עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  2. שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו

3. Started by tal8701,

אשר אינה עולה כסף. יש לי ניסיון לא מוצלח עם גירסת home keylogger. עיקר העניין הוא מעקב אחרי צ'טים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by yotam360,

יש לאבא שלי MIO 169 ואני מחפש לו תוכנה לניווט כביש ושטח איזה תוכנה הכי כדאי (ושיהיה בעיברית) והכי עדכנית של ארץ ישראל?? אני מכיר את ה-DestinatorApps ו-NAVNGO (או משהו כזה)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by yosi yosef,

רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

לוקח לי ממש הרבה זמן יחסית לעד לפני כמה ימים להתחבר.. ממה זה נובע? עומס ברשת?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by Singularity,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:

11. קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by bluz,

תסתכלו על הקובץ המצורף. בEVEREST אין לו בעיה להגיד שהמעבד של 71 מעלות ממוצע, אבל הTAT הזה לא עובד - מה שגורם לי לחשוד: אולי החיישן מזוייף? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by zedisdead,

התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

אני צריך 2 תוכנות... תוכנה אחת שתהיה דומה ל EWB (להדמיה של מעגלים אלקטרונים וכדו') רצוי שתהיה בחינם לא חובה בכלל..... ותוכנה אחת להורדה של הפס קול בלבד של סירטונים מYOUTUBE....

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  17. לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by arkadur,

לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את הסרטונים בYNET ובכל אתר אחר, אבל יו-טיוב אני רואה רגיל, מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. Started by Psy,

מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by eranz25,

שלום לכולם הורדתי מהמחשב את אופייס XP על מנת להתקין את 2007 ועכשיו המחשב מודיע שיש לי חוסר בקובץ מסויים. הקובץ הבעייתי מצורף כאן בתמונה: http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3236&sdi=bropracla http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3235&sdi=bropracla מקווה שמישהו/י יעזור לי כי אני אבוד :'( :'( :'( בתודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים