תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קודם כל, משום מה הדיסק של הלוח אם לא עובד לי בוינדווס הזה. האם יש דרייברים כלשהם הקשורים ללוח אם שאני צריך להתקין חוץ משל הכרטיס קול? האם זה משהו אצלי או שהפונטים בוויסטה נראים שונה? איך אני מבטל את כל האזהרות המעצבנות הללו? בשביל להעביר קובץ מסכן אני צריך לאשר איזה פעמיים שלוש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שאלות ועזרה בעניין דפדפן כרום : 1......אתמול אבדתי איכשהו את כל הדפים וכל הכרטיסיות (אין לי מושג למה ונפתח אשכול אתמול ) אתמול חיפשתי איך לנסות לשחזר את כל הדפים והכרטיסיות , ולהפתעתי אכן מצאתי ! כשפותחים דף אינטרנט של כרום , יש מין 8 כרטיסיות כאלו -שם מופיעים אתרים הפופולריים אצלנו או האחרונים שביקרנו . למטה יש מין פס רחב בצבע אפור ,ששם יש את האפשרויות הבאות: "הכי פופולריים " ----- "ישומים" -----"מכשירים אחרים "----- "נסגר לאחרונה " אני בחרתי "מכשירים אחרים" , וזה הציג לי את כל הדפים והכריטסיות שנסגרו לי (האמת כל כך שמחתי ) השאלה שלי , האם ניתן לשמר את הדפים והכרטיסיות האלו שמוצגות שם ? 2.....איך ניתן (אכן ניתן ) שברגע שלוחצים על לחצן הX כרום ישאל אותי האם אני רוצה לסגור…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1) חוץ מהתוכנות שאני מכיר spybot ו ad-aware , האם קיימות עוד תוכנות טובות שאתם ממליצים עליהם [חינמיות] שמוצאות ומסירות ע"י סריקה spyware,adware,trojan.warms וכו'...? 2) לאחר סריקה ב spybot הוא מאתר לי כמעט תמיד דבר אחד או שניים שהוא מגדיר כבעייה,והוא כמובן מוחק אותם. אך לאחר restart של המחשב וסריקה חוזרת בspybot הוא מוצא אותם שוב,כנראה שזה לא באמת מחק את זה או שה"בעיות" האלה מפעילות עצמן שוב . מה אני צריך לעשות כדי להסיר אותן? נ.ב הוא נתן שם לבעיות\קבצי ריגול שהוא מצא...וניסיתי לעשות search במחשב עם השמות האלה ולא מצא כלום. 3) בnorton systemwork 2005 premier אני לא יכול לעשות auto live update ,אני לוחץ שיאפשר את זה ,ולא קורה כלום,כאילו לא לחצתי. ניסיתי גם דרך ה"אפ…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי winrar, ניסיתי להוסיף קובץ לISO בגרירה (אמור להעתיק) אבל הוא כתב לי שאי אפשר. (רק לזיפ וראר) יש אפשרות אחרת? התקנתי כרגע תוכנת צריבה InfraRecorder, (נמאס נרו) אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להבין את הדברים הבסיסיים בצריבה. אני יודע שזה קצת הרבה שאלות, אבל חשוב לי להבין פחות או יותר את האפשרויות שלי, שאני לא אעשה שטויות. (אם מישהו מכיר מאמר המתאים לשאלות שלי, מצויין) מה ישנה אם אני אצרוב במהירות הכי גבוהה או הכי נמוכה? מה זה simulation? מה זה Buffer inderrun protection? מה זה pad data tracks? מה זה Fixate the disc after writing? מה זה כל האפשרויות ב write method? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת האנטי וירוס Bitdefender 8 ויש לי כמה שאלות לגביה: 1.האם היא יעילה בהסרת וירוסים וגילויים? 2.האם היא מתעדכן לעיתים קרובות? 3.האם היא נחשבת כבדה ומעמיסה על המערכת? (לוקחת כ30M של זכרון) ועל אנטי-וירוסים בכללי.. על איזה אתם ממליצים? אני זקוק לאנטי וירוס קליל,שמזהה ומסיר וירוסים בקלות ושמתעדכן לעיתים קרובות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתמש בPC Tools Spyware Doctor גרסה 5.5.1.2 ותהיתי האם כדאי להתקין בנוסף SUPERAntiSpyware Professional גרסה 4.20. לאחורנה היו לי מספר רוגלות במחשב ולקח יותר מהצפוי לסלקם. נ.ב אני גם משתמש ב Kaspersky Internet Security 2009 האם זה יותר מידי? האם כדאי להשתמש באחת אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום.. אני כרגע עושה איחוי דיסק לכונן C שלי לאחר 5 חודשים בערך מקבלת המחשב..רציתי לדעת אם האופציה של איחוי הרגילה בווינדוס היא טובה או שיש תוכנה עדיפה לזה? עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בזמן האיחוי אני צריך לתת למחשב לנוח או אפשר לשחק או סתם לגלוש..תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הורדתי את הבטא החדשה (2) של אופיס 2007 מהאתר של מייקרוסופט. אני צריך לכתוב עבודה ולהגישה בקרוב אך אני נתקל בכמה בעיות בנוגע להטמעת תמונה ותיבות טקסט בגוף העבודה: 1. כשאני מצרף תמונה לגוף העבודה, לא משנה היכן אני ממקם אותה, ברגע שאני משנה משהו בטקסט של העבודה, אפילו אם זה לרווח 2 תווים, התמונה קופצת לשוליים (מצורפת תמונה). יש למישהו מושג איך מעגנים את התמונה למקום מסויים? 2. כשאני מגדיל ומקטין את התמונה אני רוצה לשמור על יחס X וY המקורי. אני לא רוצה לשנות את היחס כי אז התמונה מעוותת. יש למישהו מושג איך עושים זאת? 3. כשאני רוצה להוסיף תיבת טקסט הוא פותח רשימה של איזה 100 סוגים שונים של תיבות טקסט... אין שם תיבה רגילה כמו שהיה באופיס הקודם? 4. כאשר אני מכ…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את התוכנה ונתנתי לה לעשות אופטימיזציה עבור ביצועי מערכת -System Performance. אבל,כשאני מפעיל את המחשב (נותן לפרופיל עם האופטימיזציה לעלות עם הפעלת המחשב) הווינדוס עולה כרגיל אבל כשמתחילים לראות סמלים לוקח לו די הרבה זמן (למחשב) לטעון את האנטי וירוס והפרופיל.. תוכלו לעזור לי? (לתת לי דרך כדי שהטוויקים פשוט יישמרו ברג'יסטרי במקום לטעון אותם בכל פעם מחדש,או משהו בסגנון..) תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
חברה שתי שאלות בנוגע למקסטון ובכלל לידע כללי מה זה RSS FEADS ומה זה נותן לי המשתמש הפשוט? מה זה MOUSE גסטרס או משהו כזה!(מחוות העכבר?)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה הצלחתי סוף סוף להתקין את AD-AWARE 2008 לאחר שכבר נאלצתי פעמיים לעשות RECOVERY מוחלט למחשב! כעת אשמח מאוד ,אם מישהו יוכל לתת לינק למדריך (רצוי בעברית) שמסביר במפורט כיצד לקנפג את התוכנה, בצורה שתגן על המחשב בצורה האופטימלית. במידה ולא קיים מדריך כזה, אז אולי רק תגידו איך לסדר את הפונקציות החשובות ביותר בתוכנה... לגבי ספייבוט, הומלץ לי על תוכנה זו כתוספת ל- AD-AWARE , אלא מה, לפי מה שאני רואה באתר היצרן, התוכנה אינה מתאימה למשתמשי ויסטה: http://www.safer-networking.org/he/spybotsd/index.html לכן, השאלה האם זה כך באמת, או שאולי קיימת גרסה אחרת, שבכל זאת מתאימה? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מה תפקידו של windoctor? הוא שימושי בכלל? מה תפקידו של go back?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בוחנים את המחשב כדי לבדוק האם הביצועים שלו טובים או לא ,אני מבולבל מרוב האפשרויות בתוכנה .
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום מה קורה? טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון 2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז 3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'? 4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה תודה נ.ב את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר תודה
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי אי מיול , יש לי ראוטר הוא המליץ לי לפתוח את הפורטים של האי מיול בראוטר האם כדאי לעשות את זה? האם זה יזרז את פעולת האי מיול? האם יש דרך לזרז הורדות האי מיול? ע"י תוכנת עזר או משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
1. איך אתם מפרמטים? מהי השיטה האהובה עליכם? אתם משתמשים בתוכנות או בדיסק BOOT? מי היא התוכנה הטובה יותר לפרמוט ? ACRONICS או PARTITION MAGIC? יש אחרות טובות? 2. איך אץם יודעים אם אתם מורידים גרסה שהיא BOOT? כשמורידים אז הרבה פעמים רשום שזה BOOT אבל זה לא נכון ואחר כך המחשב לא מזהה את הדיסק כBOOT? איך אתם מוודעים את זה? צריך לצרוב בדרך מסויימת בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
1. יש לי FireFox וזה אחלה דפדפן התקנתי Adblock ושמתי לב שהגלישה נהייתה איטית זה באמת ככה או שאני סתם מדמיין? אם זה באמת ככה אז איך מבטלים את ה- Adblock הזה.. (הורדתי אותו מהאתר של FireFox) 2. איזה עידכוני אבטחה כדאי להתקין? (יש לי FireFox 1.0.7) 3. איזה תוספות כדאי לי להוריד? תודה רבה על העזרה ובבקשה אל תגידו שפתחו מלא נושאים על זה כי חיפשתי בפורום ועברתי על 2 הדפים הראשונים ולא מצאתי מה שאני מחפש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
האם אפשר עם NORTON GHOST לעשות IMAGE למחשב דרך כבל USB לUSB ? האם GHOST תומכת בצורב חיצוני USB ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-