עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alfus73,

שלום רב, הסרתי את תוכנת ה- daemon מהמחשב שלי ובצעתי Restasrt. מרגע זה, בכל Restart שאני מבצע קורים הדברים הבאים: מסך win Xp עולה, אני מקבל את מסך בחירת המשתמש, ה-Icons מוצגים, פתאם שולחן עבודה מציג לי את סמלים ברזולוציה גבוהה, לאחר כדקה הרזולציה מתעדכנת לנכונה, שורת המשימות נעלמת לי ורק לאחר כדקה היא מופיעה שוב. כל אתחול של המחשב לוקח כשתיים שלוש דקות. התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, הסרתי תוכנות אחרונות שהתקנתי, בטלתי את הדרריברים של מצלמת הוידאו,הפעלתי ב- SafeMOde אבל עדין הבאה מתרחשת. למישהו יש כיווני פתרון?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Alex89,

אני מנסה לעשות CONVERT למחשב מרוחק והתוכנה זורק לי שגיאה מספר 1603 שאומרת שאני לא יכול להתקין את המחשב השני את מה שאני צריך כדי לעשות לו CONVERT ניסיתי למחוק את התוכנה מהמחשב המרוחק כולל הרג'סטרי וזה לא עזר וניסיתי לבטל את ה SIMPLE FILE SHARING וגם זה לא עזר (מצאתי את בגוגל) מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? שאלה נוספת איך אני עושה CONVERT למערכת UNIX?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד עם אינטרנט סלולארי של אורנג'. אני מנסה להיכנס בפיירפוקס לYnet, ואני מופנה באופן אוטומאטי לאתר Ynet באורנג' שכנראה מותאם לטלפונים סלולאריים. איך אני נכנס בפיירפוקס לאתר Ynet הרגיל?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by elyaz,

בעבר מצאתי תוכנה קטנה שנקראת gaming mouse ובה היו כל מיני אפשרויות להגדיר לכל כפתור בעכבר פעולה שונה. כרגע אני עם WIN7 64 והתוכנה לא מתאימה, כמו כן גם הדרייבר של העכבר לא עובד לי העכבר שלי- Genius Ergo 525 תודה! עריכה: הורדתי מהאתר של GENIUS דרייבר ל WIN7, כשאני מפעיל את התוכנה אני מקבל את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by גד :),

איך אני לוכד את הלינק לפלאש מסוג מסויים וצופה בו בתוכנה חיצונית כגון B.S PLAYER ? דוגמא לפלאש המסויים http://yes.walla.co.il/?w=1/7011/1292160 אנא התמקדו בדוגמא! יש לציין שאני צופה בהרבה סוגי קבצי פלאש דרך B.S וכמובן לוכד אותם לפני כן בתוכנה IDM . הערה:כבר ניסיתי ללכוד את הפלאש שבדוגמא בעזרת flash capture / SaveFlash / IDM ולצפות בו ב B.S ללא הצלחה. אז תנסו ללכוד פלאש זה לפני שתגיבו!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by idanyow,

שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by matan360,

חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by Oranili,

שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. לא מצליח להציג אם העטיפות של האלבומים+כל המוסיקה מופיעה תחת אלבום אחד ואין תמונה של אלבום ולידו שמות השירים המוסיקה מוארגנת כמו שצריך ורק ב media player אני לא מצליח... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by miki891,

כשאני מתחבר ICQ ויש הודעות שהשאירו לי.ופתאום ניסגר לי תוכנה ICQ וזורק לי הודעה שגיאה של מיקרוסופט וליבחור "תישלח" או "אל תישלח" בחרתי "אל תישלח" וניסגר לי מיד ICQ שלי. מה יכולה להיות בעיה? נסיתי להוריד גירסה חדשה באתר ICQ .ושוב עדיין אותה בעייה. נסיתי תוכנה שניקרא PowerTools 2009 והיסרתי ICQ ואח"כ נקיתי בעזרת תוכנה PowerTools 2009. והיתקנתי מחדש ועדיין יש אותה בעייה. אני לא יודע מה מקור הבעיה... פרטים שלי: גירסה : 1042 ICQ 6.5 עברית חלונות XP SP3 - אנגלית. איך פותרים את הבעיה הזאת? אגב:כשאני לא מקבל הודעות מכתבים צהובים קטנים שהשאירו לי בזמן שלא הייתי מחובר.ICQ שלי כן עובד ולא ניסגר. רק שקורה בעיה תקלה שמיתחבר ICQ ורואה יש לי הודעות מכתבים צהובים ופתאום ניסגר לי ICQ ונותן…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by achiya1,

ערב טוב אני לא מצליח לגלוש למספר אתרים שניסיתי ואני מקבל שגיאה ssl_error_ssl_disabled אני לא יכול לגשת להרחבות ודברים כאלה.. אני לא יכול להוריד מהאתר של פיירפוקס דפדפן ואני לא יכול להוריד בכלל ..הדפדפן לא מאפשר קטסטרופה אשמח לקבל את עצתכם במהירות האפשרית תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Guy950,

יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.

16. Started by chap123,

אני רוצה לצרוב קובץ MDS \ MDF כ Image כדי שאני אוכל להעלות אות בסוני פלסטיישן אבל הוא לא מזהה את הפורמט כאחד שהוא יכול לצרוב בתור אימייג'? האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. אין לי בעיה עם בעיית תוכנה אלא אני מבקש עזרה במציאת תוכנה שיכולה להפוך לmp3 קטעים מסוימים מוידאו ולא את כל הוידאו כלומר לסמן מדקה מסוימת עד דקה מסוימת.בyoutube downloader ניתן היה לעשות זאת,אבל עכשיו משום מה יש בעיה של חוסר בקודקים! רק מי שיודע בוודאות מנסיון

18. Started by chap123,

אני מצחיל לכתוב משפט באופיס והעניין שאחרי 4-5 מילים הוא פשוט יורד שורה אוטומטית. זה קורה גם בשורה הבאה, ובזאת שאחריה וכך הלאה.... אני לא מבין מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? http://www.siz.co.il/my.php?i=wmybtluody4i.png

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by InFiNiTi,

החלפתי ID דרך הLIVE נכנסתי למסנג'ר וכולם מנותקים בלי השמות שלהם (רק האיימלים) יש איזושהי דרך לסדר את זה? אני לא רוצה לפתוח חשבון חדש כי יש לי איזה 400 איש :s05: תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by roi777,

שלום רב! מדובר במחשב שהיו מותקנות עליו פוטושופ CS3 ואילוסטרייטור CS4 והסרתי אותם כדי להתקין את החבילה הכוללת של אדובי (adobe master collection cs3) וכשניסיתי להתקין את החבילה אז זה התקין לי רק כמה רכיבים קטנים ולא הצליח להתקין את שאר התוכנות שבחבילה למרות שניסיתי שוב ושוב להסיר ולהתקין וגם בלי להסיר. ואז כשהתיאשתי, ניסיתי להתקין מחדש את הפוטושופ לבד שכבר היה מותקן במחשב ופתאום הוא לא מצליח להתקין אותו. (כשאני כותב שלא מצליח להתקין, אני מתכווין שבסוף ההתקנה יש סיכום שמופיע שם רשימה של מה שניסיתי להתקין וליד כל דבר מסומן V או X וגם כתוב מתחת אם ההתקנה של אותו רכיב הצליחה או לא) מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. אמרו שמסנג'ר פלוס תומך בגרסא 9 של מסנג'ר. השאלה שלי היא כזאת, האם תהייה לי אפשרות להתחבר על שתי משתמשים בו זמנית על מסנג'ר 9 כשמותקן עליו מסנג'ר פלוס? בתוכנה הישנה של המסנג'ר, מסנג'ר 8, היה לי מותקן עליו מסנג'ר פלוס והייתי יכול להתחבר דרך שתי משתמשי מסנג'ר. זה מה שאני גם רוצה שיהיה לי במסנג'ר 9. השאלה אם זה אפשרי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by maji3,

שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה עם תוכנת האנטי וירוס AVAST. אני משתמש בתוכנה כשנה ולאחרונה היא הפסיקה להתעדכן... כאשר התוכנה מנסה להתעדכן היא מנסה להתחבר לשרת כ5-10 דקות ולאחר מכן מקפיצה לי הודעה כי ניסיון חיבור לשרת העידכון ניכשל... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Arikation,

תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by תימני אסלי,

עבדתי עם התוכנה הזו הרבה זמן ולפתע היא הפסיקה לעבוד. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש וזה לא עזר. הורדתי קובץ התקנה אחר (כי חשבתי שאולי הקובץ התקנה עצמו נדפק) וגם זה לא עזר. התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וגם שם זה לא עבד. האם מישהו משתמש בתוכנה הזו ואצלו זה עובד?

25. Started by noamrubin1,

אני מחובר לאימיול שעות רבות ביום. רציתי לדעת אם מישהו יודע על שרת אימיול איכותי, מניסיון אישי. פשוט השרת שלי מוצא מלא שטויות שאני עושה חיפוש באימיול, וגם ההורדות כמעט ללא USERS. אם מישהו מכיר שרת טוב אשמח לדעת את ה-IP של השרת. תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.