תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי! כבר הרבה הרבה הרבה זמן יש לי בעיה רצינית עם המחשב שלי. הוא מחובר למסך LA32R81B של סמסונג (32 אינץ'), כרטיס מסך הוא 4870 וסה"כ המחשב עובד 10. אבל יש בעיה מאוד מציקה שאני לא מצליח לפתור. הרזולוצייה של המסך שלי היא 1360*768, ולכן כמובן אני שם אותה גם במחשב, והאיכות מצויינת רואים נהדר. אבל! בגלל שחיבור הHDMI של הטלוויזיה מאפשר לקלוט עד 1920*1080, המחשב גם מזהה את הרזולוצייה ומאפשר לי לבחור בה. כמובן שאני לא אעשה את זה כי אז המסך יעשה Downscaling וייתן לי כביכול תמונה גדולה יותר, אבל מכוערת רצח. וזה מה שקורה כשאני שם את הרזולוצייה על הרזולוצייה הטבעית : שמים לב איך החלון כאילו "גדול" מדיי על המסך? הבעיה הזו נפתרת אך ורק כשאני מכוון את הרזולוצייה ל1920*1080, אבל…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כמו בתמונות שהעלתי שכשיש קישורים לסרטונים אני לא רואה אותם וכן למשל בIMAGESHACK אני לא רואה את הבחירה של התמונות כמו שיש פה בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=cm2j5admrmkz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwkkdu5fnmmj.jpg תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
^^ כפי שרשום בכותרת.. ** חשוב לי ערוצים ישראלים..(במיוחד ספורט...) בבקשה תגיבו..
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש ב OUTLOOK 2007, אך לתוכנה הזו לוקחת הרבה זמן להיטען, וזוללת לי מהזכרון של המחשב. ניסיתי לעבור ל THUNDERBIRD, אבל יש שם בעיות עם מיילים בעברית, ניסיתי לעבור ל WINDOWS LIVE MAIL, אבל אני לא מצליח לסדר שהתוכנה תעלה לי ישר ל-TRAY, ולא ל-TASKBAR כאשר אני עושה בוט למחשב, ואני משתגע מזה. INCREDIMAIL זו פשוט תוכנה ילדותית ופשוטה מדיי בשבילי (השתמשתי בה פעם המון). בבקשה תגידו לי, באיזו תוכנה אתם משתמשים לקרוא מיילים ולמה (יתרונות) או איך הצלחתם לפתור את הבעייה של אחד התוכנה שהשתמשתי בה. אני אודה אם אנשים לא יכתבו לי תגובה שהם לא משתמשים בתוכנה אלא נכנסים למייל עצמו באתר, כי אני לא כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מצאתי מלא קישורים לתוכנות ביוטיוב אבל כולם וירוסים... יש תוכנה אחת נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה אני שומע את אנשים מדברים רק ברמקול המרכזי ובשאר הרמקולים אני שומע את קולות הרקע? אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל לפני כמה זמן זה לא היה כך. אם זה משנה משהוא אני עובד על WIN7
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון, הבעיה שלי, בהתחלה חשבתי שזה משונה שזה ככה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שהרבה סובלים מהבעיה אבל אף פעם לא הבנתי אם באמת קיים פתרון הגיוני או לא, אני משתמש ב-Windows 7, עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של Creative, והדרייבר הכי חדש של Realtek מותקן אצלי, עם זאת עדיין שני הרמקולים האחוריים אני אומנם שומע אותם (ניתקלתי בהרבה שבכלל לא שומעים), אני שומע אבל נורא נורא חלש, ניסיתי להגביר דרך הלוח בקרה והכל עומד על 100%. שידרגתי לא מזמן לוינדוס 7, לפני הייתי משתמש בWindows Xp, והרמקולים עבדו מעולה.. כעת, האם מישהו ניתקל בבעיה כזאת, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת, ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אבל זה לא כל כך פתר את הבעיה :\ א…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה להראות למישהו שאין לו מחשב את הסרטון הזה http://www.minimed.com/swf/insulinpumps/reservoir/IR0101.swf. חשבתי לקחת את הנייד שלי אליו, ולהראות לו את הסרטון עליו. הבעיה שאין שם גם גישה לרשת אלחוטית. ניסיתי להעתיק את הסרטון למחשב באמצאות פלאג אין אבל אני מקבל רק את המסך הראשוני ולא את כל 31 הדפים של הסרטון. מישהו יודע איך אני יכול לשמור את כל הסרטון לנייד שלי כך שיהיה אפשר להריץ אותו מהנייד? (אם מישהו הצליח אני אשמח אם הוא יסביר לי באיזה דפדפן/פלאג אין/תוכנה הוא השתמש)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה להמרה כמו שפירטתי בכותרת מבלי לאבד מאיכות התמונה. בנוסף אשמח להמלצה על תוכנה טובה ופשוטה להדבקת תרגום על סרטים מסוג MP4. חשוב שהתוכנות יהיו חינמיות או לפחות עם תקופת נסיון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עכשיו התקנתי windows 7 ויש לי בעיה רצינית יש לי את הכרטיס מסך x1950pro של ati ומסך של samsung ברזולציה של 1680*1050 כשהייתי בxp הכרטיס מסך היה מתקשה להריץ משחקים ברזולציה הזאת אז שחקתי על 1280*800 עכשיו מה שקורה שבמקום שזה מורח את התמונה על כל המסך זה מציג לי פשוט את התמונה עם שוליים שחורים אני לא יכול לשחק ברזולציה גבוהה כי זה מוריד לי את הfps בהרבה איך אפשר לפתור את הבעיה? (התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ati)
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האתר הבא מחלק מידי יום רשיונות בחינם לתוכנות בתשלום. http://www.giveawayoftheday.com מומלץ להשתמש ב- RSS feeds של האתר כדי להיות מעודכנים כל יום לגבי התוכנה היומית שניתנת חינם. עד היום הורדתי עשרות תוכנות רציניות, פופולריות ושימושיות. אלו תנאי האתר - Terms and conditions Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1. No free technical support 2. No free upgrades to future versions 3. Strictly personal usage THIS SOFTWARE PRODUCT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT ANY WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. WITHOUT LIMITATION, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW, END USER ASS…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-