עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב בקיצור אני מחפש תוכנה או פלאגין לווינדוס שאני לא יודע אם יש אבל זה דיי פשוט כל פעם שאני מעתיק או מעביר קבצים ויש את החלון העתקה הרגיל אני רוצה חלון העתקה קצת יותר מתקדם שיהיה בו כתוב את המהירות העתקה, את הסטטוס של ההעתקה באחוזים ואם אפשר בכלל שגם אם זה יפסיק אז אפשר יהיה לעשות ריסום לקובץ זה בכלל יהיה טוב. בקיצור כמו בהורדה מ- FTP בעיקרון אני רוצה את זה להעתקות מהרשת המקומית שלי, שהם יותר איטיות וגם קורים מקרים שזה מפסיק באמצע.. לדעתי אם יש כזאת תוכנה שעושה את זה טוב עוד הרבה אנשים ישמחו לדעת.. תודה, מקווה שמישהו הבין אותי ומכיר דבר כזה אם יש בכלל..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gshhar,

תודה.

4. Started by Chevy,

אחה"צ טובים לכולם, לאחרונה בלילות מוקפצים לי פרסומות בעברית (מן הודעות כאלה) בMessenger, יש שם את ה-IP, גם טלפון להתקשר (של הפירסומת). רציתיל לברר מה אני יכול לעשות עם זה (יש לי screenshot שמור של מספר הודעות). תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by idofr,

אני מדבר על הכתוביות הרצות לא על תמונות מהסרט או משהו

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by idofr,

מישהו מכיר שומר מסך של מטריקס???

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amir.o,

מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.

9. אני משתמשב 6 תוכנות SYSTEM WORKS SPYBOT SOPACE ODYSSEY REGISTERY MECHANIC SYSTEM MECHANIC JV16 POWER TOOLS ואני מקפיד לשמור על המחשב שלי נקי ... מה שאני בטוח גם שלא כל הקבצים הלא נחוצים יוצאים .... תגידו מה שאתםפ חושבים הכי טובים ... שמות + מה הם עושים . בבקשה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by amit22,

מה הWINDOWS המהיר ביותר למשחקים?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by 114508534,

הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל

12. Started by SandLegion,

ערב טוב, רציתי לדעת אם יש benchmark שנותן הסתכלות ספציפית על המעבד ולוח האם ובנוסף גם נותן כדאיות וטיפים איך כדאי לשדרג את המערכת כדי שתרוץ בצורה יותר אופטימלית. הורדתי את sisoft Sandra 2004 אבל התוכנה יותר מסתכלת על הרכיבים ופחות נותנת טיפים. תודה, ארז.

13. Started by amit22,

מה הwindos הכי מהיר אני שואל את זה כי היה לי xp והוא נימחק ולא היה לי את הקוד אז אבא שלי התקין windos 2000 והוא ניראה לי איטי יותר

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. אורח Si-Nom

האם יש תוכנה שסופרת המיספר הסיבובים של ההרד דיסק בזמן מסויים? אם כן תביאו שם+לינק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by holly man,

שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, כשאני מוריד בעזרת ה-Internet Explorer, אני יכול להוריד רק 2 הורדות בו-זמנית (מאותו שרת), פעם הצלחתי לעשות שזה יוריד לי כמה הורדות שאני רוצה מאותו שרת ואני לא זוכר איך עושים זאת... אשמח אם תוכלו לכוון אותי. דבר נוסף, ברצוני להריץ על המחשב 2 ICQ בו-זמנית, אך מבלי לדפוק כלום, זאת אני אומר כיוון שכבר ניסיתי בעבר תוכנה בשם Multi ICQ שלאחר התקנתה כתבה לי שגיאה בכל הפעלה של ה-ICQ... לכן אני מחפש משהו שונה... תודה רבה לכם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by I_S,

איך עושים שבWord כאשר אני ילחץ על רווח זה יעשה לי רווח כפול?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום, חבר סיפר לי שאפשר לגרום לווינאמפ לעשות "העברה" בין שיר לשיר. זה נכון? איך עושים את זה? איזה גירסה צריך? תודה. יונתן

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  19. קניתי צורב, ועם הצורב הגיע לי דיסק של תוכנת צריבה נראה לי NERO עכשיו אני לא יודע אם להתקין או להוריד מהאנטרנט תוכנה טובה יותר? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Stranger,

קודם כל שאלתי הראשונה היא האם כדאי להתקין MEDIA PLAYER 9 או שעדיף להישאר עם הגרסה שמגיעה עם XP שהיא 8 אם אני לא טועה?? יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 וכאשר אני בא לעשות LIVE UPDATE דרך התוכנה האופציה של עידכון טבלאות וירוסים היא מסומנת ב-X ולא מתאפשר לעדכן אותה, אלא אם אני נכנס לאתר של SYMANTEC ומוריד עידכון ומתקין. מדוע אני לא יכול לעדכן דרך LIVE UPDATE?? שאלה אחרונה, עשיתי פורמט ויש לי במנהל ההתקנים דבר אחד שנשאר כסימן שאלה צהוב כזה שצריך להגדיר, והוא: UNIVERSAL SERIAL BUS (USB)CONTROLLER איך אני מגדיר את זה?? תודה רבה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Culandur,

הד. קשיח שלי מחולק כרגע לפרטישיונים אני רוצה לחבר כמה מהם בלי למחוק את המידע שעליהם יש דרך לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by someone,

הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avigdo,

האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by SUBX2,

איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.