תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאתחילה אתמול ברגע שאני פותח נגיד רוצה לכתוב מיכתב חדש רושם נותן ENTER יורד שורה מופיע לי הודעת שגיע WINWORD.EXE מישהו נתכל בזה יודע מה הפתרון
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אני יודע מהי הPARTITION LEVEL שלי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקלונת- כאשר אני נכנס ל YNET ולוחץ על כפתור "PLAY" של כתבות וידאו (זה הכפתור האדום הזה) , אז כל הדף של הדפדפן נסגר לי, בלי שום הודעה מה שניסיתי- "טיפול עשרת אלפים" ל EXPLORER , ניסיתי להשתמש ב MOZILA ו OPERA (שמה , אגב, הדף לא נסגר, אך הסרט פשוט לא מתנגן), העפתי כמה HOTFIX TO MEDIA PLAYER מתוך ADD REMOVE PROGS ולא עזר. הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מתכתב עם חצי עולם ורואים את העברית בסדר גמור , אבל רק עם אחד מהרשימה שלי אני רואה את כול התוים כ a ......... ולפעים באותיות רוסיות . קיצר משהו מאוד מווווזזזזזזררררר ........ מה עושים ?? זה שאני מתכתב איתו אומר שהוא רואה על המחשב שלו בעברית את הנשלח .....
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה שולח לי קישור לכל הרשימה ואומרים לי שזה ווירוס עם קובץ בשם imgyhj http://*****.org/img/imgyhj.jpg זה הקישור צנזרתי שלא תגידו ששמתי לך וירוסים. איך אני נפתור מהבעיה הזאת ? בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
פרופיל השוא"ש נהרס ואני צריך לצור פרופיל חדש אני רוצה לחסוך לעצמי את התקנת כל ההרחבות שהיו. יש דרך להעביר אותן? אותו כנ"ל בנוגע לthemes וססמאות הבהרה - הישן נפתח אבל עם בעיות, הוא עדיין מחזיק את כל ההרחבות.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלשום שמתי לב שהאימיול לא מוריד ולא מעלה כלל קבצים למרות שהוא מראה שהוא מחובר עם HighID לא התיחסתי לתופעה עד להיום . היום כשפתחתי את האימיול קבלתי הודעה שלא ניתן להתחבר לשרתים ( ונסיתי כמה ) כנראה בגלל בעיה בחיבור לאינטרנט . האינטרנט עובד מעולה גם תוכנות שיתוף אחרות עובדות מצויין כגון : קאזה וכו'... רק עם האמיול אני לא מצליח ,תמיד אותה בעיה :"בעיה בחיבור לאינטרנט ". אציין מס' דברים : ניתקתי את הפיירוול, נסיתי להתקין גירסאות שונותשל אימיול בצעתי ריסט למודם ולמחשב בדקתי הגדרות TCP ,יש לי SP2 אך הוא מוגדר כמו שצריך (בטלתי אותו גם ) . התקנית את ה sp2 patch אני משתף כ 300 קבצים ומס' הקליינטים שלי בסביבות 85000 . אציין גם שהכל עבד יפה עד לפני יומיים. בדקתי בשאלות בפורום אך לא …
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-