תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מנסה לראות וידאו זורם (נגיד באתר ספורט 5) בגוגל כרום, אולם הנגן לא מגיב (הכפתורים). אציין כי הוידאו אכן מתנגן אך אי אפשר לשלוט על הפאנל של ההפעלה. האם יש פיתרון לכך ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ראר של 6גיגה . הורדתי את זה דרך התוכנה המחורבנת פלאשגט . ההורדה נתקעה ב99 אחוז והייתה ככה כמה שעות . ביטלתי את ההורדה וזה הוריד לי איזה קובץ בשם JC עכשיו כשאני מנסה לפתוח את זה זה רושם לי שהיא אפשר והקובץ פגום . הקובץ שוקל כמו שהוא אמוא לשקול .\ זה לא פעם ראשונה שפלאשגט עושה לי את זה . אבל תמיד כהייתי מבטל את זה ב99 אחוז זה עדיין היה פותח לי את הקובץ . איך אפשר לפתוח את זה ? תודה. עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב והייתי לי בעיה שכל פעם שניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, אז בסיום שהוא מבקש ממני לעשות ריסט למחשב המחשב עולה ונתקע על הרקע, אני רואה רקע אבל אין שורת משימות או אייקונים של השולחן עבודה ואני יכול להזיז את העכבר ולתפקד חלקית(אי אפשר לפתוח תוכנות או קבצים). בקיצור הלכתי לחנות והם התקינו והכל עבד כמו שצריך אז הבנתי שהבעיה היא במסך והחלפתי מסך ועכשיו הכל עובד מצוין. הבעיה היא שהמסך שלי יותר טוב ואני רוצה אותו למחשב החדש, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? זה הדגם של המסך: LG W2261V כרטיס מסך: ATI HD 4770 תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרגע windows 7 על המחשב הישן שלי. במחשב יש כרטיס רשת פנימי - 3com etherlink xl 10/100 pci עד עכשיו הייתי עם windwos xp והוא זיהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי ללא צורך בדריבר. אבל ב 7 הוא לא מזהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי. חיפשתי באינטרנט דריבר לכרטיס הנ"ל אך בשום מקום לא מצאתי. מה ניתן לעשות? או לחלופין, אפשר קישור לדריבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מדיה סנטר שתאפשר לי גם לצפות בשידורי טלויזיה דרך כרטיס טלויזיה שמחובר למחשב (שמחובר לממיר לוויני) איזה תוכנה יודעת לעשות את העבודה בווינדוס XP? בלינוקס אני יודע שיש מספר תוכנות בינהם XBMC.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשלושה ימים פירמטתי את המחשב שלי עקב תקלה,לאחר הפירמוט המידע בתיקיה D נשמרה כראוי,כמו שרציתי אך כל פעם שאני פותח את התיקיה מופיע לי ישר חיפוש,הכוונה שנפתח לי בצד חלון חיפוש ולא מראה לי את התכנים הרצויים(התיקיות). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
היי כולם. אני משתמשת בתוכנת UTORRENT (כמובן אך ורק לשם שיתוף קבצים חוקיים ושאינם מפרים כל זכויות יוצרים) וכרגע מחוברת (דרך בזק + נטוויז'ן) במהירות של 2.5 מגה. חלק מהזמן אני מקבלת קצב הורדות כולל סביר (מצויין או מנצל את מלא רוחב הפס הרבה פחות) הבעיה היא שמידי פעם, לפעמים גם בשעות שאינן מוגדרות כשעות עומס (בוקר למשל) ישנה נפילה לקצבי הורדות עצובים (נניח מתחת 150) עד ממש עלובים - יכול גם לעיתים לא לעבור את ה- 10 או ה- 20. איני יודעת אם הבעיה היא בתוכנה עצמה שאולי אינה מקונפגת אצלי כפי שצריך ולכן לפעמים עושה את הדברים האלה, או אולי בסָפַק שמידי פעם חוסם (ושוב אין מדובר רק בשעות שמוגדרות כשעות העומס) כדי לשלול בעיה בנתב ניתקתי אותו אמש וכעת אני מחוברת דרך חייגן - כאמור הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בתקופה זו מדור ההורדות עובר חידוש, המדור מאחסן לנוחיותכם פתרונות תוכנה למגוון נושאים, שם דגש על פתרונות חינמיים ובעלי תמיכה גם ב-64 ביט (אלא אם צויין אחרת בדף ההורדה). בנוסף המדור מתעדכן בדרייברים הפופולרים ביותר בצורה סדירה ונותן את היתרון של אחסון מהיר ובלעדי לגולשי האתר. אנו משתדלים לשמור על אינטרקציה איתכם הגולשים גם במדור זה, במידה ויש לכם בקשה/המלצה לתוכנה שתרצו לראות במדור, או שנתקלתם בתקלה/מידע שגוי, נשמח לשמוע את דעתכם דרך עמוד יצירת הקשר. תודה, והמשך גלישה מהנה (:
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני עושה גרף מערום של עמודים ואני רוצה לשים מעל לכל עמוד את הערך הסה"כ שלו וליד כל חלק את האחוז שלו מהסך הכל האם מישהו מכיר דרך לעשות את זה שהיא לא עבודה שחורה של לערוך כל תיבה ותיבה בגרף מצורפת דוגמה עם התוויות שהוא כן מוכן לעשות כמו שאמרתי אני מעוניין להחליך את המספרים שרשומים ליד כל חלק באחוזים מהכולל התמונה אומנם באקסל 2003 אבל אם קיימת אפשרות לעשות את זה ב2007 או בבטא של 2010 זה יעזור לי גם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם בייבילון שקורס ולא ברור לי למה. ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר. הודעת השגיאה נתנה לי את המיקום של קובץ הלוג של הקריסות אבל לא ממש הצלחתי להבין מזה משהו. להלן תוכן הקובץ: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:Captlib.dll=>0x01690000}{Mod:BContentServer.dll=>0x01940000}{Mod:BabyServices.dll=>0x10000000}{Mod:BESExtension.dll=>0x00000000} 25/11/2009 09:49:11 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לתוכנה שממירה וידאו לפורמט הזה? מה השם המלא של הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים וכשאני עושה NAT/FIREWAL TEST אני מקבל את התוצאה הבאה: NAT Error - Usage limit exceeded (87.70.3.183:0). אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Will-Firefox-beat-IE9-to-Direct2D-rendering/1259084302 שווה הורדה 32ביט http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ 64ביט http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download הבעייה לא הבנתי אם כל הגירסאות מכילות את האפשרות הזאת, או איפה מפעילים אותה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091008.zip (turned on jemalloc, JIT and Windows 7 feature) ויש גירסה יותר חדשה •Firefox-3.7a1pre.en-US.win64-x86 64.installer.20091116.zip שלא רשום את זה, כנראה פשוט בגירסה האחרת התחילו להפעיל את זה ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את כל הגיבויים שלי מתוכנת 2003 למחשב אחר ששם מותקן גירסת 2010 א.זה אפשרי ? ב.איפה נמאצת התיקיה? תודה !
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום כאשר אני רוצה להוסיף מועדף חדש לטבלת המועדפים החלון צור ב לא מוין לפי אלפבתי כיצד אני ממיין לפי אלפבתי,אין אפשרות להקיש קליק ימיני ולמיין לפי שם אני מדגיש:לא מדובר שאני פותח את תלון המועדפים למעלה,אלא שאני רוצה ליצור מועדף חדש בחלון צור ב IE7 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-