עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by id3232,

כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  2. שלום. כאשר אני נכנס למאיפניים בשולחן העבודה לתצוגה יש לי שם לשונית שמראה לי את איכות הצבע למשל יש לי 256צבעים 16BIT ו24BIT ו 32BIT משהו כזה עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק מחשב כמה צבעים זה BIT אחד למשל כמה צבעים זה 32BIT... מה זה גם BIT? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום יש לי OFFICE XP והוא באנגלית ואני לא חוזב שהוא תומך בעברית(אם אני רושם סתם משהו הוא לא מראה לי שגיעת כתיב) אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להוריד מאיפו שהוא ערכת שפות

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by rantza,

מישהו יודע אך אני משיג את התוכנה הנלוות למדפסת התקנתי דרייברים שמצאתי באינטרנט אך אין לי אופציה לסרוק דרך המחשב אלא רק דרך המדפסת דיי מציק

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by vwgolf,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום ! יש לי win xp sp1 ואני משתמש בפיירוול של וינדוס איך אני מגדיר אותו שיקבל קבצים באיי סי קיו ..? בתודה יתיר

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by naor56,

יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by fog87,

יש לי 2 בעיות: 1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה) 2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר. אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by montigo,

שלום לכולם. יש לי 3 עותקים של ווינדווס במחשב (3 פרטישנים). אחד מהפרטישנים לא מחובר לאינטרנט ואני מעוניין שיהיה עליו ZoneAlarm עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי להתקין את ZoneAlarm על ספריה משותפת וזה לא עוזר. מישהו יכול להגיד לי היכן ZoneAlarm שומר את קבצי ה-DAT שלו עם כל ה-Virus Definitions וכו'? המדובר על ZoneAlarm Security Suite 6.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by אנדרי07,

שלום לכולםאני מחפש תוכנה לעריכת אודיו.אני צריך לחתוך קטעים וכו/,אשמח מאוד אם מישהו יביא לי שם של תוכנה כזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by liran2003,

האנטי וירוס(קספרסקי) מתריע כל הזמן על קבצים מוזרים שנמצאים בתיקיית הטמפ. בנוסף יש בו גם מעין פיירוול וגם הוא מתריע שכביכול מנסים להשתיל לי את הקבצים שנמצאים בתיקית הטמפ, ואפשר לחסום אותו, אבל זה בלתי נסבל זה קופץ עשרות פעמים ההתראה. זה השמות של הסוס הטרויאני: Trojan-Proxy.Win32.Horst.jb Trojan-Proxy.Win32.Horst.jc Trojan-Proxy.Win32.Horst.jx כמעט ולא מצאתי עליו מידע באינטרנט. איך אני יכול להפטר מהוירוסים האלה? פירמטתי את המחשב לא מזמן, ואני מצטער שעברתי מנוד 32 לקספרסקי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by LeftRight,

יש לי בעיה בקדמיליה תסתכלו: זה אמור להיות בצבע ירוק.. ואני חושב שמה שזה גורם זה שאין מקורות...תמיד בהורדות יש הרבה אדום בקבצים שאני מוריד וגם בחיפוש זה מראה לי קצת זמינות אני משתמש באימיול המקורי 46C מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by zedisdead,

התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by IMT,

מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Elevation,

לעבור אותה... האם ישנה דרך כלשהי לראות סרטון, שמצריך "רכישת רישיון", של WMV, בלי לרכוש רישיון? כלומר, "לפרוץ" את ההגנה? פשוט לראות את הסרט/קטע הווידיאו? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by yossia23,

שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by מרק29,

שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

25. הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)

• 3 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים