עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לכווץ קובץ וידאו שהוקלט מהטלוויזיה למחשב. הנה דוגמא: הקלטתי 20 דקות וזה יצא 800MB. ניסיתי לכווץ עם תוכנות,והתוצאה הכי טובה שלי הייתה 90MB באיכות בינוני עד גרוע. אני רוצה לכווץ בין 30MB ל50MB ולשמור על איכות טובה. אני צריך עזרה דחוף! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by Money_Man,

שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  6. אהלן. חזרתי מהצבא , הדלקתי את המחשב , התחלתי לגלוש ופתאום במספר אתרים (פורומים בעיקר) הIE מתחיל להציג לי את הדפים בג'יבריש (בEncoding הסמן הוא על טורקית ), ככה שכל פעם שאני נכנס לדף חדש אני צריך להחליף את הEncoding לHebrew Windows. ניסיתי להכנס לאתרים גם עם פיירפוקס ומשום מה גם שם יש את אותה הבעיה. מישהו יודע מה בדיוק קרה ואיך פותרים את הבעיה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by xXaXdXaXrXx,

אני כבר 3 חודשים מישתמש בתוכנה הזאת ועד עכשיו לא קרה לי בשום סרט שאני רואה שם שלו שומעים ובזמן האחרון זה קרה לי לשתי סרטים מה לעשות ??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

8. Started by dorona,

מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אם כן - מה עלי להתקין לפני ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. כשאני שומע מוזיקה בmedia player 11 אז לדוגמא אני שם איזה שיר ושומע, אם אני מריץ אותו קדימה או אחורה פתאום הווליום עולה לרמה אחרת מישהו יכול להסביר לי מה הפאקינג הבעיה הזו?! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by emailaya,

היי במשך הסופ"ש תשוחרר גירסה אלפא ראשונה של גירסה 3.0.0 לתוכנה אימייליה חשוב לי לציין שמדובר בגירסה אלפא, בגלל 2 סיבות: 1) מדובר בשינוי בבסיס התוכנה ובצורה בה היא מנהלת את המיילים 2) אני רוצה שמי שיחליט לנסות, יצא מנקודת הנחה שמדובר בגירסה ראשונה בקלות יכלתי לקרא לה בטא מכיוון שהיא עברה בדיקות ועובדת כמו שצריך מה שכמובן לא מבטיח שהיא נטולת באגים (מה שכן מובטח זה שהיא יותר מהירה מקודם) אז אני פונה למי שמעוניין לנסות את הגירסה הראשונה ולדווח לי על בעיות או שיפורים לתוכנה מכיוון שמדובר בגירסה ראשונית, לא ניתן להורידה מהאתר ולכן אבקש לפנות אלי דרך האתר/תגובה פה/הודעה פרטית/אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל על מנת להתווסף לרשימה, ובמשך הסופ"ש (שישי או שבת) אני אשלח את הגירסה לכ…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by yotam360,

כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by DOOMASTER,

הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by ido-nava,

אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by Green,

היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by amirn,

היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by oded6188,

מאז שהתקנתי Internet Explorer 7 הבעיה הזאת התחילה: כל פעם שאני צופה בוידאו דרך Internet Explorer, אז הקובץ הזה (dxva_sig) מופיע לי על שולחן העבודה... חשוב לציין שלפני השידרוג ל Internet Explorer 7 הכל היה בסדר...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

25. כאשר אני מבקש למחוק מחיצה אז עולה לי שאלת בחירה שכוללת את המושג הזה secure erase אפשר לקבל הסבר על המושג

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים