תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד להחליף מחשב ואני רוצה להשאר עם כל המיילים שהיו לי ושמרתי במשך הזמן במחשב הישן. איך עושים זאת? האם יש תוכנה שיודעת לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכם פעם נתקל באתר שאפשר למצוא שם דרייברים מלאים להורדה של כל סוגי לוחות האם?? או רק אסוס לפחות אני מתכוון להורדות שמכילות את כל הצ'יפ סט וכו'(אודיו וידאו אינטרנט וכדומה) ואם לא נתקלתם באתר כזה אודה לכם אם תעזרו לי לחפש את הדרייברים ללוח: ASUS P5AD2-E תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 860m והיום עדכנתי לו את הדרייבר דרך האתר ומאז יש ריבוע לבן בצד שמאל למעלה וזה ממש מציק יכול להיות שזה קשור לזה שעדכנתי את הדרייבר? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
מה בעצם משמעות ה-bit rate וה-data rate בסרטים? על מה זה משפיע?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש תוכנה שקוראים לה הפיל שאפשר להכניס לתוכה את כל הלינקים והיא מורידה אותם אחד אחרי השני. אבל התוכנה הזאתי מסובכת מדי. אני מדבר על אתרים כמו ראפידשייר ומגה אפלואד...אתרים שנותנים רק הורדת אחת כל זמן ויש לך זמן להמתין בין הורדה להורדה. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש מקום מומלץ בחיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעונין ב Sygate Personal Firewall עכשיו אני רוצה לדעת עם התוכנה מספיק טובה בשביל להגן על המחשב שלי מפני וירוסים וכו'? iיש לי Kaspersky Anti-Virus Personal Pro הוא מספיק טוב? אם לא תמליצו בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה סרטי 3D בקובץ AVI. במחשב ובטלוויזיה (לא תומכת בתלת-מימד) אני רואה את הסרט כפול (מסך מפוצל). יש אולי תוכנה לWINDOWS שיודעת להציג סרט של תלת-מימד על מסך רגיל (להציג את הסרט רגיל, לא ב3D)?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-