תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני יודע שיש פקודה שרושמים בראן שמשנה תIP במחשב אחד ללא ראוטר או רשת... תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בגלל ששפת האם שלי היא אנגלית זה יתן לי יתרון ללמוד אותה יותר מהר כי היא באנגלית או שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעינינים!?!?!?! הורדתי משחק מקובץ ב rar ואחרי שפתחתי אותו קיבלתי קובץ bin ואין לי מושג איזה תוכנה פותחת אותו.... לקובץ מצורף קובץ cue למישהו יש מושג מה עושים? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמיתת( ולא חינמית פרוצה ;D) ליצירת מצגות של תמונות....שגפ תוכל להריץ את המצגת ב LOOP בלי מגע יד אדם. שאלה - POWERPOINT מסןגלת להריץ מצגת LOOP בלי מדע יד אדם?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיהיו לה אופציות של: יצירת טאג לפי שם הקובץ שינוי שם הקובץ לפי הטאג העתקת/העברת הקובץ לסיפרייה בשם (לפי אחד מהשדות בטאג)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת 2 קבצי כתוביות,ואז לקחת את הזמן של אחד מהם,ולהדביק את המלל של השני. לדוגמא,יש לי קובץ תרגום אנגלי מסונכרן לגירסא שאני מחפש,ועברי לגירסא אחרת. אז אני רוצה לקחת את התזמונים של האנגלי ולהדביק לעברי. אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אזהרה: הגרסה באתר של מייקרוסופט מופעלת רק במחשבים עם windows מקורי (היא רק תודיע לכם שאין באפשרותכם להשתמש בה). יש גרסה פרוצה, אבל זה לא המקום. להורדה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/11/default.aspx ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252763,00.html בלוג של איזה אחד, שמציג את התוכנה ופיטצ'ריה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/shahar/archive/2006/05/17/450.aspx enjoy.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש את המחשב שלו ולאחר ההתקנה יש לו בעיה ב HD השני (לא הראשי עם מע' ההפעלה) ה-HD השני היה מחולק לשלושה חלקים ומפורמט NTFS ולאחר ההתקנה ה-HD מזוהה ב-BIOS אבל מע'ההפעלה מזהה שיש HD אבל רק את הגודל של הפרטישן הראשון מתוך שלושה וגם את הפרטישן הנוכחי זה לא מזהה את התוכן כאילו שצריך לפרמט אותו מחדש האם יש דרך לסדר את זה ללא פירמוט בתודה מראש לכל מי שיעזור MIKE
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר, אם אני רוצה לצרוב דיסק שלם של מוזיקה? האם ע"י cdcopy ב- nero (שעושה אימג' להרדדיסק ואז צורב) או שיש דרך יותר טובה ואיכותית ע"י תוכנות אחרות שאתם מכירים? תודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV עם התוכנה WINPVR הבעיה היא שבהתקנה של התוכנה הוא רושם לי ERROR האם ניתן להוריד תוכנה אחרת או שלכל כרטיס TV יש את התוכנה שלו? ישנו קובץ מצורף עם התמונה של הERROR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה לניהול רוחב הפס? לדוגמא אם אני מפעיל אימיול ואיסיקיו מסנג'ר ואקספלורר ואני רוצה להקצות יותר משאבים (רוחב פס) למשהו אחד- יש תוכנה בשביל זה? אולי משהו שדומה ל ויינדוס ט אסק מנג'ר של ויידוס אקס.פי רק בשביל רוחב הפס ולא זיכרון וסי.פי.יו?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-