תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש תוכה שתוציא את קובץ הקול מקובץ VOB. פשוטו כמשמעו, הכותרת אומרת הכל. תודה מראש. .swg
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך מאחדים שני קבצי כתוביות? יש לי שני קבצים לסרט ואני רוצה להפעיל אותם קקובץ (srt/sub) אחד. יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?
-
מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הכנתי סרטון קצר ורציתי להוסיף כתוביות תרגום. האם ישנה דרך קלה ונכונה לבנות את התרגום ? או שאני צריך כל פעם ליצור אובייקט חדש עבור כל שורת תרגום חדשה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה: http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpg בצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!? בבקשה חייב מדריך דחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שלי עם איזה תוכנות יש ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת השתלטות ללא התקנה - בדקתי כבר את האפשרויות: RADMIN logmein vnc dameware pcaw מה שאני מחפש זה תוכנה קטנה (עדיף חינמית) שמאפשרת השתלטות מרחוק בזמן השמשתמש פעיל ורואה מה שאני עושה התוכנה צריכה להיות מורצת על ידי המשתמש אבל שלא תתקין כלום - כמו PORTABLE APP כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו תוכנה עושה המרה מהסרטים שבמחשב לDVD בצורה מהירה ואיכותית ושיהיה אפשרות לראות בטלביזיה על כל המסך בלי פסים שחורים..... אני מתכוון לטלביזיה רגילה לא LCD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים וחג אורים שמח יש לי קובץ שקבלתי מסוג FLV ואני רוצה לשדרג אותו איך אני יכול לבצע זאת בברכה :lamer:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-