עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zazik bzazik,

היי קודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ) יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5k ויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???) אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by hellfire03,

הגיעו אלי אוזניות samsung hm3500 - http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp הבעיה כמובן שWIN7 לא מזהה אותן לגמרי אני מנסה לזווג אותן עם המחשב - הוא מוצא אותן , ואז שמגיע זמן חיפוש הדרייבר - אופס אין דרייבר יש לציין שבלינוקס האוזניות פועלות מצוין - היישר מהקופסא בלי שום בעיות , התרשמתי מאוד לטובה אשמח לעזרה ,תודה רבה, אריה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם.אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה.אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין אם אני מכבה דרך הכפתור במארז נכבה המחשב ואם אני עושה ריסט הוא עושה ככה שהבעיה היא מערכתית. שאלתי בפורום חומרה ואמרו לי להפנות את זה לכאן כי הבעיה היא בווינדוס או משהו כזה, אמרו לי משהו בקשר לרג'סטרי. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?

5. Started by גורו,

מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/

6. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by silverpist,

יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. רציתי לשאול אם מישהו מכם פעם נתקל באתר שאפשר למצוא שם דרייברים מלאים להורדה של כל סוגי לוחות האם?? או רק אסוס לפחות אני מתכוון להורדות שמכילות את כל הצ'יפ סט וכו'(אודיו וידאו אינטרנט וכדומה) ואם לא נתקלתם באתר כזה אודה לכם אם תעזרו לי לחפש את הדרייברים ללוח: ASUS P5AD2-E תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני צריך ליצור קובץ/תוכנה שתעשה את הדברים הבאים: למחוק בREG HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\LicenseManager HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MediaPipe P2P Loader HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Notification Utility HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\run247cams HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow HKEY_CLASSES_ROOT\AMNotifier.HUBAWindow.1 HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager HKEY_CLASSES_ROOT\DownloadManager.Manager.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI HKEY_CLASSES_ROOT\MediaPipe.GUI.1 HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agent HKEY_CLASSES_ROOT\MPAgent.Agen…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, לפני מספר ימים המחשב "זרק" לי הערה שיש התנגשות IP בין תוכנות, דבר שלא ראיתי אף פעם וחשבתי שRESTART יסדר. מאז, בכל פעם שאני מפעיל את FF שום טאב לא נפתח, ואני לא יכול לגלוש גם בדפדפנים האחרים (כרום,אקספלורר). כדי להשתמש בהם, עלי לרסטרט. אשמח לשמוע עצות לפתרון התקלה, תודה

16. Started by amit_R,

ניסיון ראשון שלי עם עזרה קצת ממדריכים:] (ששמרתי לא עשיתי גיבוי לקובץ שאפשר יהיה לארוך ולשנות אחרי זה שמרתי ישר כתמונה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני לא מחפש לחתוך קבצים ולערוך את הסאונד עצמו, אני רוצה לשנות את מאפייני המידע שיש בקובץ. למשל, לערוך מספר קבצים ולכתוב שם של זמר, אלבום וז'אנר... יש את זה בווינאמפ (alt+3), אבל כשיש כמויות זה לא הכי נוח.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כשאני מנסה להכנס לאתר דרך דפדפן קרום הוא לפעמים מעלה את האתר, לפעמים מראה את הקוד הזה (תמונה מצורפת) ופעם אחת עשה מסך כחול. (כל פעם קוד אחר בהתאם לעמוד) חשבתי שזה קשור למערכת, אז פרמטתי. מאז אין יותר מסך כחול אבל הדפדפן קורס כל כמה לחיצות על האתר ומראה את הקוד. זה קורה רק באתר של HWZONE. איך מסדרים את זה? זה מעיק להכנס לאתר דרך IETAB.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by M-a-T-a-N,

אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה: http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpg בצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!? בבקשה חייב מדריך דחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שלי עם איזה תוכנות יש ?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by rjjb7,

הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים