תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.warp2search.net/modules.php?name=Sections&sop=viewarticle&artid=41 http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=15434 יש כאן תמונות שמוכיחות את זה,ורשום שזה יוצא היום! אני מקווה שזה יהפוך לתר'ד הרשמי בשביל התוצאות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כאשר את מתקין ווינדוס חדש כל קובץ של שיר או וידאו יקבל סמל של מדיה פלייר ... כאשר את מתקין WINAMP (לדוגמא) אז כל פורמט שהוא תומך בהפעלתו - סמל הקובץ ישתנה חסמל התוכנה . אתם יודעים על מה אני מדבר - ככהכ זה עם הווינאמפ . היום חזרתי הביתה וכנראה אח שלי שיק עם המחשב . אני מפעיל שיר הוא פועל בתוכנת הווינאמפ אך הסמל שלו של המדיה פלייר זה חרא ככה ולא יפה . אך משנים חזרה ?! התקנתי מחדש לא עזר . התקנה על התקנה לא עזרה -> התקנה לאחר הסרה גם לא עוזרת . (ווינאמפ 2.9)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעת רשימת מסמך ב WORD 97 מופיע בחלק קטן של המילים,הסימן X במקום אחת האותיות במילה. לאחר מחיקת ה X שב וחוזר הסימן, וכך לא ניתן לבצע למעשה הדפסה תקינה. כאשר העליתי את המסמך במחשב אחר בתקליטון, הבעיה נפתרה. שאלותיי הם: 1) האם מודבר בתקלה ב WORD או בתקלת מחשב פנימית כללית? 2) כיצד ניתן לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, תודה יעל
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות בזון אלארם שנתתי להם גישה חופשית לאינטרנט ולהתנהג כסרבר כי חשבתי שהם חלק מחבילת הווינדווס. כדי להיות בטוח ורגוע אני מעדיף לשאול אתכם. התוכנות הם: Application Laayer Gateway Service Generic Host Process for Win32 Services ואחד שקיבל רק גישה לאינטרנט: Spooler SubSystem App התוכנות האלו ביקשו גישה ישר לאחר התקנת הפירוול ולכן קיבלו אישור ממני. מקווה שתבדקו ותוכלו לאמר לי מה זה כל אחת מהתוכנות והאם היא ראויה לגישה לאינטרנט ו/או להתנהג כסרבר.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נורטון אנטי ווירוס 2003 מקורי... משום מה שאני מתקין אותו במחשב הוא לא עובד כמו שצריך ולא מפעיל את הauto protec t ניסיתי להתקין גרסאות אחרות אז הורדתי מהאינטרנט אבל גם הן לא עבדו כמו שצריך... למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש נועם! ד"א בהתחלה התקנתי עם זה פרסונל פיירוול 2003 (גם מקורי) וגם הוא לא עבד טוב עריכה: ככה הכותרת בסדר?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי היום אימיול...ותהיתי אולי מישהו פה יעזור לי להגיד אותו כדי שאני אקבל את התוצאותך הכי טובות! בכל מקרה כרגע אני מקבל low ID מכל השרתים... אז אולי גם מישהו יעזור לי לפתור את זה! בתודה Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי את ה trillian pro 2 ולאחרונה יצא איי סי קיו חדש. וכשאני שולח הודעה למי שיש את האייסיקיו החדש הוא מקבל גיבריש. מישהו מצא לזה פיתרון אולי?
-
שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מהי סיומת toast? ולמה אי אפשר לפתוח אותה ואיך כן אפשר לפתוח אותה??
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מי האחד שיגן, ועם זאת לא ישלוק את כל הזרון שלי או בקיצור מי לוקח פחות זכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-