עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lidor_abo,

איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by avi333,

תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

סליחה לא הייתי מעודכן בזה.. תוקן

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by eladbu,

האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by asmon,

לא היה ממש פרום מתאים לשאול את זה אז אני כותב פה. יש לי בעיה בוינדווס\אינטרנט אקספלורר. כל הזמן נוצרות לי תיקיות של כל מני פירסומות ושטויות כאלו. בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל עכשיו יש לי עוד בעיה, כל איזה 10 דקות קופצים לי שתי פופ אפים. כמובן שהעפתי את כל מה שלא צריך מהסטארט אפ. עשיתי סריקות עם AD AWARE, SPY SWEEPER התוכנות וגם אני ידנית מוחק את כל התיקיות האלו מ PROGRAM FILES. אבל נראה לי אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, או אולי מתחבר לאינטרנט הכל נהיה עוד פעם. ושום דבר לא עוזר נגד הפופ אפים האלה שקופצים, גם אם אני מוחק הכל ולא מפעיל מדחש את המחשב. עם מה אני כבר יכול ליסרוק או מה לעשות? כי להוריד POP UP BLOCKER זה לא הפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by Green,

שלום אני משתמש בIE7 ומשום מה הוא לא מבין שיש לי פלאש התקנתי אותו כבר 100 פעם ואפילו התקנתי את האקספלורר מחדש וכלום... אני מתקין באתר של אדובי והוא אומר לי שיש ההתקנה הושלמה בהצלחה ומראה לי את האנימציה הזו אבל באתרים שעובדים על פלאש אומרים לי שוב ושוב ללכת להתקין פלאש ולא משנה מה אני עושה זה לא עובד בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. התקנתי נורטון סיסטם וורקס 2006 ואני לא מצליח לעשות activation לתוכנה. norton systemworks 2006 מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? להדריך אותי אולי, או לכתוב את הדרך שבא צריך לעבוד. כי בנורטון 2005 הצלחתי לעשות לפי ההוראות של הפעלה באמצעות טלפון וכל השטויות האלה... עכשיו אין את זה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by shimmi1982,

שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)

14. Started by LazyBoy,

זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל אותו. לא התקנתי שום דבר מלבד הגרסה החדשה של ADBLOCK+ אתמול בערב ומאז הוא עבד יופי. עריכה: WTF?? אחרי (עוד) RESET פתאום הוא כן עובד... נו טוב. אבל ליתר ביטחון, מישהו יודע מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by IlanF,

האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by hedva,

כל כמה ימים בזמן הדלקת המחשב, מופיעה ההודעה שיש עדכון לתוכנה ניסיון להתעדכן מוביל תמיד לדף הזה http://www.symantec.com/errors/notfound.jsp מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by giliboy,

רציתי להכין דיסק התקנה של windows עם Norton Ghost שהנרטון יתקין את windows לבד אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by לרה,

האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by 10GaZ,

היה לי FF2 והורדתי FF3. אחרי התקנת FF3, ניסיתי לפתוח אותו, והוא פשוט לא נפתח. ניסיתי להסיר לחלוטין את FF2, כולל מידע אישי ולהתקין מחדש, והבעיה עדיין קיימת. מה עושים?

24. אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by מאור247,

מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים