תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בפורומים שהחתימה שלהם יודעת גם לנגן. הבנתי שזה נקרא קובץ פלאש. איזה תוכנה מומלצת ליצירת קובץ פלאש?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את ה נוד שלי וכל מה שאני רואה זה קנייה מלאה עם דיסק שעולה 120 שקל...אני קניתי את שלי ב 80 שקל איפה אני יכול לחדש את הרשיון שלי בזול. ---------------- Now playing: István Parkányi: Dall'Arco Chamber Orchestra - Vivaldi: Concerto In A Minor, RV 108 - 3. Allegro Molto via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש המון תוכנות סינכרון ויצא לי לעבוד עם כמה על תיקיות רשת קטנות ו-DOKים, אבל כשמדובר על סינכרון בין 2 הרדיסקים בנפח גדול, אני פונה אליכם להמלצה על תוכנה באמת אמינה שתדע לעשות את זה בצורה הכי טובה. אני צריך שההרדיסק מקור יהיה זהה להרדיסק יעד, אם זה מחיקת קבצים שנמחקו, אם זה מחיקת קבצים שבטעות נכתבו על ההרדיסק יעד ולא על המקור וכו'... אין לי צורך בקובץ IMAGE אלא בהעתקה של כל המידע כמו שהוא. עד היום הייתי דיי מרוצה מ-ALLWAY SYNC, אבל אני לא בטוח שהיא באמת *הכי* טובה למטרה הזאת. אשמח לשמוע אם יש איזשהי תוכנה של חברה מוכרת יותר (סימנטק? אקרוניס? פרגון?) שעדיפה על שימוש בתוכנה קטנה (מכל סיבה, אמינות, ניצול משאבים, מה שתחליטו...). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היא רוצה להתקין לי אנטיוירוס 360. עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו בשום אופן לא להתקין אותו. הורדתי Malwarebytes' Anti-Malware וניקיתי את המחשב. אבל עדיין כל 2 דקות נפתח לי דף אינטרנט שנחסם ע"י AVAST (אתר ההורדה של האנטיוידוס הנל) ומוצגת הודעת מערכת שאם אני לוחץ OK גם מובילה לאתר הזה. מה אני עושה פה? נמאס לי כבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים לדוד שלי יש את ה- N95 ויש לו המון סרטונים של הבת שלו - קבצים מסוג MP4 מעוניין לערוך אותם ע"מ שיהיה אפשר להציג אותם אחד אחרי השני רצוף ולצרוב ל-DVD ואת זה לראות ב-DVD האם יש תוכנה חינמית שאוכל לגרור אליה את כל הקבצים ולהוציא סרט אחד ארוך ? תודה רבה אף אחד לא מכיר/ניסה/משתמש ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עדכנתי וינדוס 7 והדרייבר עושה בעיות מה אני עושה?!
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך מאשרים שהוא ישאיר את הקבצים ? אני לוחץ DENY ACCESS ו IGNORE וזה לא עוזר כל פעם הוא מתריע מחדש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש באינטרנט חוברת של דפים בפורמט פלאש אני רוצה לשמור אותם במחשב במלוא האיכות מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של סנדיסק 4 ג'יגה , אני מחבר אותו אל המחשב והוא מזהה והכל אבל פתאום שתי תיקיות של ה-download ועוד משהו נעלמו ואין ברשותי לגשת אליהם, אציין שכשאני נכנס אל המאפיינים הוא מציג שהוא כמעט מלא מבחינת מקום ע"י אותם תיקיות אלה אך איני רואה אותם..ואת התיקיות שאני כן רואה הם ריקות וכך גם היו מלכתחילה.. אנא עיזרו לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי windows xp עם 4 יציאות usb חלק מההתקנים(נגן mp , מצלמת אינטרנט,מדפסת,ups) הוא מזהה, אך באותן יציאות אם אני מחבר מצלמה רגילה להורדת תמונות או disk-on-key של סנדיסק הוא כותב שהחומרה לא זוהתה. מעניין, אבל דיסק און קיי עתיק הוא כן מזהה באותה יציאה. משהוא יכול לייעץ לי? :s05: תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט Trust 2200 שקניתי אותה התקנתי הפעלתי והכל היה בסדר לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין אבל המחשב לא הפעיל אז עזבתי עכשיו שאני מחבר אותה יש צליל כזה מהמחשב שמשהו חובר והמנורה שעל המצלמה נדלקת עכשיו המנורה הזאת אמורה להדלק רק שהמצלמה מצלמת ניסיתי את הדרייברים מהאתר וכלום מחקתי התקנתי כלום ניסיתי מהדיסק גם כלום רק המנורה דולקת וזהו למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-