תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר http://vod.walla.co.il "וואלה VOD" ובוחר סרטון לראות זה לא עובד.. למרות שהגדרתי את המהירות כנ"ל גם שאני נכנס לאתר http://www.hop.co.il "הופ קטנטנים" כדי להפעיל לאחותי הקטנה את המשחק.. זה גם לא עובד כך נראה הפופ-אפ של הופ: רשום שם "A recent attempt to attack your computer was blocked" למי שלא מזהה ב2 המקרים נפתח חלון פופ-אפ אבל בשניהם מה שצריך לפעול לא עובד אני יודע שזה קשור ל Norton Internet Security 2005 כי ברגע שאני בוחר באפשרות Disable Norton Internet Security אז זה עובד מה צריך לעשות כדי שהכול יעבוד מבלי לבחור כל פעם את "Disable Norton Internet Security" ?? תודה רבה! ;D
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
בטח הרבה מכירים שמבטלים הדפסה או שנדפקה ההדפסה מסיבות כאלו ואחרות,רוצים להדפיס משהו אחר ווינדוס לא נותן כי הוא "באמצע הדפסה" וכשנכנסים לתפריט ההדפסה ולוחצים בטל הוא לא מבטל את ההדפסה ורק כותב שהוא מוחק או משהו כזה,אפילו כיבוי המחשב והוצאת הכבלים של המדפסת לא עוזר,מישהו מכיר דרך שדרכה יהיה אפשר לבטל את ההדפסה בלי לשבור את הראש?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי גירסת אי-מיול ספציפית במחשב זה זמן רב, ואני מניח שצברתי בה הרבה קרדיט על הורדות. איך אני יכול להתקין גירסה חדשה ולשמור על הקרדיט שיש לי בגירסה הישנה? אני יכול אולי להתקין על הספריה הישנה, אבל הגירסה הישנה שלי זאת גירסה ממש מיוחדת, האם הקרדיט עדיין ישמר?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעיה חמורה.... אין לי מושג מה עשיתי למחשב... אני מפעיל את המחשב עולה האייקון של XP ואז יש לי רק מסך שחור!!!! מה לעזאזל קורה כאן??? בבקשה זה דחוף לי....
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב, מצאתי את התארד שרציתי משנה שעברה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129257.0 תודה (:
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שבמחשב שלי רואים את כל קובצי הוידאו באופן שקשה לצפות בכלל. הבעיה היא שהסירטונים מאוד מאוד בהירים והצבעים לפעמים אפילו הפוכים. ניסיתי להתקין כל מיני מקודדים ואוספי מקודדים שונים אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר את הבעיה? רן.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי יש בעיה, כאשר אנחנו עושים שיחת וידאו במסנג'ר הכל עובד רגיל וכמו שצריך, אבל בסקייפ זה לא עובד,והוא רואה רק אותי,ואני לא יכול לראות אותו. יש לו מצלמת וידאו,שהיא יכלו ה לפעול גם כ-webcam. הדגם של המצלמה שלו היא : Panasonic nvgs27 . אודה למי שיחזיר לי תשובה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מגלה שבכונן המפורט יש רק 100GB במקום 200GB. מה הבעיה? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-