רוצה לכתוב מילים ברקע בתוך הסרט. אני נסיתי בתפריט שנקרא Title, אבל אני לא יכול לבחור font. כי שם בתפריט בתוך Title כולם בצבע אפור שקוף. לא יכול לבחור שם. איך אני מצליח לפתוח שיהיה אופציה לבחור פונטים מילים Font בתוך התפריט title. אולי אני טועה במקום שלא נכון לעשות עריכה מילים. תעזרו לי בבקשה איך עושים? ובנוסף איך עושים להוסיף בסרט מוסיקה בתקליטור שיש לי, ולהכניס בו בתוך הסרט מוסיקה? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ליפתור את הבעיה שלי. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-