תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחקתי את כל הססמאות השמורות בפיירפוקס, איך משחזרים אותם? ??? עריכה... שחזרתי אותם עם FEBE.. (שכחתי שהתקנתי אותו בכלל )
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לפני שבוע בבילון והייתי רוצה לדעת איך אני עושה אוו גורם לבבילון לדבר , אמרו לי שיש אפשרות כזאת שבבילון ידבר. איך אני עושה את זה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, לפתע פתאום, משום מקום, נחתה עליי הבעיה הבאה: שאני פותח את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדואס, מוםפיע מסך כחול לשניה ומבצע ריסט. ביטלתי את הריסט ובמסך הכחול כתוב שהבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME גיגלתי קצת את הבעיה וגיליתי שהפיתרון הוא REPAIR. ניסיתי 3 דיסקים שונים של XP, ובאף אחד מהם אין לי אפשרות להגיע למסך של הREPAIR. מה אוכל לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכנתי טבלה לחישוב השכר החודשי שלי בעבודה החדשה, ואני רוצה שכל פעם שאכניס מספר שעות שעבדתי והשכר שאני אמור לקבל על אותו יום הסכום הכולל ישונה בעצמו ויסוכם בשורה שבה רשום "סה'כ"... איך עושים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-