עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal_il50,

זה כמו ה-PRO? מה ההבדלים(אם יש)?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני מחפש לקנות את המקלדת לעורכי וידיאו באוויד (avid) ששמה bella 3.0 אך לצערי אני לא מוצא אותה בשום מקום בארץ לקנייה יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג אותה? (בארץ) תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. אני צריך תוכנה שתקליט את הרדיו בווינאמפ, וגם שאוכל לעשות עריכה לזה אחר כך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by koko0,

התהליך הזה ביקש הרשאות כשניסיתי למחוק כמה תיקיות [לא תמיד] וגם כשעיתי הסרה לכמה פלאגינים קטנים. זה יכול להיות קשור לתולעת הזאת שעובדת דרך הlnk? כי הבנתי שזה קשור למשהו עם הexplorer אני עושה סריקת ווירוסים עם פנדה קלאוד והאנטי וירוס הזה עבד אצלי 24\7 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by longhorn,

לא מצליח לראות סרטים לא במדיה פלייר ול ב WINAMP איך שאני מנסה להפעיל סרט באחד משני התוכנות המחשב נתקע הורדתי את הדריברים ושום כלום התוכנות הללו עבדו על המחשב פשוט פירמטי מחדש התקנתי את אותם תןכנות משהו מכיר את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. שלום יש לי שני סרטים בסיומת .AVI והגודל שלהם 2גיגה ו + קטן... כשאני מעביר בנרו לחלון של הצריבה הוא נותן לי הודעה כזאת: איך אני יכול לצרוב את שני הקבצים?אולי תוכנת צריבה אחרת מאפשרת לי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  8. יש לי מחשב חדש.. קיבלתי איתו ערימת דיסקים.. צריך להתקין את כולם? יש דברים מיוחדים שצריך להתקין במחשב? (דרייברים מסויימים?) זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מארז: NZXT LEXA w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTI…

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  9. איזה תוכנה יש להמרה של MOV לAVU וGIF לAVI...?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. השירים הם עם סיומת .CDA אני שומע אותם שהדיסק בכונן אבל שאני מעתיק אותם והדיסק מחוץ למחשב אני לא מצליח לשמוע... מישו אמר לי להמיר את סוג הקובץ אבל אני לא ממש יודע מה לעשות... תודה מראש לעוזריםםם :yelclap:

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by avihy,

אני מחפש תוכנה להחבאת חלונות (אני עובד על משהו ב word ואני לא רוצה שיסתכלו על מה שאני רושם ,כאשר אני לא נמצא).

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  12. Started by Jeka90,

לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך תוכנה כזאת שאפשר יהיה ליצור לבד שירים , יותר נכון מוזיקה בסגנון ELECTRO / AMBIENT / DOWNTEMPO / ודומים לאלה... מה אתם יכולים להמליץ ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nice,

לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום, ברצוני ליצור באמצעות AFTER EFFECT ו/או MAYA או כול דרך אחרת לפי הצורך את האפקט הבא: יצירת מסכים המתקרבים בהם רואים פריימים / צילומים שונים כפי שמופיע בדוגמא הנ"ל : http://vizrt.com/db/106/6/14/75/ITV_News_relaunch_640kb.wmv המטרה להכניס סרטונים שלנו כמו שמופיע בקישור הנ"ל. במילים אחרות איך ניתן לבצע את המסכים הללו - אם אפשר בצורה מפורטת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. אז הינה תמונה ושם אפשר לראות את הפייל של הסרט והפייל של הסאוונד(הפייל של הסאוונד הוא באנגלית בלי דיבוב) איך אני יכול להפעיל את הסרט(שמדובב לרוסית) עם הסאוונד הנורמלי באנגלית?(להכניס איכשו את הפייל של הסאוונד לרצועת שמע או משו..) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by bennyye1,

איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by assafmag,

אני רוצה להעביר קובץ גדול (בערך 3 ג"ב) ממחשב אחד למחשב אחר דרך הרשת. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מחפש תוכנה שתוכל למשל לקחת אודיו מסרט מסוים ולהוריד אותו על ידי אינקוד או משהו כזה... מה שאני מתכוון זה למשל שיש לי סרט ואז יש בו נגיד אנשים מדברים וברקע יש שיר אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את השיר ורק לשמוע את האנשים שמדברים, האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה ועם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה השם שלה ? תודה מראש לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by shai_ka,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי 4870X2 , התקנתי windows sp3 heb הכל בסדר עד כה.... התקנתי את הדרייברים של לוח אם ( X48-DQ6 ) גם כאן הכל בסדר.... ברגע שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך - לאחר הפעלה מחדש אני מקבל מסך כחול שאומר שהדרייבר נכנס "ללופ אינסופי". ניסיתי דריברים שהגיעו עם כרטיס המסך וגם דרייברים שהורדתי מ PALIT וגם את הדרייבר האחרון מ ATI . חשבתי לנסות Windows sp2 .... יש למישהו רעיון ? או אפילו היכן ניתן להשיג דרייברים ישנים של 4870X2 ? (מפרט מחשב : Q6600,ספק TAGAN 900W ,זכרונות 2GB של Geil )

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by dviriko,

שמעו אנשים אני חדש בפורום ואני מקווה שאני יהנה פהה ושיכתבו לי תשובה מהר תודה טוב בואו נגיע למה שרציתי לשאול.... אם אפשר לינק להורדה של תוכנה ממש ממש ממש טובה לשליחת SMS בחינם אם אפשר תתנו קישור ישיר להורדה של התוכנה ........ תודה לכל מי שיעזור לי........

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by compman112,

ברגע שאני עושה connect S זה רושם לי שזה מתחבר ואז "שלח דו''ח שגיאות..." שאני לוחץ על או אל תשלח או תשלח, זה נותן לי את השגיאה: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. ואז אני לוחת אישור וקובץ לי הודעה נוספת של זה עם מספרים שונים. מה הבעיה? אחרי זה שאני נכנס לניהול -אירועים - וישומים השגיאה שרשומה היא: ??תקלה ביישום icqlite.exe, גירסה 20.52.2573.0, תקלה במודול iphlpapi.dll, גירסה 5.1.2600.2912, כתובת התקלה 0x00008eb1?.??

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  24. מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. ** בעייה נפתרה **

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.