תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שמתי לד שכשאני עושה עריכה ל-VCD מס' 3 אז כשהתרגום הוא SUB FILE ואני פותח את התוכנה הראשונה(SSA להמיר את התרגום לפורמט הזה) אז כשאני בוחר את התרגום נפתח לי עוד חלון קטן שאני אמור לבחור את הסרט אבל שהתרגום הוא SRT FILE אז החלון השני לא נפתח לי. איך אני מתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי תראו יש לי בעיה שמתחילה לעצבן אותי ואני צריך עזרה איתה. יש לי את כל חבילת נורטון, סיסטם 2003 ואינטרנט סקיורטי 2003. הבעיה היא שמדי פעם הוא חוסם לי תמונות בכל העמוד, אפילו פה בHW. איך אני פותר את זה? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שקלתי את האופציות הבאות: 1. Talisman Desktop 2. Stardock DesktopX 3. AltDesk 4. Cool Desk 5. DesktopPlus יותר משזה יהיה יפה חשוב לי שיהיה יציב. אבל שלא יהיה מכוער! ;D חשוב עד מאוד שיהיה נוח לתפעול אינטנסיבי כמובן. מודה לכם מאוד על כל תגובה! 8)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי THINKPAD T41 חסרים לי דרייברים ואני לא מצליח למצוא גם לא באתר של IBM. חסרים לי: 1)PCI MODEM. 2) SM BUS CONTROLLERS 3)ועוד התקן לא מוכר (לדעתי כ.רשת. אודה לעזרתכם המהירה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי ליצור סרט וידאו קצר ב-Movie Maker, היו כמה קליפים שהוספתי להם פעמיים אפקט בהירות. שמרתי את זה בתור קובץ wmv, הסרט שנשמר הוא סבבה והוא בהיר כמו שרציתי אבל עכשיו כל וידאו שאני פותח במחשב נראה בהיר פי 2. WTF? לא יודע למה זה קורה, מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זה משפיע על וידאו אחר, סה"כ בחרתי שיעשה בהירות לקליפים אחדים וזה שינה לי את כל המחשב. לא מצאתי איך לשחזר את הבהירות. וזה לא בהירות של כרטיס מסך (ובטח לא המסך), כי בכל מקום אחר חוץ מוידאו הכל כרגיל. אני מריץ סרטים ב-RealPlayer אבל זה לא משנה באיזה תוכנה אני אפתח וידאו, הוא יהיה בהיר כפליים. כאילו יש אפשרות יותר עליונה שמשפיעה על זה. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע למה לגרסא החדשה של ספייבוט לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות??? לוקח לי משהו כמו 40 שניות
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כאשר הדלקתי את המחשב, כל הסימניות ב Firefox 2.0.0.6 נעלמו\נמחקו. איך אפשר לשחזר את הרשימה של שהסימניות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
כדאי להתקין אותו ? cpu cooler nQuiet תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לא כל כך מבין מההסברים בתוכנה עצמה. בתכל'ס, כדאי לאפשר את שתי הפונקציות האלה? זה מציג שיפור בביצועים? הכוונה ל DK10. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-