עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?

2. Started by o-ded,

שלום לגולשים יש לי כרטיס קול הוא פעיל אבל המערכת לא מקבלת אותו וברירת המחדל נשארת ריקה איך אני מסדר את זה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by ariel5550,

אני צריך דרייבר ללוח אם של פנטיום 2 של חברת iwill מדגם award ali

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by iakovl,

אוקי תראו יש לי בעיה שמתחילה לעצבן אותי ואני צריך עזרה איתה. יש לי את כל חבילת נורטון, סיסטם 2003 ואינטרנט סקיורטי 2003. הבעיה היא שמדי פעם הוא חוסם לי תמונות בכל העמוד, אפילו פה בHW. איך אני פותר את זה? תודה על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום אני העלתי טריילר של משחק דרך התוכנה Peer2Mail עכשיו אני רוצה שחברים שלי יוכלו להוריד אותו אז השאלה אך הם מורידים משהו יכול להסיבר לי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by אדיר,

שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים

8. Started by puuma,

שלום הורדתי את התוכנה אבל אך אני עושה בדיקה של הזיכרון? תןדה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by galCool,

שמעתי שstyle xp תופסת הרבה משאבים והיא לא הכי טובה.. יש איזה תוכנה טובה במקום?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by viper_sb,

אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. כמו נגיד אנטי ספאם של נורטון רק שתעשה את זה על וואללה , אני יודע שזה לא שרת POP3 אבל אולי בכל זאת יש עוד אפשרות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by SteelCat,

יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  20. שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה

21. אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!

22. אתה מכירים תוכנה כזו? אבל שיהיה אפשר לשלוט על כל המאוררים (ציפסט\מעבד\כ.מסך\מאוררי מארז\ספק) אפשר בכלל לשלוט על המהירות שלהם? תודה!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיה ]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.