תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום... רציתי לדעת מהו הפלאג-אין הכי נוח ואיכותי ליצירת אפקטים קוליים בווינאמפ... אז אם למישהו יש ניסיון עם אחד...או שמישהו יכול להמליץ... לינק לא יזיק.... בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
brightness אבל שיראו טוב ולא מגעיל עם הרבה לבן ברקע הכוונה שיראו משהו ולא חשוך מאוד אלא מאור אבל באיכות נורמאלית בלי הלבן ברק איך עושים את זה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שנקראת Milkshape 3D גירסה 1.6.6a, התוכנה היא TRAIL VERSION ל30 יום, לאחרונה יצאה גירסה חדשה יותר 1.7b וכשאני מתקין אותה הTRAIL מהגירסה הקודמת קופץ לגירסה החדשה ולמרות שעוד לא השתמשתי בה אפילו יום כבר עבר כל ה TRAIL. מה שאני רוצה זה להעיף כל זכר מ Milkshape מהמחשב, כמובן שUNISTALL פשוט לא עזר, השאלה היא איפה לחפש בREGISTRY ואיפה עוד ?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל ולשלוח קבצים באייסי וניסיתי לשנות את ההגדרות אבל זה לא עוזר, מה אני יכולה לעשות????? יש לי פייר וול זה קשור איכשהו?????
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל במאפיינים ובאיכות בין ה VCD וה SVCD ו ה XVCD וה DVCD? (את ה VCD וה SVCD אני יודע אבל מה זה כל השאר???)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש תוכנה חוץ מ MOVIE MAKER שאפר להקליט איתה סרט עם מצלמת אינטרנט? אבל שיהיה אפשר גם לקווץ אותה יענו שלא יהיה בולט על המסך.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך לצרוב אותם? ומזה הסיומת הזו? תודה לכולם... ;D
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה PC INSPECTOR (שהומלצה בתרד הזה )על מנת לשחזר מידע מכונן שפורמט. התוכנה הצליחה למצוא מספר רב של קבצים אך לאחר השחזור אין לי מושג כיצד לפתוח אותם. אני רואה קבצים מאוד גדולים שחלקם יותר מ3GB וידוע לי שלא היו קבצים כאלה בכונן לפני הפורמט. איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלה על ככה שאני אוכל לראות את התוכן האמיתי שלהם? עריכה ---------------- חיפשתי מה אומר הEXTENTION של הקובץ (שהוא FILE) ולא מצאתי מידע כלשהו שעוזר לי מה שמצאתי
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה כזו אז בבקשה שיכתוב את השם שלה או מקום ממנו אפשר להוריד אותה ממנו (אם זוהי תוכנה חופשית)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אותה? מישהו יכול להביא לינק?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח רדיו בווינאמפ אבל ממש לא יודע איך. אני צריך מישהו שיתן לי מדריך או שידבר איתי באיסיקיו ויסביר לי. כל אחד שיודע ומוכן לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב שלי בתיקונים אני נאלץ לעבוד עם מחשב ממש ישן שיש בו כרטיס של Cirrus Logic GD5446. משום מה אף דרייבר שאני מצליח למצוא ברשת ולא אלה שבחלונות 98 לא מאפשרים לי לעבוד לפחות ברזולוציה של 1024*768 ב-16 BIT צבע. מישהו יכול לשלוח לי דרייבר מתאים? אולי יתברר שהבעיה בכלל לא קשורה לדרייבר. אני ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל) אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובד נ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתר ועוד שאלה אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שאפשר לראות בהם כל מיני סרטונים וטריילרים בתוך האתר עצמו! יענו לא במדייה פלייר ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת איך אפשר? אם אפשר.. להוריד אותם למחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-