תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני אציג את הבעיה בקצרה, אני משתמש בדפדפן Avant גרסה הכי חדשה הבילד הלפני אחרון, 11, ופתאום אינני יכול לראות כל מה שקשור לפלאש, אם זה אתר שלם מבוסס פלאש אז אין לי גישה, והפלאג של הפלאש גרסה 6 מותקן אצלי בתיקייה הראשית של הדפדפן.. לדוגמה (סתם ככה כי שם הבחנתי בכך לראשונה) באתר ESC (של הסלולארי) אז רוב האתר הוא פלאש , נכון ? אז לשמוע שיר יש כזה כמו השורות ברח לי השם, כמו בווינאמפ, אז יש לי חלון לבן והצלצול מתנגן רגיל בקטגוריית התמונות איאפשר לצפות איפה שיש תמונה > חלון לבן. אתרים אחרים שבנויים על פלאש גם כן אני לא יכול לראות. ומשום מה גם באינטרנט אקספלורר זה ככה, והפלאג של הפלאש (גרסה 6, אותו אחד) גם כן מצוי תחת תיקיית PLUGINS בתיקיית האקספלורר.. מה הבעיה פה ? זה…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת בעיות בהארד דיסק ומתקנת אותם קיימת כזאת תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בבקשה אחים שלי
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני מתרגם סרטים? יש לי שניי קבצים 1.של הסרט סיומת AVI 2.קובץ תרגום עם סיומת SUB איך אני מכניס את התרגום לסרט? אם אפשר קישור להורדת התוכנה והסבר אני אשמח.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב צריבה של 900mega יש לי צורב חדש של LG 52*24*52 ותוכנת צריבה של NERO 6.0.0.11 ו-CDR של 100 דקות.. 900 מגה.. מישהו יכול לעזור לי בנושא? אגב ניסיתי לצרוב סרט VCD ודאגתי שלא יעבור את ה 100 דקות..
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לתוכנה frontpage שבעזרתה בונים אתרים, כדי להגיש עבודה. רק הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותה או להוריד מהאינטרנט. אם משהו יודע מאיפה מורידים. אני אשמח לדעת. וד"א הצלחתי להוריד frontpage express רק שאני לא יודע איך משתמשים בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה ממש דחוף!!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לשלוח אימייל ע"י קישור הקיים באתר כלשהו, נפתחים לי המון חלונות של outlook. מי יודע איך פותרים את הבעיה??? ד-ח-ו-ף ב-י-ו-ת-ר-!-!-!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ . יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\. נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה . נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון . תודה מראש .
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום חברה... אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למי שיש התקנה של התוכנה relplayer בבקשה שישלח לי את זה! אני לא מצליח להוריד מהאתר של התוכנה ומאתרים אחרים..... אבל כל האתרים האחרים מביאים לך לינקים לאתר של התוכנה וזה לא עוזר לי בכלום
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קהילה תוכלו בבבקשה לתת לי לינק לinternet explorer 5 כי יש לי win 98 בעברית ואני צריך גם explorer בעברית כרגע אני עובד עם 4 וזה ממש דפוק אז בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עורך סרט בתוכנת Premier של Adobi, ונתקלתי בבעייה של סינכרון בין האודיו לוידאו. הבעייה היא כזאת: לאחר זמן מסויים (שנע בין 10 דקות לחצי שעה) אובד הסינכרון בין האודיו לוידאו בפרוייקט הערוך, והדבר מסתדר רק ע"י סגירת התוכנה, ופתיחתה מחדש. ככל שאני מתקדם יותר ביצירת הסרט הבעייה נעשית תכופה יותר, וקורת לעיתים קרובות יותר. האם זוהי בעייה בתוכנה, או בחומרה? (יש לי מחשב חזק, אבל לא מקצועי לעריכת סרטים). האם יש דרך לפתור את הבעייה? בתודה מראש: שפן כיס
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-