תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק VCD\SVCD והוא נותן לי ארור,מה זה אומר לכול הרוחות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מהיא הרזולציה המתאימה לבניית אתרים? ואיך ניתן להגדיר זאת ב- FRONTPAGE?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום התחדשתי במחשב חדש ואני צריך המלצה למס" תוכנות: PLAYER מומלץ שתומך בכתוביות SUB,SRT ומאפשר גם לסנכרן אותם בצורה לא מסורבלת תוכנה להצגת הטמפ' של מעבד, לוח וכ.מסך עדיף ב TRAY. מחליף ל-NETLIMITER (מנטר תעבורת רשת) וגרסא יציבה שלא שותה משאבי מע' של מסנג'ר בעיברית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצב שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסופט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-