עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Artista,

טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by Funkyzord,

עסיתי ACCOUNT חדש. איך אני מעביר את ה MAIL ACCOUNT של הoutlook אך אני עושה שאני יוריד עם DAP ולא עם הdownloader של וינדוס

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by ol_tweegy,

היי! כבר הרבה הרבה הרבה זמן יש לי בעיה רצינית עם המחשב שלי. הוא מחובר למסך LA32R81B של סמסונג (32 אינץ'), כרטיס מסך הוא 4870 וסה"כ המחשב עובד 10. אבל יש בעיה מאוד מציקה שאני לא מצליח לפתור. הרזולוצייה של המסך שלי היא 1360*768, ולכן כמובן אני שם אותה גם במחשב, והאיכות מצויינת רואים נהדר. אבל! בגלל שחיבור הHDMI של הטלוויזיה מאפשר לקלוט עד 1920*1080, המחשב גם מזהה את הרזולוצייה ומאפשר לי לבחור בה. כמובן שאני לא אעשה את זה כי אז המסך יעשה Downscaling וייתן לי כביכול תמונה גדולה יותר, אבל מכוערת רצח. וזה מה שקורה כשאני שם את הרזולוצייה על הרזולוצייה הטבעית : שמים לב איך החלון כאילו "גדול" מדיי על המסך? הבעיה הזו נפתרת אך ורק כשאני מכוון את הרזולוצייה ל1920*1080, אבל…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. היי יש לי נורטום סיסטם וורק והוא מותקן על המחשב, אבל מאז שהחליפו לי לוח-אם אני לא יכול להיכנס אליו והוא בכלל לא עובד! מה אני יכול עשות? ויש לי את אותה בעיה עם ורטון אנטי ווירוס 2004 וניראה לי שהמחשב מלא ווירוס וכאלה המא ני יכול לעשות? ואני לא רוצה להחליץ תוכנות. מה אני עושה???? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by SheZiF,

שלום, מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים? לא משנה לי הכתיבה ההפוכה. זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש" בתודה,

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by Barni,

שלום, דבר ראשון רציתי לשאול האם כדאי לי להתקין בקרוב את המערכת Windows 7 על המחשב שלי? יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCCESOR 5200+ zzzz 2 ג'יגה ראם וזה מה שנראה לי חשוב לגבי המערכת התקנה. יש לי גם כרטיס מסך ATI RADEON HD 3400 בקיצור מה אתם אומרים? ובלי קשר למחשב שלי, רק לגבי המערכת, היא טובה? מומלצת למי שיש לו XP עכשיו? בלי להתיחס למחיר אין מה לדאוג... יש לה באגים? אהבתם אותה לא אהבתם? ועכשיו לבעיה שלי כל פעם שאני רוצה להפעיל סרטון צפיה ישירה בסגנון יוטיוב, הסרט לא יתחיל לפעול לי עד שכל הסרטון נטען מעצמו! וזה אפילו לא מראה שהוא (הפס האדום), אלא רק קופץ מלא טעון לטעון לגמרי ברגע שזה מסיין לטעון הכל. וזה לא רק ביוטיוב, גם בפייסבוק וכאלה... תודה על העזרה!

9. Started by y42r,

אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS ולא מצליח לפתוח לינקים מתוך הודעות דואר שאני מקבל. כאשר אני דואג שהסייר (IE7) יהיה פתוח מבעוד מעד, אזי הלינקים כן נפתחים מתוך הודעות הדואר עצמן. גם אם אני מנסה לפתוח את הסייר דרך ה- START הוא לא נפתח אלא רק דרך ה-ICON שעל השולחן עבודה. שחזרתי לברירות המחדל את כל ההגדרות של ה-IE. מה לעשות ע"מ לפתוח לינקים ישירות מתוך הודעות הדואר ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. אם לא שמתם לב עוד כמה ימים שנה חדשה 2007 ובשבועות האחרונים נוספו אלינו גירסאות חדשות לתוכנות המיקצועיות והפופולריות ביותר.. TuneUp Utilities 2007 http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/news/ System Mechanic 7 http://www.iolo.com/default.aspx כמובן שינויים רבים נוספו ותיקונים. תוכנות מעולות עכשיו מה שנשאר זה רק לנסות אותן ובהצלחה . תפנקו את עצמכם בטוב ביותר. יום טוב לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי בעיה עם אחת הפונקציות בתוכנה MV2PLAYER. אני פשוט לא מצליח לעשות את המסך בהיר יותר. ניסיתי את הפונקציה של BRIGHT ע"י לחיצה על SHIFT+INS ובאמת אני רואה את הסרגל של הבהירות על המסך זז אבל הבהירות של המסך לא משתנה כלל. בעבר לא הייתה לי בכלל בעיה עם הפונקציה הזאת אבל בימים האחרונים זה מה שקורה. ניסיתי אפילו להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה חדשה יותר של התוכנה - אבל זה לא עזר. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by tal5ab,

חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by galila,

איך אפשר לפתור את הבעיות ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מהם התוכנות שישמרו עליו מפני "מזיקים"... תנו את התוכנות הכי חשובות גם אם הם עולות כסף.. לאו דווקא חינמיות תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Or ei,

כשאני מתחיל להתקין את התוכנה ישר אחרי שמופיע ונסגר החלון שהוא אומר בו שהוא בודק את המערכת הכול נתקע.... מישהו יודע עולי איך לסדר את זה? ניסית מהדיסק שקיבלתי וגם את הגרסאה החדשה מהאינטרנט...

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by agapi51,

שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by kfirlion,

שלום, אני עושה בימים אלה עבודה ב-word של office 2007 ואני רוצה לדעת איך אני שומר את ההגדרות של הוורד כלומר גודל כתבן התחלתי, סדר אותיות התחלתי.... כלומר איך אני שומר שההגדרות יהפוכו לברירת מחדל מבלי שכל פעם אני אצטרך לשנות הגדרות מתי שאני מתחיל את הוורד שלא תחשבו שהתכוונתי איך אני שומר מסמך. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה מסויימת עם המיקרופון . הבעיה היא שאני שומע מה שאני אומר ( ביטלתי את הסטריאו מיקס ). איך פותרים את הבעיה הזאת ? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Sting,

אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

אני משתמש בWndows live mail שמסונכרן עם הGMAIL שלי עכשיו משומה מיילים שאני שולח לא מתקבלים ע"י הנמענים :\ ניסיתי לשלוח מייל לעצמי מהGMAIL לWALLA MAIL ולא התקבל דבר,שלתי חבר וזה התקבל. מה יכול להשתנות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bugosdckh,

האם מישהו יודע האם יש קובץ או ספר בעברית שמסבירים על התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  25. פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.