עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoDkOd,

שלום אני זקוק לתוכנת הקלטה במחשב,רצוי שהיו בה כמה שיותר ערוצי הקלטה ושתיהיה כמה שיותר קצועית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by neil4,

אני צריך תוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה מסויימת איזו יש?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by den,

בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. הם עובדות בסדר, אם כי איטי בחלון, אבל אחרי לחיצה על ALT+SHIFT הם נתקעות. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

5. היום כשגלשתי באינטרנט התחילו לקרות דברים מוזרים. קודם כל האף דפדפן לא מציג תמונות כשהוא מעלה אתר כלשהו. כמו כן הרבה פעמים הוא פשוט כותב שלא ניתן להציג את העמוד ורק אחרי רפרשים רבים אני מציג אותו- אבל שוב בלי תמונות. זה קורה גם במוזילה וגם באבנט. אפילו כדי לכתוב את ההודעה הזאת עשיתי רפרש כמה פעמים. וירוס או ספק? **מחובר לנטוויזן***משתמש בפרוקסי שלהם כמובן**** **אימול מוריד כרגיל

6. Started by BENNY66,

מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא אותה זה תוכנת חופשית

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by dorratz,

אני פשוט צריך להמיר קבצי תמונות לקבצי וידאו, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Viper2K2,

I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני משתמש קבוע בקאזה. בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה, אני מוריד אותה. בכל הגרסאות הקודמות ל-2.5.1 הייתי יכול לבחור את הספרייה בה התוכנה תשמור את הקבצים שאני מוריד. בגרסה 2.5.1 אין את האפשרות הזאת (עד כמה שאני יודע). במקום בחירת הספרייה, יש אפשרות LOCATE, ואפשרות זו מעבירה אותי אוטמטית לספרייה אליה התוכנה שומרת את הקבצים. הכוונה היא לספריית MY SHARED FOLDER, שהיא ספריית ברירת המחדל בכל קאזה. אני בכל זאת מעוניין בשינוי מיקום הספרייה ובשינוי שמה. יכול להיות שפיספסתי את האופצייה? יכול להיות שהיא לא קיימת? אנא עיזרו לי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by ohadzamir,

הבנתי שדרך התוכנה הזאת אפשר לשחק משחקי מולטי פלייר (אני צודק??) אפשר לשחק באינטרנט או שזה דרך מספר איי פי ואז זה עם מישהו מסויים?? איפה אני מוצא אותה??

11. Started by Dark_Phantom,

מבקש פה המלצה לתוכנת צריבה טובה, במיוחד מהירה למרות שלא חייבת לכלול מגוון אפשרויות. הנרו שלי מה זה איטי ומסורבל ולכן חשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחת טובה.

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by MetalB,

WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by devek,

שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה בסבבה ובהצלחה ועכשיו לבעייה: הורדתי תוכנה שתפקידה זה לחבר סרטים שם התוכנה הוא EASY VIDEO JOINER ואני לא מצליח לחבר איתה סרטים מסויימים בפורמט AVI ומה שמוזר זה שהיא כן אמורה לחבר AVI וגם הצלחתי לחבר כזה פורמט אבל בסרטים אחרים! אז מה שאני שואל זה האם יש סיבה שסרט מסויים לא יתחבר? או לא תיהיה לו אופציה להתחבר למרות שהוא בפורמט המתאים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by stingeR-,

אני רוצה לצרוב סרטים לVCD כדי לראות את זה בDVD שלי ואני צריך מדריך בעברית שמסביר איך עושים את זה עם תרגום ועם הכל ותפריט ושלא יהיה קשה מידי.... וגם לא ארוך מידי, תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Shortboarder,

אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

אז ככה, הייתה לי בעיה שלא ממש משמעותית עם ה RAM אבל בכל זאת רציתי לתקן אותה ה RAM היה תמיד יותר מידי גבוה אז אבא של חבר שלי אמר לי שהוא יודע מה הבעיהוהבעיה היא עם ה SVCHOST ושיש PATCH שמסדר את זה בשם RPC UPDATE PATCH, טוב אז התקנתי אותו וישר אחרי שהתקנתי אותו התחילו הבעיות; ברגע שמנסים להכנס ל IE המחשב עובד כאילו הוא עומד להיכנס אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק ו הIE לא נפתח ואותו דבר קרא לי עם ה Norton Anti Virus ברגע שלוחצים עליו שום דבר לא קורא ואפילו כשאני מעלה תמחשב כש ה Norton Anti Virus אמור להיפתח אוטומטית אחרי שנייה הוא ניסגר אין לי מושג מה לעשות ...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

השאלה שלי היא קצת יותר מורכבת, יש לי משהו כמו 70איש כרגע באיסיקיו, וזוהי רשימה מדולדלת מעוד הרבה אנשים שהיו לי באיסיקיו בעבר. ההיסטורי זה נושא שחשוב לי, אבל ישנם אנשים שכבר מחקתי או אנשים שההיסטורי של השיחות שלי איתם, ממש לא חשוב לי. לפני כל פירמוט אני מגבה את התיקייה של ה ICQ רק בגלל ההיסטורי, והתיקייה, ברגע זה, שוקלת כ 400מגה~, בכלאופן האם יש תוכנה כלשהי שאיתה ניתן למחוק היסטורי ולבצע כל מיני שינויים ולא דרך האיסיקיו עצמו? כי באיסיקיו כשאני מוחק היסטורי (גם, אני ראיתי רק שאפשר תוך כדי מחיקת אותו מספר) לוקח לו שעה, וכל האיסיקיו קופא ולא זז. אם יש למישהו פיתרון פשוט, אשמח לקבל פרטים.. תודה,ערן.

18. Started by den,

מישהו מכיר תוכנות צריבה חינמיות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Culandur,

אני מחפש תוכנה שתחליף רקעים מתוך תקיה נתון (לא WEBSHOTS וכאלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

תודה

22. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by singera,

כמו כן בועית וידאו אני לא יכול להפעיל מצלמה רק בשיחה רגילה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מחבר סרטי MPG עם התוכנה iFilm MPEG Editor?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים