עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by BASKO,

בביתי שני מחשבים המחוברים ברשת. שניהם פועלים על windows XP. ניתן לשתף קבצים ברשת, אך שיתוף האינטרנט אינו פועל. מיקדתי את הבעיה לפיירוול, zonealarm security suite (הגרסה המלאה 5.1), מכיוון שכאשר הפיירוול מכובה, הICS עובד יופי. אבל, לא הצלחתי לאתר מה מקור הבעיה בפיירוול בדיוק. הפיירוול מזהה את הרשת, ומוגדר כמארח ICS. האם ליש מישהו רעיונות? לחלופין, האם יש הצעות והמלצות לפיירוול אחר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by miki891,

שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by mz155,

מה השימושים שיש לתוכנה matlab? תודה רבה mz15

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by slrr,

samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by StorM FighteR,

כיצד אני נועל הורדות מהמחשב שלי עם קוד מסויים שאני בוחר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by shabo,

הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Kitzony,

אוקי פרמטתי את המחשב אחרי שפרמטתי לא יכולתי להתקין תוכנות דריברים וכו... אם למישהו היה את הבעיה הזאת ויודעה לפתור שיכתוב זה הכי דחוף בארץ זה רושם לי error launching installer תמונה:

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by talisman,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Shoko,

ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. אז ההסרה של NIS והתקנה של NOD32, לא מצליח להתחבר ב windows live messnger! הוא נותן לי את הודעות המצורפות בתמונות למטה. הבנתי שמדובר במשהו עם פורטים אבל אפילו שאני מבטל את nod32 וה netlimiter2 זה לא עוזר! עזרה ??? תודה {עריכה} [glow=red,2,300]נפתר לאחר השלמת הסרה מלאה של כל רכיבי NIS (שנותרו איכשהו על מחשב) , שכנראה חסמו חלק מפורטים![/glow]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by wta,

הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???

23. עשיתי מסמך בוורד 07 וששמתי תמסך במחשב אחר עם וורד 03 לא יכלתי לפתוח אותו.למה זה?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  24. יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים