עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני כמה ימים גיליתי שאין לי דפדפן ואני לא יכול להכנס/לפתוח שום אתר. כל ניסיונותי לא עזרו למרות שמחקתי את הדפדפן שהיה וניסיתי להתקין אקספלורר 7 מחדש זה לא עזר .ההתקנה לא עבדה. לאחרונה התקנתי פיירפוקס - אך אני לא אוהב לעבוד איתו בבקשה תנחו אותי איך לשחזר/להתקין חזרה את הדפדפן שנעלם. טרם קיבלתי פתרון לבעיית פנקס הכתובות שנעלם מoutlook express תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by דובי גל,

הנני משתמש במחשב נייד שנקנה בארה"ב, שיחד איתו הגיעה התוכנה Microsoft Works 9. כשאני פותח קבצים ב"וורד" בעברית הטקסט מוצג בצורה הפוכה. (לדוגמא: המשפט "אני הולך כל יום לעבודה" מוצג כ"לעבודה יום כל הולך אני"). יש דרך לפתור את העניין?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by omri_ro,

שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by Genisher,

אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. קוד הנחה VMWHAPPYHOLIDAYS קניה דרך store.vmware.com.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kinduv,

שלום, יש לי דיסק קשיח ובו המון המון קבצים! שאני עושה מאפיינים על הקובץ הוא כותב לי את תאריך השינוי האחרון או תאריך פתיחה אני רוצה לשנות את כל התאריכים לשנים אחורה! אז שיניתי את התאריך ב windows ל2005 ואז כל קובצ שאני עושה שינוי שם או פתיחה אז זה משנה אותו, אבל יש לי 100,000 קבצים אז זה לא הגיוני שאני יצליח! יש לכם עצה איך אני משנה את התאריכים? האם יש תוכנה או קומבינה אחרת לשנות את תאריך פתיחתו האחרונה של הקובץ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by d-boy,

אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by eranbm,

טוב זה הולך ככה הבעיה היא שה XP חוסם לי את הסיסטם ריסטור הוא שם לי את זה על OFF כול הזמן וגם משום מה חסום לי אתרים כמו YNET ולפעמים הCPU מגיה ל 60 אחוז סתם בדקתי אולי זה SERVICES אבל לא אין לי וירוסים או TROJANS מה הבעיה זה מרגיז אותי!!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by genia,

עברתי על ההגדרות והן בסדר,הפורומים של מוזילה לא עוזרים במיוחד..יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. עד לפני שהתקנתי משחק מסויים שהתקין לי דירקסט 9.0C הכל היה בסדר יש לי מחשב מאוד חזק הוא מפעיל לי את הכל המשחיקם החדשים רק לאחר שהתקנתי משחק סימולטור טיסה של מיקרוסופת שהתקין לי משהו מסויים יש לי בעיה להכנס למשחק הישן ג'נרלס כל המשחקים האחרים עובדים לי בדקתי יש לי על המחשב דירקסט 10 המחשב לא עושה לי בעיה אם שום משחק נסיתי למחוק ולהתקין שוב את הג'נרלס אבל לא יש בעיה שמשהו השתנה הינה ההודעה הוא רושם לי לעדכן את הדריקס או למינימום 8.1 או יותר חשוב לציין שהמשחק עבד על לפני שהתקנתי את הסימולטור טיסה של מיקרוסופט תמונה http://www.zix.co.il/images/z-108343628.jpg

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  17. אני רוצה שהכתב יהיה מודגש ובצבע אחר. אפשר לעשות זה קבוע?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. משום מה בזמן האחרון כל פעם שאני פותח bsplayer נפתח לי גם חלון שחור שרשום עליו activemovie window וסגירה שלו גורמת לעצירתו ותקיעתו של הסרט. אשמח לדעת איך אפשר לבטל את הפתיחה של החלון הזה.. כחלק מהניסיונות שלי להפטר מהמטרד מחקתי את ה K-Lite Codec Pack שהיה לי והתקנתי את הגרסה המעודכנת ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום רב, כאשר אני מפעיל את ה FF3 שלי , עולה לינק להוריד את הכרום של גוגל(שהורדתי והתקנתי לפני כמה ימים), כל חצי שניה קופץ חלון חדש, לא משנה אם אני פותח Session חדש, ככה שהשימוש הופך להיות בלתי נסבל. אשמח לעזרה כיצד להסיר. מצ"ב תמונה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by zibby11,

שבת שלום לכל האנשים יש לי בעיה של צבע בחיבור של המחשב לTV בחיבור SVIDEO רגיל. הבנתי שצריך להחליף את צורת החיבור מPAL ל-NTSC דרך הדרייברים, השאלה שלי היא איך עושים זאת בדרייברים של ATI?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by matan100,

שלום אני רוצה בבקשה התקנה לסורק שלי שהוא umax astra 2000p בתודה מראש מתן.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 12:17:43 בבקשה תעזרו לי בזה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by em28,

שני מחשבים כמעט זהים יצאו לדרך, לראשון נקרא הבלון האדום , לשני הבלון הצהוב. שניהם מאד דומים - AMD 4400, לוח MP61 של GB, כרטיס מסך מובנה מסדרת GF6100. לבלון האדום 1 GB זיכרון, לצהוב 2GB. בשניהם מותקן XP עם SP3 , נגן הפלאשים בגירסה 10, וג'אווה בגרסה 6.11 בשני הבלונים מותקן פיירפוקס בגירסה 3.0.5, רשימת ההרחבות בשניהם דומה וכוללת כ-30 הרחבות. אבל, הבלון האדום אץ, רץ, טוחן כל ג'אווה וכל פלאש במהירות. ואילו הבלון הצהוב (עם יותר זיכרון !!), נח , חושב, בודק, מחפש ב-HD, בכל פעם שהוא נתקל בפלאש או ג'אווה. התקנה של גוגל כרום הוכיחה את יכולתו של הבלון הצהוב בטיפול בפלאשים וג'אווה, אבל כרום הוא כרום - הוא לא פיירפוקס. הקיצר, עוצו עיצות: - איך יהפוך הבלון הצהוב לאדום? - איך אפשר לומר ל…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: מדובר על "MP3MP4 מסך מגע .2.8inch 8GB תיאור המוצר: מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 8GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורפת תוכנת המרה שלא עובדת) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI/XviD/Di…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yuval_shiboli,

הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by neo690,

איך אני מתקן את השפתיים האלה? יש לי פוטושופ

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.