עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sherlock1212,

בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by oferyuval,

Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by dududs,

בזמן שאני מנסה לעלות את הדפדפן avant אני מקבל את השגיאה הבאה : The Exception unknown software exception (0x0eedfade) occured in the application at location 0x7c81eb33 Exeption EOlexception in module avant.exe at 00134275 יש לי מישהו מושג מה זאת השגיאה הזאת ואיך פותרים אותה ? כמו כן כל הדפדפנים האחרים עובדים לי , כגון : אינטרנט אקספלורר , אופרה וכדומה ... אני כבר שנה שלמה משתמש באוונט עם אותו מחשב ואותו מערכת הפעלה windows xp (כולל sp2 בחצי שנה האחרונה) והדפדפן עלה ופעל טוב מאוד. השגיאה הזאת מהיום . עשיתי uninstall וinstall כבר פעמיים מחקתי את האוונט מכל זכר ברג'יסטרי , הרצתי בדיקת וירוסים בקספרסקי ומהאינטרנט , הרצתי adware וmicrosoft anti spam לניקוי רוגלות . למרות הכל…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by אבירמי,

כל פעם שאני מוריד משהו מופיעה לי התמונה שצירפתי מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להוריד כי הדבר הזה לא מאפשר לי להוריד. תודה רבה... נ.ב: גם הפלאש לא עובד לי בקיצור התוכנות לא עובדות לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by Alex89,

יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by weissby,

:-[ ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בבית תריסים חשמלים והם עובדים אם שלט או מתג ורציתי לשאל משהו יש את הקופסה של השלט ורציתי לדעת אם איזה שהוא תוכנה שאני יכול להוריד או לעלות את התריס דריך המחשב.? (אינפרא אדום) תודה לעוזרים.! וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by firemebad,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by TimoTy,

אין לי מה להוסיף ... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by syaron66,

שלום אני רוצה ליצור תוכנה שתפקידה יהיה לעבור בדפי ג'וואה ולהפעיל אותם (ללחוץ על כפתורים ולהשתמש בתוצאה ) דפי הג'וואה הם קבועים כלומר אותם דפים כל הזמן עם תוצאות אחרות ואפשר להזיז אותם קדימה ואחורה. רציתי לדעת איזה כלים אני צריך על מנת לממש. (אני יודע כל מיני שפות ). תודה לעונים ולקוראים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by nadavov,

שלום הורדתי את התוכנס DIRECTDVD גירסה 5.2 ולא כל כך הבנתי מה היא עושה מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה היא עושה איך משתמשים בה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by yarl,

מחפש תוכנה שיכולה להקטין תמונות אנימציה דינאמיות או להגדיל מבלי לפגוע באנימציה ללא קשר לפגיעה בגרפיקה ! ההיתמקדות רק לגבי ההקטנה או הגדלה תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by neo690,

מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by PROSK8,

בוקר טוב נראה לי שהנושא הזה קשור לפורום הזה תקנו אותי אם אני לא צודק אוקי לשאלה אני ראיתי ששברו עוד שיא משיא של MACCI מישהו יודע 19XXX ועוד שיא עולם נשבר ב20000 נקודות ולמה האתר לא עדכן את זה אגם אפשר תמונות או מידע כול שהוא על המערכות האלו? מצאתי רק את המי שעבר את הMACCI והנה http://www.vr-zone.com/index.php?i=3325 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by SandLegion,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by alons126,

הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. האם קיים אימיול רגיל רק עם התוספת של Webcache?? או שאני יכול להוסיף את זה איכשהו לבד?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Note: OS - WIN XP Pro

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים