עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי בעיה בWINDOWS MOVIE MAKER, (ווינדוס XP) כשאני מנסה לפתוח שיר או תמונה אני מקבל הודעת שגיאה - UNSPECIFIED ERROR. וכשאני יוצא ונכנס לתוכנה אז המוזיקה והתמונה נמצאים שם (אבל אי אפשר להכניס אותם לסרט) אשמח לפתרון, תודה. וניסיתי להתקין כבר גרסה חדשה יותר של התוכנה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by mikko,

אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by Griffin,

אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. לא יודע למי זה רלוונטי אבל חיפשתי פלאג-אין שיתן לי לשלוט על הוינאמפ עם השלטים הסטנדרטים של המדיה סנטר ומסתבר שיש כבר אפשרות כזאת בהגדרות התוכנה. מצורף סקרין שוט. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?

6. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by borg,

אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לתוכנה קוראים Everything search engine וניתן להורדה מכאן: http://www.voidtools.com/ לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. מוזר שזה לא קיים בגוגל דסקטופ או קופרניק. זה ממש מהיר. למה אצלהם זה לא פועל כך? יש משהו מיוחד בתוכנה הזאת?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by yarivot26,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל להדפיס תמונה (אחרי שהגדלתי אותה) בכמה דפים של A4 שייצרו רצף של התמונה כאשר יחברו אותה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by kentaro,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעסק עם after effects כדי לנסות ולערוך סרטונים וסרטים. עכשיו הבעיה התחילה כבר אחרי שייבאתי את הקובץ וידאו הראשון לAE,והתחלתי לרוץ קצת עם הtimeline התוכנה פשוט קופאת ומתרסקת. אני כרגע עם המפרט הבא stock Q6600 2gb ddr2 (2x1) 800mhz ocz windows 7 ultimate כרטיס מסך : 9800G התייעצתי עם חבר והוא אמר שכדאי לקנות עוד 2 GB ולפרמט ל64 עקב זה שעריכת וידאו זה דבר מאוד כבד והתוכנה עצמה לא עובדת יותר מדי טוב ב32BIT,ובטח לא עם 2GB של זכרון. אז אני רוצה קודם כול לשאול אם למישהו פה היה ניסיון עם התוכנה והאם יש אפשרות להריץ אותה בצורה נורמלית עם המפרט הנ"ל. ובמידה ולא לאיזה זכרונות הייתם ממליצים לי לשדרג (בתקציב של עד 600-700 שקל) תודה. נ.ב האם עדיפה קונפיג…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONICלאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by -A-,

אהלן אהלן... יש לי צורב DVD.. ואני ממש רוצה לצרוב איתו סרטים! רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... בעיקרון הורדתי איזו תוכנה שלוקחת סרט AVI והופכת אותו למשהו שDVD אמור לקרוא, ואז התוכנה הופכת את כל זה לקובץ IMG של 2.5 ג'יגה שאני אמור לצרוב על הDVD. עכשיו מה הבעייה בכל זה? כשאני מנסה לצרוב את הקובץ על דיסק של DVD באמצעות NERO (תוכנה שאני די לא בקיא בה) הוא לא נותן לי וכותב משהו בסגנון של "הדרך בה אתה מנסה לצרוב לא מתאימה לקבצים בסדר גודל כזה". למישהו יש מושג אחת ולתמיד איך אני יכול לצרוב סרטים לDVD? ??? In Desperate nedd of help

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום אני מנסה למצוא מה הבעיה במחשב של אחי אני לא יכול לשמוע אותו בSKPYE וכל תוכנת דיבור אחרת ממחשב למחשב המיקרופון מחובר לחיבור הורוד וןהמיקרופון תקין אך לא שומעים כלום ניסיתי לחבר אצלי ואני יכול לדבר במקרופון אבל במחשב של אחי זה לא פועל בדקתי בבקרת העוצמה אין השתקה במקרופון מישהיו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? (אני חושב שהבעיה קשורה בדרייברים של הכרטיס קול כי הוא כבר השתמש במיקרפון לפני כמה חודשים) תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו כשאני מצרף מישהו לרשימה שלי אני רואה אותו יש כשהוא מאשר. וכמישהו מצרף אותי אני לא רואה כלוםםם שום דבר...כאילו כלום לא קרה מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by Shay17,

לאחר החיתוך (קבצי WMV) הסאונד נדפק ונהיה חלש באיכות נמוכנה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by erezo,

מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני רוצה לדעת איזה הגדרות ב UTORRENT צריך לעשות על מנת מצד אחד להוריד ולהעלות במהירות האופטימלית, ומצד שני לא ליצור עומס כבד מדי על הנתב הביתי ולגרום לאיטיות או לקריסה של האינטרנט בכל הבית בעקבות כך. יש לי נתב TP-LINK WR1043ND ואני רוצה להימנע ממצב שאני מעמיס עליו תעבורה מעל ומעבר למה שהוא מסוגל, כי הנתב הקודם קרס לי בעקבות שימוש מסיבי בטורנטים. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה UTORRENT כעת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lital_shoham,

הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??

20. Started by ToMeRv32,

מישהו משתמש? האם זאת התוכנה הטובה ביותר בתחום? צריך להרשם ולהתחבר אליה (שם משתמש + סיסמה)?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by icebreak,

ראיתי כמה דוגאמות של כל מני אפשרויות חדשות, ובהחלט נראה מבטיח... http://www.macromedia.com/downloads/ (כמובן שזה יותר חשוב לכל המפתחים שמשתמשים בDREAMWEAVER , STUDIO) ואפשר להוריד גם את ה PLUGIN החדש לדפדפן.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by eyahalom,

שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  23. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.