תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי סרטון אך אני יכול לשפר את האיכות שלו? בינתיים כל תוכנה שמצאתי שיפרה את הרזולוציה אבל האיכות ירדה מישהו יודע מה אפשר לעשות? מכיר תוכנה טובה אולי?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהוא בפורמט MP3 וכבר הצלחתי להמיר אותו ל WAV ... אז השאלה שלי היא איך אני ממיר אותו ל AC3 ???
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה דבילית אבל לאחר פירסום בbetanews בחדשות שלהם על תוכנת VOIP חדשה {שבמקרה :-\ באה עם 1 דולר בחינם לשיחות רגילות IPTV וכו } החלטתי לנסות אותה ובאמת הצלחתי להתקשר לסלולארי שלי וגם לבית אבל אני לא שמעתי שום דיבורים אלה רק צליל חיבור ולאחר מספר שניות ניתוק : בבקשה מישהו יכול לנסות אולי הבעיה רק אצלי . אגב אם היא עובדת באמת { ולא חרטה כי אין שום דבר בחינם } זה הולך לחסוך והמון נוסחה פשוטה __פרסומות חסרות תועלת =שיחות IPTV וכו האומנם ? הנה הפרסום http://www.betanews.com/article/Lycos_Launches_VoIP_MP3_Offering/1143478544 הנה דף הבית http://www.globe7.com/ הקידומת לפלאפון בארץ {לכול פלאפון היא 9725 אחרי 5 צריך להניח את הספרה של המפעיל שלכם אורנגד…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לכל צופי הסרטים שבניכם (במחשב כמובן...) שנתקלו לאחרונה בבעיות בצפיה בסרטים (בעיקר החדשים יותר) בפורמט XVID להלן מספר טיפים: אני ממש לא ממליץ להתקין את מקודד ה - XVID שיש בנימו. יש המון סרטים שהוא מהווה בהם בעיה ויוצר כתמים ירוקים על המסך. אז אם כבר מתקינים את נימו (לא הכי מומלץ - למרות שבעבר הייתי אוהד נלהב של החבילה הזאת) לא להתקין את המקודד XVID שלהם אלא למצוא מקודד ספציפי רק של XVID (ויש המון כאלו) ולהתקין אותו. חוץ מזה מאוד ממולץ להתקין גם פילטר שנקרא ffdshow (חפשו בקזאה - יש המון...) שפותר המון בעיות בסרטי XVID חדשים. עוד טיפ קטן, רב הסרטים החדשים שמקודדים ב - XVID מקודדים את הקול של הסרט בפורמט AC3 ולא ממרים אותו לפורמט שהיה מקובל יותר לסרטים האלה עד לא מזמן - MP3 ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
22/03/07: All your tokens are belong to us! posted by: Christian Lindstrøm permalink So, now all tokens have expired for this round. If you have just invited friends, don't worry, their invitations will still be valid. We are moving into next phase in which we will have a nifty invitation feature in the client, so you can shoot off invitations while enjoying full screen TV happiness. And as for all you who have been waiting for more tokens, your patience will be rewarded ) ההזמנות יהיו מתוך התוכנה עכשיו - נחכה לשדרוג חבל ובסוף לא קיבלתי אפילו הזמנה אחת מצד שני הם התחייבו שכל מי שנרשם לביטא עד הסגירה לפני יומיים יקבל הזמנה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
*למנהלים לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם אז במידת הצורך אנא תעבירו* היי, יש לי בעיה קלה , כאשר אני מנסה להפעיל אצלי סרט במחשב , יש בעיה או שישנו קול והסרט עצמו לא זז (התמונה לא משתנה) פעם זה עבד אבל בזמן האחרון זה לא עובד, או שיש תמונה והקול לא מתאים, יעני יש איחור של כמה שניות בקול לאחר התמונה. תודה מראש, יאן
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שבוע טוב. התקנתי את הpowerdvd 6 אצלי במחשב וניסיתי לצפות בסרט (מודה שהורד מהאינטרנט).הבעיה היא שהתוכנה מריצה את הסרט בהילוך איטי משום מה. יש לי את כל המקודדים ובשאר הנגנים (winamp,media player)זה עובד מעולה. אבל אני רוצה להשתמש בpowerdvd ולא בתוכנות האלה. ועוד שאלה,האם יש אפשרות בתוכנה להריץ סרט או קובץ אודיו באמצעות כפתור קדימה/אחורה בכמה שניות ? זה לא הכי נוח עם העיגול הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה.. אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD? ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה? תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב כשאני כימעט מסיים את ההתקנה הוא נותן לי ההודעת השגיאה הזאת - devise setup error 25009.........contact your support personaL ניסיתי להתקין כמה גירסאות אבל שום דבר לא עובד לי....... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הורדתי אלבום מוזיקה מכווץ בראר וכשאני בא לפתוח אותו אני מקבל שתי הודעות. ההודעה הראשונה: No archives found ההודעה השנייה: לתהליך אין אפשרות גישה לקובץ מאחר שהוא נמצא בשימוש על-ידי תהליך אחר. יש לציין כי הקובץ המכווץ בגודל של 53MB כלומר אמור להיות בתוך הקובץ משהו.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
הערך HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger כותבים REGEDIT בRUN ואז מנתבים עד לתקיה MSNMessenger ואז עושים עליה חץ ימני ואז EXPORT ואז שומרים אותו זה כמה קילובייט ואז מעלים לפורום..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי באימיול אבל לאחרונה הוא הפסיק לחפש קבצים ובכלל אני בטוח שיש משהו יותר טוב... בכל אופן, עכשיו כשאני מחפש סרט כלשהו, הוא מוצא לי רק קבצים של עד נגיד 5-6 מגה... ולרובם יש שם דומה "ccccc" או משהו בדומה... יש לכם המלצה מה לעשות או לאיזו תוכנה לעבור כדי להוריד סרטים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עכשיו עם קבצי MDB , ואין לי מספיק מקום במחשב להתקין את האופיס. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חופשית (חינמית) שעובדת עם קבצי מסד הנתונים MDB. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-