תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם DEAMON TOOLS התקנתי את 4 החדש!ומה שקרה הוא שזה השאיר לי דרייב אחד בלי להסיר אותו! כך שגם שדיימון לא מופעל נשאר לי אחד פתוח! איך אני מסיר אותו? עריכה: העצלנות עוד תהרוג אותי ;D הנה לינק למי שנתקל\יתקל בבעיה http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t448-i-uninstalled-dtools-but-the-virtual-cdrom-is-still-there.html
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן מחשב חדש ובו כרטיס מסך sappire ati x80 gto וכן מסך LCD של LG 1780Q אני מתכין את הדריברים וישנה התנגשות בינהם ובעיה מה סדר ההתקנה המעודף האם קודם את הדריברים של המסך או של הכרטיס הבעיה היא בהגדרת ה PIVOT של המסך ( המסך ניתן לסיבוב והתמונה משתנה אוטמטית ) מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם Nitro PDF שעושה המרה מ-PDF ל-DOC. לצערי הטקסט אחרי המרה הפוך. (פשוט הפוך, לא ג'יבריש). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר פירמוט והתקנה כוללת של XP SP2 עם כל העידכונים של כ.מסך וכל החומרה מסביב 100% מעודכן. כמו כן גם יישמתי את המדריך להמהרת המאיול שמופיע בסטיקי.. לאחר מס' שעות האמיול פשוט קורס לי (וכן שיניתי את הלימיט ל50) מה שלא היה קורה לפני הפירמוט..אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות..פשוט כל שעתיים או פחות נגיד האמיול קורס והמערכת "משחזרת את עצמה לאחר שגיאה חמורה" (אולי הוא מנסה לכתוב לזכרון או משהו כזה ומשום מה לא מצליח)..הגרסא היא 6 עם מדריך הכי מעודכן.גרסא מאוד יציבה שלא אמורה לעשות בעיות מהסוג הנ"ל..אני משתמש בנוד 32 וADWARE הכול סרוק והמחשב פשוט חדש חדש ...רק באמיול זה קורה במשחקים לא שומע אפילו על כיוון של הבעיה הזו. והכול מעודכן לטוב ביותר...לא יודע מה לנסות ולעשות…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ב sensor שבו יש את ה טמפרטורה של המעבד והלןח אם יש aux ולידו תמונה של מסך מחשב מה זה בדיוק ה aux
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
(אם זה תצוגה וגרפיקה אז תעבירו, למרות שנראה לי שלא ) אני מנסה ליצור תמונה עם רקע שקוף. אבל הדבר היחיד שאני מוצא זה GIF ויש לו רק 256 צבעים. מישהיו יודע איך אני עושה קובץ כזה אבל באיכות טובה יותר? ד"א אני משתמש בפוטושופ. הצלחתי, פשוט פיספסתי אפשרות אחת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב מעביר לי את כל קבצי הRAW במחשב לסיומת CR2 איך אני יכול למנוע את זה? אני מעוניין שהקבצים ישארו בסיומת RAW.. אולי זה קשור לפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום ברצוני לפתוח סשן של telnet בבצפר שלי. אבל כשאני מנסה להתחבר רשום לי could not open a connection to host on port 23. רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את ההגנה של המחשבים כאן ע"י תוכנה מסויימת ובכל זאת לגרום לזה לעבוד ? או שבכלל לדעת מה מקור הבעיה ולהצליח להפעיל כאן telnet
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא מצליחה להפעיל את הרובופורם עם כרום במערכת הפעלה ווינדוס 8. מישהו הצליח? עקבתי אחרי כל ההנחיות שלהם אבל אני מקבלת את ההודעה: can not load plugin למרות שסימנתי לאפשר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיפתח לי ת הקובץ tm3 ושאפשר להמיר לmp3
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שקלתי את האופציות הבאות: 1. Talisman Desktop 2. Stardock DesktopX 3. AltDesk 4. Cool Desk 5. DesktopPlus יותר משזה יהיה יפה חשוב לי שיהיה יציב. אבל שלא יהיה מכוער! ;D חשוב עד מאוד שיהיה נוח לתפעול אינטנסיבי כמובן. מודה לכם מאוד על כל תגובה! 8)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
צרבתי על דיסק של דיוידי קבצים מסויים , שחלק מהם היו מעל 2GB , והוא המיר לי את הצריבה ל-UDF עכשיו כשאני מכניס את הדיסק לכונן , הוא לא קורא אותו ראיתי שיש תוכנות מסוימות על מנת ל"הוציא" את הקבצים מהדיסק , אחת מהן היא IsoBuster שהורדתי , אבל צריך לקנות אותה על מנת להשתמש.. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית כזאת או אחרת , שעימה אני יוכל ל"שחרר" את הקבצים מהדיוידי.. או אפילו משהו לווינדוס שיוכל לקרוא סוג כזה של דיסק.. המון תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאורך כעשר שנים השתמשתי במעבד התמלילים דגש השומר מסמכים בסיומת *.dgs מדובר בהמון מסמכים ואני מחפש דרך קלה להמיר אותם לפורמט וורד או *.rtf תוך שמירה על העיצוב שלהם. מתוך תוכנת הדגש קיימת אפשרות לשמור בפורמטים אלה אבל הדבר לא מעשי כי הוא מחייב פתיחה ושמירה מחדש של כל קובץ בנפרד אוודה על רעיונותיכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-