תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לקראית קבצי DJVU File תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על WINDWOS 7 כדאי להתקין או לא ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי לקרוב שלי את המחשב, התקנתי XP וכל שאר הדברים... הוא מנוי באינטרנט זהב (015) דרך בזק, עם מודם קטן לבן כזה... באתרים מסויימים באינטרנט, כמו למשל GMAIL או האתר של ISSTA, הוא מקבל ב-80-90% מהפעמים הודעה (לא דף) לאחר שמנסים להיכנס לדף שאומר שאי אפשר להיכנס לדף (לא זוכר בדיוק...). אבל זה רק במקום מסויים - כל ה-GOOGLE עובד, ורק ה-GMAIL עצמו לאחר שמכניסים שם משתמש וסיסמא נתקע. באתר של ISSTA למשל יש מקום בחירת טיסות ותאריכי טיסות, ולאחר שבוחרים את זה האתר רושם שהוא מחפש טיסות, וכשהוא מתחיל להציג את הדף המעודכן עולה ההודעה הזאת... לא עוזר REFRESH. ואני גם לא יודע למה אבל לפעמים זה פשוט עובד... יש למישהו פתרונות? יכול להיות שהתקנת IE7 תעזור?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הפורום הזה הוא הנכון אבל רציתי לדעת אם יש שמירות של הדפסות שבוצעו הדפסתי קובץ שהיה על דיסק ונעלם לי הדיסק רציתי לדעת אולי הוורד שומר את זה בתיקייה כלשהיא זה ממש ממש ממממממממשששששש דחוף אז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, השתחל לי לצערי הרב סטרואיני לקבצי מערת ההפעלה (למרות היותי מאובטח בנוד 32 החדש ובפיירוול צד 3 ולא של ווינדדוס) הוא התיישב לי על קובץ DLL שחיוני למערכת ההפעלה מה עליי לעשות?? הסוס התיישב בC:\WINDOWS\system32 תחת קובץ שנקרא ssqOhfGY.dll ואיני יכול להסיר אותו ע"מ להחליפו באחר משום שהוא טוען שווינדוס משתמש בו מה עליי לעשות ע"מ להסירו מהמערכת ודבר שני מאיפה אני יכול להשיג את הקובץ הזה בדחיפות כיוון שהוא חיוני למערכת ההפעלה?? כמו כן וא התיישב לי גם על קובץ בשם MJMDBCRH.DLL שהצלחתי להסירו אך לא מצליח למצוא אותו גםלאחר חיפוש ייסודי.אנא עזרו לי להתמודד עם הבעיה ללא הסרה של ווינדוס והתקנה מחדש כיוון שיש לי קבצים חשובים על המחשב(אם אין ברירה אז אני יסיר את הווינדוס ויריץ חדש).…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק(DVD) מקורי של Microsoft Office. ואני רוצה לגבות אותו. אני לא מצליח לצרוב אותו כנראה בגלל ההגנה.... איך אעשה זאת? יש תוכנה חזקה שיודעת לעקוף את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, זה ממש מוזר תודה, HaimTS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, הסרתי את המסנגר מהמחשב שלי מכיוון שהוא לא עלה אז החלטתי לנסות להסיר ולהתקין, אבל עכשיו המסנגר לא נותן לי להתקין וכותב את השגיאה הבאה: http://img472.imageshack.us/img472/3510/untitled3copymc1.jpg מקווה שתוכלו לעזור לי ! תודה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתדע להסיר תוכנות שאני אגיד לה, באופן מלא !!!! שלא ישאר שום זכר לתוכנה, כלומר שתמחוק את כל הערכים של הרג'יסטרי + הקבצים שבתקיה של התוכנה + כל קובץ אחר שהתוכנה התקינה בהתקנה שלה ההוספה הסרה של הווינדווס לא עושה את זה, הוא מסיר רק את הקבצים שבתוך התקיה המוגדרת של התוכנה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי x1900 בעיקרון כשאני מפעיל משחקים הוא פועל מצויין כנ"ל בdmark וכו'.. אבל כשאני רוצה לראות סרטים אני רואה מן תמונה צבעונית כזאת...בצבע ירוק ואדום כזה..הורדתי מיליון קודקים וכו'... למישהו יש מושג מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-