תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP. בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סק…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי יש בעיה, כאשר אנחנו עושים שיחת וידאו במסנג'ר הכל עובד רגיל וכמו שצריך, אבל בסקייפ זה לא עובד,והוא רואה רק אותי,ואני לא יכול לראות אותו. יש לו מצלמת וידאו,שהיא יכלו ה לפעול גם כ-webcam. הדגם של המצלמה שלו היא : Panasonic nvgs27 . אודה למי שיחזיר לי תשובה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מגלה שבכונן המפורט יש רק 100GB במקום 200GB. מה הבעיה? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בתוכנת שיחזור דומה כמו הGHOST9 אך התאכזבתי מדיסק האתחול שלה. הוא איטי להחריד ביצוע שחזור למחשב מעולם לא היה איטי יותר. חשבתי לנסות להשתמש בGOBACK שהיא תוכנה הרבה יותר ידידותית וקלה למשתמש. למרות שאני לא כלכך מחבב את זה שהיא משתלטת על האתחול ובלי הופעה שלה באתחול איאפשר לבצע את השחזור.. יש לי בקשה ושאלה, הבקשה היא אם יש כאן מישהו שמכיר טוב את התוכנה, מה היתרונות והחסרונות שאתה מכיר בה? והאם זו התוכנה שאתם הכי ממליצים לגבי שחזור המחשב? והשאלה: האם תמיד, בכל מצב אפילו שכונן C נהרס או נמחק, ואפילו שקבצי הפעלת התוכנה שנמצאים בכונן C נמחקו אני אוכל בכל זאת לבצע את השחזור? אני לא מבין הרבה בתוכנה הזאת
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם לדוד שלי יש את ה- N95... הוא מצלם המון סרטונים של הבת הקטנה שלו. הפורמט הוא MP4. איך אני הופך את כל הסרטונים לסרט של שעה וחצי ומכניס לדיסק די וי די ? * שאלה נוספת: האם ברזולוציה הכי גבוהה 5MP גודל קובץ הוא כחצי מגה ? אם לא איך משנים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בעיה ב- Internet Explorer כל פעם שאני נכנס לדפדפן Internet Explorer התוכנה יוצאת פשוט החוצה לשלוחן העבודה. מי שלא הבין אני פשוט לוחץ על הדפדפן. הוא נפתח למספר שניות (1-2 שניות) ונסגר. אותו דבר לגבי החיפוש רק שאותו אני בכלל לא מצליח לפתוח אמרו לעשות מחיקת עוגיות ואז ריסט אבל זה לא עבד. וגם בדקתי spy (לא במצב בטוח). ואמרו לי לתקן קבצים עם הדיסק של הווינדוס (אין לי תדיסק). וגם אמרו לי להוריד ולתהקין שוב את Internet Explorer. אבל אני לא יודע איך למחוק את הדפדפן הזה. ומאיפה להוריד את ההתקנה שוב. אם מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה אני ישמח. נ.ב אם אתם יכולים להסביר לי לאט וברור כי אני לא איזה בונה של תוכנה. (מה הקשר???) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות לאנגלית? עריכה. הסתדרתי בסוף.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לקראית קבצי DJVU File תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
האלן נכנסתי לביוס.הגדרתי שיעלה מ ה CD הכנסתי דיסק ואז הוא רושם"לחץ על כל כפתור לעלות מ הדסיק" אני לוחץ והווינדוס עולה רגיל. אני חושב שזה בגלל שהמקלדת לא מגיבה במצב הזה.(אין אור במקלדת)מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מעונין לדאוג שהאימיול שלי יפעיל את עצמו כל יום בשעה 7 בערב (19:00) אני צריך להוריד תוכנה? אם כן איזה? אם לא מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-