עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Micahell bet.,

אני מחפש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח, יש לי 80JB WD , מכירים תוכנה שמיועדת רק לו אולי? בכל מקרה זה לא משנה לי, אם אתם מכירים תוכנה שבודקת סקטורים פגומים וכו'. אנא המליצו. בתודה.

2. Started by iZi,

שלום לכולם, חבר שלי (Gnome) המליץ לי על האתר, מקווה להנות פה ולבעיה: יש לי WinXP וOffice XP, ויש בעיה עם המילון העברי באופיס - הוא פשוט לא עובד! כל פעם שאני מנסה להפעיל את בדיקת האיות על טקסט עברי הוא נותן לי הודעה שחסרים לו שני קבצי DLL (תמונה מצורפת). בדיקה מהירה מגלה שהקבצים האלו כן קיימים באותה תיקייה, אבל הוא לא מזהה אותם... הווינדוז אמנם באנגלית אך כל האפשרויות מסודרות לתמיכה מלאה בעברית ואין לי בעיה עם העברית בשום מקום אחר. כבר התקנתי מחדש את האופיס, כאש כל האפשרויות בהתקנה מסומנות, וזה לא עזר... יש לכם רעיונות? ??? כי לי כבר אין מושג...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

4. שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by yossi051,

אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by surikata,

כל פעם שאני שולח הועה באחד הפורומים או לפעמים סתם לפי קריזה מןפיעה לי הודת שגיאה ושהתכנה צריכה להיסגר ! יש למישהו מושג למה זה? הורדתי את כל העידכונים של windows ואין לי וירוסים . אנא חברים עזרה !

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by chmmr,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by zvkel,

הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by lipa,

אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816786,00.html

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by wow,

ועם איזה תוכנה אני פותח את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

לא עובד. למשל המפרטים פה באתר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  14. Started by omri_ro,

איך אני מסדר בMODERN SKIN שהוא יציג עיברית(בחלון הראשי שלו? (בחלון של ה-PLAYLIST אין בעיה וגם בCLASSIC SKIN הוא מציג עיברית)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by m100,

שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by Gnome,

כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by naknir,

שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by Internal,

Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by Stranger,

קישור או משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by e.s,

למישהו יש? תנו קישור

23. Started by Stranger,

קודם כל איזה קבצים התוכנה מוצאת ??? רגיסטרי או קבצים שנשארו מתוכנות קודמות??? ולאחר הסריקה שנעשית הוא נותן לי רשימת קבצים שהוא מצא ואז הוא שואל אותי אם למחוק את כל הקבצים שהוא מצא. אני לא יודע אם אלה קבצים שמותר למחוק... מה אתם אומרים??? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. התוכנה טובה שווה התקנה במקום ה2003???

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by overload,

לפעמים כשאני מוריד משרתים מסוימים החלון של ההורדה נפתח אבל ההורדה לא מתחילה ואז מופיעה לי ההודעה בחדר: [glow=red,2,100]"You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer."[/glow] איך אני מבטל את ה DCC pending כדי להוריד את הקובץ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.