תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם באאוטלוק של אופיס 2007 אין את הכפתור SEND לשליחת ההודעה או שיש ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לומר לי איפה הוא?מנסה לשלוח מיילים מהבית למשרד ולא מצליח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עם איזה תוכנות (חינמיות עדיף, אני לא אוהב להוריד תוכנות למה זה אף פעם לא עובד לי :<) בכדי לשמור על המחשב המרוענן שלי בטיפ טופ שייפ? החלטתי שהפעם אני הולך להיות נרקומן על אבטחה אז תזרמו איתי. אם אתם יכולים לזרוק לי גם תוכנה טובה שבודקת יציבות של מערכת (ומראה מה לא יציב למה אין לי מושג קלוש איך כל העניין עובד) עד הטרנזיסטוטור האחרון אני אהייה ממש מרוצה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני כבר 3 חודשים מישתמש בתוכנה הזאת ועד עכשיו לא קרה לי בשום סרט שאני רואה שם שלו שומעים ובזמן האחרון זה קרה לי לשתי סרטים מה לעשות ??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם כן - מה עלי להתקין לפני ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והיא מזהה את המאווררים שמחוברים ללוח ומראה את מהירותם. האם דרך התוכה אני גם יכול לשלוט על המהירות שלהם ? מתחת למהירות המאוורים יש אחוזים ליד ספיד 1 , ספיד 2 וספיד 3 . אבל שאני משנה את האחוזים האלו לא משתנה כלום ... המאוורים ממשיכים על אותה מהירות. אז האם אפשר דרך התוכנה לשלוט במהירות המאוורים ואם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי קריסות ואני לא בטוח לגמרי ממה ומה לעשות. נראה לי שזה הדרייברים המעצבנים של ATI. תעזרו בבקשה. מצורף הקובץ DUMP [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי יש בעיה, כאשר אנחנו עושים שיחת וידאו במסנג'ר הכל עובד רגיל וכמו שצריך, אבל בסקייפ זה לא עובד,והוא רואה רק אותי,ואני לא יכול לראות אותו. יש לו מצלמת וידאו,שהיא יכלו ה לפעול גם כ-webcam. הדגם של המצלמה שלו היא : Panasonic nvgs27 . אודה למי שיחזיר לי תשובה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וכשלחצתי על לחצן הצריבה הוא היה פשוט בצבע אפור וכותב שאין זיהוי של צורב...המוזר הוא שבמחשב שלי ובכלל שכל פעם שאני משתמש בצורב הוא פועל מצוין ומזוהה במחשב...[lite on dvd] HELP ME PLZZZ
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש בעיה שפשוט האיסיקיו והמסנג'ר מתנתקים... האינטרנט עובד והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? תודה [=
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לפעמים יש חדרים שמשתמשים בצבעים כמו לבן או צהוב לטריגרים שלהם ודברים אחרים. וזה ממש מעצבן כי אי אפשר להבין מה כתוב. מישהו יודע אם יש דרך לבטל את זה או איזה תוספת שמשנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-