עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את הפלאג שמראה מה אני שומע, ואני רוצה גם שהתמונה שלי תתחלף לפי התמונה של האלבום. זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by Lioriiii,

שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  3. Started by glassmoon,

הי התחלתי להשתמש במוזילה לפניי כמה שבועות ויש לי כמה שאלות: 1. איך שומרים קבוצת טאבים שייפתחו כולם ביחד עם אתרים קבועים? (בדפדפן אחר יש את זה) 2. מישהו מכיר איזה plug-in שעושה חיפוש אוטומטי באיזה מילון אנגלי-אנגלי (גם אנגלי-עברי טוב אבל לא נראה לי שיש)? 3. כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך לשנות מחדש את הגודל של הפונטים, וזה לא נשמר בפעם הבאה שאני נכנס לאתר. 4. HWZONE לא עולה לי במוזילה, רק בIE. אז זהו בינתיים.. תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iem,

התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות ??? רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. מישהו יודע איך מגדירים סיפרית דיפולט ב - OUTLOOK EXPRESS? הכוונה היא שכאשר אני רוצה לדוגמה לשמור קובץ ממייל שקיבלתי - שזו תהיה הספריה שתעלה ישר - ואני לא אצטרך להתחיל לעבור ספריות. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אחלה תוכנה , יעני היא יפה אפשר לבחור לה סקינים יפים, אבל היא לא ממש נגן , הצלחתי להדליק מוזיקה דרכה רק כאשר גם ב WMP היה שיר...=\

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by x-cutioner,

שלום מחפש תוכנת ח י נ מ י ת למעקב אחרי מה שעושים במחשב, צילומי מסך,KEY LOGGER וכו'... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. חוסמי פרסומות כנראה ..

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by naoriko,

הפעלתי את הסבבה דיסי אני מתחבר למלא שרתים וזה אוטומטית מתנתק מאחד אחד ובסוף אי אפשר להתחבר לכלום איך משתמשים בתוכנה הזוו?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by red-x,

היי יש לי OFFICE 2007 בעברית (לצערי). בהוספת כיתוב לאיור בWORD, הוא מוסיף את הלייבל "איור 1". הבעיה שהמסמך עצמו הוא באנגלית. שיניתי את הלייבל ל "Figure 1" אבל הלייבל נשאר להיות מצידו השמאלי של הכיתוב, במקום לעבור לצידו הימני. השתגעתי כבר בנסיון לסדר את זה, אני בטוח שיש לזה פתרון פשוט. ובנוסף, יש סיכוי שבאופיס עצמו יש תמיכה בשפות ממשק מרובות, ואני אוכל לעבור לממשק באנגלית? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 13:55:48 הבעיה מפתרה.עדיין שואל לגבי האפשרות להחליף את התפריטים לאנגלית ללא הסרת גירסה עברית והתקנה של גירסה אנגלית.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by Triple-z,

מכירים תוכנה חינמית שיכולה להקליט ישר ל- MP3? אני מכיר את AUDICTY ואת SONY SOUNDFORGE הבעיה שהם מקליטות ל-WAV ובסוף ההרצאה לוקח המון זמן לדחוס קובץ של שעתיים ל- MP3 מחפש פתרון שיודע להקליט סאונד במחשב במשך מספר שעות ויכול לשמור את התוצאה בקובץ דחוס באופן מהיר (עדיף כמובן לשמור LIVE בצורה דחוסה אם זה בכלל אפשרי..) מה הפתרון הכי טוב לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלוויזיה ועד היום הקלטתי דרך תוכנה ממש נוחה ופשוטה - InterVideo WinDVR 3. לא יודע מה קרה, פתאום שאני מפעיל את התוכנה ולוחץ על הכפתור של ההקלטה - זה רושם לי הודעה שהתוכנית הולכת להיסגר.. וככה אלפי ניסיונות (לא מגזים) ופשוט סוגר וסוגר.. וזה עבד עד תחילת השבוע. לא ביצעתי שום שינוי במחשב, לא התקנתי משהו חדש.. פשוט הכל כרגיל ושגרתי. מחקתי את התוכנה לגמרי מהמחשב והתקנתי מחדש ועדיין זה לא עזר. ובנוסף בהמשך השבוע היו פעמים שלחצתי על שיר בתוך הרשימה שלי ב-Winamp וזה גם היה כותב לי התוכנית הולכת להיסגר.. ופשוט עכשיו שאני חושב על זה - זה קצת מוזר והזוי שפתאום... מה עליי לעשות...? Windows 7 Ultimate 64 Bit, הגירסא חוקית לגמרי לא פרוצה, רצה אצלי כבר כמה חודשים טובים ופתאום…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. שלום לפי מה שראיתי באקסס כאשר ממלאים טופס הטבלה מתעדכנת רק אחרי שסוגרים את הטופס עכשיו אני מחפש דרך שהטבלה תעודכן תוך כדי מילוי התופס(או בזמן שאני יגדיר זאת) פשוט יש לי תנאי על אחד השדות ואני צריך שהוא יעודכן(יש אפשרות לסגור ולפתוח מחדש את הטופס בשביל העדכון אבל זה לא פרקטי). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by nadavc,

שלום! אני משתמש בתוכנה ++DC כבר לא מעט זמן, לאחרונה התוכנה עושה קצת בעיות, אני לא יכול לחפש כאשר אני במוד אקטיבי. מישהו יודע למה זה? ואיך אני יכול לפתור את זה ? אני יודע שזה קשור איכשהו לפרוטוקל UPD תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by eladbu,

מישהו יכול להנחות אותי כיצד להוסיף פורט מסוים לזון אלרם כלומר פורט מאושר

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by megahertz88,

אז נכון שזאת לא תוכנה מקצועית, אבל אני עובד איתה על איזה דגם, ומנסה ליצור Face, שמחבר בין ארבע קווים, אבל הוא נוצר איפה שאני לא רוצה. מצורפת פה תמונה לדוגמה, אלה הם שני משולשים חופפים (זהים), ואני רוצה שהפייסים יהיו בינהם, אבל הם נוצרים רק במשטח אחד, ועל כל משולש. אני לא רוצה שעל כל משולש יהיה פייס, אלה רק בין המשולשים. ניסיתי למתוח קו עם העפרון בשביל "לסגור" מלבן בינהם, אבל זה לא עזר. (זוהי הדגמה למצב) http://img354.imageshack.us/my.php?image=701fz3.jpg הבעיה הזאת מפריעה לי מאוד לסיים את הדגם שלי, מכיוון שאני מעוניין "לצבוע" את הפייסים בצבעים שונים. אשמח לקבל תשובה במהרה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. כתחליף לווינאמפ ובכלל..

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by intel suck,

משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.