עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC. התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע. האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים. הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL. חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה. ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ... שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0 למ…

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by SteelCat,

יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by daimond10,

יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by id3232,

כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. ???

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Croopy,

אוקיי ככה לראשונה שמעתי על התוכנה מחבר ששל לי את הלינק הבא http://www.secureol.com/downloadVElite.htm ורציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותה... יודע איך היא וכול' ביקורות באתרים שאני יודע שהם אמינים ומנוסים לא כ"כ מצאתי אז אם מישהו מכאן סבמאת ניסה אותה אשמח לביקורת אהה ואם מיהו הבין מה ההבדל בין הגירסאות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. טוב אני מכין הודעה לפלאפון או סתם שיר לא משנה שומר אתזה כMIDI MID וכול סוגי הפורמטים ששייכים לפלא... עכשיו אני מעלה את זה לאתר והכתובת לא עובדת! בשום מקום זה לא עובד רק הודעה אחת שהעלתי וזה עבד! לאחר מכן זה לא עלה... רק הראה לי שיש ארור בלינק... והתכונה שלי נסיונית אולי בגלל זה... או שפשוט יש משהו בהגדרות... ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by boogie,

האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. אהלן! יש לי בעיה במחשב הישן שלי שאני לא יכול לקבוע את תמונת הרקע על שולחן העבודה! אני נכנס למאפיינים -> שולחן עבודה, וזה לא נותן לי לבחור תמונת רקע! גם הלחצן "עיון" מושבת! הנה תמונה: יש לי XP PRO SP3. אז מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by אנדרי07,

שלום לכולםאני מחפש תוכנה לעריכת אודיו.אני צריך לחתוך קטעים וכו/,אשמח מאוד אם מישהו יביא לי שם של תוכנה כזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by yosi yosef,

רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by אבי11,

שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

לוקח לי ממש הרבה זמן יחסית לעד לפני כמה ימים להתחבר.. ממה זה נובע? עומס ברשת?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום, לבן דוד שלי יש בעיה, כאשר אנחנו עושים שיחת וידאו במסנג'ר הכל עובד רגיל וכמו שצריך, אבל בסקייפ זה לא עובד,והוא רואה רק אותי,ואני לא יכול לראות אותו. יש לו מצלמת וידאו,שהיא יכלו ה לפעול גם כ-webcam. הדגם של המצלמה שלו היא : Panasonic nvgs27 . אודה למי שיחזיר לי תשובה, אסף.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by mwafak,

היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים