תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
סיימתי עבודה שעשיתי בEXCEL והדפסתי אותה הבעיה שזה הדפיס לי הכל טוב חוץ מהמשבצות, אני צריך גם את המשבצות איך מדפיסים את המשבצות ביחד עם הטבלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברשותי DVD מקורי ואני רוצה להוציא ולהמיר ממנו שני 'פרקים'. (לDIVX או XVID, לא אכפת לי) יש איזה תוכנה שעושה את זה? יש המון תוכנות שסתם הופכות את כל הדיסק ל.AVI אבל אני צריך רק את שני הפרקים האלה. עריכה: חחח, מצאתי במקרה http://www.aheaddvd.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תסתכלו על הקובץ המצורף. בEVEREST אין לו בעיה להגיד שהמעבד של 71 מעלות ממוצע, אבל הTAT הזה לא עובד - מה שגורם לי לחשוד: אולי החיישן מזוייף? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מצטט מהסטיקי: "אם יש לכם תוכנות טובות וקישורים להוסיף לרשימה , אני אשמח מאוד אם תרשמו אותם" אבל איך עושים זאת??? (הייתי רוצה להוסיף את סרגל הכלים של גוגל שמעולה נגד POPUPS)
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כל סרט שאני רואה במחשב עם הwinamp/mediaplayer אני לא מצילח לראות אותו על כל המסך אלא בכל צד מהסרט יש רווח של 3-4 ס"צ שרואים שחור וככה אני מפסיד כמעט מסך... מה אפשר לעשות שאני יראה את הסרטים על כל המסך?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום ברצוני לצרוב סרט כדי להפעיל אותו על די וי די , מכיוון שאין לי צורב די וי די אז אין אופציות אבל שמעתי שיש אפשרות בנרו של VIDEO CD שזה קובץ MPEG זה יכול להיות ?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הקובץ player.xpi שהוא active x plugin אני מקבל את ההודעה הזו: instalation of npmozax.dll faild error code 202 מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מצליח " לסגור " את ה - IE .אין תגובה לאחר הלחיצה על ה-X ולאחר הרבה זמן מקבל הודעת שגיאה של not respon וכו' תופעה זו מופיע גם כשאני מנסה לסגור רק לשונית אחת
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה לא קורה לי הרבה אבל זה מעצבן שאני גולש באתרים פתאום מופיע לי שיגאה ב-EXPLORER ואז הוא נסגר יש לי WINDOWS XP PRO ושאני עושה פירוט לשגיאה אני רואה בעיה בקובץ MSVCRT.DLL ניסיתי לעשות תיקון עם התוכנה Registry Mechanic וגם לא הצלחתי לפתור תבעיה וגם להתקין מחדש ת-EXPLORER 7 וגם לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-