תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אך אני יכול להסיר(או לפחות "לכבות") פלאגינים של פיירפוקס שמותקנים אצלי? מדובר על פלגינים שמופיעים בabout:plugins
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מחפש תוכנה לעריכת אודיו.אני צריך לחתוך קטעים וכו/,אשמח מאוד אם מישהו יביא לי שם של תוכנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום באתי לעשות live update ופתאום אני רואה שיש לי בעיה אם האמיל הנה תמונה להמחשה ועכיו כול הקטע שבדקי וירוסים ואין זה לא מצא לי כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תסתכלו על הקובץ המצורף. בEVEREST אין לו בעיה להגיד שהמעבד של 71 מעלות ממוצע, אבל הTAT הזה לא עובד - מה שגורם לי לחשוד: אולי החיישן מזוייף? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
GEFORCE 8800 GTS עד היום לא היה בעיה הוא היה מחובר בו זמנית למסך ולטלויזיה במצב של DUAL והייתי רואה דברים שהייתי רוצה על הטלויזיה.. עכשיו פתאום בלי ששיניתי כלום , לא דרייבר , לא תוכנה חדשה יש לי הרבה מצבים שפתאום אני מאבד את התמונה על המסך של הטלויזיה ואני יכול להחזיר את זה רק אם אני עושה ריסט.. משהו מאוד מוזר ומעצבן שאין לי מושג איך לפתור..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. נכון במדיה פלייר הוולכים לכרטיסיה view ואז לenhancement ומשם בוחרים באפשרות graphic equelizer בקיצור מי שלא הבין להוסיף את האיקולייזר של המדיה פלייר שם יש אפשרות לכוון את האיזון בין שני הערוצים- ימני ושמאלי. עכשיו אם אני מכוון את זה שלא יהיה על אפס ואחרי זה הולך נגיד לכרטיסיה librery (במדיה פלייר למעלה ליד הכרטיסיה של הnow playing) ואחרי זה חוזר לאיקולייזר הוא חוזר להיות מכוון על אפס למרות ששומעים לפי איך שכיוונתי. מקווה שהבנתם, עכשיו אתם מוכנים לנסות לעשות את זה? כי אני רוצה לדעת אם זה משהו דפוק במדיה פלייר או במשחב שלי.... תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. לאחרונה האינטרנט שלי עובד נורא לאט. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לנתב. אני מחפש תוכנה מסויימת שתגיד לי כמה כל מחשב "צורך". וכמה בכלל אני מקבל מהספק אינטרנט ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
זה קורה לי בחצי מהדברים שאני מנסה להפעיל (זה קורה בשני מחשבים) וזה לא קשור לפורמט... אתם חושבים שזה יכול ליהיות השפעה של קודקים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-