תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי קבלתי מתנה את disk on key של sandisk 1 ג'יגה מוזר משהו אבל אין תוכנה לנעילה של חומר או הסתרה למקרה שהדיסק הולך לאיבוד וכו' אשמח להמלצה על תוכנה טובה שיודכת לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי וירוס שנמצא ב C:\Documents and Settings\Matan\Cookies הוא נקרה קובץ index dat file האנטי וירוס לא מצליח למחוק אותו גם אחרי עידכונים וגם אני לא גם לא במצב בטוח מה אני עושה??????????????
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח שבכותרת כאשר אני שומע מוזיקה הקול פושט נעלם חיפשתי בגוגל ומצאתי דיון ישן שמישהו אומר שיש ללוח הזה בעיה עם הציפ של הכ.קול האם זה נכון ?... או שמא סתם קישקושים ? :'( אני דאווקא הייתי מאוד מרוצה מעבודתו של הכרטיס 7.1 המובנה שיש לי כרגע :'( מה אני יכול לעשות כדי לפתור את התקלה ללוח יש עדיין אחריות יצרן ! עם זה משנה הלוח הוחלף לחדש לפני פחות מחודש כי הקודם הלך לעולמו בגלל ספק כוח דפוק ככה שלא נראה לי שזה חומרתי או שלא ? אולי עדכון ביוס יפתור תבעיה .... נ.ב הקול חוזר אחרי שאני עושה ריסט או פשוט עושה נתק והתחבר מהמערכת הפעלה !? עזרתכם חשובה לי תודה רום ;D
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ואני רוצה לשדרג אותו בשביל שבחיפוש זה ימצא לי יותר ממי להוריד וכמובן יוריד יותר מהר... איך אני עושה את זה? (צריך למחוק לפני זה את האימיול הישן או לא?) ולאיזה גירסא הכי טוב לשדרג? או שבכלל עדיף תוכנה אחרת?? מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! אני חדש עם פיירפוקס לכן יש לי הרבה שאלות איתו: 1.שאני נכנס לאתר שבוא אני רוצה לראות סרט כמו באתר של ערוץ עשר אני לא יכול למרות שבחלק האתרים זה פועל!!. 2.שאני רוצה לראות תמונות באיזה אתר כמו בוא נגיד אורנג הוא כותב הסתיים אבל לא מראה לי שום תמונה!!! אם מישהו יתן לי פתרון לשני הדברים או לאחד מהם אני ישמח. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הוספתי חגים יהודים ליומן באוטלוק 2003 אבל מ 2008 זה לא מציג את החגים ניסיתי להוסיף שוב אבל עכשיו כל חג מופיע פעמיים
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
העכבר עבד בסדר גמור בXP אבל אחרי שעברתי לVISTA הייתי צריך להתקין דרייברים חדשים וכעת אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר בתוכנה את שתי הכפתורים הנוספים(אלה שנמצאים ליד כפתורי הווליום אחד מהם מודיע על מיילים), כדי שיפעילו תוכנות\קיצורי דרך שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיות בלי סוף עם IE7 וגם הוא לוקח מלא זיכרון שמעתי שהרבה מרוצים מ-firefox יש תוספים מיוחדים שאני צריך להתקין לו ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעייה אני מנסה להפעיל קבצי MP3 וזה לא עובד זה מה שרשום בבעיה C00D11C7: Cannot play, burn, or synchronize the file Windows Media Player cannot play, burn, or synchronize the file because a required codec is not installed on your computer. You might encounter this error message for one of the following reasons:
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. הורדתי דיסק מאימיול של ריי צ'ארלס ("האלבום המלא - חלק ראשון") באורך של כ-75 דקות. צרבתי אותו על דיסק ושהכנסתי אותו למערכת שלי התברר שיש לי רק קטע אחד באורך של 75 דקות. כל שלוש-ארבע דקות נגמר שיר אחד ומתחיל הבא אחריו כמובן, אבל בשביל לעבור למשל לשיר מספר 8 אני צריך לחכות חצי שעה בגלל שיש לי רק טראק אחד. אז איך אני מפריד את הטראקים המחוברים בסידק לשירים נפרדים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים באותה רשת ואני מעונין לצפות בהם דרך אחד המחשבים, אני לא מחפש תוכנה שתשלוט בהם אני מחפש תוכנה שרק תאפשר לי לראות מה עושה האדם שעובד על המחשב. אם יש תוכנה שמאפשרת את זה וגם אפשרות שהם לא יוכלו לדעת שאני צופה בהם זה מצוין. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
תוכנה שעורכת קבצי MP3 כולל חיתוכים של חלק מהשיר והמרות של סטיראו/מונו ו KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Tools-Scheduler/Planner ומכאן, לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-