עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום, הורדתי סרט למחשב, אך רואים את הסרט , ולא שומעים. היה לי פעם את התוכנה שמפעילה את הקול בסרטים . אני אשמח לקבל אותה. תודה!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. על איזה אנטי וירוס אתם הכי ממליצים (אם אפשר לציין שם מלא כולל גירסה) תודה (:

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. תודה רבה... יש לי את התוכנה bandwith controller v0.13 אבל ה-30 ימים ניסיון שלי ניגמרו <צונזר>.. עריכת המודר: המלצה לתוכנה חינמית תוכל לקבל כאן, אבל קראקים לא. קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  6. שלום לאת הניפלא אני מעוניין לדעת אך מבצעים בדיקת מאמץ למחשב כלל מערכת ההפעלה ואים ייש לזה תוכנה אני אסביר ייש לי מחשב בן 6 ואנירוצה ליבדוק אותו אודה לעוזרים נועם

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

1. התקנתי מורפיוס על איכספי ועכשיו אחרי כל פעם שאני עושה ריסט אני צריך להתקין מחדש את התוכה אחרת כאשר אני מדליק אותה היא קורסת 2. כל הרשימה של האיסיקיו שלי כתובה בפונט פיצי איך אני מגדל את הפונט?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה

9. אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by iZi,

שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. יש לי בעייה מוזרה כשאני רואה סרטים עם התוכנה MV2Player הצבעים כאילו לא במקום שלהם הכל כזה מפוזר.. התקנתי מקודדים והכל וזה לא עובד לי עדיין מישהו יכול לעזור עם אתם לא מבינים ורצוים תמונה תגידו עם זה לא לפה תעבירו בבקשה כי אני חדש ואני לא כל כך מבין....

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  12. יש לי שאלה בנושא מערכות אני רוצה לדעת איך אני פורץ למערכות ואיך אני מגלה פירצות אבטחה באתרים שונים וגם לשרתים למש כמו אתר ios שיש להם שם פריצות אבטחה באתר אז בבקשה לכל מי שמוכן לעזור אז אני מבקש תשלחו לי או האימייל שהוא:****** או באיסיקיו ******* אז בבקשה תעזרו ??? [move][/move][color=Navy]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by UnlimitedStudio,

היי שמי סלבה אני מעצב גרפי . אם משהו צריך עזרה בעיצוב תרגישי חופשי לפנות אלי בפרטי .

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום רב אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1 ...........תודה רבה................

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה טובה ללחידת וידיאו וגם שדוחסת ישר ב mpeg 2 ועטד שאלה מה זה frames dropped?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  16. בבקשה תעזרו לי אני מחפש את זה הרבה זמן! תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום אני צריך אנטי וירוס בבקשה.... אבל חזק וטוב ... בברכה $שלומי$

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. שלום אני צריך סיסמה ל NOD32 דחוף הכל היה בסדר פיתום צריך קוד תעזרו לי בבקשההההה. אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליייי בברכה $שלומי$

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  21. שלום אני צריך תוכנה של dj די גי בבקשה דחוף למי שיש תיתנו לי את האתר................... תודה $שלומי$

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by matan100,

נרו פרימיום בבקשה

דיונים חדשים בפורומים