עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. הפעלתי את תוכנת spacesniffer < ומצאתי שיש לי 7.5G שלמים של שטח מבוזבז unknown space מחפש תוכנה חינמית וטובה שיכולה לשחזר את השטח הזה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by Tzion,

מחפש תוכנה של מכונת תופים. לא מערכת, אלא מכונה, הכוונה שזה פלטה כזו עם כמה פדים וכל פד זה סוג אחר של תוף (בס, סנטר, מצילה וכו'..) אז אני צריך דבר כזה וירטואלי- תוכנה במחשב של מכונת תופים. תודה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שאני מפעיל סרט\סרטון ב VLC לוקח לתוכנה 10 שניות לעלות,מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עוזר

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום לכולם , כאשר מזמינים אותי לועידה של 20 אנשי ם הסמן של העכבר כל הזמן חושב והמקלדת נתקעת ... בשיחה לא יודע למה , לא נראה לי שאצל אחרים זה קורה.. ואין לי כלום ברקע שמעמיס... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, אחרי שהתקנתי CCC 7.4 אין לי תצוגה של הסרט ב-BSplayer (גרסה 2.15) אלא רק מסך שחור אבל יש סאונד. ב-WMP הסרט מתנגן כמו שצריך וכמו כן ניסיתי כמה קבצים שונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  17. Started by CordM,

שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 670 ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by nir767676,

יש לי בעיה נורא מעצבנת באקספלורר בויסטה שאני נכנס לאתרים שיש בהם צורך בflash או שיש בהם וידאו, כל כמה שניות קופץ לי חלון של וינדוס שרשום בו"internet explorer add on installer is requesting your permission" וזה מפסיק רק אחרי איזה עשרה פעמים, וכל פעם שאני נכנס לאתר שוב, זה מתחיל מהתחלה ומשגע לי את השכל למישהו יש מושג איך לגרום לחלון הזה להפסיק לקפוץ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. אני מגדיר עלוניים תחתונים 1.28 ס"מ, ימין שמאל 2.90 ס"מ (עבור A4 שמוגדר נכון) ובפועל השוליים רחבים יותר: עליון 2, תחתון 6ף ימין 4 שמאל 1.54 ולמרבה הפלא כל הטקסט שנכנס בשוליים המצומצמים יותר, נכנס גם בשוליים הרחבים. בקיצור, ההדפסה יוצאת לא סימטרית ולא יפה WORD XP, XP PRO HP 840C למה זה?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, בתקווה שאני מפורום הנכון ברצוני לשאול בנוגע לפרמייר פרו: בחלון sequence (premiere pro) קיימים פקדים בצבע כחול v1, v2, v3 או a1, a2... למסלול וידאו או אודיו.אינני מבין: 1. מדוע לכל מסלול קיימים 2 פקדים כאלה? אם תפקיד הפקדים לחסום או לפתוח גישה למסלול, לא מספיק פקד אחד?2. כאשר הפקד השמאלי מורה v1 והימני v2 מה זה אומר?רצ"ב תמונה להמחשה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור תפריט בעברית ואנשלית, ויהיה אפשר לקפוץ לקטעים מסויימים בסרט מהתפריט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by nnfyrbsnss,

שהיא לא Tversity.. תודה

24. אני מחפש תוכנת מדיה סנטר שתאפשר לי גם לצפות בשידורי טלויזיה דרך כרטיס טלויזיה שמחובר למחשב (שמחובר לממיר לוויני) איזה תוכנה יודעת לעשות את העבודה בווינדוס XP? בלינוקס אני יודע שיש מספר תוכנות בינהם XBMC.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ביקשתי מהמדיה סנטר להקליט בשבילי סדרה מסויימת, ועכשיו אחרי שהסדרה הסתיימה, המדיה הסנטר מתעקש להקליט גם את כל השידורים החוזרים של הסדרה (מחקתי את כל הפרקים המקוריים אחרי שצפיתי בהם). איך אני אומר לו להפסיק להקליט את הסדרה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.