תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מהם דריברים של OMEGA?(לכרטיס מסך ATI) שנית מאיפו אני מוריד אותם בשביל ה X1800XT שלי?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם אפשרי לסנכרן outlook 2003 בין שני מחשבים דרך האינטרנט? ואיך? כמובן ללא שרת נלווה. כעת אני מייצא כל שבוע קובץ מהמחשב הראשון ומייבא במחשב השני. אשמח גם לשמוע רעיונות אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את הסרטונים בYNET ובכל אתר אחר, אבל יו-טיוב אני רואה רגיל, מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
מה אפשר לעשות בקשר לבעיה נזו בפייפוקס שבחלק מהאתרים השורות נכנסות אחת בשניה? אתם מבינים על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זה קורה לי בחצי מהדברים שאני מנסה להפעיל (זה קורה בשני מחשבים) וזה לא קשור לפורמט... אתם חושבים שזה יכול ליהיות השפעה של קודקים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי מהמחשב את אופייס XP על מנת להתקין את 2007 ועכשיו המחשב מודיע שיש לי חוסר בקובץ מסויים. הקובץ הבעייתי מצורף כאן בתמונה: http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3236&sdi=bropracla http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3235&sdi=bropracla מקווה שמישהו/י יעזור לי כי אני אבוד :'( :'( :'( בתודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ... אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים. בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager) כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm. אני משתמש ב- Windows XP SP2. למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall ) תודה רבה, אורי.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-