עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש תוכנת השתלטות ללא התקנה - בדקתי כבר את האפשרויות: RADMIN logmein vnc dameware pcaw מה שאני מחפש זה תוכנה קטנה (עדיף חינמית) שמאפשרת השתלטות מרחוק בזמן השמשתמש פעיל ורואה מה שאני עושה התוכנה צריכה להיות מורצת על ידי המשתמש אבל שלא תתקין כלום - כמו PORTABLE APP כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by bennash,

s

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by daniel_18,

שלום, IE8 עולה עם הווינדוס אחרי ריסטרט על CPU גבוה (50% בערך) ולא יורד, בדקתי עם עוד שני מחשבים ושם האקספלורר לא מופיע בTASK MANAGER. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם הIE7. יש לי XP PRO SP3. לא נראה לי שזה וירוס או משהו בסגנון - עכשיו אני מריץ סריקה מלאה של המקאפי, אם אני אסיר את האקספלורר 8 ואחזיר את ה-7 הבעיה תיפתר או שיש פיתרון אחר? תודה לעוזרים! נ.ב עליתי על הבעיה הזאת בגלל שהGTA IV לפעמים מאחר/נתקע.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by elyaz,

שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה במחשב, הקול והוידאו לא מסונכרנים אצלי כמעט אף פעם, ניסיתי גם להתקין את חבילת הקודקים של k-lite וניסיתי גם את חבילות אחרות. ניסיתי לאפס הגדרות בקודקים, גם לא עבד... אם אני מנסה להריץ את הסרטים דרך VLC זה עובד (מכיוןן שהוא משתמש בקודקים משלו), אבל בכל נגן אחר זה לא... הבעיה שאני רוצה להמיר סרטים לאייפוד שלי, ושזה יוצא לא מסונכרן שם... למישהו יש רעיון? עריכה - הבעיה היא כנראה או בffdshow או בAC3filter. בדקתי בGSPOT איזה קודקים בשימוש בסרט שלא עבד טוב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by michalk1212,

אהלן.. אני חדשה כאן.. יש מצב שמישו מסביר מההתחלה וקצת מופרט איך אפשר להוריד סרט ממאקו. (ואם דרך מגה-וידאו, אז כיצד..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by berner,

שלום חברים וחג אורים שמח יש לי קובץ שקבלתי מסוג FLV ואני רוצה לשדרג אותו איך אני יכול לבצע זאת בברכה :lamer:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by saar,

שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nirh216,

אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tommyb,

רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Vissor,

מבקש המלצה לתוכנה או אתר שממיר ישירות מ youtube ל MP3,משהו באיכות טובה בלי הרבה פרסומות ושטויות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Peri228,

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מחפש תוכה שתוציא את קובץ הקול מקובץ VOB. פשוטו כמשמעו, הכותרת אומרת הכל. תודה מראש. .swg

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.