עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. שלום , רציתי לדעת אם יש שיטה / תוכנה מסויימת להוספת איש קשר באייסיקיו מבלי שהוא יידע על כך , ואם כן אז כיצד? בבקשה לא לשאול למה , או להעיר הערות ציניות בסגנון . תודה

3. שלום, בזמן האחרון כאשר המחשב עולה הוא מעלה service של sqlserver ולא ברור לי למה? אני "הורגת" אותו וזה לא מפריע לשום דבר. איך אפשר לדעת מה/מי גורם לו לעלות כדי שלא יעלה יותר? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. מערכת הפעלה ויסתא תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. טוב אני מכין הודעה לפלאפון או סתם שיר לא משנה שומר אתזה כMIDI MID וכול סוגי הפורמטים ששייכים לפלא... עכשיו אני מעלה את זה לאתר והכתובת לא עובדת! בשום מקום זה לא עובד רק הודעה אחת שהעלתי וזה עבד! לאחר מכן זה לא עלה... רק הראה לי שיש ארור בלינק... והתכונה שלי נסיונית אולי בגלל זה... או שפשוט יש משהו בהגדרות... ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. אני רוצה לכווץ קובץ וידאו שהוקלט מהטלוויזיה למחשב. הנה דוגמא: הקלטתי 20 דקות וזה יצא 800MB. ניסיתי לכווץ עם תוכנות,והתוצאה הכי טובה שלי הייתה 90MB באיכות בינוני עד גרוע. אני רוצה לכווץ בין 30MB ל50MB ולשמור על איכות טובה. אני צריך עזרה דחוף! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. הורדתי את GAIM לאחר המלצות רבות עליה אבל הבעיה היא עם העברית אומנם אני יכול לכתוב בעברית ואף המכותבים שלי רואים בעברית, אני מקבל את העברית שלהם כג'יבריש. האם מישהו גם התנסה בתופעה כזו ואם כן איך פתר אותה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון LCD37 שחמובר למחשב וגם מסך CRT 17 של המחשב עצמו הבעיה היא שכשאני עובד על ה 17 הפוינטים והאיקונים מוצגים כמו בכל מחשב אחר הבעיה היא שאני עובד על ה LCD באיקונים קטנים הפונטים בלתי נראים רק מקרוב וכו ואין לי כח להיכנס כל הזמן לשנות את ההגדרות של גודל האיקונים וכו כי המעבר בין ה LCD ל CRT הוא גבוהה השאלה אם קיימת תוכנה שמסוגלת לשמור על ההגדרות בקליק אחד פעם מסך רגיל ופונטים בגודל רגיל ופעם אייקונים גדולים וכו?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by Wingedbull,

זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by m0sh,

חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך תוכנה לעריכת וידאו בכלל שאני עושה איזה עבודה יצירתית (ככה זה נקרא), על איזה משחק מחשב, עכשיו הקלטתי מתוך המשחק כמה סירטונים ועכשיו אני צריך לערוך, אני בקושי מבין בעריכה, אז מה שאני צריך זה תוכנה שלא חופרת יותר מידיי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by nadaw,

איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה

16. Started by LTE,

שלום יש לי בעיה אשר חוזרת על עצמה כל הזמן והיא, שכל כמה זמן כשאני גולש בדפדפן הוא פתאום מתחיל לשאוב הרבה משאבי מערכת ואחוז השימוש בזכרון נהיה גבוה המחשב מתחמם ועד שאני לא סוגר את הדפדפן זה לא נפתר ! כשזה לא קורה אני ממש אוהב לעבוד איתו הוא הכי נוח מבחינתי אבל הבעיה מציקה מאוד ולכן רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לעשות לפני שאני מוותר על הדפדפן הזה ! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by yoni321,

טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by montigo,

שלום לכולם. יש לי 3 עותקים של ווינדווס במחשב (3 פרטישנים). אחד מהפרטישנים לא מחובר לאינטרנט ואני מעוניין שיהיה עליו ZoneAlarm עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm על ספריה משותפת וזה לא עוזר. מישהו יכול להגיד לי היכן ZoneAlarm שומר את קבצי ה-DAT שלו עם כל ה-Virus Definitions וכו'? המדובר על ZoneAlarm Security Suite 6.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by אבי11,

שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by li1,

יש את האפשרות של ה file sharing תקייה משותפת עם מישהו ברשימה. בכל אופן האפשרות נעלמה לי ורק ניתן לשלוח סתם קובץ מה קרה?? אני אציין כי החלפתי את הרשת לאלחוטית ניסיתי לעשות לפי ההוראות בעזרה אבל שום דבר כשאני לא און ליין אז באפשרויות רואים את הלשונית של file sharing אבל אי אפשר לסמן בה כלום רק ללחוץ על trableshoot וכשאני און ליין אז הלשונית נעלמת אודה לעזרה הסרתי והתקנתי שוב אבל לא עזר... הגירסא של המסנגר היא 8 וגם ניסיתי לשנות ל8.5 בטא וגם לא עזר. :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by zion561,

תראו אין לי מושג מה אבא שלי עשה אבא שלי הדליק היום תמחשב והתחיל למחוק תוכנות ולהתקין דברים סעמק איתו.. ושאני באה להפעיל תמשחק FREESTYLE משחק רשת אז זה נותן לי תשגיאה הזאת Microsoft Visual C++ runtime Library מה עושים?היה לי פעם בעיה מדויקת במשחק אבל אני לא זוכר איך זה ניפתר.. האם פירמוט יעזור פה???

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני צריך 2 תוכנות... תוכנה אחת שתהיה דומה ל EWB (להדמיה של מעגלים אלקטרונים וכדו') רצוי שתהיה בחינם לא חובה בכלל..... ותוכנה אחת להורדה של הפס קול בלבד של סירטונים מYOUTUBE....

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.