תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אחרי הפירמוט (והמעבר לויסטה) החלטתי שאני לא רוצה להתקין חבילת מקודדים מסורבלת, ואני רוצה להתקין ספציפית רק את מה שצריך. אז - חוץ מFDDSHOW, מה עוד מומלץ? (בהתחשב בזה שאני מפעיל את כל סוגי הסרטים, גם SD וגם HD.). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
האם אפשר להעיף את הקישורים למעלה בפיירפוקס? אני לא רוצה שהם יהיו שם...זה שפשרי?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש דרך להפעיל על WIN98 כרטיס זיכרון SD CRUZER 4GB , לא SE ,רק 98 , תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מיחפש תכנה שבעזרתה אני אוכל לצפות במחשב אחר מהמחשב שלי. בלא יכולת לשלוט באמת אלא רק לראות את הפעולות המתבצעות.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט, בעיקר באתר ספורט5, אני רואה מסך שחור אבל שומע. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? חשבתי שזאת בעיה של פלאש פלייר, הורדתי והתקנתי אותו ולא עבד..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לעצמי את המחשב והכל פועל כמו שצריך חוץ מבעיה קטנה כשנכנסים לדף אינטרנט עם וידאו (למשל ערוץ 10) את הוידאו רואים כאילו רק בארבע צבעים בצורה מטושטשת ופסיכדלית קצת יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה ? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-