עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofir667,

כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by li1,

יש את האפשרות של ה file sharing תקייה משותפת עם מישהו ברשימה. בכל אופן האפשרות נעלמה לי ורק ניתן לשלוח סתם קובץ מה קרה?? אני אציין כי החלפתי את הרשת לאלחוטית ניסיתי לעשות לפי ההוראות בעזרה אבל שום דבר כשאני לא און ליין אז באפשרויות רואים את הלשונית של file sharing אבל אי אפשר לסמן בה כלום רק ללחוץ על trableshoot וכשאני און ליין אז הלשונית נעלמת אודה לעזרה הסרתי והתקנתי שוב אבל לא עזר... הגירסא של המסנגר היא 8 וגם ניסיתי לשנות ל8.5 בטא וגם לא עזר. :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מגלה שבכונן המפורט יש רק 100GB במקום 200GB. מה הבעיה? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by DDgeva,

אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by arkadur,

לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by slimshady21,

אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  15. שלום, צריך את עזרתכם הבהולה בשל תקלה שהיתה לי במייל,כפי שציינתי אני משתמש בoutlook express (בעייה של חסימת פורטים כך שלא עברו המיילים מהשרת למחשב אבל לא ממש משנה) הונחיתי ע"י תמיכה טכנית של הספקית שלי לכתוב פקודה ב cmd : netsh w r . נאמר לי כי פקודה זו מאתחלת את הגדרות התקשורת שלי. הבעיה אכן נפתרה אך צצה לה בעיה קשה אחרת במקומה: פנקס הכתובות נעלם, קרי כל מכותבי נמחקו. אשמח לכל פתרון שיעזור לי לאחזר את הרשימות (היו לי המון מכותבים בפנקס הכתובות) וגם קשה לי להאמין שאתחול הגדרות רשת ימחוק את רשימת הכתובות מהמחשב (שהוא למעשה קובץ לכל דבר-לא?). תודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by oriberko,

התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by galCool,

1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by talgold,

שלום, אני מנסה להתקין office entrprize 2007 בעברית ללא הצלחה באמצע ההתקנה נרשמת לי הודעה כי הוא לא מוצא את הקובץ wordmui כאשר הקובץ כן קיים והתקנתי את התוכנה על מחשב אחר בהצלחה, יכול להיות שיש קשר שהתקנתי על XP HOME EDITION לעומת PRO???? האמת אין לי מושג מה הבעיה תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by superginiman,

שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. אינני יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל יש לי חשבון דואר בwalla.com תודה מראש

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים