עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshen1169,

אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות מה עושים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by galr52,

שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by Tamy,

שלום :-\ מישהו מכיר במקרה תוכנה (אמינה) שיכולה לתקן קבצי תמונה פגומים מסוג JPEG או אולי תוכנה שכן יכולה במקרה לפתוח אותם? ניסיתי כל תוכנה אפשרית שהייתה לי על המחשב לתצוגה ועריכת תמונות כולל photoshop כדי לצפות באותם קבצים פגומים וכל פעם קבלתי הודעה בנוסח - למשל כשניסיתי להשתמש בphoto gallery של live messenger "photo gallery can't open this photo or video. the file may be unsupported, damaged or corrupted" או בצייר - "קובץ זה אינו קובץ מפת סיביות חוקי או שהתבנית שלו אינה נתמכת כעת". או בפוטושופ - "could not complete your request because an unknown or invalid JPEG marker type is found" היו עוד מספר תוכנות נוספות לצפייה בתמונות שהורדתי וניסיתי שלא עבדו. ניסיתי גם תוכנה שנקר…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום אם יש לי אייקון ממספר צבעים ואני מעוניין לסמן רק את כל האיזורים שצבועים בכחול ולשנות אותם לאדום האם אני צריך לסמן אחד אחד )magic wand) או שיש דרך יעודית לעשות זאת על כל צבע מסויים? אותה שאלה גם לגבי מספר אייקונים על אותו שולחן עבודה. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by omri123,

שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by MTSVI,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)‏‏" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  15. איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by Nosh,

Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by mz155,

אז ככה.. התחלתי להתעניין בכל הקטע הזה של עיצוב תמונות ואני צריך מדריך למתחילים לשימוש בפוטושופ CS4. לא משנה לי אם המדריך הוא בעברית או באנגלית העיקר שיהיה מפורט ומובן. תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. החברה המוכשרים מthirteen23 החליטו לבנות קליינט מיוחד לטוייטר שנותן "חוויה" מיוחדת. http://www.thirteen23.com/experiences/desktop/blu/ קוראים לה blu והיא עובדת רק על ויסטה. למה? כי היא משתמשת ב WPF שזה API התצוגה החדש שמיקרוסופט בנתה עבור ויסטה ו .NET Windows Presentation Foundation. יש גם סרטון הדגמה ביוטוב מומלץ לראות בגרסת HD. מה שבאמת מעניין אותי פה זה השימוש בWPF. זה כלכך יפה יש להם עוד הדגמות של הטכנולוגיה על האתר ואפשר רק לקוות שעוד חברות יתמכו בזה. (גם המסנג'ר של yahoo משתמש בזה אבל אני לא משתמש ביאהו) עריכה: אפשר להתקין אותו על XP אם מתקינים .NET 3.5 SP1

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי את הבאנר הבא: http://www.serethd.com/image_upload/images/2009/02/rapidshare2.png אני רוצה ליצור עוד שניים חדשים כאשר באחד מהם יהיה כתוב בתוך המסגרת של מה שכבר יש לי INFORMATION ובאחד יהיה רשום SCREENSHOTS. אני רוצה שזה יהיה בדיוק באותו הפונט והצבע,אין לי שום מושג בפוטושופ והייתי מאוד שמח אם מישהו היה עוזר לי בזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by yotamoo,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  24. ניסיסתי לשלוח למשהו SMS מה- ICQ טזה נראה לי את ההודעה הבאה: Failed to send the SMS message. Please try again later. Info Number 165 For more help, go to www.icq.com/help.: אתה בבית ? The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later. משהו יודע אך מסדרים את זה ? יש לי ICQ 5.1 BUILD9000

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.