עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שריה 24,

האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by haimagar,

שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..

3. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by icewolf,

שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by boogie,

האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. שלום לכולם, עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'.... אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה) תודה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by alex15,

שלום . יש לי בעיה כנראה באוטלוק .שהתמונות שבהודעות לא יורדות צריך ללחוצ עליהן כדי שירדו .אבל באוטלוק שמתי שיוריד לי את התמונות אבל פשוט לא עושה הוא עושה לי CONVERTING INTO RICH TEXT . אפשר עזרה ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Dark Tetris,

יש לי אנטי וירוס 2008 נגמר לו ה15 יום השתמשות ניסיונית אז מחקתי אותו והתקנתי מחדש ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזרה שיש לי תוכנה לא מורשת במחשב בנוסף הוא מציע לי מידי פעם לשפר את הוינדוס...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by ronzilca,

היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by nadav1379,

יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by davis5,

יש לי 2 כוננים קשיחים בחיבור RAID ואני רוצה לעשות GHOST אבל בGHOST 2003 או אפילו ב9 בדיסק הפעלה לא מזהה לי את הכוננים האם יש פיתרון לזה או תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by DOOMASTER,

הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אני רציךתוסף לויאמפ שמאפשר להקים רדיו בבקשה תביאו לי עם מדריך!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by ranyr,

...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  25. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים