עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Danny Cohen,

שלום לכם, יש לי מ"ה XP, בעבר כאשר הייתי מכניס את הכרטיס פלאש של המצלמה ל-USB, היה נפתח תפריט ושואל אותי מה אני רוצה לעשות: לפתוח סייר, להעתיק את התמונות למחשב, לא נעשות כלום וכדומה.., לאחרונה הפסיק התפריט הזה להפתח, האם מישהו יודע להחזיר את התפריט הזה ל"חיים"? תודה, דני

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by ori-silver,

אני מחפש תוכנה חלופית ל-netlimiter,יש תוכנות דומות שיכולות להגביל אפלווד של תוכנה מסוימת כאשר היא פועלת?

3. Started by omrit,

יש לי חבילה דיסקים ענקית של memorex- CDR, כשאני מנסה לצרוב עם הנרו, הוא מזהה דיסק "blank cd recordable" אבל הוא רושם- capacity in use- 0 וגם available capacity-0. הדיסקים האלו עובדים בצריבה של ה WIN וגם בתוכנות אחרות. אני רגיל לנרו ולא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. למישהו יש רעיונות? אני משתמש בנרו 7.2.0.3 עם צורב nec3540A עם firmware מעודכן. תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by syaron66,

שלום אני רוצה ליצור תוכנה שתפקידה יהיה לעבור בדפי ג'וואה ולהפעיל אותם (ללחוץ על כפתורים ולהשתמש בתוצאה ) דפי הג'וואה הם קבועים כלומר אותם דפים כל הזמן עם תוצאות אחרות ואפשר להזיז אותם קדימה ואחורה. רציתי לדעת איזה כלים אני צריך על מנת לממש. (אני יודע כל מיני שפות ). תודה לעונים ולקוראים.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by bm1125,

הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הפלאש פלייר כבר כמה ימים. לא מזמן שאלו אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא כי לא היה לי כוח. זה נדנד כמה פעמים וכל פעם אמרתי לא עד שזה נפסק. לפני בערך 3 ימים רציתי לראות סרטונים מכל מיני סוגים והיה כתוב לי שאני צריך לעדכן את הפלאש ונתנו קישור. והנה הבעיה: אחרי שעשיתי את העדכון ניסיתי עוד פעם להכנס לסרטון הרצוי אבל זה בכל זאת אמר לי שאני צריך לעדכן. עשיתי כמה פעמים ריסט וניסיתי כמה פעמים לעדכן אבל זה לא מעדכן. מה שבאמת מפריע לי זה שזה אומר שהעדכון עבר בהצלחה ואני יכול המשיך לצפות בסרטונים הרצויים אבל בפועל זה לא קורה. למישהו יש רעיון? (לא מאוד קריטי כי גם ככה ביום ראשון יש לי מחשב חדש אבל בכל זאת... ויכול להיות שהנוכחי עובר לאח שלי ואנלא רוצה שהוא ידפק.)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. נקלעתי למצב שאינני יכול לפרמט את המחשב או להכנס אל הווינדוס בשל וירוס .. לאחר שהסמל של הויינדוס חושב יש לי מסך כחול כזה והוא אינו נותן לי להכנס אל הוווינדוס ...אם יש איזה שהי תוכנה למחיקה של הוירוס מבלי גישה לווינדוס אני מאוד אודה לכם ?... בבקשה תעזרו לי אין לי כבר כח לנסות ...!! אני לא יודע אם זה שייך לפורום מסוג זה .. אבל בבקשה עיזרו לי..!!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by morx2,

כיצד ניתן לחתוך קטע מקובץ AVI או כל קובץ וידאו ?.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by alon311,

מתי שהמחשב עולה נותן לפעמים מסך כחול עם שגיע מס C0000145 ולפעמים לא ועושה ריסט ניסיתי להתקין את האנטיבירוס מס פעמים אבל הבעיה לא נפתרת ובשתי המחשבים האחרים הוא עובד מצוין ובכל המחשבים מותקנות אותן מערכות הפעלה XP SP2

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Shadowman,

ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by DrowNz,

אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. הורדתי מין סרט , אך עכשיו אני נכנס אליו , אני רואה את הסרט , אך לא שומע , כאילו אין לי כרטיס קול. אבל יש לי , שירים עובד וכו'. עכשיו לפני זמן קצר היה לי את אותה בעיה , ואמרו לי להוריד מין תוכנה שתתקן לי את זה, אני אשמח אם מישהו יביא לי קישור להורדה, תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. רציתי לדעת אם יש תוכנה שכול פעם שאני מדבר בטלפון דבר המחשב (דרך הבלו טוות') תפסיק את הווינאמפ אבל רק במיקרים של שיחה ולא של העברת נתונים (הדרייברים של הבלו טוות' יודעים להבדיל בין שיחה להעברת קבצים)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני יכול לראות מצד שמאל למטה שיש לי הודעה חדשה אבל ב'תיבת ההודעות החדשות' לא מופיעה שום הודעה ואני בטוח שיש הודעה חדשה כי ביקשתי מחבר לשלוח לי זה פשוט מעצבן ואני לא יודע מה לעשות תודה רבה על כל עזרה שהיא!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by riceman,

איפה אפשר למצוא תוכנת בדיקת ביצועים כללית למחשב ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. Started by ophir555,

אומנם כבר שאלתי אבל אף אחד לא הגיב כיצד נפטרים מ YAHOO TOOL BAR באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח, עכבר ימני זה רק זמני. האם מי שהוא יודע? :s05:

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. האם קיים אימיול רגיל רק עם התוספת של Webcache?? או שאני יכול להוסיף את זה איכשהו לבד?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי בהעתקת משחק מקורי של PS2+1 לדיסק צרוב DVD\CD?.... בבקשה זה חשוב יש לי PS2 ואני לא יודע איך עושים את זה! תודה רבה לכל התותחים!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. נגיד שיש emails שלקוחות מילאו פרטים - בטופסי משוב / או טפסים אחרים ושלחו אותם במייל אני מחפש תוכנה שתבצע data mining כך שאני יוכל לרכז הכל באקסל או ב וורד כמאגר מידע האם אתם מכירים תוכנה כזו? טובה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by Real_Me,

קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Holography,

מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by m0sh,

חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים