תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתכוון כשמקליקים על קישור לתמונה והתמונה גדולה מדי, אז היא מופיעה בהתאם לגודל החלון ואז יש צורך להקליק עליה שוב כדי שתיפתח לגודל המקורי. איך משנים בפיירפוקס שהתמונות יוצגו בגודל מקורי?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מחפש תוכנה למסינג'ר תוכנה להפעיל שיחת וידאו בלי שהמשתמש ילחץ על קבל שיפתח ישירות יש תוכנה כזאת?? תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, כשאני רואה וידאו דרך אתרים כמו למשל ynet או ערוץ הספורט אז לפעמים חסרים מלא צבעים והתמונה נורא מרוחה ככה שבקושי רואים מה קורה בסרטון. לפעמים כשפותחים באותו זמן 2 סרטונים אז אחד מהם רואים פתאום טוב. ביוטיוב למשל רואים את כל הסרטונים בסדר גמור. ניסיתי להתקים את הקיי לייט קודק פק הכי חדש וזה לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש את האדובה פלאש פלייר וזה גם לא עזר. למישהו יש רעיון איך מסדרים את זה?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כשאני יוצא מהביטורנט ונכנס שוב הוא מתחיל את ההורדה מחדש- מה עושים? פאוס? סטופ? זה כבר קרה לי כמה פעמים... יותר נכון ממתי שאני משתמש בתוכנה הזאת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
צריך קישור להורדה של FIREFOX 1.5.0 או 1.5.0.1 אם אפשר את שנהם אז יהיה סבבה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרצת 3DMark- התקנתי את התוכנה ושמתי סיריאל, אבל שאני מנסה להריץ את זה, מופיע לי מסך כזה: http://img222.imageshack.us/img222/2267/10984713el3.jpg כפי שרואים, ישר אחריי שאני מריץ, זה נתקע כזה ועושה "לא מגיב". ניסיתי לחכות ולתת לזה איזה שעה וזה המשיך בדרכו... המפרט שלי זה: INTEL P4 3GHZ hyper threading ATI HD3850 256MB PCI-E GEIL 2GB DDR2 667MHZ 160GB SATA2 FSP 400W PNR DX9 WINDOS XP HOME EDITION
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין מסנג'ר 8.5 ויש לי שגיאה בהתקנה. אין לי קוד שגיאה ולא כלום. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב , אני משתמש כבר זמן רב בתוכנת ה ABC ומה שקורה הוא שאם אני לא מגביל את ה DOWNLOAD אז היא פשוט משתגעת ומורידה במלוא ה BANDWICH אך עם זאת, היא כל כמה שניות מקבלת שגיאה:" 7/4/2006 19:38:06 - piece XX failed hash check, re-downloading it" לכן מה שקורה שהיא עובדת בצורה מאוד סיזיפית כי האחוז שהסתיים כל הזמן עולה ויורד. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה? זה לא קורה בכל קובץ אבל מדי פעם זה קורה. הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי זה שכולם סובלים מהבעיה הזאת(לא רק משתמשי ABC). מעצבן תודה מראש לעוזרים)
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אשמח לכל מי שיכול לעזור לי!! תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס 3.0.11. לפני כמה זמן רציתי להשתמש בפרוקסי כדי שיהיה לי IP מארצות הברית בשביל לראות סדרות באתרים של הערוצים. שיניתי משהו בהגדרות. Tools > Options > Advanced > Network > Settings ושם שיניתי ל Manual Proxy Configuration ושמתי את הIP וה Port של הפרוקסי. בכל מקרה, אחרי כמה זמן רציתי לחזור להשתמש בפיירפוקס כרגיל ( כמו לפני זה, בלי פרוקסי) ושיניתי ל No Proxy. זה עבד סבבה עד שסגרתי את החלון. כל פעם שאני פותח את החלון זה חוזר ל Manual Proxy Configuration. ואני חייב לשנות את זה חזרה ל No Proxy. למה זה כל הזמן משתנה לי? יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי וירוס שנמצא ב C:\Documents and Settings\Matan\Cookies הוא נקרה קובץ index dat file האנטי וירוס לא מצליח למחוק אותו גם אחרי עידכונים וגם אני לא גם לא במצב בטוח מה אני עושה??????????????
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-