עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blue wings,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחיצה אחת על המחשב וברצוני לעשות עוד מחיצה על מנת לעשות דואל בוט עם לינוקס. שמעתי רבות על ה-Partition magic ככושלת וראיתי שיש תוכנה דומה ומומלצת: Acronis Disk Director. אפשר להפריח ממני את השמועות על Partition magic או שעדיף להשתמש בתוכנה החלופית? עריכה: לא משנה הפעולה הושלמה בהצלחה בעזרת Partition magic

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by matizami,

יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by x-pac,

מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by mzlbat,

היי יש לי Acronis True Image Home 2009 12.0.9608 ועשיתי גיבוי לC ושמתי על דיסק עם בוטאבל .. השאלה אם אני עושה RESTORE זה ימחק לי או יעשה פורמאט ל C ואחרי זה מחזיר לי את הגיבוי ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. שלום לכולם. למרות שהשאלה הזאת בטח נשאלה עשרות פעמים הייתי שמח לקבל המלצות לתוכנות סנכרון/גיבוי לפי תיקיות מסויימות. התוכנה הפנימית של VISTA נותנת לגבות לפי סוגי קבצים בלבד ולא לפי תיקיות... אז תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by ShaY-MoR,

ובכלל, עם הקיובס 3 היו לי מלא תקלות עם הויסטה, זה משהו ידוע שניתן לסדר איכשהו? הבנתי שאת הקיובס 4 לא ניתן בכלל להפעיל על ויסטה. מה יש לתוכנה הזאת עם הווינדוס הזה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום רב חברי פורום יקרים יש לי בעיה שלאחר שחפרתי בגוגל , ראיתי שזה קרה / קורה ללא מעט גולשים. יש לי תוכנת NERO 6 וביום בהיר אחרי 1% של צריבה ב-DVD , אני מקבל הודעת שגיאה INVALID BLOCK ADDRESS , וה-BUFFER LEVEL אפילו לא התמלא באחוז אחד. ניסיתי הכל , ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , להפעיל את הCLEAN TOOL של נירו ולהתקין מחדש את התוכנה , לא עזר , ניסיתי להתקין NERO 9 , גם לא עזר. במצב הרגיל גיליתי שגם ב-SIMULATION הוא נכשל. הסרתי את ה-SECONDARY IDE מה-DEVICE MANAGER עשיתי RESTART , הWINDOWS התקין את הSECONDARY IDE מחדש. בSIMULATION הכל עבד , אבל איך שזה הגיע לצריבה , זה שוב עשה INVALID BLOCK ADDRESS. לאחר כל אלה גיליתי משהו מאוד מוזר. שבWINDOWS זה לא עובד , אבל במצב של SAFE MO…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by Alex89,

אחרי שאני דליק אותו ונילק לי אתר כל שהוא אני לא יכול ללחוץ על כלום באתר בשביל שאני יוכל ללחוץ אני צריך למזער ואז להחזיר ורק אז אני יכול ללחוץ וכך זה קורה אחרי כל לחיצה על משהוא בתןך אתר כל שהוא יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. התוכנה הזאת מעולה בשבילי, למעט הקטע שהיא לא תומכת בקבצי FLAC, שהם חלק לא קטן מהספריה שלי. המטרה היא לשדר ברדיו אינטרנטי, הרדיו קם כבר, יש שדרנים ועוד... אבל אני היחיד ששומע ב-FLAC, והתוכנה הזאת בעייתית מבחינתי. יש אולי דרך להפעיל FLAC דרך התוכנה הנ"ל, תוכנה חליפית (עדיף חינמית) שתומכת ב FLAC או פתרון אחר שלא כולל המרת קבצי ה-FLAC ל MP3 שידוע לכם?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. היי, בן דוד שלי פירמט את המחשב והתקין וינדוס 7 (לא יודע למה גם ככה זה בטא..) בכל מקרה הוא עיקש ויש לו כרטיס קול של C-MEDIA CMI8738 על פי מה שראיתי ב EVEREST. אין לו את הדיסק של הדרייברים, וממה שאני רואה באינטרנט אין תמיכה לוינדוס 7, יש מושג איזה דרייברים אני צריך להתקין והאם של VISTA יעבוד על זה טוב? אגב הוא מתקין את זה כיוון שהכרטיס קול OB שלו הרוס ולא עובד טוב בכלל.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by adirss,

חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by emmanuel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להקליט או לקבוע מראש מתי להתחיל להקליט,כמובן שמדובר במצלמת אינטרנט שיש לי של מיקרוסופט. ללא הגבלה של זמן או גודל וכמובן שתהיה איכות הקלטה טובה,מערכת הפעלה המותקנת אצלי היא ויסטה. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by katzar,

הייתי משתמש בתוכנה הרבה ואז מחקתי אותה, לא השתמשתי בה איזה שנה ועכשיו אני התקנתי אותה זה עושה לי כך: וכבר ניסתי לשנות את הסיביות של המסך ל 16bit ו 24bit וזה לא עבד.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by yaelgro,

אצל אחד הלקוחות יש לי משתמש שלא מצליח לראות קבצים המצורפים למייל. כלומר... בפעם הראשונה שהוא פותח את ה-Outlook ופותח מייל, הוא רואה שיש קובץ מצורף, לוחץ עליו, הקובץ נפתח והכל טוב. לאחר שהוא סוגר את המייל, אם הוארוצה להכנס אח"כ שוב, לא רואים יותר שיש קובץ מצורף. אם עושים Forward הקובץ המצורף מופיע כפי שאמור להופיע במקרה כזה. לאחר שזה קורה במייל הראשון שהוא פותח, שאר הקבצים מופיעים ישירות ללא הקבצים שצורפו. מדובר על Outlook 2003 מול Exch. 2003 REPAIR לא עזר, וגם לא Clean Views. אשמח לכל רעיון מקורי איך לפתור למשתמש את הבעיה. תודה יעל

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  21. ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by Wingedbull,

ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by niva401,

אני מנסה לבצע לכידת וידאו ממצלמה באמצעות כבל USB, ובשלב של הגדרות וידאו - לחצן הבא לא מגיב

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  25. Started by E_XeQuit,

לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.