עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

מאז שהתקנתי Internet Explorer 7 הבעיה הזאת התחילה: כל פעם שאני צופה בוידאו דרך Internet Explorer, אז הקובץ הזה (dxva_sig) מופיע לי על שולחן העבודה... חשוב לציין שלפני השידרוג ל Internet Explorer 7 הכל היה בסדר...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

4. כאשר אני מבקש למחוק מחיצה אז עולה לי שאלת בחירה שכוללת את המושג הזה secure erase אפשר לקבל הסבר על המושג

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Lupin,

מה אפשר לעשות בקשר לבעיה נזו בפייפוקס שבחלק מהאתרים השורות נכנסות אחת בשניה? אתם מבינים על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. היי, שלום לכם. לאחרונה האינטרנט שלי עובד נורא לאט. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לנתב. אני מחפש תוכנה מסויימת שתגיד לי כמה כל מחשב "צורך". וכמה בכלל אני מקבל מהספק אינטרנט ? :s05:

8. שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by ilia990,

אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. שלום לכולם ,במסנג'ר שלי יש כמה אנשים שכל הזמן נשלחים מהם וירוסים בהודעות ואמרתי להם להתקין את הגירסה האחרונה של מסנג'ר והם התקינו. אחרי שהם התקינו זה לא הסתדר וזה עדיין שולח את הוירוס לפעמים . השאלה איך מתקנים את הוירוס הזה כי אנטי וירוס לא עוזר להם ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by payback,

סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by Dawn,

אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  16. פיצלתי סרט לשני חלקים צרבתי את החלק הראשון עם נירו כVCD אבל כשאני מנסה לצרוב את החלק השני לאותו הפורמט הוא ניתקע. זה קורה אחרי שאני גורר (ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בדרך הרגילה וזה ניתקע בכל זאת) את הקובץ לחלון -הוא מפענח ואז ניתקע. ניסיתי לרסטט- לא עוזר. ניסיתי להחליף דיסק ריק לאחד אחר - לא עזר. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Aviv C,

לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by ex_,

היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by Nurit2005,

מהיא הרזולציה המתאימה לבניית אתרים? ואיך ניתן להגדיר זאת ב- FRONTPAGE?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  25. צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים