עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  2. אם אפשר עזרה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום, התיישבתי על המחשב ולהפתעתי אין לי קול. כשאני עושה ריסטרט למחשב הכל חוזר לקדמותו ויש סאונד ולאחר כמה שניות נעלם לי אשף הניהול של האודיו ואיתו הסאונד במחשב. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by efod26,

שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by snirh2,

התקנתי עכשיו את הדפדפן החדש של גוגל והוא נראה נחמד מאוד, אבל יש דבר אחד שמפריע לי. בIE אני רגיל לגלוש בזום של 140% בערך.. יש אפשרות שהכרום "ישמור" את העדפות הזום שלי במקום שאני אצטרך כל פעם מחדש להגדיל ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by pak82,

אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by SyndromE,

הייתי די סקפטי לגבי העניין הזה במיוחד מאחר וסרט (2D) אינו מכיל מידע של עומק, אבל מסתבר שבעזרת עיבוד תמונה\תנועה ניתן להגיע לתוצאות לא רעות בכלל... אפילו מרשימות, במיוחד בסרטי HD TriDef Media Player, נגן יעודי, כולל anaglyph (אדום\ציאן), גרסאת TRIAL ל-14 יום: http://www.tridef.com/media/player/navigation.html (כולל הגדרות עומק) 3Dfier Directshow filter, פילטר anaglyph לשימוש עם כל נגן שתומך פילטרים חיצוניים, או side-by-side לנגני 3D http://3dfier.blogspot.com/2009/01/3dfier-directdhow-filter-evaluation.html (הדמו ל-10 דק' per צפייה, בקרוב יהיה זמין לרכישה בכ-25$) * ל-anaglyph מומלץ להשתמש דווקא ב-side-by-side שיומר ל-optimized anaglyph בעזרת iZ3D MPC, ע"פ המדריך ס…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני מחפש את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי הנ"ל לWINDOWS 7 X64 . כל הבעיה היא שבאתר יצרן יש רק גרסה לXP וויסטה שזה לא מתאים, המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר של ויסטה. ובאינטרנט לא מצאתי כלום בקשר לזה. אני כבר בפעם שניה נתקע עם זה בפעם ראשונה הייתי צריך ללכת לשכן ולעשות עם המחשב שלו רשת חוטית ואז להוריד דרייבר מWINDOWS UPDATE. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את התוכנה Virtual DJ לעיברית ואם לא לפחות שהשמות של השירים בתוך התוכנה יהיה בעברית (חלק בעברית וחלק בשפת ג'יבריש) יש אפשרות לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. הכי חשוב בתוכנה שאפשר ליגרור תמונות מוזיקה וליצא לקובץ עצמאי שכל אחד יכול ליפתוח בלי להעזר בתוכנה עצמה מה אתם ממליצים ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני רוצה שהוא יהיה באנגלית ולא בעיברית. ???

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום רב. בזמן האחרון הופיעה תופעה מציקה מאוד בOutlook שלי. כול ההודעות שאני מקבל נכנסות לדואר זבל או שהן לא מתקבלות. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא. סוג: Outlook 2007 Hebrew תודה מראש אורי.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by pokeinhere,

טוב אז ככה: לא הדפסנו תמונות כבר שנתיים והצטברו די הרבה - אלפים. אני משתמש ב PICASA כדי להכין להדפסה אבל לבצע את הפעולות הבאות לוקח זמן על כל תמונה: 1. בחירת כפתור קרופ 2. הזזת חלון הקרופ לאיזור אותו אני רוצה להדפיס - כולל שינוי גודל 3. לחיצה על אישור 4. מעבר לתמונה הבאה הייתי רוצה להכנס למוד שבו כל תמונה מוצגת לי - אני מזיז את חלון הקרופ - ואו משנה את גודלו ועובד לתמונה הבאה. הצעות? כמו כן האם ניתן לשים תאריך על גבי התמונה ב PICASA? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  17. אני לוחץ מקש ימני video ואז desktop mode.. וזה לא משנה כלום.. גם אם אני לוחץ על D זה לא משתנה.. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. לא מצליח לצפות בסרטים דרך האינטרנט דרך האתר mako: לדוגמא: http://www.mako.co.il/vod-index/drama-ramzor/season-2/VOD-47d7f5381127421006.htm מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך מסדרים אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by tvholic,

היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by omri09,

שלום למבינים מביניכם במדיה, למה 2 השורות האלה לא נתמכות אצלי? מותקן DX10 ודרייבר 9.12 של ATI עריכה: הבעיה נפתרה אחרי התקנת CATALYST 10 BETA ששוחרר היום, רק צריך לוודא שלא תישאר אף שארית מ- CATALYST 9.12. לפי ה- DXDIAG שניהם עדיין לא נתמכים, אבל בפועל הם כן.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by oded6188,

ברגע שאני כותב מייל חדש, אחרי כמה מילים המקלדת נתקעת למספר שניות... זה קורה רק כשמקלידים בעברית חשוב לציין שהמקלדת עצמה תקינה, וזה קורה רק באוטלוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]

24. חחחחח נראה לי הכותרת אומרת הכל עשיתי חיפוש, לא מצאתי תשובה פיקאסא לא יודעת לשים מסגרת שהכנתי מראש לתמונה, רק את המסגרות שיש בתוכנה אייסידיסי גם לא, עוד איזושהיא תוכנה של קנון שהגעתי אליה, עושה בערך אבל לא בדיוק המדפיס של הווינדוס גם לא יודע לשים מסגרות. ובנוסף, צריך גם שלא תהיה הפרדה בין התמונות, שהן יהיו צמודות אחת אל השניה לחיתוך קל יותר. תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by shaithebest,

הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.