תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברה שאני מנסה לשפוך image לץוך כונן ide עולה ההודעה הבאה שזה מגיע ל99 אחוז: insert recovery disk .. ומשום מה שניסיתי עם כונן sata לא ביקש שום דבר מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כל כמה זמן יוצאות תוכנות חדשות ורציתי לדעת נכון להיום איזה תוכנה טובה יש בעיקר להמרה רצופה של סדרות דרך BATCH (ז"א הרבה פרקים של כל עונה). מה שחשוב (וזה בעצם מה שאני מחפש) הוא שהסדרות מגיעות עם תירגום ניפרד אז אני מחפש גם תוכנה שתטמיע את הכתוביות בעברית ובצורה נכונה ולא הפוכה או משהו כזה. עד עכשיו לא מצאתי משהו פשוט מהיר ונוח שעושה את זה, בכלל לא מצאתי משהו נורמאלי שגם מכניס תירגום. אשמח למידע ממי שמשתמש.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני לוכד את הלינק לפלאש מסוג מסויים וצופה בו בתוכנה חיצונית כגון B.S PLAYER ? דוגמא לפלאש המסויים http://yes.walla.co.il/?w=1/7011/1292160 אנא התמקדו בדוגמא! יש לציין שאני צופה בהרבה סוגי קבצי פלאש דרך B.S וכמובן לוכד אותם לפני כן בתוכנה IDM . הערה:כבר ניסיתי ללכוד את הפלאש שבדוגמא בעזרת flash capture / SaveFlash / IDM ולצפות בו ב B.S ללא הצלחה. אז תנסו ללכוד פלאש זה לפני שתגיבו!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלפנו במשרד את אחד המחשבים, למחשב עם Windows XP. אנחנו משתמשים במעבד תמלילים ישן בשם Qtext. לאחר העברת כל הבצים, והתקנת התוכנה, ראינו כי בחלק מהקבצים, העברית מופיעה הפוך. ניסיתי להפעיל את התוכנה במצב תאימות ל- Windows 95/98 לבטל את שירותי הטקסט המתקדמים, אבל זה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב יש לאבא שלי מחשב נייד עם DVD רגיל וחיברנו אליו צורב DVD נייד ניסינו לעשות DVD COPY והוא אומר לי : "driver in use by anather applocation" איך אני פותר את זה ואיך בעצם אני מעתיק סרט DVD ??
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
בטח עד הפירסום או הקריאה של ההודעה האנטי וירוס כבר לא יהיה עם רישיון, כידוע יש משטרה של תוכנות חוקיות שמסתובבת לה, ובודקת בכל המחשבים. אני לא רוצה שבמשרד של אמא שלי ידפוק איזה "שוטר" ויתן לה קנס על כך שיש לה תוכנה "לא" חוקית. בכל אופן, ניסתי בכל דרך מקובלת לא הצלחתי, עשיתי בגוגל איך למחוק קובץ שלא רוצה להימחק והורדתי תוכנה בשם Unlocker, הצלחתי להוריד את הנוד מ-ההתחל אבל מבדיקה מעמיקה מגבלה שעדיין התוכנה קיימת, אומנם לא עובדת אבל תופסת סתם מקום שבטח אני אוכל להשתמש בו במידה רבה. מה לעשות? תודה לכל העוזרים!!![br]פורסם בתאריך: 24.12.2008 בשעה 23:55:26 טוב אני מודה לכל העוזרים אך הצלחתי למחוק את התוכנה בעזרת התוכנה Tuenup 2009. גאון מי שבנה את התוכנה!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
תפסו אותה אם אתם צריכים: http://www.giveawayoftheday.com/partition-manager-9-5-personal-english/
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שאלה מלאה באשכול הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247165.msg2177789#msg2177789
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-