תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO תוכנת צריבה - nero5 burning rom המטרה - לצרוב קובץ שקיים אצלי במחשב בפורמט ISO גודל הקובץ כפי שמופיע במאפיינים במצב נוכחי (מכווץ) - 1.5GB . גודל הקובץ האמיתי = 650MB (הוכחה = היה צרוב על CD רגיל לפני כן.) הבעיה = התוכנה מוציאה הודעה שאומרת שהקובץ גדול מידי . היא לא מזהה שמדובר בפורמט ISO ולכן לא צורבת אותו ל cd מחפש לשנות הגדרות כדי שהתוכנה תקבל את הפורמט כ= ISO ואז גם תצרוב אותו . תודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או שיש אנטי וירוס אחר יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מנהל הורדות די טוב, קוראים לו INTERNET DOWNLOAD MANAGER.. הוא מוריד יפה לינקים מראפיד-שר אבל שומר לי חלק מהלינקים (בעיקר מסמכים וזיפים קטנים) בתיקייה מעפנה ב"מסמכים שלי" על כונן C. אפילו שהגדרתי לו להוריד לתיקייה שאני רוצה, משום מה הוא שם שם רק קטעי וידאו. איך אני מגדיר אותו שכל ההורדות מהאינטרנט בלי יוצא מן הכלל יורידו לתיקייה שאני רוצה ? ואם אי אפשר, מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעובדת עם חשבון PREMIUM של RapidShare ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה ויסטה. המחשב מחובר ב WIRELESS, ברשת ביתית עם נתב של אסוס. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לבצע עדכונים לתוכנת האנטי וירוס לאחר ההתקנה. אני מקבל הודעה מהאנטי וירוס ש Connection failed. התקנתי MCAFEE שעובדת על המחשב השולחני שלי, ולא הצלחתי. החלפתי ל AVG החינמית, ועכשיו ל AVAST, ככה שהבעיה היא לא התוכנה. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות ולא ב WIRELESS וגם לא עבד. הורדתי את ה FIREWALL וגם לאחר מכן את ה DEFENDER וגם לא עזר. התוכנות מאופשרות בתוכנות שפתוחות ב FIREWALL של ווינדוס. כרגע, אני מקבל את ההודעה: security center did not trust this program because its identity can't be verified מה security center שבויסטה. לא יודע מה עוד לעשות ומה הבעיה…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך? ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במדריך להגדרת המאפיינים ב-uTorrent. אין לי בעיה עם פורטים. הגדרתי פורט, ופתחתי אותו בפיירוול ובראוטר, וב-uTorrent יש וי עם עיגול ירוק, ככה שהפורטים בסדר. מה שאני רוצה לדעת, זה איפה בדיוק בהגדרות, בכל מסך, רצוי לשים וי ואיפה לא. מה שהכי חשוב לי זה לדעת מה בדיוק להגדיר במסכים Preferences\BitTorrent ו-Preferences\Advanced, על-מנת שמהירות ההורדה שלי תהיה מיטבית (אני מוריד כ-10 טורנטים במקביל, בד"כ). דרך אגב, אני מריץ את uTorrent במקביל ל-eMule.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הסרטון אלא רק לאחר שמאתחלים את פיירפוקס? זה תמיד נתקע לי בשנייה השנייה. זה לא קרה לי בעבר. יש כאן באג אצלהם או בעיה כלשהי אצלי?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מ ANTIFIREWALL שיודעת לעקוף פיירוול פנימי בארגון על מנת לאפשר גישה לICQ ולמסנג'ר ?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום!!! איזה תוכנה אתם ממליצים כדי לנגן סרטי mkv ניסתי את ה- bsplayer אבל היא עושה בעיות בויסטה וגם איזה חבילת מקודדים כדאי שתהיי??? אני מת כבר לראות hd אבל זה כזה מסובך תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי שנמאס לי מהאיטיות של אינטרנט אקספלורר 8 שאליו עזבתי מאינטרנט אקספלורר 6 האהוב אחרי שאתרים הפסיקו לתמוך בו, עברתי לפיירפוקס הצלחתי להתרגל אליו פחות או יותר ואני מרוצה מהביצועים שלו אבל יש בעיה אחת שמטריפה אותי ורק בגללה אני יכול לזרוק הכל לפח ולהמשיך לסבול בie8: בפיירפוקס, כשמורידים משהו זה הולך ושומר את הקבצים בשולחן העבודה או איפה שאומרים לו, אין לו open בגלל זה הלכתי והורדתי תוסף בשם opendownload שנותן לפתוח ישר את הקבצים, אבל זה בכלל לא פתר לי שני דברים: 1. תמיד זה פותח לי את חלון downloads ומציג לי מה הורדתי 2. הייתי רגיל תמיד שאני לוחץ על מדיה שעושה סטרימינג כמו wmv או mp3 זה ישר פותח לי את windows media player 10 ומוריד תוך כדי שעושה לי סטרימינג. עכשיו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב בבית ואני צריך לשלוט עליו דרך המחשב במשרד איך אני עושה את זה דרך תוכנה נורמלית ושלא צריך לאשר את זה בבית כי אין פה אף אחד שיודע להתעסק עם המחשב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-