תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפתע פתאום, משום מקום, נחתה עליי הבעיה הבאה: שאני פותח את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדואס, מוםפיע מסך כחול לשניה ומבצע ריסט. ביטלתי את הריסט ובמסך הכחול כתוב שהבעיה היא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME גיגלתי קצת את הבעיה וגיליתי שהפיתרון הוא REPAIR. ניסיתי 3 דיסקים שונים של XP, ובאף אחד מהם אין לי אפשרות להגיע למסך של הREPAIR. מה אוכל לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שמים? הכוונה היא שבכל פעם שאני פותח את המירנדה התוכנה תבקש להכניס סיסמה אישית (המירנדה תמשיך לזכור את הסיסמה של האייסיקיו ושל המסנגר)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב למין תופעה מוזרה... בכל תוכנה שאני פותח, ואני מעביר את העכבר על הטולבר העליון (איפה שבד"כ נמצאים ה-FILE, EDIT וכו'), הלחצנים משנים את הרקע שלהם מהאפור הסטנדרטי למין לבן כזה... צירפתי תמונה להבהרה... הקטע המוזר הוא - זה לא קורה בתוכנות של מיקרוסופט! אופיס, IE, אאוטלוק, "המחשב שלי" ושות' - בכל אלה אין את הבעיה הזו. מישהו נתקל בזה ויודע איך לסדר את הבעיה? או לפחות מה גורם לה? תודה מראש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתדע להסיר תוכנות שאני אגיד לה, באופן מלא !!!! שלא ישאר שום זכר לתוכנה, כלומר שתמחוק את כל הערכים של הרג'יסטרי + הקבצים שבתקיה של התוכנה + כל קובץ אחר שהתוכנה התקינה בהתקנה שלה ההוספה הסרה של הווינדווס לא עושה את זה, הוא מסיר רק את הקבצים שבתוך התקיה המוגדרת של התוכנה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שזה המקום לבקש עזרה בעניין אני עורך עם פרמייר פרו ואני מחפש אתר או קובץ תמיכה בעברית יש כל מיני אופציות שאני לא מצליח למצוא להן קיצורים , כמו אייך לסמן את הסימון לאיזור לרנדר . אשמח אם מישהו יעזור בעניין פה , אן למייל, d_j_ofir@walla.co.il תודה אופיר-באר שבע
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס הזה עכשיו הורדתי דרייברים וזה מראה לי באפשרויות לבחור בין 2 רמקולים ל4 מה הבעיה? איך אני מפעיל את הסנטר?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר http://vod.walla.co.il "וואלה VOD" ובוחר סרטון לראות זה לא עובד.. למרות שהגדרתי את המהירות כנ"ל גם שאני נכנס לאתר http://www.hop.co.il "הופ קטנטנים" כדי להפעיל לאחותי הקטנה את המשחק.. זה גם לא עובד כך נראה הפופ-אפ של הופ: רשום שם "A recent attempt to attack your computer was blocked" למי שלא מזהה ב2 המקרים נפתח חלון פופ-אפ אבל בשניהם מה שצריך לפעול לא עובד אני יודע שזה קשור ל Norton Internet Security 2005 כי ברגע שאני בוחר באפשרות Disable Norton Internet Security אז זה עובד מה צריך לעשות כדי שהכול יעבוד מבלי לבחור כל פעם את "Disable Norton Internet Security" ?? תודה רבה! ;D
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אשר אינה עולה כסף. יש לי ניסיון לא מוצלח עם גירסת home keylogger. עיקר העניין הוא מעקב אחרי צ'טים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-