תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה שאני פותח את דף הבית הוא נכנס לאתר : http://safesurfingpage.com/security/xp/ מזה וירוס? אל אני מוחק אותו ? תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום חברים. יש לי מספר שאלות בעניין (נרו 6 ומעלה): 1. איזה סוגים של אפשרות צריבה על גבי דיסקים DVD יש בנרו ומה המטרה של כל אחד מהם? 2. אם ברצוני להמיר DIVX לDVD וגם לצרוב האם ישנה אפשרות או פלאגין לביצוע פעולה זו בנרו במקום בתוכנה חיצונית? או צריך תוכנה nero vision express? 3. צרבתי קבצי DATA על דיסק DVD בנפח 3.5 ג'יגה, לאחר הצריבה שאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס מתנהג כאילו שהדיסק ריק מתוכן, כשאני מעלה את הדיסק בנרו הנרו רואה את הקבצים על הדיסק. מה לעשות כדי שווינדוס גם יוכל לקרוא את הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
החל מיום ה' מאפשרת ענקית התוכנה לכל משתמשי Windows XP להוריד את הדפדפן Internet Explorer 7, ללא בדיקה של המנגנון האנטי פיראטי Windows Genuine Advantage. הערכה: המהלך הוא על רקע החשש מעליית כוחם של דפדפנים מתחרים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457035,00.html
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במיקרוסופט קום זה ONLINE SETUP
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
איפה אני נכנס לאפשרויות כדי לבטל עידכונים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! נתקלתי בבעיה מעצבנת בהתקנת הדרייבר לכרטיס קול 7.1 מובנה, הכרטיס קול של חברת RealTeK אם איני טועה, לקראת סוף ההתקנה עולה הודעה שאומרת שהדרייבר בעצם לא הותקן! מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דרייבר שיעבוד על הכרטיס קול והלוח אם הזה? המשחב נקנה אצל אייבורי מחשבים אם זה משנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שהתחילה מהיום (ראשון) בבוקר... כשאני מנסה להפעיל את האייסי אני רואה שאין לי אנשים ברשימה כאילו נמחקו כולם, הבעיייה הזאת ידועה ולפי מיטב ידיעתי היא אמורה להיפתר לבד לאחר כמה זמן..אם יש פיתרון אחר אשמח לשמוע. אבל מה שמוזר כאן זה כשאני מנסה להחליף מצב לפרטיות נגיד אני מקבל הודעת שגיאה עם "אל תשלח" המפורסם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-