עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mosheva,

שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש תוכנה שתחפש את השירים שלי ותייבא אליהם Artwork ותשמור את התמונה על הקובץ MP3. iTunes עשה את זה מעולה, אבל הוא לא שומר את התמונה על הקובץ MP3 ועכשיו שאני מעביר את השיר למכשיר/נגן אחר, הArtwork נעלם.. ניסיתי כבר את AlbumArtDownloader אבל הוא לא עובד, לא יודע, הוא מחפש תוך פחות משניה ולא מוצא, ואפילו לא כותב שתמונות לא נמצאו או משהו כזה. [אני משתמש בSongbird אז גם תוסף לתוכנה יהיה בסדר]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. אני צריך תוכנה שמצלמת את המסך לסרטים שתוכל לקלוט 1920x1200. והכי חשוב שתהיה בחינם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בשלב שבו מופיעה המילה Conratulations אם אני בוחר את האפשרות download the new project now אכן מתחילה ההורדה אבל אם אני בוחר באופציה setup advanced settings אני נכנס לדף שבו אני בוחר את הפילטרים וכו'.לאחר שאני לוחץ בדף זה על ok לא מתחילה ההורדה ואני למעשה נשאר תקוע עם התוכנה בלי שום אפשרות להתחיל בהורדה של הפרוייקט.

6. Started by אאאאריאל,

אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?

7. Started by hichcock,

למישהו יש מושג איך עושים את זה? לא מצליח למצוא את הפונקצייה... בגירסאות ישנות יותר לא הייתה לי בעיה.. גם ISO לצורך העניין... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. התחלתי סוף סוף לבצע גיבויים מסודרים לקבצים החשובים שלי....אבל בקצב הזה אני גומר את הדיסק בתוך חודש! ??? התוכנה היא Acronis10 השיטה היא deffrintal בהתחלה גיביתי deffrintal באופן רגיל >> יצא הקובץ הראשון בגודל 11G ואחריו בכל יום 1 G ניסיתי כל מיני שיטות כיווץ ( עד 65 % ) שהתוכנה מאפשרת > אבל באופן מפתיע זה הגדיל את הקובץ ל1.2 G ועכשיו ל 1.7 ??? השינויים שאני עושה בכל יום = באחריות לא עוברים את 250K >>> איך זה מגיע לכאלה מימדים מיפלצתיים ? ??? מעבר לזה שאלה : 1. בכל יום זה נותן לי מיספר סידורי...נגיד 2,3,4,5,...10 וכו' אם אני מוחק את המיספרים הראשונים = זה יפגע בשרשרת השיחזור? 2. יש שיטת גיבוי כל שהיא ? שמכינה ביום הראשון קובץ גיבוי מלא >> בי…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by eladbu,

כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by ophir555,

האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by yaron266,

רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  12. מדובר במכשיר DVD ישן שלא תומך בשום פורמט מעבר ל DVD רגיל

13. שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום לכולם.. בעיה קטנה שאשמח עם תעזרו לי איתה. לפני כשבוע קבלתי הודעות שגיאה בPC על קובץ temp2.exe קראתי עליו און ליין ופתרתי את הבעיה עם Nod32 לאחר מכן החלה להופיע שגיאה של קובץ svchost.exe משהו כמו windows cannot find/load svchost.exe....." לאחר עיון והמלצות השתמשתי בCCCLEANR. השגיאה הפסיקה להופיע אבל האינטרנט כמעט ולא זז. בהתחלה הגלישה די "מהירה" ואחכ מאיטה ומאיטה עד שנעצרת לגמרי לאחר אתחול המעגל חוזר שנית . אני משתמש בחיבור קוי כרגע דרך הוט ו012 בלי חייגן (אינטרנט אלחוטי לא זז בכללל). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה. מערכת הפעלה : Windows xp pro 2002 s.pack 3 אנטי וירוס : Nod32 מצורפים קבצי תמונות של הstart up manager ושל task manager במצב מחובר. מקווה שיעזור. [attachme…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  19. הוא הדביק ת'נגן שלי אכשהו IAudio I7. יש לי קספרסקי, והוא לא ממש מצליח לטפל בו.. מה עושים S: -עריכה אכשיו זה מחק, רק אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. S:

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. אני צריך לוירטואל פיסי קובץ floppy image בסיומת ima vfd dsk וכו... אפשרי גם img אבל לא רגיל, אחד יעודי ל floppy image (אלה שתופסים 1.44 מגה בדיוק גם אם השטח ריק). תודה!

21. פעם הביאו לי אתר או תוכנה, אני לא זוכר בידיוק לבדיקת דרישות המערכת של משחקי מחשב, כלומר האם המחשב שלי מתאים לדרישות של איזה משחק מסוים מישהו זוכר שיכול להביא לי קישור לאתר/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by vid170,

שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by Yoav,

כשאני נכנס לתיקייה של כונן יש לי תקלה מוזרה ביותר: זה גם בתיקיות, EXE בהכל. חשבתי שאחרי הפרמוט הבעיה תפתר, אז חשבתי. מה אני עושה נגד זה? אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את הIE7, אבל ממש לא בא לי לחזור ל-6 מכל מיני סיבות..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by dark_zero,

בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by tulz,

צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.