תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים מקוריים בבית, ואני רוצה להעתיק אותם למחשב, אבל אי אפשר לעשות העתק הדבק. משהו מכיר תוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מקשי הF7 עד F12 במקלדת שלי יכולים לתפקד כמקשים מיוחדים, אבל אני לא יודע איך להפעיל את האופציה הזאת. אני מניח שצריך להתקין איזשהו דרייבר. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי לצרוב סרט לדיסק DVD כדי לראות את הסרט בטלוויזיה. כל פעם שאני מנסה לצרוב מופיע לי חלון כזה: קישור לתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=q2z2tzum4nwx.png אני משתמש בNERO 6 ultra. אני צריך שמישהו בבקשה יעזור לי להצליח לצרוב את זה. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כתבתי תכנה אשר עוזרת לזכור מתי ובאיזה מקצוע יש שיעורי בית, מי השותפים שלך והכי חשוב מתי המבחנים. התכנה בשלב בטה אחרון ואני צריך את עזרתכם בלבדוק כל מני דברים בה. כמו כן לא יזיקו רעיונות חדשים לתוספות או שינויים. אפשר למצוא את התכנה כאן: http://www.technotask.com התכנה חינמית כמובן והקוד שלה יהיה פתוח ברגע שהגרסה תהיה סופית. אני כותב אותה בויזואל 2005 בטה ולכן צריך להתקין את Net framework 2.0 יש לינק לזה באתר. תודה ותהנו מהתכנה (אני מקווה). נ.ב השם שלה אמנם TechnoTask אבל זה אמור לעזור לכל הסטודנטים ולא רק לאלו שלומדים בטכניון. אם יש בה דברים שחסרים לאוניבסיטאות אחרות בקשה אמרו לי שאני אוכל להוסיף.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש ניסיתי לאחרונה להתקין חלונות וויסטה דרך ה-Boot אבל אחרי שזה טוען את הקבצים מופיע לי המודעה הבאה: "STOP: C00002la {Fatal System Error} The initail session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xC000001 0x0010034C). The system has been shut down." ואני לא יודע מה לעשות?!?! שוב תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך . פרטים נחוצים לזיהוי .. תעזרו לי בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מפקסס לי מאתרי FTP דיי מהירים של 100MBIT ל"סרבר" שפתחתי בעזרת התוכנה SERV-U , תמיד המהירות פקסוס היתה גבוהה בהתאם לחבילת אינטרנט שברשותי רק שלאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שהפקסוס לא עובר את ה1KB. עכשיו נשאלות השאלות הבאות : 1. מה יכול לגרום לתופעה הזו ? בעיה אצלי ? בעיה באתרים שמהם מפקססים ? בעיה בתוכנה ? אם מישהו נתקל בבעיה דומה אודה לתשובתו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-