עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by slimshady21,

אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by refaels2006,

איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by tulz,

הסרתי את נורטון,ומופיע לי הסמל הבא: http://img362.imageshack.us/img362/2739/150015001488151315018cg.jpg מה לעשות??? ככה זה אמור להיות???

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Croopy,

ל"ת

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by adirss,

שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  11. אני מתכוון קבצי cdi

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by Aviv C,

כל פעם שאני מוריד משהו ה- FlashGet עולה ורוצה שאני יוריד עם התוכנה. אני לא חייב להוריד בעזרת התוכנה אבל לפני כל הורדה היא מופיעה לי. רציתי לדעת אם אני יכול למנוע מצב כזה ושאני אוכל להוריד עם FlashGet רק כשאני רוצה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by payback,

סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. אני חושב שנכנס לי וירוס שמנתק תאינטרנט (שמעתי שיש וירוס כזה חדש) אז אם מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by alabakazam,

שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי

16. תודה והאם היא מוחקת קבצים?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by שגיב,

שלום יש מין תוכנה כזות שצורבים אותה על דיסק והיא מדמה יוסר במחשב ובעזרת אפשר לשנות סיסמאות ולעשות עוד כמה פעולות אני יסתמשתי בה כבר אבל שככתי את שמה מי שהבין בבקשה להזכיר לי תודה רבה מראש!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by udi,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. ^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by verynoti,

NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. ושאלה שניה: איך מגדירים שהוא יפריע להורדות באימיול. תודה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים