תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס של נוד32 ועד לפני שבוע לא היו איתו בעיות. לפני שבוע התחלתי לקבל הודעות על קבצים שנגועים בוירוסים: בהתחלה הודעעה שיש לי וירוס בקובץ הפעלה של מדיה פלייר, אחר כך וירוס בקובץ הפעלה של נרו... ועוד כל מני קבצים שמעולם לא היו נגועים לי בוירוס. האנטי וירוס גם לא נותן אפשרות של מחיקת הוירוס אלא מחיקת הקובץ בלבד! אחרי יותר מ-10 תופעות כאלו החלטתי לפרמט את מחיצה C. חוץ ממחיצה זו יש לי עוד מחיצות שיש בהם סרטים שירים תמונות ומחשחקים. לאחר הפרמוט המחשב עדיין עובד בצורה מוזרה ולא מהר כמו שהיה לפני מספר שבועות... אחרי שעה שוב חזרה ההודעה על הוירוסים שהיתה לי! הרצתי סריקה לכל הכוננים שלי אך האנטי וירוס לא מוצא דבר! רק כשאני ממש נכנס לתקיה בה הקובץ הנגוע נמצא …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן שאלו אותי היום איך משנים את זמן TIME OUT של האקספלורר....... אני אסביר: אם טוענים אתר כבד אז אחרי כמה זמן האקספלורר מתייאש ומציג TIME OUT 505........... איך משנים שהTIME OUT יהיה אחרי שעתיים שלוש? פשוט בן דוד שלי משדרג אתר והוא צריך להאריך את הTIME OUT של האקספלורר שלו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני בונה אתר לחנות מרפדיה. מרפדיה= חנות שמחדשת רהיטים וספות ישנות, ריפוד וכ'. יש לי שאלה קטנה, איזה פונט בעברית אתם ממליצים לי להשתמש? אם אפשר לקבל את הפונט להורדה אני אשמח מאוד. לצרוך השאלה... רקע האתר הוא בסגנון ישן כזה והרקע הוא אפור בהיר. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את נרו 7 לאחר שמחקתי כנדרש את נרו 6 שהיה לי. משום מה ההתקנה החדשה מבקשת ממני למחוק את IN CD בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 אך מיד יוצאת הודעה שאין IN CD במחשב שלי . היכן לחפש את השרידים שך IN CD ומה צריך למחוק בכדי שאוכל להתקין את נרו 7 ?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה בטעות מחקתי את האייקון בשולחן העבודה של my computer עכשיו אני לא מוצא בשום מקום את 4 ההראדיסקים שלי ו-4 צורבים ,מצלמה ומדפסת [לשום דבר אין לי גישה איפה זה האייקון הזה? יש לי ווינדוס אקס פי בא לי למות אין לי גישה לשום חומרה איפה זה יכול להיות? איך אני משחזר את זה חזרה לדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום להוריד תוכנה אחרת ממה שיש בדרך כלל לתצוגה של הBATTERY ? ראיתי אצל מישהו את תוכנה כזאת שמציכה כמו MANA מD&D ואני לא מוצא את זה... ??? תודה רבה... צח
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ואני רוצה לשדרג אותו בשביל שבחיפוש זה ימצא לי יותר ממי להוריד וכמובן יוריד יותר מהר... איך אני עושה את זה? (צריך למחוק לפני זה את האימיול הישן או לא?) ולאיזה גירסא הכי טוב לשדרג? או שבכלל עדיף תוכנה אחרת?? מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישו יכול להשיג לי את התוכנה שאני פותח 2 איסיקיו בו זמנית? תודהה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה(חינמית) שאפשר להקליט בעזרתה קטע ווידאו (מתוך podcasts) מ iTunes ? ניסיתי בעזרת Real play שבה אפשר להקליט מ youtube , אך ללא הצלחה...אשמח ואודה לעזרה? איתי.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-