תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הסיסמה שהייתי בטוח שזאת הסיסמה שלי מסתבר שהיא לא ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה הנכונה יש משהו לעשות עם זה ? או שרק לפתוח חשבון חדש? בשיחזור סיסמה הם מבקשים אימייל אני לא זוכר איזה אימייל נתתי להם
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
זה שולח לי קישור לכל הרשימה ואומרים לי שזה ווירוס עם קובץ בשם imgyhj http://*****.org/img/imgyhj.jpg זה הקישור צנזרתי שלא תגידו ששמתי לך וירוסים. איך אני נפתור מהבעיה הזאת ? בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
של הדריבר הורדתי את הגירסה החדשה של נוידיה לכרטיס גיפורס 6600 התקנתי והחרי הרסטארת אחרי שהאקס פי נתען מופעיה מסך שחור אין כלום (בסייף מוד המסך כן עובד ) מה עןשים?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD, עם קבצי VIDEO_TS , VTS_01_0 וכדומה... זה חתונה כלשהי שאני רוצה להוריד אותה למחשב כדי לערוך אותה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? ניסיתי עם NEROVISION ואי אפשר היא לא נותנת, ב MOVIE MAKER אין אפשרות לייבא משהו שהוא לא AVI,MPEG וכדומה... אודה למי שימליץ פה על תוכנה שעושה את מה שאני צריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בהתקנת הדריברים של ציפסט של INTEL במחשב שלי כרטיס האם הוא מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L הורדתי את הגירסא העדכנית מהאתר של INTEL וגם המהאתר של GIGABYTE. ההתקנה נתקעת בשלב ההתקנה של Intel ICH9 family 2 port Serial ATA storage controller 2 2926 ואינה ממשיכה לרוץ. הודעה שווינדוס מצא Standrat Dual Channel PCI IDE controller קופצת ולא נעלמת. במידה ואני לוחץ על Finish אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. בדקתי את device manager ורואים שהוא לא מזהה התקן בשם SM bus controller . מצורפים תמונות של ההתקנה ושל device manager תודה על עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, הורדתי סרט בן 2 חלקים, וכאשר אני מעוניין להפעילו דרך התוכנה, קופצת לי הודעת שגיאה על המסך שאומרת לי שבוצעה פעולה לא חוקית או משהו כזה. אתם בטח מכירים את המסך הזה. החלון הזה קופץ לעיתים כאשר המחשב נתקע או תוכנה נתקעת. חשוב לציין כי בדקתי שסרטים אחרים כן עובדים לי כמו שצריך והם אכן עבדו כמו שצריך. תופעה מוזרה נוספת, כאשר אני רק מסמן את הקובץ של הסרט בתיקייה מבלי להפעילו, קופצת לי חלונית עם הודעת שגיאה. היתכן שמדובר בקובץ פגום ולכן אינו פותח אותו כפי שצריך? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-