עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xgamer,

אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by ohadzamir,

אז ככה התקנתי תוכנה מסויימת, כיוונתי את ההגדרות שלה ככה שיהיה לי נוח איתם... אחר כך מחקתי את התוכנה (UNINSTALL) , והתקנתי אותה שוב וגיליתי שההגדרות שאני כיוונתי עדיין תופסות. איך אני מוחק תוכנה לגמרי?? שכשאני יתקין אותה מחדש היא לא תזכור את ההגדרות שלי

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by waizman,

זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי... אחרי כמה ימים של פעולה נורמלית הפיירוול סוגר את עצומ ומסרב להפתח שוב! למרות שהוא פעל מקודם הסמל בטסקבר נעלם וכשאני מפעיל שוב כלום לא קורה... הפורטים פתוחים אגב, זה לא שהוא פשוט העלים את האייקון. פתרתי את זה מקודם ע"י הסרה והתקנה מחדש אבל זה לא הגיוני שכל שבועיים אני יעשה את זה... למישהו יש רעיון מה גורם לזה ומה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by TopGhost,

למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

10. Started by Shortboarder,

אוקי אז ככה..אני משתמש בזה כבר הרבה זמן..עם חשבון ב Hotmail.com משום מה כל הודעה שאני מקבל אני מקבל אותה פעמיים...נגיד אם מישהו שלח לי אי מייל..אני קבל אותו פעמיים. איך פותרים את זה??? ??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by ati radeon,

בבקשה מיכם,אם מישהו מכיר שיתן לי בבקשה לינק. אני יודה למי שיביא לי לינק נורא,תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. יש לי דיסק קשיח של 60 גיגה וכונן אחד שקוראים לו :c ואני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה לעשות מחיצות בכונן הזה ככה שיהיה לי גם כונן מישהו מכיר??

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by H.I.V,

רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמבטלת את הדיבור בשירים כי אני רוצה לשמוע רק את המנגינה יש כזאת תוכנה?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  14. ZONE ALARM pro has blocked what appears to be VPN traffic ואחרי זה יש לי כתובת איי פי. מה זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

זוועה! זוועה! כבר 3 שנים יש לי את אותה כתובת אימל. ואף פעם לא קיבלתי כלכך הרבה וירוסים ביום אחד! הוירוס המדובר הוא: w32.swen.a@mm http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.swen.a@mm.html הוא הגיע אלי ב15 שמות שונים ב3 סוגי מכתבים (לפעמים הוא מגיעה כעדכון של מיקרוסופט לאקספלורר)ו15 כותרות שונות. יש מישהו שגם ניתקף כלכך הרבה בפרק זמן כלכך קצר? איך אני יכול לדעת מאיפה הם מגיעים?

16. Started by rk666,

ניסיתי את מה שיש בOUTLOOK ומה שיש במוזילה וזה לא עוזר! אני מחפש תוכנת ANTISPAM בשביל הEMAIL, ולא מצאתי אחת חינמית מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אני משתמש ב-ICQ 2003a ותמיד אני על Invisible בזמן האחרון אנשים (שלא הכנסתי אותם ל-visible list) יכולים לראות אותי כשאני על מצב invisible איך זה?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

19. Started by Some Thing...,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה... סגרתי כמה קבצים מאד חשובים שלי - אבל מאד חשובים בקובץ של WINRAR ועשית עליו נעילה כלומר סיסמא, ועכשיו אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה אני צריך את אותם הקבצים אבל הבעיה שלי היא כזו - שאני לא מצליח להיזכר בסיסמא... יש איזהי אפשרות שאני יכול לפתוח את זה בלי הסיסמא? מישהו בבקשה תעזרו לי אני חייב את הקבצים אלו דחוף.... (!) תודה מראש Some Thing

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Falcon007,

איזה וירוס קיים שמאתחל את המחדב כאילו שאתה לוחץ על כפתור Reset במחשב?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

לא ודע מה עשיתי אבל האיציק שלי התרסק אחרי שהפעלתי אותו מחדש כל פעם הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה צי שהוא יודע אם יש מה לעשות חוץ מהתקין את איציק שוב?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by gal_il50,

אמור להיות איזה מקום שבו אני אמור להכניס את הכתובת איי פי ?

23. אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?

24. Started by Mr Gadget,

לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by SuB,

על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.