עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה XP ולאחרונה הIE הפסיק להגיב לשינוי שפה כול המחשב עובר בסדר בין עברית לאנגלית ורק שם זה מסרב חשבתי שאולי הבעיה נובעת מהגדרה שנהרסה אז עברתי לIE8 אבל זה עדין ממשיך אשמח אם משהוא נתקל בזה ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by o.m.l,

מישהו יכול להסביר לי איך אני נועל כלומר הגנה לחלק מגיליון אני רוצה שרק עמודה או שורה מסויימת תינעל ורק בה לא נוכל לשנות נתונים! תודה מ

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by michl,

יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)

4. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

יש אפשרות לעשות את שורת המשימות שDisplayFusion יוצר במסך המשני מימין לשמאל ולא להפך? גרסה 4.0.1.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by poltergeits,

אני לא בטוח על כמות האנשים ששמעו על התוכנה הנהדרת הזאת אבל מי שבא מתחום העריכת קול צריך להכיר אותה דיי טוב . הקטע הוא שאני לא מצליח להשמיע/להראות כל מיני פורמטים שונים ורציתי לדעת איך אני מתקין פלאגים ומקודדים בשביל התוכנה . בואו נומר שאני מעוניין לחדש פס קול של קליפ אשר נמצא באיכות לא טובה ויש לי את קובץ השמע כבר אבל כשאני פותח את הקובץ וידיאו הוא מראה לי את התמונה אך לא בונה פיקים (גרף תצוגה) לסאונד. בכל פעם הוא נותן לי הודעת שגיאה בקשר לאיזה קודאק , עכשיו מבחינתי אני יודע שהדבר אפשרי - להתקין רק איך ??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by My_Name,

עדיין לא מצאתי פיתרון לבעיה שלי, אז אני יספר את הסיפור מההתחלה ואולי מישהו יציל אותי הפעם. אחרי התקנה נקייה של Windows XP SP2 ניגשתי להתקין את הדריברים. התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך - הכל הלך כרגיל. הגעתי לדיסק של הלוח אם (GIGABYTE?) ובתפריט התקנה לחצתי "XPress Install" (כמו שעשיתי תמיד וזה תמיד עבד). עשיתי הפעלה מחדש, ולצערי - אין קול. נכנסתי ללוח הבקרה, להגדרות שמע ושם בבקרת ווליום אין לי כלום (כמו שקורה מתי שאין דריברים). משהו נוסף שראיתי במהל ההתקנים, יש לי סימן שאלה על PCI Device. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, הכל מחקתי, כל מה שקשור אליהם, וקיבלתי הודעת שגיאה: עשיתי אישור והמשכתי. ניסיתי כל פיתרון אפשרי, שום דבר לא עובד. אני ממש צריך קול, אז תעזרו לי :s05:

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by AvtipuS,

קניתי HD חדש, חיברתי הכל עובד יופי, אתמול חיברו לי את ה HD הישן בתור סלייב, שמתי לב שאני לא יכול להיכנס לכל מיני תיקיות ורשום שהכונן צריך איתחול משהו כזה,ולא רציתי לפרמט כי יש שם קבצים חשובים (תמונות) היום בבוקר הדלקתי את המחשב נתתי לווינדווס לעשות תסריקה הזאת של המסך הכחול לפני שהוינדווס עולה, אחרי הסריקה נכנסתי לכונן לראות אם אפשר להגיע לתמונות ובום-אין תמונות. יש אפשרות לשחזר את התמונות?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. אני לא יכול לראות תמונות ששמים בפורומים ובכלל. לדוגמא הדיון על ה CRYSIS אני לא יכול לראות את התמונות כאילו הן לא קימות. אבל ב EXPLORER אני כן רואה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. היי. שאלה שמסקרנת אותי זה זמן מה - בואו ניקח לדוגמא את Spybot S&D - לתוכנה נוצרים עדכונים בממוצע פעמיים בשבוע. אני מוריד אותם באופן קבוע, כאשר הגדלים שלהם נעים בין 400 k/b ל5 m/b. רציתי לבדוק אם התיקייה של התוכנה גדלה לאחר העדכונים, אבל היא נשארת באותו הגודל. אני משתמש בתוכנה הזאת שנים כך ש"על הנייר" התיקייה של התוכנה אמורה לשקול מאות מגה. בטוח יש כאן מישהו שיכול להסביר לאן הולכים העדכונים החדשים ומה עולה בגורל העדכונים הישנים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  12. כשהאימיול מבצע חיפוש,איך הוא עושה את זה? כלומר כשהוא שולח בקשה לחיפוש למחשב השני, האם הוא משתמש בפס הרוחב שהוקצה לו ע"י המשתמש כיחידה שלמה,או שהוא משריין רוחב פס מסויים להעלאה של קבצים,רוחב פס מסויים לחיפוש פריטים(בשורת החיפוש),רוחב פס מסוים לחיפוש מקורות וכו'...? אם נניח שהוא משתמש בכל הרוחב להעלאת קבצים,האם הוא יוכל לבצע חיפוש תוך כדי כך?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by dress,

שלום, אני זקוק לתוכנת WATERMARK לסרטים (או כיתוב או הטבעת תמונה וכדומה). התוכנות בקטגוריה זו שמצאתי הן רק לתמונות. ת ו ד ה .

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. יש שירים שאני מוריד ואי אפשר לשמוע אותם, כשהווינאמפ מתחיל להשמיע רואים שהשיר הוא 18:00 דקות או משהו כזה למרות שהקובץ בגודל נורמלי של 3 אן 4 מגה. מישהו נתקל בזה ואולי יודע יודע איך לפתור?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by emperor,

שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש. התקנתי וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by 11moshiko11,

ערב נעים! הורדתי סרט שמורכב מ-4 קבצי VOB + קובץ ZIP המכיל 7 קבצים מסוג: IFO, VOB ו BUP. איך אני יכול להפעיל את הסרט עם התפריטים (פעם זה עבד אבל פירמטתי מאז את המחשב), תודה ושבת שלוםף מושיקו

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by chenc,

שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת: מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים? הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים. בתודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by tania131,

היי עשיתי כמה חתימות חדשות ורציתי לדעת מה דעתכם על החתימות ואיזה חתימה היא הכי יפה: http://img334.imageshack.us/img334/7090/eminem1225jf.jpg http://img334.imageshack.us/img334/7717/muonline2db.jpg http://img334.imageshack.us/img334/4636/photos4ru.jpg

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Stingray,

יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by Rhx,

תשמעו משום מה אני לא מצליח לשים את הפיירוול של הווינדוס משהו נדפק .. אין לי גם אנטי וירוס בקרוב אני מתכוון להשיג .. האם כדאי לי לשים פיירוול של חברה ? אם כן תנו שמות

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  24. פתאום בלי שהייתי בכלל במחשב ונגעתי בכלום , הדפדפן כרום מסרב לעלות אתרים , הדף נשאר לבן במשך שעות והוא "כאילו" מעלה את האתר ושום דבר לא זז.. באותו זמן האקספלורר עובד נקי בלי שום בעיות.. מה לכל הרוחות יכל לקרות כאן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.