תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה צריך לעשות כדי שלאחר פירמוט כל ההורדות בתוכנה ישמרו ואחוז ההורדה לא יתאפס?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב outlookXP. לאחרונה המחשב קרס! הצלחתי בעזרת תוכנת שיחזור לשחזר את קובץ ה-PST שלי (האוגר בתוכו את כל המיילים שלי). גודל הקובץ הוא כ 200 מגה(!!!). כשאני מנסה לשים אותו בoutlook החדש שהתקנתי, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ לא תקין. השתמשתי בscanpst שבא עם הoffice אך ללא הצלחה רבה. הוא הצליח לשחזר רק חלקית. אני עובד עיצות. רציתי שתמליצו לי על כלי או על דרך אפשרית לשחזר את הקובץ ולתקן אותו. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מישהו שעובד עם התוכנות תלת מימד שתומכות בפלאש... העבודה לא מסובכת מדי... תשלום נאה למתאימים... (כספי). או לחילופין הנפשה לפי בקשה. נא ליצור קשר איסיקיו: 163879318 מסן: kola2003@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה העדכנית והאחרונה של ה Firefox וכשאני גולש באתרים מסויימים ( ynet,lala,walla וכו' ) דף האינטרנט קופץ בצורה מטורפת ( מאין ריצוד כזה או כאילו נכנסתי לאתר מלא popups ) . אודה לעזרתכם. כמו כן אודה לגבי הסבר כיצד ניתן לפתוח כל אתר ב Tab נפרד בצורה אוטומטית.
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה להדביק לו תרגום בעברית, ז"א אני רוצה שמי שיפתח את הסרט יראה אותו עם התרגום מבלי צורך בשימוש של תוכנה אחרת כמו MV2PLAYER יש הצעות לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הכוונה היא לשוליים שחורים מימין ומשמאל ולא מלמטה ולמעלה. מה שמאחורי הקווים האדומים:
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי הארדיסק של 80GB, שהיה מחולק ל3 מחיצות, כולן היו בNTFS: כונן C עם 50GB, וכוננים D ו-E עם 10GB כל אחת. היום התקנתי מחדש את winXP. את מה שרציתי לשמור מ-C גיביתי במחשב אחר. D ו-E היו עמוסים בקבצים, והתכוונתי להשאיר אותם ולפרמט רק את כונן C. לפני ההתקנה, במסך שרואים את המחיצות הקיימות, מחקתי בטעות את כולן, וחילקתי את ההארדיסק מחדש ל 2 - כונן C עם 10GB, וכונן D עם 70GB. בחרתי להתקין את XP על כונן C. הוא פירמט אותו והתקין מחדש (fresh copy). (לא הגעתי בהתקנה למסך שבוחרים מתוך האפשרויות אם לפרמט את הכונן בNTFS/FAT, Quick/Full. הוא פירמט את הכונן כחלק מההתקנה) רק אחרי שהוא סיים את ההתקנה ונכנסתי לmy computer, הבנתי את גודל האסון - הלכו 20 GB! עכשיו הוא מראה את 2 הכו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. רובכם בוודאי מכירים את התוכנה web-shots שמאפשרת להוריד wallpapers מדהימים מאתרה ולנהל את החלפתם ברקע ובשומר מסך. בעקבות זאת שהחברה התחילה לגבות כסף עבור גלריות תמונות והורדת תמונות באיכות גבוהה רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה חופשית ל web-shots. למשל תוכנה שיוצרת מאגרי תמונות על ידי שיתוף התמונות של המשתמשים בה (משהו בסגנון Kazaa). כך שאין צורך לשלם כסף... רק לשתף. מישהו מכיר? ואם לא אני חושב שזה רעיון גדול לתוכנה פופלארית אם מישהו יכול לקחת פרויקט בס"ג הזה...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אם אתם מחפשים תוכנת צ'ט קולית\וידאו רצינית !!!! יצאה תוכנה חדשה שמאפשרת לכם לדבר ולראות אנשים מכל העולם ... מ-6 עד - 22 חלונות וידאו באיכות גבוהה ומהירה ואודיו מצוין. אפשר להשתמש התוכנה החינם וכן ישנן 3 אפשרויות תשלום ומוסיפות לכם אפשרויות. כנסו ונסו את CUWORLD http://www.cuworld.com אנא זכרו...אם זאת כוונתכם או לא נהכם מייצגים את ישראל אז....שמרו על התנהגות נאותה תודה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ כלשהו ומאז כל כמה דקות nod מזהיר אותי שיש וירוס במחשב והוא מבודד אותו ולמרות זאת הוא ממשיך כל 10 דקות להציג את ההודעה עשיתי איתו סריקה מקיפה והוא לא גילה כלום.והwundow מזהיר אותי שיש גישה למחשב שלי מה אני עושה הסריקה בנוד לא מגלה למרות האזהרות שלו?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאני נכנס ל-Disk Management, אני לא רואה אף אחד מהמחיצות שלי ה-HD עצמו מזוהה על המחשב, ואני משתמש במחשב כרגיל, מותקן עליו XP SP2, ואני רואה את המחיצות ויכול להשתמש בהם כרגיל ב"מחשב שלי", אבל למה הם לא מופיעות ב-Disk Management ? אני רואה שם פשוט רשימה ריקהה .. בדקתי אם התהליכים שאחראיים על זה פועלים - ואין איתם שום בעיה. מה אפשר לעשות ? מפרט: Lenovo N500 XP SP2
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי טובה היום לסוג הקבצים הנ"ל, משהו בסגנון KAZAA שכולל אפשרויות חיפוש וסינון מתקדמות? תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס 7 אולטימט 64 ביט. בדר"כ כלל ששיחקתי באטלפילד המשחק נתקע והיתי צריך לעשות ריסטרט למחשב, חיפשתי פתרון לבעיה והיה רשום לעדכן דרייברים לכרטיס מסך אני עדכנתי אותם ולפני שעשיתי ריסט גם הורדתי פאטצ' שמתקן את הבעיה של המקוריות בוינדוס 7 (שלא עבד -.-) עשיתי ריסט וראיתי שהוא מראה לי המסך של הלוח אם ואחריו מראה לי מסך שחור (כמו של CMD) עם עם הסימן הזה "_" מהבהב כאילו הוא מחכה שאני ארשום משהו אבל אני לא יכול לעשות כלום, למישהו יש פתרון? הערה: כל ההורדות היו ממקומות מוסמכים, הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של ATI והפאטצ' לוינדוס 7 היה ממנהל ראשי בפורום מסוים (שאסור לי להגיד) והיו עליו המון תגובות טובות.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! וורד xp תקוע במצב בטוח. מחקתי את הנורמל וכלום לא עוזר. מנסה להימנע מהתקנה מחדש מחפש פתרון
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
רציתי להכנס ל PROPERTIES של החייגן שלי וקיבלתי את ההודעה שרשומה בתמונה. מה זה לעזאזל? ואיפה מתקנים/מקבלים חדש? ניסיתי ללכת כעצת ההודעה וללכת לRESTORE POINT הקודם שלי,אבל זה לא עזר . יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של windows live ובסוף ההתקנה מתקבלת השגיאה הבאה: ניסיתי לבצע ניקוי קבצי מערכת ותיקון רג'יסטרי באמצעות ccleaner ועדיין לא הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שוחררה גירסה 2.4.2 של תוכנת הדואר החינמית: emailaya זו גירסת ביניים לקראת שינוי מאסיבי של בסיס התוכנה מתוך מטרה לעשות אותה מהירה וגמישה הרבה יותר ממה שהיא היום בינתיים אתם מוזמנים לנסות ולהנות מהגירסה הנוכחית שינויים מגירסה קודמת: הוספת כתובת למענה לכל חשבון קיבוץ כל קידומות המענה לקבוצה אחת בתצורת תגובה[4]: נושא לאפשר/לנטרל את אפשרות הרסס קידוד ידני של תוכן מכתב שינויי עיצוב למסך שליחת מכתב אפשרות למיון עולה/יורד לפי תאריך לכותרות רסס תיקוני באגים לינק לגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il לינק לגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע רעיונות לפיתוח התוכנה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-