תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd ונרו 6 והוא לא מזהה לי אותו ונותן לי רק אפשרות של image recorder
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בתקנתי את הFIREFOX האחרון בויסטה אצלי עכשיו לפעמים שאני פותח אותו אז החלון של האתר כול שניה מקפץ כזה אחרי שאני עובר לדף אחר זה מפסיק לפעמיים...דיי מוזר לא יודע מה יכול להיות קשור לזה...לעוד מישהו יש כזאת בעיה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אחרי שהתקתי את הדריבר 180.48 ניהיה לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש כמה שניות שיש מין באג של צבעים שרצים על המסך, לפעמים זה לא עובר ופשוט ממשיך לעשות את זה וצריך לעשות רסטרט ולפעמים אחרי שהצבעים כן עוברים המחשב בכל זאת נתקע וגם צריך לעשות רסטרט. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אנשים, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ AVI מסוים אני מקבל את ההודעות הבאות: ניסיתי לעדכן את כל המקודדים אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור לי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. ברשותי Walkman (כן, אני יודע שזה ישן.) , וקטלת שאני רוצה להקליט את תוכנה אל המחשב בכדי להעביר את התוכן לנגן הMP3 שלי (iAudio G3). רציתי לדעת באיזו דרך מבצעים את פעולה זו? אם זה לא מתאים לפורום זה אז תעבירו בבקשה, תודה. שבוע טוב וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך אי פי של מישהו מרשימת המסנג'ר (כמו שניתן לראות באי סי קיו) יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-