עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by cateye,

יש לי את תוכנת IDM -internet download manager והיא נותנת לי שגיאות (עד עכשיו היה בסדר) מישהו מכיר את השגיאות האלו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום אני משתמש ב UTORRENT , כשאני מוריד מטראקר מסויים , אני מקבל CONNECTION CLOSED BY PEER מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by lilian,

האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by silky,

אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by nitayc1,

שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קקורה??? יש לי קובץ וורד שמחקתי ממנו משהו ושמרתי בטעות האם יש אפשרות להחזיר את הפרטים בנמחקו?? תודה

8. אני רוצה להכין מצגת הכוללת סירטונים ותמונות משפחתיות. בעבר עשיתי זאת בפאוור פוינט וגם בתוכנת עריכת וידאו. איזה תוכנות מומלצות?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום לכולם , איך אני משנה תמונה של File לאיזה תמונה שאני רוצה ? נגיד אני מוריד תמונה מהאינטרנט ורוצה שזה יהיה האייקון של הFile שלי , איך אני עושה את זה ? עוד שאלה - אם משנים את האייקון של הfile , הוא גם יראה בtray כמו האייקון החדש ? תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by slrr,

ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. יש לי מסך 22 אינץ ואני רוצה להציד עמוד אחד במקום שני עמודים תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום לכולם הבעיה שלי היא כאשר אני מוריד עם תוכנה של טורנטים כעבור מספר דקות, בערך7 דקות התוכנה עולה למאמץ של 50% וההורדה עצמה פשוט קופאת. אם אני לוחץ על הטורנט STOP ואז RESUME הוא פשוט ממשיך מאותה נקודה שהוא הפסיק אבל מתחבר לטראקרים מחדש ומתחיל ממהירות של 0. חשבתי שהבעיה היא בספק תקשורת שלי, בדקתי עם יוזר אחר של ספקית אחרת של גיסי ועדיין זה פעל אותו דבר. אמרתי אולי זה הראוטר שלי, נתקתי אותו והתחברתי רק עם המודם ועדיין אותה הבעיה. ואז אמרתי נראה לי הבעיה אצלי במחשב, בדקתי במחשב של אחותי את ההורדה וזה הוריד בכיף בלי בעיה. אז הבנתי שזה יכול להיות בעיית דרייברים. פירמטתי את המחשב ואז בדקתי את ההורדה בלי התקנה של דרייברים וזה פעל מצויין. אחרי כל התקנת דרייברים בדקתי את…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום , אני צופה בשידורי וידיאו באינטרנט והם ניתקעים אצלי , חלק מהשידורים רצים 20 או 30 דקות ואז הוידאו לא ממשיך , השידורים הם לא שידורים חיים והייתי שמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by arigo,

שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by The Dom,

לאחר שניסיתי לשחק באטלפילד, המשחק והמחשב פתאום קפאו והייתי חייב לאתחל ישירות מהמחשב. בזמן שהמחשב עלה, היו כל מיני הפרעות על המסך ואז הגיע חלון הטעינה של הווינדוס.כשהטעינה כביכול הסתיימה המסך פשוט הפך שחור. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לעזאזל פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי כרטיס טלוויזיה מחובר למחשב GIGABYE GLOBAL TV CARD GT-PTV-AF-RH התוכנה שאני משתמש איתה זה PowerCinema עכשיו הדיסק שקיבלתי זה גירסא 5 של התוכנה וב-XP זה עבד מעולה בלי שום תקלה... עכשיו פירמטתי והתקנתי וינדוס 7 התקנתי את אותה גירסא 5 ואין סאונד.. אין סאונד רק בתוכנה ! במחשב עצמו יש...וידיאו רואים כמו שצריך אבל אין קול בכלל... התחלתי לחפש בהגדרות ואין שום דבר שאפשר לשנות שם בקשר לזה הורדתי גירסה חדשה של התוכנה 6 הסרתי את הקודמת התקנתי את החדשה ועדיין אותה בעיה.. נכנסתי לאתר של התוכנה ויש שם FAQ מצאתי שם את הבעיה והורדתי עידכון לגירסא 6 של התוכנה התקנתי אותה ועדיין...אין קול.. מה שכן בתוכנה עצמה יש גם נגן מוזיקה ודרכו כן אפשרי לשמוע מוזיקה..אבל בתוך הטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. לידי הגיע דיסק קשיח ששימש ככונן גיבוי אח אבוי כנראה נכנס קובץ לא רצוי ודפק את הכונן נכון לעכשיו בלי לעשות פורמט המערכת הפעלה וינדוס XP לא מוכן לזהות את הקבצים שיש בפנים לכן החלטתי שרק שחזור החומר ע"י תוכנה שאני מחפש יעזור להוציא את החומר העבוד החשוב שישנו בפנים 2 דברים אשמח לדעת איזה תוכנת שיחזור היא הטובה ביותר בשוק ? ( מדובר באלפי קבצי מוזיקה MP3 שאני מעוניין חשוב גם לשחזר להם גם את השם) דבר שני אני מעוניין לדעת לפני שאני בוחר בשחזור אם יש בשוק גם תוכנה שאולי יכולה להציל את הכונן בלי לשחזר את החומר? תודה מראש לעוזרים....

23. עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. כבר במשך חודשים זה ככה ניסיתי הכל MALWARE כל התוכנות SPY, Ccleaner פשוט לא עובד כלום יש לי בעיה שכל כמה שניות כשאני עושה הדבק זה מדביק לי כתובת של לא יודע הנה : http://www.angelbux.com/view.php?ad=2070 רואים? כל הזמן זה עושה לי את זה אני מעתיק משהו וכשאני עושה הדבק זה משזה עושה לי גם בלי להעתיק זה עושה לי את זה זה משגע אותי פשוט אל תלחצו על זה זה נותן כסף לזה שבנה תוירוס או משזה לא יהיה תודה לעוזרים ד"א יש לי עוד בעיה כשאני נכנס למחשבון אז זה עושה לי ארור וכמובן לא נכנס... הנה הארור (EROR) '>http://www.siz.co.il/"] תודה לעזורים! בנוסף האינטרנט שלי בזמן האחרון מאד איטי אני חושש שגולשים לי באינטרנט לכן אני רוצה לבטל את הראוטר האל חוטי הסוג של הראוטר שלי הוא TL-WR642G 1…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.