תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט) ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
-
לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper. הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים, למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל. השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות. מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי. אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יותר כדי להתקין ?? אני דווקא יותר בצד של IE כי בכל זאת ממה שאני יודע מוזילה בנויה על הממשק שלו אבל אני צריך עצות ;D
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לראות סרטון באתר הזה http://www.admin.technion.ac.il/meonot/ בצד ימין בלשונית "סוגי מעונות" ואז בוחרים סוג ויש סיור וירטואלי. זה מבקש ממני להוריד flip for mac וזה עולה כסף, יש דרך לראות את הסרטון בלי לשלם על התוכנה הזאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 860m והיום עדכנתי לו את הדרייבר דרך האתר ומאז יש ריבוע לבן בצד שמאל למעלה וזה ממש מציק יכול להיות שזה קשור לזה שעדכנתי את הדרייבר? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-