תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
-
מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מקשי הF7 עד F12 במקלדת שלי יכולים לתפקד כמקשים מיוחדים, אבל אני לא יודע איך להפעיל את האופציה הזאת. אני מניח שצריך להתקין איזשהו דרייבר. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לפני שבוע בבילון והייתי רוצה לדעת איך אני עושה אוו גורם לבבילון לדבר , אמרו לי שיש אפשרות כזאת שבבילון ידבר. איך אני עושה את זה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אח שלי מחק בטעות את הפלאש ואני צריך אותו דחוף כדי להכנס לאיזה אתר . . . ניסיתי להוריד אבל זה לא עובד. אני נכנס לפה, להורדות http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html אני לוחץ על להתקין ואז אחרי כמה שניות זה מראה לי כאילו זה התקין (יש כזה מלב מסתובב שרשום עליו שההתקנה עברה בהצלחה) אבל בעצם לא קרה כלום . . . מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום הדירקט אקס שלי חסום,במשחקים גם אומרים את זה והרגע מצאתי את הבעיה >< תוכלו לראות את התמונה למטה. מה לעשות? איך מגדירים את זה כזמין? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיורטי שלוקח לתוכנה זמן לעלות כשאני מפעיל את המחשב ועד שהיא לא עולה אני לא יכול לבצע הרבה פעולות במחשב, זה לא בגלל שהמחשב איטי או בגלל עוד תוכנות שעולות איתו, ראיתי את הבעיה הזאת גם אצל עוד אנשים מישהו נתקל גם בבעיה הזאת ויודע איך מסדרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת הורדה חינמית ופשוטה (תוכנה שמורידה מאתרי אינטרנט לא תוכנת הורדה כמו emul..) מי שיתן לי לינק אני אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע במצב שלא שמעתי עליו אף פעם ה WIN עולה ונתקע בחלק המחולק ל3 בצבע כחול עם סמל מיקרוסופט במרכז האם מישהו יודע אזה קובץ נדפק ואך ניתן לשחזר מבלי להתקין את המערכת מחדש הכנסת דיסקט התקנה של WIN מתקינה את WIN מחדש בתודה מראש אילן
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני העלתי טריילר של משחק דרך התוכנה Peer2Mail עכשיו אני רוצה שחברים שלי יוכלו להוריד אותו אז השאלה אך הם מורידים משהו יכול להסיבר לי
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-