עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by Maor_T,

אהלן וחג שמח לכול התותחי תוכנות פה...מצטער על ההודעה החופרת אבל מקווה שיהיה לכם זמן לקרוא וכח.... ;D יש לי בבית 2 מחשבים צמודים שאחד מחובר לרמקולים מעפנים והשני מחובר למערכת טובה עכשיו לפעמים המחשב עם המערכת תפוס (אח שלי משחק או משהו ואי אפשר להפעיל שירים ) אז אני רוצה לעשות עם תוכנת שידור שמתי שאני רוצה שאני מפעיל את הWinamp במחשב שמחובר למערכת ואז אני משדר לו שירים מהמחשב השני חשוב לי שזה יהיה פשוט כמו winamp שבמחשב עם המערכת אני רק אפעיל את הווינאמפ כמו ששומעים רדיו ובמחשב השני אני אפעיל רשימת שירים או שיר נפרד בתוכנה מסויימת...אם אפשר דרך הWinamp לשדר באיזשהי דרך זה יהיה מצויין ד"א זה רק ברשת שלי לשדר ככה שתוכנה שיכולה לשדר באיכות טובה שזה ישמע כאילו זה במחשב עצמו ול…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by hedva,

יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.

5. אז הנה תוכנה שתיפתור לכם כל כך הרבה כאב ראש "Have you ever wanted to remove Windows components like Media Player, Internet Explorer, Outlook Express, MSN Explorer, Messenger... http://www.nliteos.com

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by coorva,

האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by lmlm,

שלום, אני צריך תוכנה שאני נכנס אליה היא תראה לי מה כתבו היום על המחשב שלי/סיסמאות/אתרים שגלשו וכל זה, ושלא ירגישו אותה פועלת וגם שתיצרוך קצת זיכרון. ושתהיה חינמית. יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by asrok69,

http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by Omerole,

אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by assafmag,

מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by gildoron,

בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. הטמפ' ליד השעון כל פעם שפתחתי את אוורסט נעלם לי איך אני מחזיר אותם?מאד חשוב לי..תודה

17. Started by gigi,

היי... אני מנסה לצרוב דיסק בתוכנה של אלכוהול דיסק בשביל הניד פור ספיד החדש.. עכשיו הבעיה שהצלחתי לצרוב אבל כנראה שלא עשיתי טוב... כי המשחק לא זיהה את זה מדובר בדיסק 3.. את השניים הראשונים הביאו לי..פשוט עם דיבק 3 יש לי בעיה לצרוב אותו כמו שצריך.. מה שהבנתי שיש שני קבצים שצריך לצרוב... אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי... אשמח מאוד אם יוכולו לעזור לי באייסיקיו כי אני דיי חדש פה...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  18. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. מה אתם אומרים על WINDWOS 7 כדאי להתקין או לא ?

25. Started by man,

קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים