תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם ה Media player שכאשר יש רשימה של סרטים והוא מסיים אחד ועובר לשני, לא רואים תמונה אלא רק שומעים סאונד. כדי לראות תמונה, אני צריך להקליק על הקובץ ורק אז הוא מפעיל אותו כמו שצריך. הורדתי קודק של cole2k חדש הערב, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עושים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנת VNC שתאפשר לי לשלוט על מחשב ברשת ותתמוך בתלת מימד, מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רכשתי כונן Transcend 1TB StoreJet M3 הוא מגיע עם כפתור פיזי עבור גיבוי אוטמטי בלחיצה האם קיימת תוכנה או דרך כל שהיא להמיר את פעולת הכפתור? אני מעוניין שהוא יבצע הסרה בטוחה (win7x64)
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הגירסא של ה TAT היא 2.05 מישהו יודע למה היא מזהה לי את המעבד כ PENTIUM M ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כניסת וידאו, לכניסת וידאו הזאת מחוברת מצלמה בעזרת כבל. דרך תוכנה שנקראת RESOLUME, אני משדר על מקרן על מה שהמצלמה מצלמת. יש לי מחשב באולם נפרד, ואני רוצה להעביר את הסיגנל מהמחשב הראשון, שיגיע גם למחשב השני (ב LIVE). להעביר כבל לא בא בחשבון - כי זה מאוד דחוף. זה חייב להיות דרך הרשת (שקיימת כבר) בין 2 המחשבים יש למישהו אולי פיתרון מהיר?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש תחלופה למחשבון של ווינדוס... שקודם תתן לכתוב את המשוואה ואז לחשב (כמו מחשבון רגיל...)
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:52:58, on 19/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FI…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי: 1. להוסיף לוגו שקוף (GIF) 2. להוסיף כתוביות בעברית משהו קל ולא מסובך... ניסיתי את Video Edit Magic 4.4 אבל הוא לא מאפשר לי להוסיף לוגו
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמחברת קבצי VOB. שהתוכנה תוכל לחבר לי מספר קבצי VOB שאני אבחר. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק רבות לאחרונה בהתקנות חוזרות ונישנות של מערכות הפעלה למחשבים שונים אשר חוזרים אלי שוב כתוצאה משימוש לא נכון של המשתמש שלהם. התגברתי על הבעיה ע"י יצירת אימג' בעזרת תוכנת Ghoost למערכת ההפעלה עם כל התוכנות הנילוות . הבנתי כי אני יכול ליצור תקליטור DVD שיכיל גם את ה IMAGE למחשב וגם את ה GHOST כך שהכל יעלה אוטומטית אם אני יוצר את הבוט מכונן התקליטורים. איך ומה צריך כדי לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-