תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HeadAC3he אבל כשאני פותח אותה אני מקבל איזה הודעת שגיאה COULD NOT GET VORBIS INTERFACES וכשהמשכתי ובחרתי את הקבצים לפי המדריך גם שם היו בעיות. מה זה בדיוק? המדריך:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק טמפרטורות של מעבד של לוח אם זיכרונות ועוד כמה חלקים איך אני עושה את זה בתוכנה הזאת תמונות יעזרו לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי ליצור סרט וידאו קצר ב-Movie Maker, היו כמה קליפים שהוספתי להם פעמיים אפקט בהירות. שמרתי את זה בתור קובץ wmv, הסרט שנשמר הוא סבבה והוא בהיר כמו שרציתי אבל עכשיו כל וידאו שאני פותח במחשב נראה בהיר פי 2. WTF? לא יודע למה זה קורה, מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זה משפיע על וידאו אחר, סה"כ בחרתי שיעשה בהירות לקליפים אחדים וזה שינה לי את כל המחשב. לא מצאתי איך לשחזר את הבהירות. וזה לא בהירות של כרטיס מסך (ובטח לא המסך), כי בכל מקום אחר חוץ מוידאו הכל כרגיל. אני מריץ סרטים ב-RealPlayer אבל זה לא משנה באיזה תוכנה אני אפתח וידאו, הוא יהיה בהיר כפליים. כאילו יש אפשרות יותר עליונה שמשפיעה על זה. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מחפש דרך להפעיל על WIN98 כרטיס זיכרון SD CRUZER 4GB , לא SE ,רק 98 , תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-